ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد پایگاه داده در sql

likemoon
11-07-2010, 08:21
سلام من چند تا سوال دارم تو رو خدا بی جواب نزارید:11:

1_من یه پایگاه داده تو sql ساختم شامل چند تا جدوله به عنوان پروژه ،بعد استاد گفته این پروژه رو برام ایمیل کنید نمیدونم الان چی رو و چجوری باید براش بفرستم:2:!!!!
2_یکی از این جدولا برا اینکه یونیک باشن هر کدوم از سطرهاش نیاز داره چند تا از صفتها به عنوان کلید انتخاب بشه نه یکی ولی برنامه فقط اجازه میده که یکیشونو به عنوان کلید اصلی انتخاب کنم چارش چیه؟؟؟؟؟

عــــلی
12-07-2010, 00:10
سلام.

2_یکی از این جدولا برا اینکه یونیک باشن هر کدوم از سطرهاش نیاز داره چند تا از صفتها به عنوان کلید انتخاب بشه نه یکی ولی برنامه فقط اجازه میده که یکیشونو به عنوان کلید اصلی انتخاب کنم چارش چیه؟؟؟؟؟
شما فقط یک کلید میتونی برای یک جدول انتخاب کنی اصلاً لزومی نداره که دوتا کلید معرفی بشه.حتی اگه در ایندکس گزاری هم از دو تا ایندکس استفاده کنید هزینه زیادی میبره برای پایگاه داده تان.

1_من یه پایگاه داده تو sql ساختم شامل چند تا جدوله به عنوان پروژه ،بعد استاد گفته این پروژه رو برام ایمیل کنید نمیدونم الان چی رو و چجوری باید براش بفرستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!!
حاوی دو فایل mdf و ldf هست که براشون ارسال کنید کافیه یا متونید از دیتاتون Backup بگیرید و فایل رو ارسال کنید.
موفق باشید..