مشاهده نسخه کامل
: سریال زير هشت
REGISTERED-USER
03-08-2010, 23:19
این قسمتش تیکه اواره شدن منصور جدا جذاب بود ... انگار آب خنک ریختن رو دل من :دی
موند بین اینکه بره گروگانش رو نگه داره یا به داد خواهرش برسه که دوستش داره .... آخر هم رفت ولی هیچ !
من همه کارای سیروس رو دوست دارم ولی این جدا متفاوته :دی
ehsan_1987
03-08-2010, 23:29
سیروس مقدم کلا فیلماشو خوب شروع میکنه اما اخرش م.ر... تو فیلم
M A M M U T
04-08-2010, 06:39
سیروس مقدم کلا فیلماشو خوب شروع میکنه اما اخرش م.ر... تو فیلم
نرگس که آخرش خراب شد.راست می گی.اونم تا جایی قشنگ بود که بازیگر نرگس فوت کرد(زنده یاد پوپک گلدره)
اما رستگاران زیاد هم بد نبود.گرچه قشنگ تر از اون هم میشد تمومش کرد
Amir_oscar
04-08-2010, 10:57
آقا عیوضی چرا یهو کچل شد؟!!! کلاه گیسه گم شده؟! :دی
RoYaYeEe_NiIiLi
04-08-2010, 11:01
آقا عیوضی چرا یهو کچل شد؟!!! کلاه گیسه گم شده؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ئههههه...کچل شد؟؟؟؟کامل کچل شد؟
پس من چرا توجه نکردم؟شاید به خاطر شیمی درمانیه:31:
Amir_oscar
04-08-2010, 11:08
ئههههه...کچل شد؟؟؟؟کامل کچل شد؟
پس من چرا توجه نکردم؟شاید به خاطر شیمی درمانیه:31:
نه... این چترهای چلوش نیستشون! :دی
RoYaYeEe_NiIiLi
04-08-2010, 11:12
نه... این چترهای چلوش نیستشون! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:بابا بی خیال...عجب توجهی:31:
راستی من میگم که خدا کنه عطا خودش رو برای اون پولا به دردسر نندازه...من جای اون بودم میرفتم میگفتم آقا یه پولی زیر خونتون چال شده که صاحبش میخواد بیاد بکشتتون...پاشید ورش دارم:31:
این دوستش اونقدر ارزش نداره که خودش رو تو دردسر بندازه و به دختر عیوضی نرسه:31:
نرگس که آخرش خراب شد.راست می گی.اونم تا جایی قشنگ بود که بازیگر نرگس فوت کرد(زنده یاد پوپک گلدره)
اما رستگاران زیاد هم بد نبود.گرچه قشنگ تر از اون هم میشد تمومش کرد
نرگس قشنگ نبود زیاد
کاراکترش پر اغراق و بسیار بسیار مثبت و در مقابلش همه احمق
به قولی این فرشته سریال بود و بقیه یا احمق یا bad man
oghyanoos
04-08-2010, 12:03
در مورد زیر هشت فقط میشه گفت بازی امیر جعفری و کامران تفتی بسیار عالی بود . مخصوصاً سکانسهای تقابلشون باهم. نشون دادن که یه من ماست چقدر کره داره:31:
M A M M U T
04-08-2010, 12:23
یکی نیست به این عادل بگه جوجه آخه تو زور داری:31:
خب عطا یکی میزنه بهت طوری چپ و راست بشی که فرق منیژه و منصور رو تشخیص ندی.:5:
تو اگه مرد بودی که با مردن بچت شیت نمی شدی. :27:
زیر هشت کی تموم میشه؟ من کلا یه قسمتش رو هم ندیدم میخوام وقتی تموم شد دانلود کنم سر فرصت ببینم! ارزشش رو داره یا نه ؟
Amir_oscar
04-08-2010, 12:39
مثل اینکه قبلا هم یه دوره شیت بوده! الآن بیماریش عود کرده...
RoYaYeEe_NiIiLi
04-08-2010, 12:57
مثل اینکه قبلا هم یه دوره شیت بوده! الآن بیماریش عود کرده...
آره....قبلا دیوونه بوده اونطوری که مامانش گفت...احتمالا موجی هست
فقط مشکل اینجاست که کسی نمیاد بگه که تو چرا گذشتتو پنهان کردی که دیوونه بودی؟
اما علت اصلی دیوونه شدن عادل نرگس نیس...به خاطر اینکه به دلیل گذشته ی منیژه،نرگس مرده قاطی کرده
نه بابا این عادل زورش زیاده:31:
مگه ندیدی چه جوری منصور رو خفت کرده بود؟
طبق استدلال من::31:
منصور تونسته عطا رو خفت کنه
عادل تونسته منصور رو خفت کنه
پس در نتیجه عادل میتونه عطا رو هم خفت کنه:31:
M A M M U T
04-08-2010, 15:49
نه بابا این عادل زورش زیاده:31:
مگه ندیدی چه جوری منصور رو خفت کرده بود؟
طبق استدلال من::31:
منصور تونسته عطا رو خفت کنه
عادل تونسته منصور رو خفت کنه
پس در نتیجه عادل میتونه عطا رو هم خفت کنه:31:
منصور نتونست عطا رو خفت کنه.مگه ندیدی 2تا زد 10 تا خورد.:31:
نیگا کن.....نیگا کن
منیژه هم شاخ شده:31:
فکر کنم پرویز سر همین قضیه کشته بشه
RoYaYeEe_NiIiLi
04-08-2010, 22:02
نیگا کن.....نیگا کن
منیژه هم شاخ شده:31:
فکر کنم پرویز سر همین قضیه کشته بشه
شیطونه میگه دونه دونه گیسای منیژه رو بکنی ها...چه پررو شده...دست پیش رو گرفته که پس نیفته و خیلی هم راحت عادل رو خر کرد:31:
تیکه ایی که عطا داشت ا دختر عیوضی حرف میزد من داشت گریم میگرفت:31:
عطا چه اعتماد به نفسی داره ها:31:
ولی نامردیه...این دختره خودش خط میده و آخرشم به عطا میگه زبونتو نگه دار....عجبا:31:
نمیدونم چرا اینقدر تحت تاثیر زندگیه عطا قرار میگیرم...آدم جیگرش براش کباب میشه...اگر بلایی سرش بیاد من مقدم رو تحریم میکنم:31:
Amir_oscar
04-08-2010, 22:07
منیژه داره جلوی عادل فیلم بازی میکنه...
عطا باید با پرویز هماهنگ می کرد و قضیه رو بهش می گفت...
RoYaYeEe_NiIiLi
04-08-2010, 22:12
منیژه داره جلوی عادل فیلم بازی میکنه...البته احتمالش هم هست
عطا باید با پرویز هماهنگ می کرد و قضیه رو بهش می گفت...
منم همون اول گفتم...باید میرفت به پرویز میگفت و یکمم پول به اون میدادن...
البته اولش نشون دادن که پرویز داره با تلفن سر پول و اینا حرف میزنه...این یعنی اینکه برای عطا و اینا مشکل درست میکنه
راستی پسر عیوضی رفت پیش منصور بعد چی شد؟منصور نرفت سر قرار؟پس الان پسر عیوضی کجاست؟عطا نگفت این پسره کجا غیبش زده؟
M A M M U T
05-08-2010, 22:53
دوستان یه نکته ای
تا حالا به تفاوت عادل از زیر هشت با سعید از فاصله ها دقت کردین؟
عادل یه بار زنش رفت تو پارک و عطا رو دید به خاطرش دیوانه شد
اما سعید هر بار که نامزدش (که میخواد باهاش ازدواج کنه) با پسرای دیگه قرار می ذاره بیشتر بهش علاقه مند میشه.:5::31:
Dark Shine
06-08-2010, 08:43
دوستان یه نکته ای
اما سعید هر بار که نامزدش (که میخواد باهاش ازدواج کنه) با پسرای دیگه قرار می ذاره بیشتر بهش علاقه مند میشه.:5::31:
چطوری جرات میکنی زیر هشتو با اون سریال درپیتی مقایسه کنی:31:
عطا با این دو رفیقی که برا پول رفتن واقعا کار اشتباهی کرد؛فکر کنم کارش تمامه ایندفعه دیگه صاف میره زندان
در مورد دختر عیوضی من فکر میکنم اینا تظاهر باشه هر چی باشه دختره خیلی جوان تر از عطا هست فکر نکنم وصلتی صورت بگیره
اینطور نیست؟
pcforlife
06-08-2010, 12:37
به نظر من که عطا نهایتا میمیره...:37:
یعنی میخواهی بگی اون دو تا شیاد سر پول باهاش درگیر میشن میکشنش؟
فکر نکنم ها!عطا دست شیر داره خیلی باحال هم کشیده میزنه
saeed_cpu_full
06-08-2010, 12:46
عطا با این دو رفیقی که برا پول رفتن واقعا کار اشتباهی کرد؛فکر کنم کارش تمامه ایندفعه دیگه صاف میره زندان
در مورد دختر عیوضی من فکر میکنم اینا تظاهر باشه هر چی باشه دختره خیلی جوان تر از عطا هست فکر نکنم وصلتی صورت بگیره
اینطور نیست؟
عطا هم جوونه
زندان پیرش کرده بود !
دوستان یه نکته ای
حالا ما گیج شدیم از کدومشون الگو برداری کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M A M M U T
06-08-2010, 18:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت و گو با امیر جعفری به بهانه ی سریال زیر هشت
كارگردان باید مثل مربی، بازیگر را هدایت كند
یك بازیگر پركار اما توانا. بازیگری كه خیلی سعی میكند تا كارهایی را انتخاب كند كه با سایر نقشهایش متفاوت باشد. او بر پرده سینماها فیلم كیفر را داشت، این روزها هم با «لجولجبازی» حضور دارد و از همه مهمتر اینكه امیر جعفری را این شبها در نقش «عطا» در سریال «زیر هشت» میبینیم، نقشی كاملا متفاوت با آنچه كه از او چهار ماه پیش در سریال «چاردیواری» دیدیم، نقشی كه حالا گوشهای دیگر از تواناییهای او را به رخ میكشد.
هفت سال گرسنگی
من اگر یك جوری تامین میشدم، مینشستم در خانه ام و با خیال راحت انتخاب میكردم اما به من فشار آمده بود. من از سال 70 تئاتر را شروع كردم سال 72 و 76 و 77 كارهایم رفت روی صحنه. من هفت سال گرسنگی كشیدم و بعد سال 77 دو تا فیلم سینمایی كار كردم كه پولی به من ندادند. بعد من وارد تلویزیون شدم و در تلویزیون ماندم. در این شرایط وقتی یك كاری به تو پیشنهاد میشود كه حس میكنی جای كار دارد و دیده خواهد شد چارهای نداری جز اینكه قبول كنی. البته این را هم بگویم كه «بدون شرح» دوره خودش آبرومند بود و نقش من گاهی از فیلمنامه جلو میرفت.
بچههای خوب و بد
این كارها مثل بچههای من هستند، بچههایی كه چندتایی از آنها هم بد هستند. من بعد از «بدون شرح»، «من یك مستاجرم» را بازی كردم كه آن هم كار خوبی بود ولی پخشش به جام ملتهای آن دوره خورد و زیاد دیده نشد. «كمربندها را ببندیم» را اشتباه كردم كه بازی كردم. اما «بایرام» به نظر خودم فاجعه است. به هر حال گاهی شرایط باعث میشود كه تو در انتخاب هایت اشتباه كنی. من تا كی میتوانستم صبر كنم؟ من كه فقط خودم نیستم كه بخواهم به سینمای مورد علاقهام فكركنم. زن و بچهام هم هستند كه باید صبر كنند كه پدرشان میخواهد كار هنری كند. البته خیلی وقتها هم فكر میكنم نكند بچه ام بزرگ بشود بگوید این چه فیلمی بود بازی كردی؟ در واقع این موضع برایم یك كابوس است. این كه بچهام نگوید بابا آبروم را بردی. من دانشگاه رفتم و دوست دارم با شرافت زندگی كنم ولی تا كی؟
پانتهآبهرام كم بازیگری نیست
بحث كم آوردن نیست، یك وقتی آقای تارخ و پاكدل پیشنهاد كردند كه چند نفری كه بازیگر حرفهای تئاتر هستند حقوق ثابت بگیرند. یكی از آن چند نفر من بودم، مهدی سلطانی و... بود پیشنهاد كردند این 12، 10 نفر حقوق ثابت بگیرند كه كارشان را بكنند و مثلا سالی یك فیلم هم بازی كنند. ولی وقتی این شرایط نیست من تا چه حد میتوانم صبر كنم. مثلا الان شهرام قائدی مگر بازیگر بدی است؟ یا امیر غفارمنش؟ ولی تو برو با اینا تكتك مصاحبه كن بگو چرا بعضی كارها را قبول میكنی؟ اینها درد دارند و نمیتوانند برایت توضیح بدهند چرا. من تئاترهای امیر غفارمنش را دیدم و هر كدام را چهار، پنج بار نگاه میكردم ولی چرا باید مجبور شود كه كار معمولی انجام دهد. مثلا پانتهآ بهرام مگر كم بازیگری است؟ در سینما هیچ معیاری وجود ندارد. میگویند طرف موهاش آبی است بیاید تو... به نظر این شیوه توهین به مردم هم هست كه بیایید یكسری آدم خوشقیافه ببینید چون خودتان خوش قیافه نیستید. محسن طنابنده الان نباید وارد سینما میشد، باید 10 سال پیش پایش به سینما باز میشد و منفجر میكرد. همینطور هدایت هاشمی یا هومن برقنورد اینها باید اوایل دهه 80 وارد میشدند. خب ببین خیلی دردناك است كه من میبینم یكسری آدمهای با استعدادی در تئاتر شهر كار میكنند اما كارگردانهای ما اصلا تئاتر نمیبینند. معدود آدمهایی مثل سیروس مقدم و حسن فتحی هستند كه بازیگر را شكار میكنند و برایشان مهم است كه بازیگر از كجاست؟ ریشه دارد یا ندارد؟ این واقعیت وجود دارد و دردناك هم هست ولی چه میشود كرد!
بازیگران قدر تئاتری در سینما
این نظر اشتباهی است كه كارگردانهای سینما نمیتوانند به تئاتریها اعتماد كنند چون تجربه كار جلوی دوربین را ندارند، غلو شده بازی میكنند. همهچیز به فیلمنامه و كارگردان ارتباط دارد. مثلا محسن تنابنده«شوایك» كلی فعالیت دارد، اما همین محسن میآید هفت دقیقه تا پاییز را هم بازی می كند كه نقش ظریفی است. ضمن اینكه كی گفته كه همه بازیگرهای تئاتر روی صحنه غلو شده بازی میكنند. كدامیك از بازیهای من در تئاتر غلو شده است. هیچكدام، چون من بر اساس مختصات نقش و هدایت كارگردان حركت میكنم.
امیدوارم مردم دركم كنند
امیدوارم مردم بفهمند و مثل یك خبرنگاری نگویند سینما شما را نمیخواهد. خیلی خوب است كه مردم بفهمند كه چرا من همیشه روی پرده نیستم چون خواستم با شرافت بازی كنم از فیلم «قارچ سمی»، «نان عشق موتور هزار» و... كه من فیلمهایی بازی كردم كه آبرومند بوده سعی كردم كار باشرافت بازی كنم و امیدوارم مردم هم درك كنند و متوجه باشند كه اگه من نرفتم بعضی از فیلمها را بازی كنم، نخواستم به شعور آنها توهین كرده باشم. منم میخواهم استقامت كنم اما نمیتوانم تا كجا موفق شوم. هر بار كه نزدیك است كار ضعیفی را قبول كنم میگویم باز هم صبر كن.
مشكل اساسی ما؛ فیلمنامه
در «لج و لجبازی» هم قرار بود یكسری اتفاقهایی بیفتد و به دلایلی نیفتاد. الان فیلم در اكران است و من نمیخواهم با حرفهایم مشكلی برای فیلم پیش بیاید. مشكل اساسی ما سر فیلمنامه است. من تعهد میدهم یك ذره از پول تئاترم دستمزد بیشتری بگیرم ولی فیلمنامه خوب به من بدهند.
خیلی از همین بازیگرهایی كه مدنظر هستند بازیگرهای خیلی خوبی هستند، من مجید صالحی را مثال میزنم كه در یك سكانس از «پلیس جوان» بازی كرده كه محشر است یا مثلا یوسف تیموری در سریال «سایه آفتاب» به نظر من خیلی خوب بود. ولی اینها باید چیكار كنند اگر در این فیلمها را بازی نكنند؟ من از رضا عطاران یك تئاتر دیدم به اسم «بچههای تابستان» كه سال 70 اجرا شد، من هفت بار این كار را دیدم و خیلی خوب بود.
قاتلها هم ذاتا آدمهای خوبی هستند
من سر «زیر هشت» 20 تا 25 روز در زندان روز بازی داشتیم. من در آنتراكها میرفتم و با حبس ابدیها و قاتلها قاطی میشدم. دیدم كه اینها ذاتا آدمهای خوبی هستند و از اول قاتل نبودهاند و یكسری اتفاقات افتاده كه مرتكب قتل شدند. آنها برای كارهایشان دلایلی داشتند، دلایلی كه البته به آنها حق نمیدادی كه بهواسطه كسی مرتكب قتل شود.
من درباره نقشهایی كه قرار است منفی این نكته را لحاظ میكنم كه این آدم از بچگی قاتل بهدنیا نیامده و برخی شرایط باعث شده كه دست به قتل بزنه.
عطا چطور عطا شد؟!
من دفتر یادداشتی دارم كه نكتههایی را در آن یادداشت میكنم. از طرز راه رفتن گرفته تا ری اكشن فرد و معتقدم همه اینها یك جایی به دردم میخورد. واقعیت این است كه بازیگری یعنی همین. بازیگر یعنی كسی كه بتواند هرجایی سوژههایش را پیدا كند.
فیلمنامهنویس هم سوژهاش را شكار میكند. وظیفه من بازیگر این است كه قبل از این كه به مد و لباسم برسم بیایم سوژههایم را از نزدیك ببینم و اگر فیلمنامه اجازه بدهد از چیزهایی كه دیدهام استفاده كنم.
من همیشه این كار را میكنم و بههمین خاطر است كه میگویم بعضی از فیلمنامهها خوب نیست، چون شخصیتها اصلا ما به ازای خارجی ندارند.
قصه، قصه رئال و واقعی است ولی من اصلا
ما به ازای شخصیتهایش را بیرون پیدا نكردم. به خاطر همین مشكل پیش میآید. مگر اینكه كار رئال نباشد و فانتزی باشد. البته حتی قصههای فانتزی هم باید كمی از واقعیت را در دورن خودشان داشته باشند تا من بتوانم باور كنم. مثل «پستچی سه بار در نمیزند» كه یك رئال جادویی است.
من همان امیر جعفری هستم
صد درصد اگر توسط كارگردان درست هدایت نشوی نابود میشوی، یعنی عطا و جمال زمانی درست تصویر شدند كه یافتههای من توسط كارگردان درست هدایت شد وگرنه این اتفاق نمیافتاد. پس این نكته اول به كارگردان برمیگردد. من مثل خمیری هستم كه كارگردان باید آن را بسازد. مثلا من در سه كار خود آقای فتحی سه نقش كاملا متفاوت بازی كردم. «میوه ممنوعه»، «پستچی سه بار در نمیزند» و «كیفر».«تردست» را بازی میكنم كه فاجعه است. چرا؟ من همان امیر جعفری هستم ولی كارگردان و فیلنامه من را هدایت نكردند. یك كارگردان باید مثل یك ژنرال بایستد و بازیگر را هدایت كند. مثل مربی فوتبال. درست است كه بازیگری كه بهترین فیلمنامه را دارد و بهترین كارگردان باید بازی را عالی دربیاورد و اگر خوب دربیاورد هنر نكرده من معتقدم در كل بازیگر تقصیری ندارد. من بازیگر در كیفیت بازی خودم دخیل هستم اما بیشتر از من، كارگردان، فیلنامه نویس، تدوینگر و فیلمبردار هم مهم هستند. از طرف دیگر همین من امیر جعفری میروم
یا الان اكران كن یا ...
اول من بپرسم، چرا «كیفر» اكران خوبی نداشت؟ بهخاطر جامجهانی. پس باید به ما میگفتند كه الان جامجهانی اكران میشود. چرا یكی از همین فیلمهایی كه خود آقایان میفرمایند كمدی مبتذل و مستهجن است و البته ادعا میكنند كه خوب می فروشند را اكران نكردند؟ وقتی شنبه خبر میدهند فیلم باید چهارشنبه اكران بشود، اگر این موقع فیلم را اكران كردید كه هیچ، اگر نه می رود برای سال بعد! شما انتظار چه برخوردی دارید؟ اگر به خود من فیلمنامهای پیشنهاد بدهند و بگویند كار دو روز دیگر كلید میخورد، احساس میكنم به من توهین شده. من حق دارم كه فیلمنامه را بخوانم، دو دو تا چهار تا كنم و ببینم دلم میخواهد بازی كنم یا نه. این كه میگویند اگر اكران نكنید میرود سال بعد هم توهین است. توهین به آقای فتحی است. این حرفی كه زدند مظلومكشی است. حالا چون آقای سعدی (تهیهكننده كار) انسان مظلومی است شما باید زور بگویند؟ یا چون آقای فتحی اهل حاشیه نیست، دارد كتابش را میخواند، فیلمش را میسازد و با شرافت كارش را انجام میدهد باید بزنند توی سرش؟ اگر كارگردان دیگری هم بود همینطور رفتار میكردند؟
یا خود كارگردان این كنش را نشان میداد؟ نه! هر كس دیگری بود توی بوق و كرنا میكرد كه به من ظلم شده و خود همین ماجرا تبلیغ برای فیلمش تبلیغ میشد. اما آقای سعدی مرد با خدایی است. یعنی آدمی است كه میگوید شده دیگر، حالا چیكار كنیم یا آقای فتحی معتقد است كه حق به حقدار میرسد.
