مشاهده نسخه کامل
: ال سی دی 32 اینچ با کیفیت و قیمت مناسب؟؟؟؟؟؟
Ce-masoud
10-07-2010, 20:31
سلام دوستان عزیزم. میشه یه تلویزیون ال سی دی 32 معرفی کنین که کیفیت خوبی داشته باشه؟
من سامسونگ b650 دارم از بانه خریدم کیفیت خوبی داره ازش راضیم ولی قبلش یه تلویزون 29 پاناسونیک لامپی آخرین سری داشتیم که 1080i بود کیفیت اون به نظرم بهتر بود یکمی اولش خورد تو ذوقم ولی الان عادت کردم راضیم دوستا و فامیلا lcd سونی و پاناسونیک دارن بین lcd سونی و پاناسونیک با سامسونگ به نظرم سامسونگ بهتره قیمتش واقعیتره ولی اگه میتونی بالاتر از 32 بخر چون الان این 32 که ما خریدیم از 29 لامپی به چشم کوچیکتر میاد.
titanium_zarin
10-07-2010, 20:52
دوست من ...
هزينه ..
چه برندي ؟؟؟
واسه چه كاري ؟؟
تا اينا رو نگيد كه نميشه ؟؟
تازه با گارانتي يا بدون اون ؟؟؟
Ce-masoud
11-07-2010, 21:44
دوست من ...
هزينه ..
چه برندي ؟؟؟
واسه چه كاري ؟؟
تا اينا رو نگيد كه نميشه ؟؟
تازه با گارانتي يا بدون اون ؟؟؟
هزینه تا 700
برند هم فکر کنم سامسونگ از همه بهتره مگه نه؟
واسه چه کاری هم که معلومه دیگه! با تلویزیون گوشت که چرخ نمی کنن!
گارانتی هم زیاد مهم نیست ولی خوب اگه داشته باشه بهتره
تلویزیون لامپی 29 هم اگه چیز مناسبی سراغ دارید معرفی کنید
titanium_zarin
11-07-2010, 21:48
تي وي لامپي كه من اصلا نميدونم ...
واسه چكاري منظورم اينه كه بعضيا برا بازي ميخوان يا دين اچ دي ...
خب ...من بدون گارانتي از بانه ميگم b650 بگير ...600 هست ...حرف نداره ...خودمم دارم ...اون دوستمون بالا هم كه تاييد كرده ...مطمن باش ضرر نميكني ...
راستي سوني هم هست ..32w500 .... از بانه 700
آقا توروخدا حرف این w550 نزنین که واقعا چیز گندیه تصویرش فقط روی hd خوبه یه جورایی مثل g10 پاناسونیک میمونه فقط واسه hd دیدن ساختنش من اینو مطمئنم که سونی و پاناسونیک واسه اینکه قیمت تلویزوناشون کم بشه دارن از سر و ته جنساشون میزنن واسه برنامه های شبکه ایران و ماهواره فقط سامسونگ روی hd ام خوبه b650 هیچ فرقی با w550 نداره تازه من میگم کیفیتش بهترم هست.
Ce-masoud
13-07-2010, 23:05
ممنونم تیتانیوم! به جنسای بانه میشه اطمینان داشت؟
Terry Bogard
14-07-2010, 03:36
آقا توروخدا حرف این w550 نزنین که واقعا چیز گندیه تصویرش فقط روی hd خوبه یه جورایی مثل g10 پاناسونیک میمونه فقط واسه hd دیدن ساختنش من اینو مطمئنم که سونی و پاناسونیک واسه اینکه قیمت تلویزوناشون کم بشه دارن از سر و ته جنساشون میزنن واسه برنامه های شبکه ایران و ماهواره فقط سامسونگ روی hd ام خوبه b650 هیچ فرقی با w550 نداره تازه من میگم کیفیتش بهترم هست.
ببینم شما کاربر pmax نیستی روحت توی یه آیدی جدید حلول پیدا کرده باشه؟
titanium_zarin
14-07-2010, 09:24
ممنونم تیتانیوم! به جنسای بانه میشه اطمینان داشت؟
من نظرم رو ميگم ...
كاملا ميشه اعتماد كرد ...
من خودم تلفن زدم اوردن دره خونه و كرايه راه رو گرفتن ...1ساعت امتحان كردم بعد هم پول رو دادم ...
