مشاهده نسخه کامل
: رشته ی جراحی و پزشکی، کدام کشور؟!کانادا یاUSA؟
ardavan_2008
10-07-2010, 01:12
سلام
اول از هر چیزی بگم مبحث مرتبط نبود فقط اینجا کمی بهش ربط داشت!امیدوارم مدیران محترم قفل نکنند!
من می خوام جراحی و یا پزشکی بخونم حالا می خوام بدونم به نظرتون کدوم از این دو کشور بهتره کانادا یا USA؟!لطفا با دلیل بگید!من خودم نظرم کاناداست چون شنیدم که مدرکش همه جا قبوله!حالا شما بگید
ممنون
دوست عزیز برای خوندن جراحی عمومی باید اول 7 سال پزشکی رو بگذرونید
نمیشه گفت میخوام برم جراحی بخونم!
7سال پزشکی عمومی»»»3سال جراحی عمومی
تازه اگه فقط هدفتون جراحی عمومی باشه وجراحی های تخصصی مثل قلب ومغز واعصاب و... نباشه که قطعا دوره اش بیشتر میشه
ولی در کل باید 7 سال پزشکی عمومی رو بگذرونید!
در مورد کشور هم منم در مورد کانادا تعریف های زیادی شنیدم!
موفق باشید
ardavan_2008
10-07-2010, 12:24
ممنون؛میدونم دوست عزیز!
4سال لیسانس و بقیه ی امورات =11-12 سال!
فقط کشور رو می خوام بدونم کدوم خوبه !
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم!
ardavan_2008
11-07-2010, 21:40
دوستان کسی نیست کمک کنه؟!
ardavan_2008
18-07-2010, 14:43
کسی نبود؟!!
ali reza majidi 14
21-07-2010, 13:11
هیچ کدوم
ایران از همه بهتره اینجا بخون
واسه خودت شاه باش
نه اینکه بری منت اجنبی رو بکشی
bahador2009
21-07-2010, 13:23
آمریکا خیلی بهتره .
چون که اگه بخوای به بازار کار و محل اقامت نگاه کنی میبینی که بهترین بیمارستان ها وبیشترین پولها و بهترین استاد ها بخصوص استادهای ایرانی همه و همه در آمریکاست و نمیشه گفت که کانادا بهتره و من فکر کنم حتی کانادا در مرتبه ی دوم هم نیست.
ali reza majidi 14
26-07-2010, 00:22
آمریکا خیلی بهتره .
چون که اگه بخوای به بازار کار و محل اقامت نگاه کنی میبینی که بهترین بیمارستان ها وبیشترین پولها و بهترین استاد ها بخصوص استادهای ایرانی همه و همه در آمریکاست و نمیشه گفت که کانادا بهتره و من فکر کنم حتی کانادا در مرتبه ی دوم هم نیست.
آهان
خیلی جالبه پس معلومه شما اصلا به سریالهایی که ساخته میشه آشنایی ندارین
یکی از این سریالها گر ی آناتومیه بطور واضح وضعیت جراحان آمریکایی رو به تصویر میکشه
من در این مورد هیچ نظری نمی دم ولی فقط شما این سریال یکی دو قسمتش رو ببینید بعد بیاید زندگی اونا رو با جراحان ایرانی تو ایران مقایسه کنید !!!!
باورکن گول وعدهای پوچ رونخور .اونهاخیلی بلدن طرف روبپیچونند حواست روجمع کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.