كیفر خوب بود
بههر حال كیفر فیلمی بود كه اگر الان خود من هم بروم سینما حس میكنم فیلم خاصی است و مخاطب با آن ارتباط برقرار میكند. به همین خاطر ما میدانستیم «كیفر» جز فیلمهای پرفروش خواهد شد و اصلا در پرفروش بودنش شكی نداشتیم، ولی الان با كدام تبلیغ؟ خیلیها اصلا از اكران خبر نداشتند، من را بیرون میدیدند و میگفتند آقا فیلمتان كی اكران میشود؟ و من میگفتم روی پرده است! كلا فكر نكنم بیشتر از 10 یا 12 تا بیلبورد در سطح شهر داشت. من به شخصه بیلبوردی در سطح شهر ندیدم شاید یك بار آن هم بین درختها كه اصلا دیده نمیشد. بعضی وقتها فكر میكنم نكند رازهای پنهانی بوده كه نمیخواستند این فیلم بفروشد. حتما شما هم دیدید كه فیلمهای اجتماعی نمیفروشد اما فیلمهای كمدی مبتذل میفروشد به همین خاطر با خودم میگویم نكند سیاست بر همین منوال است؟ برای من عجیب است كه خود صداوسیما برنامه
«هفت» را میگذارد و میخواهد سینما را نقد كند بعد خودش200 تا فیلم كمدی را تبلیغ میكند. من میفهمم كه یك فیلم باید تبلیغ داشته باشد تا بفروشد ولی چرا تبلیغ فیلم ما نیست؟ یا چرا تبلیغ «هفت دقیقه تا پاییز» را نمیبینیم؟ خوب میگویم مظلوم كشی است دیگر.
گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
منبع:tehrooz.com
pcforlife
06-08-2010, 19:29
امروز داشتم قسمت های اول زیر هشت رو میدیدم، چشمم افتاد به عطا کپ کردم... حس کردم یه نمونه جوون تر بود! البته زیاد بابت گریم نبودش... کلا چهره عطا یه جوریه!:31:
ولی انصافا با این همه بدبختی ای که کشیده خوب مونده ها!!!:31:
منم حس می کنم آخرین قسمتی که پخش شد زمان ضبطش چند ماه بعد از قسمت های قبلی بوده یعنی نوع ساختش و حتی فضای اطراف فرق داره انگار هوا گرمتر شده
احتمال چند قسمت رو قبلا ساخته بودن زمستان گذشته و بهار امسال
و قسمت های جدید رو بعدا ساختن
farshad bugatti
06-08-2010, 21:14
چطوری جرات میکنی زیر هشتو با اون سریال درپیتی مقایسه کنی:31:
اکثرا سریال هایی که تو تابستون بخش شده درپیت بوده!
البته سریال های رمضان 88 هم هم درپیت بود
اما امسال فکر کنم خوب باشه!
RoYaYeEe_NiIiLi
06-08-2010, 22:07
بابا اینا هر چی بدبختیه سرشون میاد..آدم اعصابش خورد میشه:13:
البته این منصور حقشه ولی عطا:37:
حیف که امروز زیاد وقت تلف کنی داشت ولی واقعا تیکه هایی که عطا گریه میکرد منو تحت تاثیر گذاشت:37:...
یه ذرش موند منم شروع کنم گریه کردن و شکایت کردن از خدا:31:
ولی اینطوری که داره پیش میره بالاهای زیادی سر عطا میاد و نمیذاره که آب خوش از گلوش پایین بره و با اینهمه خلافی هم که کرده حتما راهی زندان میشه و چونکه این زندان رفتنش زیاد با مزاج بیننده ها خوش نیس فکر کنم میکشنش:37:
احتمال زیادی میدم که عطا بمیره و مطمئنم اگر قرار باشه بمیره صحنه ی خیلی تاثیر گذاری خواهد شد
و اما در مورد لیلا...منم فکر نمیکنم اینا به هم برسن...این لیلا این وسط واسه ی اینه که بگن عطا آدم خوبیه و اینجور چیزا
حیف شد اصن قسمتش وقت زیاد تلف کردن...انتظار بیشتری داشتم
ولی اون بلایی که سر پرویز اومد اصلا پیش بینی نشد:31:
M A M M U T
06-08-2010, 22:19
ولی اینطوری که داره پیش میره بالاهای زیادی سر عطا میاد و نمیذاره که آب خوش از گلوش پایین بره
طبق روال سریال های ایرانی با این همه گریه زاری و آهنگ آقای آغاسی و نماز و روح پیرزن و ....فکر کنم عطا دیگه از هر بلایی گارانتی شد:31:
دیگه بعید میدونم بلایی سرش بیاد و الآن دیگه دور شانس عطا و نابودی دشمناشه.
Amir_oscar
06-08-2010, 22:20
ای خدا... چقدر تاثیرگذار بود نگاه عطا توی لحظه ی تیر خوردن پرویز+ناله هاش+...
من که اشکم دراومد...
RoYaYeEe_NiIiLi
06-08-2010, 22:21
طبق روال سریال های ایرانی با این همه گریه زاری و آهنگ آقای آغاسی و نماز و روح پیرزن و ....فکر کنم عطا دیگه از هر بلایی گارانتی شد:31:
دیگه بعید میدونم بلایی سرش بیاد و الآن دیگه دور شانس عطا و نابودی دشمناشه.
البته بلای جدید فکر نکنم سرش بیاد:31:
بالاهای قدیمی دوباره دامانشو میگیره
فراری از زندان،داستان پرویز،برلیان ها،ورود به خونه ی پرویز،نرگس
همینا یهو دامنشو بگیرن بسته:31:
البته امیدوارم خدا یه نگاهی بهش بندازه...من که حسابی غصم گرفته:31:
Maziar_69
06-08-2010, 22:53
خدایی آدم اینو با فاصله ها مقایسه میکنه... :دی
ولی دیالوگاش خیلی حرفه ایه!
چجوری حفظ میکنن این دیالوگا رو؟ :دی
خیلی هم قشنگ اجرا میکنن خدایی.
pcforlife
06-08-2010, 22:55
صحنه صحبت منیژه و عادل خیلی باحال بود!:20: واقعا غیر قابل پیشبینی شده!!:31:
Amir_oscar
06-08-2010, 23:00
منیژه خیلی خوب داره عادل رو گول می زنه!
دوستان لطفا یکی ده دقیقه اولشو تعریف می کنه چون من نتونستم ببینم دمتون گرم
تا اونجا دیدم که عطا تو بیابون داره داد میزنه میگه خدا چرا منو نمی بینی و از این حرفا
اولش چی شد عطا و ممل پولا رو دراوردن بعدش چی شد؟
Amir_oscar
06-08-2010, 23:02
دوستان لطفا یکی ده دقیقه اولشو تعریف می کنه چون من نتونستم ببینم دمتون گرم
تا اونجا دیدم که عطا تو بیابون داره داد میزنه میگه خدا چرا منو نمی بینی و از این حرفا
اولش چی شد عطا و ممل پولا رو دراوردن بعدش چی شد؟
پرویز رسید و اون یکی رفیقشون تیر زد تو شکم پرویز و عطا موند و با بقیه بردش بیمارستان و از بیمارستان فرار کرد و اون دو تا هم پول ها رو دودر کردن...
صحنه ای که عطا میدوید و فریاد می زد و مخصوصا صحنه ای که سر قبر مادرش گریه میکرد واقعا تاثیر بر انگیز بود.منم احتمال زیادی میدم عطا بمیره.
RoYaYeEe_NiIiLi
06-08-2010, 23:22
صحنه صحبت منیژه و عادل خیلی باحال بود![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا غیر قابل پیشبینی شده!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه
من واقعا هوش منیژه رو تحسین میکنم...واقعا خوب فهمید که چه جوری میتونه عادل رو مهار کنه و این کاراش هم فکر کنم بیشتر فیلم داره بازی میکنه که عادل رو به خودش بیاره ویلا دلیلی نداره که بخواد از دختر عیوضی انتقام بگیره
به نظر من که عطا نهایتا میمیره...:37:
این حدسه خودته؟
یا خلاصه چند قسمت بعد رو تو ویکی پدیا خوندی کلک؟ :31:
pcforlife
06-08-2010, 23:32
این حدسه خودته؟
یا خلاصه چند قسمت بعد رو تو ویکی پدیا خوندی کلک؟ :31:
آتیشی شدیا!:46::31:
sorry! دیگه یادم رفته تو اسپویلر بزارمش!:31: حالا خارج از شوخی... حدسه خودمه، چون عطا از اون تیپ شخصیت هاییه که باید واسه تاثیرگذارشدن و جاودانه شدن، بمیره... یه چیزیه تو مایه های بیژن ایرانیه در چشم باد...
من فقط میخوام حال این منیژه گرفته بشه... واقعا کارکتر نفرت انگیزیه (یا بهتر بگم، بیشتر نفرت انگیز بود)... راستی اونجا که برداشت گفت میخوام از نسرین انتقام بگیرم، حال کردم (البته کاش کاراش فیلم بازی کردن جلو عادل نبود!)... کلا از خواهر شوهر منیژه خوشم نمیاد!!:31:
آتیشی شدیا!:46::31:
sorry! دیگه یادم رفته تو اسپویلر بزارمش!:31: حالا خارج از شوخی... حدسه خودمه، چون عطا از اون تیپ شخصیت هاییه که باید واسه تاثیرگذارشدن و جاودانه شدن، بمیره... یه چیزیه تو مایه های بیژن ایرانیه در چشم باد...
من فقط میخوام حال این منیژه گرفته بشه... واقعا کارکتر نفرت انگیزیه (یا بهتر بگم، بیشتر نفرت انگیز بود)... راستی اونجا که برداشت گفت میخوام از نسرین انتقام بگیرم، حال کردم (البته کاش کاراش فیلم بازی کردن جلو عادل نبود!)... کلا از خواهر شوهر منیژه خوشم نمیاد!!:31:
آتیشی نشدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif :31:
خواستم بدونم قصه لو رفته و جایی نوشته و خیالمون راحت باشه از بابت اینکه آخرش چی میشه یا شما حدس زدی
البته سیروس مقدم سابقه عوض کردن سناریو در طول پخشش رو قبلا داشته یا حتی گاهی چند جور سکانس ضبط می کنه تا اگه یکیش لو رفت اون یکی رو بفرستن رو آنتن
آره درست میگی مرگ عطا می تونه تاثیر گذاری شخصیتشو نشون بده
آخر خوبی نخواهد داشت
چون یه سری اتفاقات هم افتاده که غیر قابل جبرانه
مثل قتل شاگرد منصور که منصور باید به سزای اعمالش برسه
و یا مریضی عیوضی که احتمالا خواهد مرد
هر چه قدر این سریال جالب و جذابه اونطرف سریال فاصله ها چرت و پرته .:20:
من دو هفته رفتم مسافرت ، نتونستم قسمت 11 به بعد رو ببینم :( باید دانلود کنم. دلم نمیاد قسمت های بعدی رو هم ببینم ، چون قبلیارو ندیدم.
