ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 3 سال آینده چی بگیرم؟!

Aref_2008
10-07-2010, 01:18
سلام
از این قرار که من الان پول ندارم و وضعیت این مملکت جوری که ماشین گرفتن از 50 سال پیش تا حالا هیچ فرقی نمی کنه و همش یه چیزه{ پیکان.پراید.پژو} من الان پول ندارم 3 سال دیگه کدوم یکی از اینا رو بگیرم بنظرتون تا اون موقع کیفیت این ماشین ها پایین تر نمیاد؟!!!!!!!!!!:31:

{کیف می کنین چه مملکتی داریم :21:} کجای دنیا اینطوریه من دارم برای 3 یا چند و چندین سال دیگه :18: خودمو آماده می کنم :27:

کدومو بگیرم؟ قیمتشون اون زمان چنده ؟ البته تحریم ترم می شویم!:13::31:
من ABS دار نمی خوام آخه شهرمون برف نمیاد{ربطی هم داره؟؟؟:31:}

همی...

Aref_2008
10-07-2010, 01:25
ااا چرا این تایپیکو من اینجا زدم؟! از مدیر ها خواهشمندم انتقال بدن مشاوره خرید خودرو{ببخشید} یوقت حوس نکنید ببرید تراش! من واقعن قصد دارم چند سال دیگه ماشین بخرم:31:

meto_895
10-07-2010, 12:35
پیکان که تا 3 سال اینده میشه ژیان پراید هم شاید تولیدش متوقف بشه میمونه پژو که شاید تا اون موقع 1 تومان افزایش بیابد البته تو ایران هیچ چیز قابل پیش بینی نیست

Life24
10-07-2010, 12:42
مرد مومن اگر سه ماه دیگه بود یک چیزی
سه سال دیگه فکرش نکن
هیچ چیز معلوم نیست واقعا هیچ چیز

man war
10-07-2010, 12:46
هیچکدوم {اینا هم ماشینه!!!}

ماشین خارجی بخر اگه پول داری

اگه پژو بخری اروم به یه چیزی برخورد کردی میری هوا

پراید با یه مشت ... میشه

پیکان که دیگه نیست

بهترینش تو ایران زانتیا { به جز ماشینای حارجی}

Aref_2008
10-07-2010, 17:10
نظر خودم بيشتر رو يه چيزي مثل فولوكس گل كرمان خودرو{محصول جديد نداره اين كمپاني:31:}راستي الان هم توليد ميشه؟ قيمتش چنده؟

farshad bugatti
13-07-2010, 16:04
باسلام اگه انتظارات خودتون رو بگید ما میتونیم شما رو بهتر راهنمایی کنیم:46:

برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .