ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک درباره خرید هارد اکسترنال

D.A.V.O.O.D
11-07-2010, 03:24
سلام من یه چیزهایی درباره هارد اکسترنال خوندم ولی نفهمیدم چیه.../آیا هارد اکسترنال مثل فلش مموری usb2 هست و به پشت کیس وصل میشه/من یه هارد اکسترنال میخوام که هرموقع خواستم به پشت کیس وصلش کنم و فیلمهامو توش بریزم و درش بیارم/ حالا این 2.5" و 3.5" چیه و کدوم بهتره و با دوام تره ؟ /یه هارد اکسترنال بهم معرفی کنید که هرموقع خواستم مثل فلش وصلش کنم و اطلاعاتم رو توش بریزم و درش بیارم_راستی نیاز به نصب ویندوز نداره که ؟ // لطفا راهنماییم کن گیج شدم کاملا!!! اگه هارد به usb وصل بشه بهتره یا e-sata(این e-sata چیه آیا مادربورد msi-770-c45 داره این e-sata رو) / ممنون میشم اگه یه هارد اکسترنال با همین مشخصاتی که گفتم با حجم 200gb بهم معرفی کنید مرسی:11:

D.A.V.O.O.D
12-07-2010, 01:39
بابا دمتون گرم دیگه...

sasan816
12-07-2010, 10:26
2.5" و 3.5" چیه و کدوم بهتره و با دوام تره ؟ سایزشه 2.5 کوچکتره در ضمن 3.5 کمی مصرف برقش بیشتره
این e-sata چیه آیا مادربورد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آیا مادربورد msi-770-c45 داره
خیر

D.A.V.O.O.D
23-07-2010, 01:53
بابا یکی یه مدلی چیزی معرفی کنه دیگه 500gb باشه :19:

ptkkutena
25-07-2010, 08:00
با سلام
هارد 2.5 و 3.5 سایز هارد می باشد. معمولا 2.5 می گیرند به دلیل کوچک تر بودن و راحتی در حمل نقل. هرچه کوچک تر باشد بهتر است.
e,sata به معنای external sata می باشد. sata یک پورت مثل usb است با این تفاوت که سرعتش خیلی بیشتر از آن می باشد. زمانیکه شما یک حجم چند ده گیگی را جابجا می کنید نیاز دارید که در زمان کوتاهی این اتفاق بیفتد. اگر این کار را بخواهید با یک پورت usb انجام دهید ساعتی وقت شما را می گیرد. برای این که متوجه شوید به کتابچه مادربورد خود رجوع کنید. یک پورتی در پشت کیس به این نام باید وجود داشته باشد. ضمنا همه آنهایی که sata را پشتیبانی می کنند ، حتما usb را هم دارند ولی عکس این قضیه صادق نیست. ویژگی اصلی هارد اکسترنال در این است که هروقت خواستی به پورت usb یا sata وصلش می کنی . به زبان صاده تر همان فلش مموری است ولی با حجم بیشتر . :31::31::31:

D.A.V.O.O.D
30-07-2010, 23:15
سلام لطفا چند مدل اکسترنال 2.5 معرفی کنید... 500gb باشه... با قیمت... دمتون گرم...:11:

naeemtop
31-07-2010, 11:23
منم جواب سوال بالا رو لازم دارم قیمت و مدل هارد 500 و 640 گیگ

Badbakhting
01-08-2010, 02:11
دوستان یه مددی برسونید به ما .ماهم میخواهیم 200گیگ البته

zed2
01-08-2010, 09:40
دوستان عزیز من اطلاعاتی که دارم رو باستون می زارم امیدوارم مفید باشه
باسه هارد های اکسترنال ما دو نوع داریم که یا فقط از usb استفاده می کنه و توان لازم باسه کار کردنش رو از همان پورت usb می گیره که قابلیت حمل و نقل اسان و اتصال سریع رو داره ولی گرونتر از سری دوم بر اساس قیمت به حجم هست
سری دیگر بجز usb از یک اداپتور هم استفاده میشه که توانش رو از برق می گیره و معملا این ها سایزشون بزرگتر هست و مثل سری قبل قابلیت حمل و نقل وسیع رو نداره ولی بخاطر ارزونتر بودن بر اساس قیمت به حجم باسه ارشیو کردن استفاده میشه.
مدل های دیگر هست که با رابط های پر سرعت تر esata یا FireWire استفاده می کنن که معمولا گرونترن و بر اساس سایز و ...در یکی از دو گروه بالا قرار می گیرن
در حجم هم هر دو گروه در سایز های مختلف عرضه می شن و مشکلی در این رابطه نیست ولی گروه اول نسبت قیمت به حجم بالاتری نسبت به گروه دوم دارن مثلا باسه وسترن ها سری My Passport 500 گیگ که بر اساس گروه اول است قیمتش مشابه با قیمت My Book 1 ترابایت هست و بخاطر همین باید همین اول کاری مشخص کنین می خواین ارشیو کنین یا می خواین اطلاعات رو همه جا ببرین.
برای خرید مدل چون خرید هارد اکسترنال هنوز رشد پیدا نکرده پیشنهاد کننده ها و استفاده کننده ها از مدل های مختلف کم هستن و بیشتر بچه ها باسه شروع وسترن دیجیتال یا سیگیت می گیرن ولی مدل های دیگر مثل سامسونگ و .... هم تو بازار هست که می تونین بعدا از انها هم بخرین.
من الان خودم چون احتیاج به ارشیو داشتم وسترن سری My Book Essential گرفتم و یک مدل بالاتر Elite هم بود ولی بخاطر نیاز نداشتن به قابلیتش من سری پایینتر رو گرفتم ( و البته مدل های دیگر هم هست که می تونین بر اساس نیازتون بخرین)
باسه قیمت مال من قدیمی است و باید یکی که جدیدا خریده بیاد قیمت هارو بده