REGISTERED-USER
06-08-2010, 23:52
وای من دارم از دست منصور دیوونه میشم !
RoYaYeEe_NiIiLi
06-08-2010, 23:54
وای من دارم از دست منصور دیوونه میشم !
تایید میشه
با این سوتیا گند زد به همه چیز
ولی خدا وکیلی دیگه این مامانه این مسط مسطا اقتادنش مسخره بودا:31:
یه هولش داد و اونم ولو شد:31:
اون ماهیه بدبخت هم اون وسط نفله شد
شاهزاده خانوم
07-08-2010, 00:00
ولی خدایی بیچاره ماهیه راسی راسی مرد
حالا به نظرتون منیزه چی کار میکنه با دختره؟
انصافا سریال قشنگیه بعد عمری ما رو نشوند پای تی وی :دی
RoYaYeEe_NiIiLi
07-08-2010, 00:33
حالا به نظرتون منیزه چی کار میکنه با دختره؟
انصافا سریال قشنگیه بعد عمری ما رو نشوند پای تی وی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرمن که کاری نمیکنه...همه ی این کارارو میکنه که به عادل بفهمونه که داره در مورد اون اشتباه میکنه و هیچ چیزی تقصیر منیژه نبوده و منیژه بی گناهه ...همونطور که خواهر عادل و دختر عیوضی بی گناهن...منیژه دیگه کاری به کار هیچ کس به جز عادل نداره
البته شایدم بخواد یه بلایی سر عطا بیاره ولی انقدر احمق نیست که بخواد به خاطر انتقام زندگی خودش و عادل رو داغون تر کنه
dehtoday
07-08-2010, 11:54
به نظر من زير هشت با فاصله ها تومني دو هزار فرق داره ... ! :31:
xeNociDe
07-08-2010, 12:34
قسمت دیشبش خیلی عرفانی شده بود...
خوشم نیومد...اختمالا آخرش به خوبی و خوشی تموم میشه...(مثل تمامی فیلم های ایرانی!)
Amir_oscar
07-08-2010, 12:42
قسمت دیشبش خیلی عرفانی شده بود...
خوشم نیومد...اختمالا آخرش به خوبی و خوشی تموم میشه...(مثل تمامی فیلم های ایرانی!)
اتفاقا خیلی خیلی هم به نظرم قشنگ شده بود...
این سریال چرا چند قسمت درمیون میزنه جاده خاکی...؟ :2:
Mojtaba-MCI
07-08-2010, 19:50
به نظر من زير هشت با فاصله ها تومني دو هزار فرق داره ... ! :31:
خیلی بیشتر!!!
البته نظر ببننده ها متفاوته ولی شخصا اصلا "فاصله ها" رو با "زیرهشت" مقایسه نمیکنم!
"فاصله ها" داره مثل همه ی فیلمای ایرانی به ازدواج ختم میشه تازه با اون همه دروغ و دغل بازیایی که دختره درآورده!!!
====================
"زیرهشت" به نظر من از بیشتر جنبه ها فیلم کاملیه!
اول از همه دیالوگ شخصیت هاش!هر دیالوگی که بین بازیگرا رد و بدل میشه ارزش حداقل چند دقیقه فکر کردن رو داره!جدی میگم...
دیگه اینکه داستانش اصلا اونجوری که انتظار میره پیش نمیره!
نمونه ش مردن بچه ی منیژه و قتل غیر عمد مادر منصور.جدا سر هرکدوم از این دو صحنه شوکه شدم!
و سوم اینکه هر بازیگری به خوبی توو نقشش جا افتاده ، یه جورایی انتخاب بازیگراشون عالی بوده...
عطا ، منصور ، منیژه ، عادل و...
من به عنوان یه بیننده به این فیلم از 20 ، 19.5 میدم.
اون 0.5 نمره رو هم ندادم چون هنوز نمیدونم فیلم چه پایانی داره!
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
حتی اون قسمتایی که فضای فیلم عرفانی میشه خیلی خیلی خوب کارگردانی شده!
جوری که بیننده خیلی خوب میتونه حال و هوای داستان و نقش اول فیلم رو درک کنه...
online_amin
07-08-2010, 20:35
از نظر من زیر هشت یه سریال مثل همه سریالهای ایرانی هست.
چون قراره تا قسمت آخر هر چی بلا هست سر قهرمان فیلم بیاد و در 2 دقیقه پایانی قسمت آخر, همه چیز به خوبی و خوشی تموم بشه و آدمای بد یا دستگیر بشن یا پشیمون بشن.
من سریال ایرانیی ندیدم که یه قسمت به نفع قهرمان پیش بره یه قسمت به ضررش. حداقل آدم امیدوار بشه و کمی هیجانی. اما اینطوری که سریالهای ایرانی پیش میره به نظر من دارن هیجان کذایی درست میکنن. هی بلاهای سر فهرمان رو بیشتر میکنن هی فشار روی اون رو بیشتر میکنن و همینطور تا 2 دقیقه قسمت پایانی اون ادامه میدن تا بالاخره به خوبی و خوشی تموم بشه.
M A M M U T
07-08-2010, 22:20
اگه منظورت نماز خوندنه واقعا برات متاسفم که نماز خوندن رو جاده خاکی میدونی . :41:
نه بابا به دل نگیر.
نماز خوندن جاده خاکی نیست.جا نماز آب کشیدن جاده خاکیه.اینکه تو هر سریالی همه چیز رو به نماز و دعا و این چیز ها ربط میدن جاده خاکیه.اون قسمتی که با خدا راز و نیاز میکرد خیلی قشنگ بود اما دیگه اون قسمتش که پیرزن رو دید و بعدش دیگه ندید اضافی بود.نماز و خدا خیلی مقدسه اما اینکه به واسطه ی هر سریالی و هر دقیقه بخوایم براش تبلیغ کنیم زیاد خوب نیست.دلخوری دوستمون هم به خاطر نماز و این بحث ها نیست بلکه به خاطر ادامه داشتن این موضوع هست(که یه نوع تبلیغ بی موقع تلقی میشه)
ممنون
-------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
راستی چقدر امشب مسخره بود پند و اندرز های فاصله ها به این هم اثر کرده.(اون قسمتی که مربوط به چرک آلود بودن انتقام بود:31:)
راستی این قسمت نیمه ی شعبان فیلم برداری شده بود.(با توجه به پارچه ها و تبریک نیمه ی شعبان)
اما قسمت بعدی قشنگ میشه
عادل vs عطا
:26::47::33:
pcforlife
07-08-2010, 22:50
عجب جمله ای گفت دختر عیوضی:
خلاصه همچین لبخند میزنه که... میمیری از گریه..
.
.
حال کردم منیژه برداشت به منصور گفت گم شو!:27: قسمت بعد چه شود!:20:
Mojtaba-MCI
07-08-2010, 22:55
دیگه اینکه داستانش اصلا اونجوری که انتظار میره پیش نمیره!
نمونه ش مردن بچه ی منیژه و قتل غیر عمد مادر منصور.جدا سر هرکدوم از این دو صحنه شوکه شدم!
خب ظاهرا بازم پیش بینی ها غلط از آب در اومد:31:!
آخه دیشب شرایط فیلم یه جوری شد که فک کردم منصور زد مادرش رو کشت:31:!!!
M A M M U T
08-08-2010, 21:37
عطا مرد متاسفانه تسلیت می گم:37::37:
:41::41::19::19::41::41:
اما از یه جهت خوشحالم که آبکی تموم نشد
ehsan_1987
08-08-2010, 21:55
عطا مرد متاسفانه تسلیت می گم:37::37:
:41::41::19::19::41::41:
اما از یه جهت خوشحالم که آبکی تموم نشد
مطمئن نباش
اما اگر بمیره خوب تموم شده
چون اگر زنده بمونه بعد با دختر عیوضی عروسی کنه :7: جالب نیست
alidata2010
08-08-2010, 22:00
اون دندون قشنگ مردنی عطا رو کشت:31: حرص ادم در میاد:21:
saeed_cpu_full
08-08-2010, 22:07
عطا چاقو هم خورد ولی نمرد خیالتون راحت پوست کلفت تر از این حرفاست ! ... حالا حالا ها زنده میمونه :31:
نه منم میگم عطا هنوز زندس ولی اگه بمیره واقعا پایان جالبی میشه
M A M M U T
08-08-2010, 22:39
شاید الآن نمیره ولی مطمئن باشید میرسوننش بیمارستان بعد میمیره.
این سریال خفن تر از این حرفاس که بخواد زنده بمونه.
پرویز از فاصله 30 سانتی تیر خورد و نمرد
اگه عطا که از اون فاصله بهش تیر زدن بمیره ، خیلی تخیلی میشه:دی
Amir_oscar
08-08-2010, 23:14
پرویز از فاصله 30 سانتی تیر خورد و نمرد
اگه عطا که از اون فاصله بهش تیر زدن بمیره ، خیلی تخیلی میشه:دی
بستگی به عضو تیرخورنده هم داره! :دی
این یارو که به عطا تیر زد چقدر شبیه Niko Bellic تو GTA TV هست... :31:
Maziar_69
08-08-2010, 23:52
من فکر کنم به این خاطر که اون تسبیح رو از تو حوض امام زاده برنداشت بمیره.
فکز کنم اون تسبیح شانسش بود که برنداشت.
pcforlife
09-08-2010, 00:07
پلیس راه گیر نمیده که تو جاده هراز پشت وانت بشینی!؟:18: جالبه که جلو کسی کنار راننده نبود!:20:
M A M M U T
09-08-2010, 05:12
اون سیلی که عطا به مملی زد خیلی باحال بود .هم چنین سیلی اول که عادل به عطا زد.هر دوشون خیلی قشنگ بودن
با توجه به تعریف های دوستان/واقعا حیف شد سربالشو ندیدم/:19:
از اون جایی که کل سریال های ایرانی رو ترک کردم..باعث شد فاصله ها رو هم نبینم/ که از این بابت خیلی خوشحالم:27:
دوستان من این قسمت دیشب رو ندیدم ممنون میشم لینکش رو اگه هست بزارید :11:
Golbarg01
09-08-2010, 20:05
دیشب و پریشب قسمت چندمش میشد؟
از اون جایی که کل سریال های ایرانی رو ترک کردم..باعث شد فاصله ها رو هم نبینم/ که از این بابت خیلی خوشحالم:27:
منم از این بابت بهتون تبریک میگم
از سایت ایران سیما نگاه کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون اما داخل برنامه میشه ولی نشون نمیده waiting for video میمونه
pcforlife
09-08-2010, 21:29
دیشب و پریشب قسمت چندمش میشد؟
24 ام و 25 ام...