afshin0914
22-07-2010, 09:40
سلام من32w550پیشنهاد میدم تو نممایندگی990تومن و تو بانه710تومن
khoshi2009
23-07-2010, 08:24
نظرتون راجع به اين دو مدل ال جي چيه؟ sl800 و LH500 كه دومي 32 نداره و 37 اينچه. قيمتهاشون هم مناسبه چون LH500 حدود 800 تومان در صورتيكه سامسونگ B690 (سري 6) 32 اينچ هم قيمت با اونه. بعضي ها ميگن اين مدل سامسونگ از لحاظ كيفيت بهتر از ال جي هست. نمي دونم اينقدر از ال جي بد گفتن آدم مي ترسه طرفش بره
t_tanhayam
23-07-2010, 13:15
نظرتون راجع به اين دو مدل ال جي چيه؟ sl800 و LH500 كه دومي 32 نداره و 37 اينچه. قيمتهاشون هم مناسبه چون LH500 حدود 800 تومان در صورتيكه سامسونگ B690 (سري 6) 32 اينچ هم قيمت با اونه. بعضي ها ميگن اين مدل سامسونگ از لحاظ كيفيت بهتر از ال جي هست. نمي دونم اينقدر از ال جي بد گفتن آدم مي ترسه طرفش بره
اينطور نيست دوست عزيز هر چند نظر خودم با sl زياد موافق نيستم ولي lh500 گزينه خيلي خوبيه و همينطور تصوير قابل قبول
اگه اينچ وقيمت براتون مهمه lh500 گزينه خيلي خوبيه 5 اينچ بيشتر ميتونه خيلي مهم باشه
b تصوير خوبي داره يكمقدار قيمتش بخاطر داشتن امكاناتي نظير usb movei هست
khoshi2009
29-07-2010, 08:54
خيلي ممون از راهنماييتان. يه چند تا سوال ديگه هم دارم.
اول اينكه در مورد ايكس وژن چه نظري داريد ما تو محل كارمون يك 32 ايكس ويژن داريم كيفيتش به نظرم بد نيست . سري اركيد اون خيلي ارزون حدود 500 تومان كه فروشگاه تخفيف هم ميداد. عيبش اين كه اكثر ايكس ويژنها USB ندارن. يه بندهخدايي هم ميگفت براي تصاويري كه ما از اونها ميخواهيم (كانالهاي ماهواره) اين ال سي دي ها همشون كيفيتشون تقريبا يكي هستند خيلي با هم فرق داشته باشن 5 درصده كه اونهم وقتي كنار هم بذاريد متوجه خواهي شد. بيخودي پول زيادي نده.
آيا واقعا اينطوره؟ اگه اين جور باشه يعني مثلا سامسونگ b690 فقط به خاطر USB داشتنش 300 تومان گرونتره!! در اين صورت آدم ميره يك دي وي دي پلير ميگيره اونوقت ارزونتر در مياد.
سوال دوم اين هست كه تو اين انجمن يكي از دوستان گفته بود كه تمام ال سي دي ها بعد از 2 الي 3 سال شدت روشناييشون افت ميكنه و حتي به نصف ميرسه . يعني آدم 800 تا يك مليون تومان هزينه كنه براي 2 سال اصلا منطقي نيست. به نظرتون ميشه بعد از افت روشنايي لامپ اون عوض كرد و دوباره به حالت اول برگردوند.
t_tanhayam
29-07-2010, 13:46
اول اينكه در مورد ايكس وژن چه نظري داريد ما تو محل كارمون يك 32 ايكس ويژن داريم كيفيتش به نظرم بد نيست . سري اركيد اون خيلي ارزون حدود 500 تومان كه فروشگاه تخفيف هم ميداد. عيبش اين كه اكثر ايكس ويژنها USB ندارن. يه بندهخدايي هم ميگفت براي تصاويري كه ما از اونها ميخواهيم (كانالهاي ماهواره) اين ال سي دي ها همشون كيفيتشون تقريبا يكي هستند خيلي با هم فرق داشته باشن 5 درصده كه اونهم وقتي كنار هم بذاريد متوجه خواهي شد. بيخودي پول زيادي نده.
آيا واقعا اينطوره؟ اگه اين جور باشه يعني مثلا سامسونگ b690 فقط به خاطر USB داشتنش 300 تومان گرونتره!! در اين صورت آدم ميره يك دي وي دي پلير ميگيره اونوقت ارزونتر در مياد.
سوال دوم اين هست كه تو اين انجمن يكي از دوستان گفته بود كه تمام ال سي دي ها بعد از 2 الي 3 سال شدت روشناييشون افت ميكنه و حتي به نصف ميرسه . يعني آدم 800 تا يك مليون تومان هزينه كنه براي 2 سال اصلا منطقي نيست. به نظرتون ميشه بعد از افت روشنايي لامپ اون عوض كرد و دوباره به حالت اول برگردوند.
