ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : **خرید دسته بازی بی سیم یا موس و کیبرد بی سیم ؟**

pooria.rio
12-07-2010, 17:59
سلام
مدتیه که میخوام دسته بازی بی سیم بخرم،اما یهو به ذهنم رسید که بجاش موس و کیبرد بی سیم بگیرم
دسته های بازی یه سری مسائل خاص دارن،از جمله اینکه ممکنه با هر بازی مچ نشن و معمولا یه دسته بازی بی سیم با کیفیت خوب بین 35-70 قیمت داره
با حدود 60-70 و حتی کمتر هم میشه یه موس و کیبرد بی سیم خرید که این مسائل رو هم نداره
حالا خواستم ببینم نظر دوستان چیه؟ هرکدوم از این 2 انتخاب چه مزایا و چه معایبی نسبت به اون یکی دارن
ممنون از راهنماییتون
:10:

pooria.rio
14-07-2010, 11:57
کسی نبود ؟؟؟ :19: :19: :19:

cold398
14-07-2010, 12:39
سلام
مدتیه که میخوام دسته بازی بی سیم بخرم،اما یهو به ذهنم رسید که بجاش موس و کیبرد بی سیم بگیرم
دسته های بازی یه سری مسائل خاص دارن،از جمله اینکه ممکنه با هر بازی مچ نشن و معمولا یه دسته بازی بی سیم با کیفیت خوب بین 35-70 قیمت داره
با حدود 60-70 و حتی کمتر هم میشه یه موس و کیبرد بی سیم خرید که این مسائل رو هم نداره
حالا خواستم ببینم نظر دوستان چیه؟ هرکدوم از این 2 انتخاب چه مزایا و چه معایبی نسبت به اون یکی دارن
ممنون از راهنماییتون

سلام

دوست عزيز سوالتون يه ذره عجيبه ! شما ميخواين گيم پد بي سيم رو با موس و کيبرد بي سيم مقايسه کنين ؟

پسر خوب نميشه که ! هرکدوم يه استفاده اي داره .

موس و کيبورد خود من بي سيم هست از برند لاجيتک که ديگه همه ميشناسن ، ولي وقتي ميخوام با PC فوتبال بازي کنم به گيم پد احتياج دارم نه کيبورد بي سيم !

بازم ميگم هر کروم استفاده خودش رو داره .

گيم پد ها هم تا اونجايي که من ديدم و اطلاع دارم هيچ مشکلي با بازي ها ندارن .

اگه محدوديت مالي دارين هم ميتونين از گيم پد هاي فراسو تهيه کنيد که قيمت مناسب تري به نسبت ساير برند ها داره .

موفق باشيد .

pooria.rio
14-07-2010, 14:22
عزیز من استفاده ی اصلیم برای بازیه
منتها میگم وقتی قیمتاشون انقد هم نزدیک باشه خوب آدم میره موس و کیبرد بی سیم میگیره که در کنار بازی بتونه ازش برای سایر کارها هم استفاده کنه

cold398
14-07-2010, 17:27
عزیز من استفاده ی اصلیم برای بازیه
منتها میگم وقتی قیمتاشون انقد هم نزدیک باشه خوب آدم میره موس و کیبرد بی سیم میگیره که در کنار بازی بتونه ازش برای سایر کارها هم استفاده کنه

موس و کيبرد بي سيم استفاده خاصي نداره ، فقط از شر سيم هاي زائد خلاصت ميکنه .

pooria.rio
14-07-2010, 23:28

خوب بازی هم میشه باهاش کرد دیگه

acc
29-07-2010, 13:30

متم شدیدا تایید می کنم .
من یه موس و کیبورد meva گرفت ازش راضیم . ولی اون استفاده ای که فکر می کردمو ندارن . موس بی سیم خوبه ولی کیبورد زیاد استفاده نداره . چون بیشتر کیبورد ها حالت استندبای دارن که این تو بازی ها مشکل پیش میاره .
اگه هم بخوای موس رو تکی بگیری قیمتش نمیصرفه ( 15 به بالا )
البته بازم بستگی به نوع استفادت داره .
]من اینو گرفتم 38 تومن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

r_liaghat
06-08-2010, 05:51
سلام
ممنون از راهنماییتون
سلام.
اینطور که مشخصه شما هم به گیم پد احتیاج داری و هم به موس و کیبورد.به نظر من گیم پد وایرلس کاربرد خاصی نداره.مثلا با موس مقایسه کن که هی این ور و اون ورش میکنی و سیم مزاحمه ولی گیم پدو ثابت میگیری دست و دیگه بالا پایینش نمیکنی که سیمش مزاحمت باشه.واسه همین نظر من اینه که گیم پدو وایرلس نگیری.باسیم ها هم دیگه بهترینشون 30-35 هست.درمورد موس و کیبورد هم از لحاظ وایرلس بودنشون خوب تحقیق کن.من یه ست موس و کیبورد kb-600 جنیوس دارم اصلا راضی نیستم.نه به درد بازی میخوره نه تایپ کم میاره و عمل نمیکنه.
البته موس وایرلس خیلی حال میده به شرط اینکه یه چیز درست و درمون باشه.