یاعلی:11:
REGISTERED-USER
09-08-2010, 22:56
چرا این باید داستانش تمام بشه ؟ من نوموخوم !
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
این یارو که به عطا تیر زد چقدر شبیه Niko Bellic تو GTA TV هست... :31:
شبیه یکی دیگه هم بود:
شوخیه ها جدی نگیرین هی گیر بدین :31::31::31:
Maziar_69
10-08-2010, 11:03
این بابا که شبیه خیلی ها هست.
این حرفا چیه دوست من کی گیر بده :دی
John Cena723
10-08-2010, 11:09
من شدیدا ناراحتم که از اول این سریالو دنبال نکردم چون خیلی خیلی خیلی ببخشید س... شرف داره به این فاصله ها و هر دیالوگ و سکانش واقعا جای بحث و تحسین داره و روی آدم تاثیر میزاره . نمیگم سریال فاصله ها بده ولی این زیر هشت قشنگ داره واقعیت ها رو به تصویر میکشه که قشر پایین جامعه با چه بدبختی هایی روبرو هستند و هزاران مورد دیگه ...
M A M M U T
10-08-2010, 11:36
آقا من از یه طرف از مرگ عطا ناراحت میشم از یه طرف هم اگه نمیره فیلم مسخره میشه.
اگه عطا بمیره....
اون وقت این بهترین سریالی بوده گه من تو عمرم دیدم.حیف بود این سریال رو تو سیمای حاج عزت نمایش بدن:13:
ارزشش خیلی بیشتر بود.
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
خدا نکنه بابا این یارو دندون قشنگ قیافش شبیه niko bellic هست اما از اون یکی عکسه خیلی خوشگلتره.:31:
saeed_cpu_full
10-08-2010, 14:23
اسم این دزد دندون قشنگه چیه ؟ اسم اصلیش منظورمه
=====================================
این سکانس هارو که یادتون نرفته ؟! :
M A M M U T
10-08-2010, 17:39
اسم این دزد دندون قشنگه چیه ؟ اسم اصلیش منظورمه
=====================================
این سکانس هارو که یادتون نرفته ؟! :
منظورتو نفهمیدم.سکانس اولی رو نمیدونم ولی دومی مربوط به اعتراف دروغ داوود نسبت به عطا بود.
pcforlife
10-08-2010, 18:56
سریال «زیر هشت» با واکنشهای متفاوتی مواجه شده است
مسعود کیمیایی «زیر هشت» را پسندید و عزتالله ضرغامی از تلخی آن انتقاد کرد
سینمای ما- سریال زیر هشت ساخته سیروس مقدم که این روزهااز تلویزیون پخش می شود با واکنشهای عجیب و غریبی مواجه شده است. پیش از این مدير گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکي تهران با بيان اينکه سريال «زير هشت» به سلامت روان جامعه لطمه ميزند، گفته بود: رديف کردن پشت سر هم فقدانها، مرگهاي سوزناک و مصيبت هاي دلخراش مختلف موجي از افسردگي را بسوي بينندگان «زير هشت» گسيل ميکند. دکتر شهرام خرازیها همچنین گفته :ميتوان «زير هشت» را کلکسيوني از صحنه هاي کنار هم چيده شده فيلم هاي کيميايي محسوب کرد.
/کیمیایی زیر هشت را پسندید؟/
همچنین براساس گزارش یک روزنامه سینمایی ،شنيدهها از برقراري تماس توسط دفتر مسعود كيميايي با سازندگان سريال «زير هشت» حكايت دارند! بانی فیلم نوشته است :مجموعه تلويزيوني «زير هشت» كه به اعتقاد خيليها، شباهتهاي جالب و نزديكي از حيث فيلمنامه، كارگرداني و تا حدودي بازيها با سينماي خاص مسعود كيميايي دارد، گويا مورد توجه اين كارگردان مؤلف سينماي ايران قرار گرفته است.
به نظر ميرسد نوع ديالوگنويسي سعيد نعمتا... و كارگرداني سيروس مقدم در اين سريال و تا حدودي در مجموعه «رستگاران» كه سال گذشته از شبكه سه پخش شد، از نگاه كيميايي دور نمانده است. چرا كه طبق شنيدهها، طي يكي از روزهاي اخير تماسي از سوي دفتر اين كارگردان با دفتر سازنده «زير هشت» گرفته شده است. تماسي كه از چند و چون آن اطلاع دقيقي در دست نيست، اما آگاهان اين ارتباط را جرقهاي براي همكاري كيميايي در ساختههاي آتياش با چند تن از عوامل مجموعه «زير هشت» ميدانند. حال اين همكاري ممكن است بازي كامران تفتي باشد يا فيلمنامهاي از سعيد نعمتا... . كسي چه ميداند!
/انتقاد ضر غامی از تلخی زیر هشت /
از سویی دیگر همین روز نامه سینمایی در خبر دیگری که در صفحه اول خود نیز چاپ کرده نوشته است که تلخی های این سریال باعث انتقاد آقای ضر غامی رییس سازمان صدا وسیما شده است .
/سریالی بسیار خشن /
اما به گزارش پارس توریسم ، هفته نامه معتبر پیک سبز که توسط جمعی از نویسندگان حرفه ای طبوعات منتشر می شود در مطلب جالبی درباره سریال زیر هشت نوشته که این سریال سریال بسیار خشنی است که مناسب خاتنواده ها نیست .
/کپی برداری از زیرتیغ/
نویسنده این هفته نامه درادامه نوشته که زیر هشت با نگاهی به سریال زیر تیغ ساخته شده و به گونه ای کپی برداری از آن است .
/سیاه نمایی وتضعیف روحیه جامعه/
امااز سویی دیگر یک نماینده مجس نیز هشدار داده است :سریال های شبانگاهی که صداوسیما پخش می شود نباید با سیاه نمایی موجب تضعیف روحیه نشاط در جامعه شود «جواد آرین منش» عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با سایت متعلق به حوزه هنری با بیان این مطلب، گفته است : نظرسنجی ها و اقبال های عمومی نشان داده است ، مردم به دنبال سریال های جذاب ، با نشاط و خانوادگی هستند که دارای پیام ها و موضوعات مثبت باشد اما این جذابیت باید همراه با محتوا باشد .
وی ادامه داد : متاسفانه بخش زیادی از تولیدات تلویزیونی و سینمایی ما شاد هستند اما محتوا ندارند یا برعکس اگر دارای پیام های مثبت ، فرهنگی و ارزشمندی هستند جذابیت لازم را ندارند که این مسئله باید اصلاح شود.
آرین منش تاکید کرد : مردم دوست دارند ، شب ها در محیط آرام در کنار خانواده از سریال های بانشاط لذت ببرند و نباید سریال های ما روحیه نشاط را از جامعه دور کند .
وی اضافه کرد : نشان دادن درگیری ها ، سیاه نمایی ها و مشکلات غم انگیز تاثیر خوبی بر روحیه جامعه نداشته و مورد اقبال مردم نیست .
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اذعان داشت که اگر صداوسیما ضرورت دارد تا مسایلی را در قالب های منفی نشان دهد باید با در نظر گرفتن شرایط جامعه به تقبیح بدی ها و روابط ناسالم بپردازد اما متاسفانه در برخی سریال ها آنقدر مقدمات پرداختن به این بدی ها زیاد می شود که این روابط تبدیل به فرهنگ می شود که این مسئله درست نیست .
وی ابراز امیدواری کرد که سریال ها باتوجه به ذایقه جامعه و برخی ملاحظات فرهنگی در کشور ساخته شوند تا تاثیر خوبی در جامعه داشته باشند.
منبع خبر: سینمای ما
لینک منبع خبر:
pcforlife
10-08-2010, 19:06
انتقاد خسرو دهقان از مجموعه «زیر هشت» ساخته سیروس مقدم
این مقدار خشونت عجیب است!
سینمای ما - خسرو دهقان: از زمان پخش سریال «زیر هشت» تا به حال چندین قسمت از این سریال را دیدهام و نکته قابل تامل برای من در این کار این است که آیا این همه خشونت در یک سریال شبانه الزامی است؟ و این موضوع برای من کمی عجیب است. حداقل میتوانم بگویم به عنوان یکی از مخاطبان تلویزیون احساس میکنم این خشونت زیادی به نظر میرسد؛ خشونتی که در تک تک اجزای فیلم وجود دارد، خصوصا بازی بازیگرانش بیشتر نمودپیدا میکند.
به هر حال شاید دیدن صحنههای خشونت بار برای مخاطبان سینما کمی عادیتر به نظر برسد اما گمان نمیکنم که تا به حال در تلویزیون چنین صحنههایی را تجربه کرده باشیم. حتی به نظر من این خشونت و غلو شدگی که به آن اشاره کردم در کارگردانی سیروس مقدم نیز کاملا بارز است. قابهایی که در این سریال میبینیم بیش از حد غلو شده است و معلوم نیست که این موضوع میل و سلیقه سیروس مقدم است یا قصه چنین فضایی را ایجاد کرده است؟ گاه بازیگران فرعی از بازیگران اصلی واکنشهای شدیدتری نسبت به یک اتفاق نشان میدهند، حتی غلوشدگی گاه در دکوپاژ و حرکات دوربین نیز دیده میشود.
اما به نظرم نقطه قوت مجموعه «زیر هشت» فیلمنامه این کار است که حداقل پتانسیل این را دارد که مخاطب را هر شب با خود همراه کند و از عنصر جذابیت برای مخاطبان برخوردار است.
گره زدن اتفاقات جاری در فیلم با یکدیگر و پیگیری آن طبیعتا برای مخاطب جذاب خواهد بود که فیلمنامه از پس آن برآمده است.
در مورد بازیگران این سریال هم معتقدم اگر بازیگران گمنامتری نقشهای اصلی را بازی میکردند، مناسبتر بود و شاید باور پذیرتر از چیزی که در حال حاضر میبینیم، به نظر میرسید حداقل در مورد بازی پانتهآ بهرام تصور میکردم بهتر از چیزی در حال حاضر از ایشان میبینیم اما در نقش منیژهای که او بازی میکند متاسفانه این اتفاق نیفتاده است.
در مجموع تصور میکنم در مورد سریالهای تلویزیون فارغ از روند و قصهای که برای مخاطب روایت میشود باید منتظر پایان مجموعهها باشیم چرا که متاسفانه عادت فیلمسازها و فیلمنامه نویسان ما در رسانه ملی پایانهایی همگی امیدوار کننده و شاد است که گاهی با کلیت داستانی که روایت شده است مطابق نیست. در مورد سریال «زیرهشت» امیدوارم که حداقل با یک پایان معقول و منطقی روبرو باشیم تا بهتر بتوانیم در مورد سریال قضاوت کنیم.