با توجه به قيمتشون به نظرم گزينه بدي نيست سري هاي ايكس ويژن
اگه منظور از كانال هاي sd هست همين چيزي كه صدا وسيما پخش ميكنه هر چي رزولوشن پايين تر هم باشه بهتر هست چون ديگه نيازي با اپسكيل قوي داشتن پنل نيست همون crt ها بهتر نشون ميدن بخاطر رزولوشن برابر تقريبا
در مورد پنل b650 اينطور نيست كه هم قيمت بخاطر usb باشه واقعا كنتراست خيلي خوبي داره و اتفاقا شما اگه كنار هم بگزارين متوجه ميشين برتري هاي تصوير رو
در مورد طول عمر عنوان ميشه 60000-100000 اعت عمر مفيد دارند به نظرم نبايد نگران اين قضيه باشيد من هم 1.5 سالي هست يك مدل دارم وتفاوتي نميبينم با روز اول
در جواب سوالتون بله با تعويض ميشه ولي خوب بعد 2 سال ديگه فكر نميكنم ايونقدر مقرون يه صرفه باشه
آقا من ایکس ویژن دارم ...... کیفیت تصویرش عالیه .....پانلهاشم سامسونگ سفارش امریکای شمالیه ... نه خاورمیانه ...... فقط روی Usb اش نباید حساب باز کنی ...... دلیل ارزونیشم اینه که 56% معافیت واردات قطعات داره ...... همین ......
khoshi2009
08-08-2010, 14:19
بالاخره از نزديك ايكس ويژن (مدل ونوس 32) را بررسي كردم. وقتي از پايين نگاه ميكني زاويه ديدش خوبه ولي اگه يكمي به چپ و راست حركت كنيم رنگ تصوير تغيير ميكنه يعني زاويه ديدش در اين جهت كمه و به نظرم خوب نيست. فكر كنم همه مدلهاي ايكس ويژن اينطور باشه چون تو كاتالوگ اون تمام مدلها نوشته بود زاويه ديد بسيار وسيع 178 درجه افقي و 178 عمودي !!
فكر كنم سامسونگ b690 يا برندهاي ديگه تو اين رده قيمت بهتر از اين باشند. اين طور نيست دوستان؟ من دقيقا امتحان نكردم . زاويه ديد وسيع براي تلويزيون خيلي مهمه مخصوصا در جهت افقي چون مثل مانيتور نيست كه يك نفر از اون استفاده كنه.
t_tanhayam
08-08-2010, 17:11
بالاخره از نزديك ايكس ويژن (مدل ونوس 32) را بررسي كردم. وقتي از پايين نگاه ميكني زاويه ديدش خوبه ولي اگه يكمي به چپ و راست حركت كنيم رنگ تصوير تغيير ميكنه يعني زاويه ديدش در اين جهت كمه و به نظرم خوب نيست. فكر كنم همه مدلهاي ايكس ويژن اينطور باشه چون تو كاتالوگ اون تمام مدلها نوشته بود زاويه ديد بسيار وسيع 178 درجه افقي و 178 عمودي !!
فكر كنم سامسونگ b690 يا برندهاي ديگه تو اين رده قيمت بهتر از اين باشند. اين طور نيست دوستان؟ من دقيقا امتحان نكردم . زاويه ديد وسيع براي تلويزيون خيلي مهمه مخصوصا در جهت افقي چون مثل مانيتور نيست كه يك نفر از اون استفاده كنه.
توصيه ميكنم همين تستي كه انجام دادين رو با پنل هاي b . c سام هم انجام بدين ونتيجه رو ببينيد
بهتر ميتونيد انتخاب كنيد كاملا تجربي و بدون قضاوت از روي گفته ديگران :46:
SandBanJo0nam
17-08-2010, 14:35
من خودم xvision دارم تو گالري عكس هم گذاشتم عكسشو
كيفيتش خيلي هم خوبه . براي من انيكسه
زاويه ديدش هم هيچ ايرادي نداره
ضمنا ساموسنگ به علت تبليغات گسترده اي كه داره خيلي پول اضافه ميگيره رو كالاهاش. در صورتي كه به نظر من مثلا الجي كيفيتش خيلي خوبه . ولي تو اين فروم دائم ميگن همه سامسونگ
حتي رنگ هاي xvision وواقعا تاثير گذاره و وقتي ميبيني از نزديك جذب ميشي بهشون
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
نه عزيز
كاملا اشتباهه
من كه دارم اصلا اين وضعيت برام پيش نيامده و راضيم. زاويه ديد هم ok هست و من تاحالا ايرادي توش حس نكردم
فكر نميكنم درست تست كرده باشي
من نظرم رو ميگم ...
كاملا ميشه اعتماد كرد ...
من خودم تلفن زدم اوردن دره خونه و كرايه راه رو گرفتن ...1ساعت امتحان كردم بعد هم پول رو دادم ...
چطوری سفارش دادی برات اوردن ؟؟؟
RealDesigner
23-08-2010, 09:33
چطوری سفارش دادی برات اوردن ؟؟؟
دوست عزيز
بيشتر آدمايي كه آوردن ناراضين
يه تاپيك اينجا بود كه يه نفر همه رو سر كار گذاشته بود و ميگفت از بانه جنس مياره. انقدر كلاه برداري كرد كه بستن تاپيكو و هركي ميگه بانه سريع پستشو پاك ميكنن. اين آقا هم احتمالا از همكاران همون آقا هستن. چون به همه بانه رو پيشنهاد ميكنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.