مشاهده نسخه کامل
: بهترین CMS برای سیستم بلاگ دهی کدام است ؟
parham_vaio
10-07-2010, 13:26
با سلام
دوستان لطفا کمک کنید من می خوام یه سایت داشته باشم که طرف بیاد ثبت نام کنه و یه پروفایل مختص به خودش داسته باشه در اونجا بتونه عکس بگذاره
و در هسته اصلی سایت هم بتونه بعد از تائید مدیریت مطلب بگذاره نظر بده و همه اینجا در قسمت های طبقه سایت به نمایش در بیاد
کدام CMS به من در راه اندازی چنین سایتی کمک می کنه ؟
dehtoday
11-07-2010, 13:24
با سلام
دوستان لطفا کمک کنید من می خوام یه سایت داشته باشم که طرف بیاد ثبت نام کنه و یه پروفایل مختص به خودش داسته باشه در اونجا بتونه عکس بگذاره
و در هسته اصلی سایت هم بتونه بعد از تائید مدیریت مطلب بگذاره نظر بده و همه اینجا در قسمت های طبقه سایت به نمایش در بیاد
سلام دوست عزيز ! من دقيقا منظور شما رو متوجه نشدم ! سيستم بلاگ دهي خودش يه چيز ديگست و اين
چيزي كه شما ميگين يه چيز ديگست !!! شما مشخص بكنيد دقيقا چه چيزي ميخوايد تا من بتونم كمكتون كنم !
منظورتون يه سيستم مثل بلاگفاست ؟!!
parham_vaio
11-07-2010, 22:02
سلام دوست عزيز ! من دقيقا منظور شما رو متوجه نشدم ! سيستم بلاگ دهي خودش يه چيز ديگست و اين
چيزي كه شما ميگين يه چيز ديگست !!! شما مشخص بكنيد دقيقا چه چيزي ميخوايد تا من بتونم كمكتون كنم !
منظورتون يه سيستم مثل بلاگفاست ؟!!
ممنونم از پاسختون
من می خوام امکانی داشته باشم که کاربرها عضو بشن یه صفحه یا همون پروفایل داشته باشند که بتونند عکس بگذارندف مطلب توی سایت بگذارند و بتوانند برای ارسال دیگران نظر بدهند
ذقیقا مثل این سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهر اصلا برام مهم نیست فقط و فقط می خوام ساختارش مثل این باشه
با بررسی این سایت که خدمتت دادم متوجه خواهید شد که من دقیقا چی می خوام
این سایت هر کابر یه صفحه داره و ....
لطفا راهنمائی بفرنمائید با تشکر از شما
dehtoday
13-07-2010, 14:56
ممنونم از پاسختون
من می خوام امکانی داشته باشم که کاربرها عضو بشن یه صفحه یا همون پروفایل داشته باشند که بتونند عکس بگذارندف مطلب توی سایت بگذارند و بتوانند برای ارسال دیگران نظر بدهند
ذقیقا مثل این سایت
ظاهر اصلا برام مهم نیست فقط و فقط می خوام ساختارش مثل این باشه
با بررسی این سایت که خدمتت دادم متوجه خواهید شد که من دقیقا چی می خوام
این سایت هر کابر یه صفحه داره و ....
لطفا راهنمائی بفرنمائید با تشکر از شما
خب اين چيزي كه شما ميخواين تو اكثر CMS ها هست ! و ديگه بقيش به ميل خودتونه كه كدومش رو انتخاب كنيد !!! من چند تا از اون ها رو به عنوان نمونه ميگم : نيوك - جوملا - e107 - ديتالايف - Dot net nuke و ...
اگر بازم نياز به راهنمايي بيشتر داشتيد در خدمتم ...
parham_vaio
13-07-2010, 23:10
خب اين چيزي كه شما ميخواين تو اكثر CMS ها هست ! و ديگه بقيش به ميل خودتونه كه كدومش رو انتخاب كنيد !!! من چند تا از اون ها رو به عنوان نمونه ميگم : نيوك - جوملا - e107 - ديتالايف - Dot net nuke و ...