منبع خبر: سینمای ما
لینک منبع خبر:
M A M M U T
10-08-2010, 19:24
اینا با هر فیلمی که واقعیت اجتماع رو به نمایش می ذاره مخالفن.
فقط یه کارگردانی مثله کیمیایی می فهمه که این اثر چه ارزش زیادی داره.
لابد جناب ضرغامی دوست دارن که ما سریال های لطیفی مثل فاصله ها رو ببینیم و از احمق بودن یک جوان لذت ببریم و خوشحال باشیم که فیلم تلخ! نمی بینیم.
pcforlife
10-08-2010, 19:30
در کل من فکر کنم بعضی از اهالی رسانه ملی تا حالا فیلم و سریال تو ژانر دلهره ندیدن! کلا بیشتر به سریال هایی تو سبک لطیفه ها... ببخشید... فاصله ها علاقه دارن!
سطح "زیر هشت" چند پله بالاتر از بقیه سریالهای درپیت این سالها هست. هم از نظر داستان و محتوا , هم جو سریال و هم بازیگری سریال که آدم با بازی تک تک آدما حال میکنه. جزو معدود سریالهایی هست که آدم خجالت نمیکشه بگه این رو میبینم !
هرچند خودم با کارهای قبلی سیروس مقدم حال نمیکردم و یه آدم کم سواد میدونستم , ولی با این سریال نشون داد خیلی پیشرفت کرده.
خدایی دم سیروس مقدم گرم !
عجب سریالی ساخته خدایی ... !
من منتقد نیستم ... اما چند تا انتقاد از زیر هشت دارم :
1 - فیلمش خیلی خیلی و بیش از حد غم انگیزه ! هرچقدر هم آدم بخت برگشته باشه اینجوری نیست دیگه !
2 - توی انتخاب بازیگراش یکمی باید بیشتر کار میشد ! برای مثال نقش منیژه ! ولی انتخاب بازیگرای نقش های منصور و عطا خیلی به چهرشون میخوره و به جا انتخاب کردن !
حالا بریم سراغ فاصله ها !
من نمیدونم مردم چرا میشینن فاصله ها ( به قول دوستان لطیفه ها ) رو می بینن
نمیدونم چطوری این سریال رو ساختن ! چطوری روشون شده توی تلویزیون ملی بزارنش !!!
من کلا 10 قسمتشو دیدم اول تا آخرش سوتیه !
1 - ساده لوحی و ( با عرض معذرت از دوستان P30World ) خریت سعید باید توی گینس ثبت بشه !
2 - هفت خطیه بیتا که رسما داره به مردم انواع و اقسام دزدی رو نمایش و آموزش میده ! اونوقت میگن F A R S I 1 بنیان خانواده رو هدف گرفته ! من طرفدار این شبکه نیستم اما بیتا که 100 پله بدتره !!!
3 - چطوریه که محسن و لیلا توی شهری مثل تهران که 12 میلیون جمعیت داره ، بعد از 60 سال همدیگه رو پیدا میکنن !
4 - من نفهمیدم بالاخره صبا چند سالش بود با مهران عروسی کرد ؟! لیلا خانوم یه دفعه گفت صبا 17 سالش بود ! یه بار گفت 16 سالش بود ! ( به خدا دارم راست میگم ! به شخصه دیدم همچین سوتی ای دادن ! باور ندارین آرشیوش هست ! ) اگه سریال 90 قسمتی بود لیلا میگفت صبا جنین بود با مهران ازدواج کرد !
5 - فیلم عشق و عاشقیه یهو سر از جبهه و جنگ ایران و عراق در میاره ! خوب چه ربطی داره ؟! جالب اینجاست که وسط جنگ که همه از هم دیگه خداحافظی میکنن و پلاکهاشونو به هم میدن میگن اگه شهید شدیم اینو بده به خانوادمون حالا چون چند تا شهید پیدا شده و پلاک هم به اسم بابای رفیق سعید بوده پس حتما طرف بابای رفیق سعیده ! جالبتر اینه که از شوهر عمه ی سعید میخاد بیاد از روی استخوانای طرف باباشو بشناسه ! مگه طرف آمار DNA ــشو داره ؟! بالاخره ژانر فیلم چیه ؟ تخیلی ؟ دفاع مقدس ؟ عشقی ؟ علمی ؟ بابا هری پاتر هم از این فیلم واقعی تره !
6 - 2 ساله فیلم میزاره ما نفهمیدیم حاج رضا این وسط چیکارس ؟! حکم فرشته ی نجاتو داره ؟! از راه میرسه کار همه رو راه میندازه ! اونم چی ! ندیده و نشناخته !
7 - داداش سعید توی فیلم اسمش چیه ؟ اصلا اسم داره ؟ حکم پیام بازرگانیه ! هدفشون چی بوده اینو آوردن توی فیلم ! الله اعلم !
8 - نغمه !!! طرف توی شهری مثل تهران ! با داشتن دوستی چون بیتــا ! خونه زندگیشو با باباش ول میکنه ! تهران میمونه تا بیتا از خدایی نکرده تنها نشه !
من اگه بخام در مورد سوتی های این فیلم حرف بزنم تا صبح باید تایپ کنم !
تا همین جاشم خیلی زیادی ازشون گفتم !
آقا مردونه بیاید پول بزاریم واسه کارگردان و نویسنده ی این سریال نذری بدیم ... خدا را چه دیدید ! شاید شفا پیدا کردن دیگه از این فیلما نسازن !
خیلی حیفه که امشب تموم میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته شایدم بهتر...چون دیگه مثل باقی سریالا آب بندیش نکردن :46:
در مورد یایان سریالم که به نظر من، مرگ عطا میتونه یه یایان رویایی باشه برا سریال و خیلی بیادموندنی تر از یایان خوش که همیشه میبینیم .
----------------------------
ولی خدایی اگه فیلم سینمایی لوک خوش شانس رو بسازن . نقش اون دالتون درازه رو باید برا این بازیگره نقش دزده بزارن کنار . البته این بر عکس دالتونه که ته خرفت هست، هفت خطه روزگاره که چون بازیگر خوبیه از یس اونم بر میاد :27:
انتقاد خسرو دهقان از مجموعه «زیر هشت» ساخته سیروس مقدم
این مقدار خشونت عجیب است!
برو بمیر بابا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نمیدونم اینا چی فکر میکنن... اصلا فکرم میکنن اینا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M A M M U T
10-08-2010, 20:55
خدایی دم سیروس مقدم گرم !
عجب سریالی ساخته خدایی ... !
من منتقد نیستم ... اما چند تا انتقاد از زیر هشت دارم :
1 - فیلمش خیلی خیلی و بیش از حد غم انگیزه ! هرچقدر هم آدم بخت برگشته باشه اینجوری نیست دیگه !
2 - توی انتخاب بازیگراش یکمی باید بیشتر کار میشد ! برای مثال نقش منیژه ! ولی انتخاب بازیگرای نقش های منصور و عطا خیلی به چهرشون میخوره و به جا انتخاب کردن !
حالا بریم سراغ فاصله ها !
من نمیدونم مردم چرا میشینن فاصله ها ( به قول دوستان لطیفه ها ) رو می بینن
نمیدونم چطوری این سریال رو ساختن ! چطوری روشون شده توی تلویزیون ملی بزارنش !!!
من کلا 10 قسمتشو دیدم اول تا آخرش سوتیه !
1 - ساده لوحی و ( با عرض معذرت از دوستان P30World ) خریت سعید باید توی گینس ثبت بشه !
2 - هفت خطیه بیتا که رسما داره به مردم انواع و اقسام دزدی رو نمایش و آموزش میده ! اونوقت میگن F A R S I 1 بنیان خانواده رو هدف گرفته ! من طرفدار این شبکه نیستم اما بیتا که 100 پله بدتره !!!
3 - چطوریه که محسن و لیلا توی شهری مثل تهران که 12 میلیون جمعیت داره ، بعد از 60 سال همدیگه رو پیدا میکنن !
4 - من نفهمیدم بالاخره صبا چند سالش بود با مهران عروسی کرد ؟! لیلا خانوم یه دفعه گفت صبا 17 سالش بود ! یه بار گفت 16 سالش بود ! ( به خدا دارم راست میگم ! به شخصه دیدم همچین سوتی ای دادن ! باور ندارین آرشیوش هست ! ) اگه سریال 90 قسمتی بود لیلا میگفت صبا جنین بود با مهران ازدواج کرد !
5 - فیلم عشق و عاشقیه یهو سر از جبهه و جنگ ایران و عراق در میاره ! خوب چه ربطی داره ؟! جالب اینجاست که وسط جنگ که همه از هم دیگه خداحافظی میکنن و پلاکهاشونو به هم میدن میگن اگه شهید شدیم اینو بده به خانوادمون حالا چون چند تا شهید پیدا شده و پلاک هم به اسم بابای رفیق سعید بوده پس حتما طرف بابای رفیق سعیده ! جالبتر اینه که از شوهر عمه ی سعید میخاد بیاد از روی استخوانای طرف باباشو بشناسه ! مگه طرف آمار DNA ــشو داره ؟! بالاخره ژانر فیلم چیه ؟ تخیلی ؟ دفاع مقدس ؟ عشقی ؟ علمی ؟ بابا هری پاتر هم از این فیلم واقعی تره !
6 - 2 ساله فیلم میزاره ما نفهمیدیم حاج رضا این وسط چیکارس ؟! حکم فرشته ی نجاتو داره ؟! از راه میرسه کار همه رو راه میندازه ! اونم چی ! ندیده و نشناخته !
7 - داداش سعید توی فیلم اسمش چیه ؟ اصلا اسم داره ؟ حکم پیام بازرگانیه ! هدفشون چی بوده اینو آوردن توی فیلم ! الله اعلم !
8 - نغمه !!! طرف توی شهری مثل تهران ! با داشتن دوستی چون بیتــا ! خونه زندگیشو با باباش ول میکنه ! تهران میمونه تا بیتا از خدایی نکرده تنها نشه !
من اگه بخام در مورد سوتی های این فیلم حرف بزنم تا صبح باید تایپ کنم !
تا همین جاشم خیلی زیادی ازشون گفتم !
آقا مردونه بیاید پول بزاریم واسه کارگردان و نویسنده ی این سریال نذری بدیم ... خدا را چه دیدید ! شاید شفا پیدا کردن دیگه از این فیلما نسازن !
با "عجب سریال ساخته خدایی!" موافقم.:10:
تلویزیون ملی نه میلی:31:
با بقیش هم موافقم اما به نظرم تو تاپیک فاصله ها می ذاشتی بهتر بود.
saeed_cpu_full
10-08-2010, 21:59
این چه پایانی بود :41:
آرزو به دل موندیم یه بار پایان یه فیلم ایرانی تلخ باشه ! البته خدا رو شکر که دیگه سکانس آخر عروسی نبود : دی
/انتقاد ضر غامی از تلخی زیر هشت /
از سویی دیگر همین روز نامه سینمایی در خبر دیگری که در صفحه اول خود نیز چاپ کرده نوشته است که تلخی های این سریال باعث انتقاد آقای ضر غامی رییس سازمان صدا وسیما شده است .
