PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد گرافیک و مانیتور dell 3500

yashgin128
10-07-2010, 17:28
سلام دوستان
من میخوام dell vostro 3500 رو بگیرم که این پایین خصوصیاتشو نوشتم
الان دوتا سوال برام پیش اومده که از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن
1.گرافیکش در چه حدیه ؟برای گیم مناسبه و اینکه مقدار کش گرافیک 512 هست برای اجرای بازی ها مشکل بهم نمیزنه.قدیما یادمه میگفتیم گرافیک 64 یا 128 .ولی الان دیگه فاکتورهای بیشتری اومده وادم گیج میشه

2.نمایشگر این مدل چطوره؟ایا led هست؟چه کیفیتی داره اگه میشه با چندتا مدل مقایسه نمایید

اگه در این مدل مشکلی می بینید بگید که حساب دستمون بیاد.
ممنون

لپ تاپ نوع سبک وزن - وزن 2.4 کیلوگرم - ساخت 375x250x31
پردازنده: Intel Core i5 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce 310M 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7 نام ها ديگر :
Dell 3500

مشخصات کلیسبک وزننوع :
375 × 250 × 31 mmابعاد :
2.4 کیلوگرموزن :
مشکیرنگ :
375x250x31ساخت :پردازندهIntelسازنده پردازنده :
Core i5نوع پردازنده :
2.26 GHzسرعت پردازنده :
3 MBحافظه Cache :
1066 MHzسرعت BUS :حافظه4 GBحافظه رم :
DDR3نوع حافظه رم :هارد دیسک320 GBهارد دیسک :
7200 RPMمشخصات هارد دیسک :کارت گرافیکNvidiaسازنده کارت گرافیک :
GeForce 310Mمدل کارت گرافیک :
512 MBحافظه اختصاصی کارت گرافیک :
1970 MBکل حافظه گرافیکی :صفحه نمایش15.6"اندازه صفحه نمایش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صفحه نمایش براق :
LEDنوع صفحه نمایش :
Brite HD LED Backlitتوضیحات صفحه نمایش :
1366x768رزولوشن صفحه نمایش :امکاناتDVD-RWدرایو نوری :
8X DVD+/-RW with double-layer DVD+/-Rتوضیحات درایو نوری :
فاقد مودممودم :
بلوتوث داخلیبلوتوث :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کارت خوان :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وب کم :
2 مگاپیکسلتوضیحات وب کم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حسگر اثر انگشت :
استریومشخصات اسپیکر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ریموت کنترل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شبکه LAN :
10/100/1000توضیحات شبکه LAN :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شبکه بی سیم Wireless :
802.11b/g/nتوضیحات شبکه بی سیم Wireless :
4تعداد پورت USB :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پورت فایروایر 1394 یا iLink :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پورت HDMI :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پورت خروجی VGA :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پورت S-Video :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پورت Serial :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پورت PCMCIA :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پورت Express Card :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Port :سایر مشخصات6 سلولینوع باتری :
Lithium-Ion Polymer batteryتوضیحات باتری :
3 ساعتکارکرد باتری :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باتری دوم :
Microsoft Windows 7سیستم عامل :
Home Premiumنسخه ویندوز :
مجهز به پورت eSata
مجهز به Fall Sensor هار دیسک
امکانات دیگر :
باتری لیتیومی
شارژر
کابل برق
دفترچه راهنما
سی دی ها

Pami
10-07-2010, 22:13
من با این لپ تاپ از نزدیک کار کردم ، لپ تاپ خوبی هست و با وستروهای دیگه فرق ظاهری زیادی داره و به نظر من بهتر شده
کیفیت بدنه به مراتب بهتر از Inspiron ها هست
گرافیک G310 یک گرافیک میان رده از nVidia هست ولی بازیهای روز رو با جزئیات معمولی اجرا میکنه
اکثر لپ تاپ های فعلی نمایشگرشون از نوع LED هست
به نظرم لپ تاپ خوب و محکمی هست :46:
حداقل نسبت به مدلهایی همچون 1564 - 1545 بسیار بهتر و بروز تر شده
بهتره دیگه کسایی که نیاز به سری وسترو دارن از 1520 دست بکشن

yashgin128
11-07-2010, 12:12
من با این لپ تاپ از نزدیک کار کردم ، لپ تاپ خوبی هست و با وستروهای دیگه فرق ظاهری زیادی داره و به نظر من بهتر شده
کیفیت بدنه به مراتب بهتر از Inspiron ها هست
گرافیک G310 یک گرافیک میان رده از nVidia هست ولی بازیهای روز رو با جزئیات معمولی اجرا میکنه
اکثر لپ تاپ های فعلی نمایشگرشون از نوع LED هست
به نظرم لپ تاپ خوب و محکمی هست :46:
حداقل نسبت به مدلهایی همچون 1564 - 1545 بسیار بهتر و بروز تر شده
بهتره دیگه کسایی که نیاز به سری وسترو دارن از 1520 دست بکشن

ممنون دوست عزیز
شما که با این مدل کار کردی کیفیت و مخصوصا بلندی صدای اسپیکرش در چه حدی بود شما راضی بودی؟نسبت به مدل های دیگه چطور؟
منظورم از نمایشگر این بود که کیفیتش در چه حدیه از مدل هایی مثل hp بهتره؟میدونم که به پای سونی نمیرسه.
یه سوال دیگه به نظر شما لپتاپ خوشگلی هست یا نه؟حداقل در مقابل مدل های دیگه مثل 1558 ویا asus n61 ja.
بازم ممنون راهنمایی بسیار خوبی بود

majidhosseini
12-07-2010, 08:16
سلام دوستان
میگما...این لپ تاپ با این سی پی یو برای کارای گرافیگی مثله طراحی و تحلیل (مهندسی) خوبه؟کم نمیاره؟

Pami
12-07-2010, 12:05
ممنون دوست عزیز
شما که با این مدل کار کردی کیفیت و مخصوصا بلندی صدای اسپیکرش در چه حدی بود شما راضی بودی؟نسبت به مدل های دیگه چطور؟
منظورم از نمایشگر این بود که کیفیتش در چه حدیه از مدل هایی مثل hp بهتره؟میدونم که به پای سونی نمیرسه.
یه سوال دیگه به نظر شما لپتاپ خوشگلی هست یا نه؟حداقل در مقابل مدل های دیگه مثل 1558 ویا asus n61 ja.
بازم ممنون راهنمایی بسیار خوبی بود

کیفیت صداش نسبتا خوبه ولی مثل مدلهای HP-ASUS که Altec Lansing هستن بلند و قوی نیست مسلما معمولی ولی قابل قبول
مانیتور هم مسلما به سونی های F-Z نمیرسه ولی برای یک 1366x768 خوبه ، زاویه دیدش هم اعصاب خورد کن نیست ( عمودی )
اصلا لپ تاپ خوشگلی نیست ! وسترو ها لپ تاپ های مالتی مدیا نیستن که ظاهر قشنگی داشته باشن البته این نظر من هست