مشاهده نسخه کامل
: خرید tv با قیمت یک میلیون تومن
kaveh1589
13-07-2010, 11:30
سلام و خسته نباشید
من تصمیم دارم یه tv تا حداکثر قیمت یک میلیون تومن بخرم
اطلاعات زیادی هم ندارم بعضی تاپیک ها رو مطالعه کردم ولی چیزی متوجه نشدم
به نظر شما کدام مدل بهتر هست ؟
lcd یا پلاسما ؟
در ضمن فول اچ دی باشه ؟ برق هم زیاد مصرف نکنه - یو اس بی و ... هم اگه داشته باشه بد نیسه
با تشکر و سپاس فراوان
t_tanhayam
13-07-2010, 11:41
سلام و خسته نباشید
من تصمیم دارم یه tv تا حداکثر قیمت یک میلیون تومن بخرم
اطلاعات زیادی هم ندارم بعضی تاپیک ها رو مطالعه کردم ولی چیزی متوجه نشدم
به نظر شما کدام مدل بهتر هست ؟
lcd یا پلاسما ؟
در ضمن فول اچ دی باشه ؟ برق هم زیاد مصرف نکنه - یو اس بی و ... هم اگه داشته باشه بد نیسه
با تشکر و سپاس فراوان
كاوه خان چه اينچي لازم دارين ؟
بحث پلاسما و ال سي دي رو بايد خودتون دنبال كنيد ونتيجه بگيرين به حد كافي مطلب هست
در پلاسما فكر نميكنم با اين رنج بتونيد بگيريد البته اگه بدون گارانتي بگيرين g10 رو ميتونيد تهيه كنيد 1100 و 42 اينچ كه ميتونه از بهترين ها در پلاسما باشه با رنج شما
ودر ال سي دي هم با امكانات خوب ميتونه b650 يا c650 باشه usbفوق العاده و تصوير قابل قبول
kaveh1589
14-07-2010, 09:37
با تشکر از دوست عزیز
والا من مطالبی رو خوندم ولی باز نتونستم قانع بشم کدام بهتره؟ ( پلاسما یا lcd) بیشتر فکر کنم سلیقه ای هست ؟
اگه دوستان لطف کنن یه مدل که تصویر عالی و شفاف باشه همینطور امکانات یو اس بی و hd
قیمت هم اگه یه کم بره بالا مشکلی نیست ؟
دوستان از لحاظ سخت افزاری کدام برند بهتر هست ؟ خدمات پس از فروش ؟
با تشکر فراوان
t_tanhayam
14-07-2010, 13:15
با تشکر از دوست عزیز
والا من مطالبی رو خوندم ولی باز نتونستم قانع بشم کدام بهتره؟ ( پلاسما یا lcd) بیشتر فکر کنم سلیقه ای هست ؟
اگه دوستان لطف کنن یه مدل که تصویر عالی و شفاف باشه همینطور امکانات یو اس بی و hd
قیمت هم اگه یه کم بره بالا مشکلی نیست ؟
دوستان از لحاظ سخت افزاری کدام برند بهتر هست ؟ خدمات پس از فروش ؟
با تشکر فراوان
در مورد قانع شدن يا نشدن بهترين كار ديدن و مقايسه از نزديك هست
در مورد كدام برند بهتر است و خدمات پس از فروش جنگ لفظي صورت ميگيره تقريبا سخت افزار عموم برند ها قابل قبول قرار نيست كشتي بگيريم كه :46: :10:
من باز هم از سام c650 b650 ,و با توجه به نياز وامكانات جانبي وusb بهتون پيشنهاد ميكنم در مورد پلاسما هم كه صحبت شد برند غالب بازار پاناست و با توجه به بودجتون G10 يا v10
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.