احتمالا ضرغامی پایانش رو تغییر داده که زیاد تلخ نباشه :27:
آخر چی شد ؟ :31:
چرا عطا برگشت زندان ؟ :13:
منصور که اعتراف کردن برلیانا رو دزدیده !
MCSE MAN
10-08-2010, 22:04
این چه پایانی بود :41:
آرزو به دل موندیم یه بار پایان یه فیلم ایرانی تلخ باشه ! البته خدا رو شکر که دیگه سکانس آخر عروسی نبود : دی
احتمالا ضرغامی پایانش رو تغییر داده که زیاد تلخ نباشه :27:
واقعا گل گفتي.گفتم اين يكي ديگه آخرش تلخ تموم ميشه ها،بازم نشد
خدايا به يكي اين جراتو بده كه آخر يه سريال رو تلخ تموم كنه!!!
بچه ها اگه اشتباه ندیده باشم ، یه سوتی بزرگ دادن ...
اول اینکه موقع خداحافظی عطا ، با اون پیرهن مشکی و اون سر و وضع و ساک به دست ، اومد بیرون ، چه طور شد که تو سکانس بعد اون قدر تر و تمیز و با لباس روشن و با صورت بی ریش دیده شد؟! چه سرعت عملی داشته!!
اگه اون صورت بی ریش رو درست دیده باشم ، پس سوتی بزرگیه ، چون بعد از اون ، وقتی رفت زندان ، دیدیم که ریش داره مثل قبل ...
============
با این که دوست داشتم پایان تلخی می داشت ، اما با این حال زیر 8 از بهترین سریال های ایرانی ای بود که دیدم ... شاید اگه اجازه می دادن به نعمت الله ، فیلمنامه ی سنگین تر و بهتری می نوشت ، مطمئنم که دستش بسته بوده...
M A M M U T
10-08-2010, 22:11
اینم به درد همون سیمای ضرغامی می خوره.فکر کنم دستور از بالا بود که آخرش رو دیگه تلخ تموم نکنید.
گند زدن به سریال.حتی حاضر نشدن مادر منصور رو هم بکشن.
این یه تجربه بود که هر فیلم ایرانی هرچند عالی باشه باز هم باید به خوبی تموم شه.
لعنت به این افکار قرون وسطایی.....
amin 2010
10-08-2010, 22:16
هر دفعه می گیم اخرین بارمون باشه سریال فارسی می بینم !!! دوباره خریت می کنیم میشینیم می بینیم!!!
اینم مثله بقیه فیلمای ایرانی فاجعه بود !!!
100 تا فیلمشون به یه قسمت PB نمی ارزه!!!
pcforlife
10-08-2010, 22:18
با اینکه همه چیز به خوفی و خوشی تموم شد ولی پایان تلخ هم میتونست مناسب باشه... فکر کنم فقط زنا حقه اسطوره شدن رو تو سریال ها دارن...،!:20: ولی قسمت آخر تکه های مثبتی هم داشت... 5 دقیقه اول سریال که عطا با جهان (اسم دندون قشنگه جهان بود دیگه.. نه؟) بودش و خلاصه، خوشکل حالش رو گرفت، خیلی باحال بود... تیکه خداحافظی عطا با خواهرش و دامادشون که انصافا قشنگ بود... آخرین سکانس سریال که عطا تو کتابخونه بود هم جالب و خوب بود!:20:
راستی یه تیکه ای این دندون قشنگه قسمت یکی مونده به آخر گفت بسی مشعوف شدم...:27: جایی که عموش گفت که باید از مرز کویت بری، دندون قشنگه گفت: لا مشکل!!!:31:
در مجموع سریال بسیار خوبی بود...:santa:
saeed_cpu_full
10-08-2010, 22:24
هر دفعه می گیم اخرین بارمون باشه سریال فارسی می بینم !!! دوباره خریت می کنیم میشینیم می بینیم!!!
چرا جمع میبندی ؟! :13:
من که از این سریال خیلی خوشم اومد ... اصلا هم پشیمون نیستم که چرا دنبالش کردم
از بقیه ی فیلم های ایرانی یه سر و گردن بالاتر بود
خوب شد Prison Break و امثالش اومد تا شما ها یه حرفی داشته باشید بزنید ! توی هر تاپیکی که در مورد فیلم ایرانی بوده رفتیم یه نفر این حرف رو زده !! بسه دیگه فهمیدیم PB سریال خوبیه ...
عزیز من حرف منطقی بزن !
PB رو آمریکا ساخته ... ! میلیارد ها دلار خرجش کرده !
زیر هشت رو ایران ساخته !
سر جمع 500 - 600 میلیون خرجش کرده !
REGISTERED-USER
10-08-2010, 23:06
میگم پس این قضیه تار عنکبوت بعد چند روز چی بود ؟ !!! :دی
خب اینم تمام شد و عطا هم نمرد:دی
درسته پایان تلخی نداشت ولی همچین شیرین هم نبود مثلا عیوضی مرد یا زن منصور از طلاق منصرف نشد:دی
و مهمتر از همه ممل کشته شد:دی
اخ لجم گرفته بود از این منیژه:2: نرفته از عادل معذرت بخواد تازه حالا هم که عادل اومده سراغش کلاس میذاشت و 1 چیزی هم طلبکار بود:13:
در مجموع خوب بود مخصوصا عطا:8:
Maziar_69
10-08-2010, 23:14
خیلی سریال خوبی بود.
مخصوصا دیالوگ هاش که فوق حرفه ای بودن.
انصافا نقطه قوتش فیلمانه ی قوی و دیالوگ های پربار بود.
با این وضعیتی که الان تو سریال ها میبینیم ظاهرا تا چند سال دیگه همچین سریالی نخواهیم دید!!!
REGISTERED-USER
10-08-2010, 23:18
هر وقت کار سیروس یا مهران بیاد من میشینم پای تلویزیون
فقط اون تیکه تار عنکبوتش خوب نبود و ای کاش اونجا رو حذف میکردن . چون سریالش واقعا عالی بود .
خوب بود
یکی از بهترین سریال های ایرانی بود که در این چند سال اخیر دیدم
شخصیت اصلی داستان که عطا بشه عاقبت خوبی داشت هر چند اگر عطا هم میمرد آخرش سریال با مفهومتر تموم میشد
Mahdi.p30
11-08-2010, 00:51
من نمیدونم این سریال که جز گریه چیزی نداشت ، ضعیف به تمام معنا بود
خوب شد که تموم شد
مثل بقیه کارهای قیلی مقدم افتضاح!
البته بیش از این هم ازش انتظار نمیره
خوب شد که تموم شد
سلام
بعله ممنون ما هم خوبیم! :31:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
آقای مقدم تو مصاحبه ی اخیرش گفته بود :
سریال های دختر پسری در یک فضای شیک و کاملا اشرافی میسازن اشکال نداره!
تا یه نفر میاد سریال اجتماعی میسازه همه صداشون در میاد که ای بیداد و ای داد بیداد!
افتضاحه! سیاه نمایی کرده! به درد خودش میخوره و فلان!
در حالی که انعکاس مشکلات جامعه است.
( خودم به شخصه اعتقاد دارم یک صدم اونچه در جامعه شاهدش هستیم نیست ها ولی حالا!)
در ادامه گفته بود!
من هم باید برم یه سریال دختر پسری بسازم خودمو خلاص کنم!! :31:
ملت عادت کردن یه ناز کشیدن های دو سه تا مانکن و یا عشق های مثلثی و اینها!
ولی حقیقت همینی هست که دارید میبینید!
به قول سعید نعمت الله نویسنده سریال! :
هر کی ناراحته نگاه نکنه! :27:
Mahdi.p30
11-08-2010, 01:54
به قول سعید نعمت الله نویسنده سریال! :
هر کی ناراحته نگاه نکنه! :27:
بقول همون سعيد نعمت الله ( كه اونم از يكي ديگه نقل قول كرده):
سينما اگر واقعيت بود ، يه صندلي ميذاشتم جلوي در خونه مون ، رفت و آمد مردم رو تماشا ميكردم
شاهزاده خانوم
11-08-2010, 01:54
دیالوگ های خیلی قشنگی داشت کلا سریال خوبی بود دست عواملش درد نکنه
فقط یک ایراد داشت این منیزه مجازات نشد اعصاب من خراب شد
بقول همون سعيد نعمت الله ( كه اونم از يكي ديگه نقل قول كرده):
سينما اگر واقعيت بود ، يه صندلي ميذاشتم جلوي در خونه مون ، رفت و آمد مردم رو تماشا ميكردم
بعله!
همین هم هست!
فکر میکنید ایده یه کار اجتماعی از کجا میاد؟!
باید هم مردم رو تماشا کرد تا درکشون کرد!
این که مشکل مردم راضی کردن یه دختر خشکل نیست!
من هم هیچ جای حرفم نگفتم "واقعیت" رو عینا باید به تصویر کشید.
مستند که نیست!
مطمئنا تعدیل هایی باید صورت بگیره و همسان سازی هایی باید بشه و مهم تر از همه روش فکر بشه!
و دست آخر میشه این!
سریالی که یه گوشه ای از زندگی قشر وسیعی از جامعه رو انعکاس میده.
نمیدونم کجای حرفم مشکل داره!
xeNociDe
11-08-2010, 02:54
تبریک میگم...
این فیلم هم همچون هزاران فیلم ایرانی دیگر با پایانی بسیار خوش به پایان رسید تا حسرت یک فیلم جذاب همچنان بر دل تماشاگران بماند...
alidata2010
11-08-2010, 03:17
ولی حداقل منیزه باید کشته میشد:31:
تبریک میگم...
این فیلم هم همچون هزاران فیلم ایرانی دیگر با پایانی بسیار خوش به پایان رسید تا حسرت یک فیلم جذاب همچنان بر دل تماشاگران بماند...
مگه فیلمی که آخرش خوب باشه نمیتونه جذاب باشه؟
به نظرم تنها نکته مثبت سریال بازی امیر جعفری بود و بس...
pcforlife
11-08-2010, 10:09
ولی حداقل منیزه باید کشته میشد:31:
کلا تو ایران جا افتاده که اگه قرار باشه قهرمان یا حداقل نقش دوم یک سریال بمیره، باید وابستگی ها و علاقه مندی های اون هم به همراهش بمیرن... مثلا اگه قرار بر این میشد که عطا بمیره، باید دختر عیوضی هم 100% میمرد! یا اگه منیژه قرار بود بمیره، باید عادل هم میمرد! :18:
اینم یکی مشکلات ما هستش! البته نمیشه گفت تلویزیون صد درصد مقصره ها... نه... عوام مردم دوست داشتند که عطا نمیره... شاید فقط جوونایی مثل منو شما که به پایان تراژدیک علاقه مند باشیم... والا مطمئن باش که عوام مردممون اگه فیلم درباره الی و زندگی شیرین رو تو خونشون داشته باشن، ترجیح میدن زندگی شیرین رو ببینن...