واقعا مرسی
حالا من سئوالم از شما اینکه کدام یک برای من سادهتر هست و زودتر بی دردسر من رو به مقصود میرسوتنه
و لطف کن بفرما کدام cms و چه چیزهای نیاز هست مثلا جوملا یا ... به چه چیزهایی نیاز داره که من بتونم بلاگ دهی راه بندازم
با تشکر از شما
واقعا مرسی
حالا من سئوالم از شما اینکه کدام یک برای من سادهتر هست و زودتر بی دردسر من رو به مقصود میرسوتنه
و لطف کن بفرما کدام cms و چه چیزهای نیاز هست مثلا جوملا یا ... به چه چیزهایی نیاز داره که من بتونم بلاگ دهی راه بندازم
با تشکر از شما
wordpress mu بدردت می خوره
نمونه اش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست
که از این سیستم استفاده میکنه
البته اگر منظورت سیستم بلاگ دهی باشه
parham_vaio
14-07-2010, 00:24
wordpress mu بدردت می خوره
نمونه اش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست
که از این سیستم استفاده میکنه
البته اگر منظورت سیستم بلاگ دهی باشه
lمرسی از جوابت داداشه گلم
شاید من منظورم اشتباه گفتم
منظورم از بلاگ بیشتر یک جامه (SOCIAL) هست طوری که هرکی عضو میشه یتونه عکس بگذاره
مطلب ارسال کنه و بتونه روی مطالب دیگر نظر بده
یه جو.رایی یه صفحه مجزا داشته باشه
دقیق مثل
dehtoday
14-07-2010, 00:44
منظورم از بلاگ بیشتر یک جامه (SOCIAL) هست طوری که هرکی عضو میشه یتونه عکس بگذاره
دقیق مثل
خب اين همونطوري كه قبلا هم گفتم با اكثر CMS ها امكان پذيره ! و ديگه بايد خودت بدوني كه كدومو بايد انتخاب كني ! من چند تا از CMS ها رو معرفي كردم و تقريبا براي رسيدن به اين چيزي كه شما مد نظر داريد بايد يكم هم تغييرات توي سيستم ايجاد كنيد ... در هر صورت من آماده ام كه بتونم شما در حد توان كمك كنم !!! :11:
دقیق مثل
اسکریپت های ایجاد جامعه مجازی مثل Social Engine وجود داره ولی شبیه سایت مورد نظر شما نیست
جوملا هم یه اکستنشن داره به نام JomSocial دموش رو می تونی ببینی
آقا با اجازه صاحب تاپیک
دوست عزیز این سیستم مدیریت محتوایی که گفتید رو با دات نت ساختن درسته می تونید لینکی چیزی ازش برام بزارید
dehtoday
14-07-2010, 11:49
آقا با اجازه صاحب تاپیک
دوست عزیز این سیستم مدیریت محتوایی که گفتید رو با دات نت ساختن درسته می تونید لینکی چیزی ازش برام بزارید
اينم آدرس پشتيبان فارسي سيستم Dot Net Nuke :
ممنون دوست عزیز ...
راستش من شروع کردم به یادگیری c# برای همین می خوام برای اینکه در عمل چیزی یاد بگیرم برای همین میخوام یه ماژول برای دات نت نیوک بنویسم ولی نمیدونم باید چطور بنویسم کسی از دوستان میتونه کمک کنه که از یه جایی شروع کنم.
parham_vaio
14-07-2010, 15:11
اسکریپت های ایجاد جامعه مجازی مثل Social Engine وجود داره ولی شبیه سایت مورد نظر شما نیست
جوملا هم یه اکستنشن داره به نام JomSocial دموش رو می تونی ببینی
lمرسی دوت گام من اینو رو دیدم و فارسی شم هم پیدا کردم
اما یه جواریی 100% فارسی نیست شما جایی 100% فارسیشو سراع داری ؟
Rezajakson_2008
24-07-2010, 19:52
با سلام
سلام
خوبی؟
ببین این سایت مورد قبولت هست؟
f30s.com
اگر خواستی به این آیدی پیام بده
Rezajakson_2008
ya
websaz_far30star
فروشیه
mummified
31-07-2010, 11:33
با سلام
بهترین در دنیا وردپرس هست. قبلاً برای سیستم وبلاگ دهی باید از سیستم وردپرس جدا با عنوان وردپرس مولتی یوزر یا Mu استفاده میکردید ولی در نسخه جدید (ورژن3) خیلی راحت تر شده و فقط کافیه یه فایل رو به هسته اصلی وردپرس خودتون اضافه کنید تا به صورت چند کاربره در بیاد.
روش کارش هم عالیه
برای دریافت آخرین نسخه این سیستم هم میتونید به سایت فارسیش مراجعه کنید.
*PiNk PaNTHeR*
31-07-2010, 13:57
سلام.
اسکریپتهای سایتهای مشابه Digg به درد شما میخوره.
دقیقا همون چیزی هست که شما میخواید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.