بالطبع تلویزیون همیشه دوست داره چیزی رو عرضه کنه که در درجه اول مخاطب رو جذب کنه و نهایتا سریال عرضه شده رو جوری تموم بشه که دفع مخاطب به وجود نیاد... تنها فقط زمانی به دفع مخاطب و بیننده اون سریال راضی میشن که پایان اون سریال باعث بشه اصول و معیارشون زیر سوال بره... پس نهایتا میان با گوشزد به نویسنده و کارگردان، آخره داستان رو پاستوریزه می کنن!:20:
در برنامه «صداي تصوير»؛
«زير هشت» در راديو گفتوگو نقد ميشود
خبرگزاري فارس: مجموعه تلويزيوني «زير هشت» در برنامه «صداي تصوير» راديو گفتوگو با حضور عوامل اين سريال نقد و بررسي ميشود.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، برنامه «صداي تصوير» راديو گفتوگو در برنامه اين هفته خود كه روز جمعه 23 مرداد ساعت 22 پخش ميشود، مجموعه تلويزيوني «زير هشت» را نقد و بررسي ميكند.
بنابراين گزارش، سيروس مقدم، كامران تفتي و حسين محمدي مهمانان حضوري اين برنامه هستند و سيما فردوسي روانشناس و سعيد نعمتالله نويسنده فيلمنامه سريال، مهمانان تلفني برنامه «صداي تصوير» هستند.
همچنين سيدرضا صائمي و الهام طهماسبي منتقدان برنامه هستند و محمود گبرلو به عنوان كارشناس-مجري در برنامه حضور دارد.
سردبيري برنامه راديويي «صداي تصوير» را فهيمه پناهآذر برعهده دارد و تهيهكننده آن محبوبه نعمتي است.
moslem47
11-08-2010, 13:43
اسم واقعی عادل و خواهرش چیه؟
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
کجا میشه از بازیگرای این فیلم عکس پیدا کرد؟
خوب شد که تموم شد
از فاصله که که خیلی خیلی بهتر بود
Mohammad King
11-08-2010, 14:14
من 1 قسمت این سریالو نگاه نکردم///
ولی 1 قسمتو نصفشو که نگاه کردم ارزید به کل تمام قسمتهای فاصله ها که نگااه کردم... : دی
M A M M U T
11-08-2010, 14:17
در برنامه «صداي تصوير»؛
«زير هشت» در راديو گفتوگو نقد ميشود
خبرگزاري فارس: مجموعه تلويزيوني «زير هشت» در برنامه «صداي تصوير» راديو گفتوگو با حضور عوامل اين سريال نقد و بررسي ميشود.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، برنامه «صداي تصوير» راديو گفتوگو در برنامه اين هفته خود كه روز جمعه 23 مرداد ساعت 22 پخش ميشود، مجموعه تلويزيوني «زير هشت» را نقد و بررسي ميكند.
بنابراين گزارش، سيروس مقدم، كامران تفتي و حسين محمدي مهمانان حضوري اين برنامه هستند و سيما فردوسي روانشناس و سعيد نعمتالله نويسنده فيلمنامه سريال، مهمانان تلفني برنامه «صداي تصوير» هستند.
همچنين سيدرضا صائمي و الهام طهماسبي منتقدان برنامه هستند و محمود گبرلو به عنوان كارشناس-مجري در برنامه حضور دارد.
سردبيري برنامه راديويي «صداي تصوير» را فهيمه پناهآذر برعهده دارد و تهيهكننده آن محبوبه نعمتي است.
جمعه 22 دومه:31:
pcforlife
11-08-2010, 14:36
اسم واقعی عادل و خواهرش چیه؟
عادل که آرش مجیدیه... همون پلیسه تو رستگاران... ولی اسم بازیگر خواهرش رو نمیدونم... :5:
کجا میشه از بازیگرای این فیلم عکس پیدا کرد؟
یه سرچ کنی تو اینترنت ریخته...:20:
Mahdi.p30
11-08-2010, 15:16
از فاصله که که خیلی خیلی بهتر بود
بله البته ، شک نکن
اصلا قابل قیاس نیستن
hamidkabiri6270
11-08-2010, 16:15
کجا میشه از بازیگرای این فیلم عکس پیدا کرد؟[/QUOTE]
گذشته از بازی عالی عطا و منصور (من بازی عادل رو هم خیلی دوست داشتم) , یکی از بهترین بازیها رو اون یارو دندونه انجام داد ! خیلی زیبا نقش یه آدم این کاره رو بازی کرد ! اولین بازیش بوده ؟!
mhv_kntu
11-08-2010, 17:30
اسم این سبک فیلمبرداری چیه ؟!! فیلمبردار میرفت ادای فیلمبرداری های هالیوودی رو دربیاره بدتر آدم چشم و سرش درد می گرفت اینقدر بی خود و بیش از حد دوربین رو تکون می داد./
چه باید کرد؟
«زیر هشت» خوش ساخت اما تلخ و ناگوار
سرویس فرهنگی ـ همان طور که پیشتر در نقد و بررسی دیگر سریال های شبکه های سیما در این روزها، متذکر شدیم، بررسی این آثار همچنان که از نظر تکنیک و محتوا باید مورد مداقه قرار گیرد، باید از منظری تطبیقی در مقایسه با سایر شبکه های تلویزیونی که به هر حال و با هر مستمسکی، توانسته اند تماشاگرانی را برای خود جلب کنند، نیز مورد توجه باشند.
به گزارش «تابناک»، به دیگر سخن امروزه با وجود شرایط روزگار، انسان معاصر به قدری گرفتار روزمرگی ها و دغدغه های این دنیایی شده که وقتی به فضایی مختص خود روی می آورد، به طور ناخواسته برای گریز از این مشکلات و مصایب جانکاه به تلویزیون متوسل می شود.
اگر در دیروزها می شد به این منظر خرده گرفت و در صحت آن تردید داشت و معیارهایی مثل آموزش و ارتقای آگاهی، را در کنار سرگرمی قطعی دانست اما امروز دیگر تردیدی نیست که بخش عمده ای از کسانی که در یبن ده ها رسانه مختلف رسانه تلویزیون را انتخاب می کنند، قصد تغییر ذائقه و تمدید قوا، برای ورود دوباره به عرصه مسایل و مشکلات اجتماعی را دارند.
به این ترتیب هنر مدیران و مسئولان سیاست گذار رسانه است که با فراهم کردن زمینه های گشایش خاطر، آنچه را که در سطحی عمیق تر دنبال می کنند به مخاطبانشان انتقال دهند. شاید به همین دلیل باشد که اغلب سریال های طنز، با هر نوع رویکرد به این مقوله شامل کمدی، طنز تلخ، هجو و... همواره پرتماشاگر شده و با اقبال فراوان رو به رو می شوند.
اکنون با تأکید بر وجه سرگرم کننده تلویزیون، باید پرسید جایگاه سریالی همچون «زیر هشت» کجاست؟
برای پاسخ به این پرسش خبرنگار «تابناک»، نظرسنجی مختصر و مفیدی انجام داد تا از منظر اقشار مختلف درباره این سریال آگاه شده، بر اساس نتایج آن تحلیلی منصفانه ارایه کند.
در این نظر سنجی، اقشار گوناگون مردم ـ با سطوح تحصیلات و سن مختلف از نوجوان گرفته تا پیرمرد و همین طور از زن خانه دار تا پزشک را در بر می گرفت ـ متفقا «زیر هشت» را تلخ و دردناک دانستند.
البته با همه این تلخی، برخی، لزوم نمایش و برخی احتراز از این نوع رویکردها را خواستار بودند.
در کنار تلخ و دردناک دانستن این سریال که نظر بسیاری از پاسخ دهندگان به پرسش خبرنگار ما بود، سیروس مقدم در گفت و گو با یکی از رسانه ها آن را، ناشی از تلخ بودن واقعیت دانست و نویسنده این سریال هم در کمال تعجب، با تایید این تلخی، از مردم خواسته بود اگر این طور فکر می کنند سریال را نبینند.
سیروس مقدم در حالی فضای زیر هشت را ناشی از واقعیت می داند که پیشتر از این نرگس و رستگاران و چندین و چند سریال اجتماعی دیگر را نیز ساخته که با وجود شخصیت های گرفتار و دردمندی که داشتند، آن چنان از کار در آمده بودند که به هر حال تماشاگر گریز نبودند و بسیاری با او و گروه سازنده اش، تا انتهای سریال همراهی کردند.
مقدم با وجود تلاش های تصویری بارز و بهره گیری فراوان از دوربین و صدا و عناصر دیگر، راوی حکایتی شده که معلوم نیست اساسا آن را با چه پیش زمینه و توجیهی انتخاب کرده است.
سعید نعمت الله، هم در حالی از مردم می خواهد سریال را نبینند که اساسا چون رسانه ملی متعلق به مردم است، او و همکارانش باید جوابگوی عملکردشان باشند، نه گریز دهنده مردم از آن. در واقع او حق ارایه چنین پیشنهادی را ندارد چون این سریال با بودجه عمومی ساخته شده و در واقع برای مردم بوده و هزینه ای آن از طریق ایشان تامین شده است.
البته او و دیگر عوامل این سریال می توانستند توپ را به زمین سفارش دهندگان بیاندازند. نکته ای که خیلی دور از واقعیت نیست.
از سویی در نظر سنجی یاد شده بسیاری از شرکت کنندگان، اثر این سریال را ناخوشایند دانسته و اعلام کرده اند که به دلیل این فضای تیره و مایوس کننده، دیدن سایر شبکه ها را به این سریال ترجیح می دهند. بر این اساس باید از مسوولان مربوطه پرسید این سریال بر اساس کدام نیاز جامعه مخاطبان سفارش داده شده است؟
به تعبیر دیگر بر اساس کدام مهندسی فرهنگی، چنین داستان و آدم ها و روابطی را برای نمایش طراحی کرده و به مردم ارایه کرده و می کنند؟
وقتی این پرسش ها را در نظرسنجی مختصری مطرح کردیم بسیاری از مخاطبان محتوای این اثر را «تاکید بر نبود ایمان و دوری از معنویات،که باعث سقوط انسان می شود»، برشمرده اند.
بر این اساس این پرسش پیش می آید که ظرف بهتری برای جایگزین کردن این مظروف در چنته سازندگان نبوده که به تلخ ترین وجه ممکن چنین کرده اند؟
البته در بین نتایج به دست آمده برخی از پاسخ دهندگان که در اقلیت هستند، برای تاثیرگذاری هر چه بیشتر و ماندگارتر، این نوع رویکردها را لازم و ضروری دانسته اند و افزوده اند که این نوع رویکردها به دلیل گزندگی و قدرت تنبه، لازم و ضروری است.
در مقابل بخش عمده ای از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، انتخاب قالب های شاد و مفرح را برای انتقال محتواهایی از نوع یاد شده، مفیدتر دانسته و علت این پاسخ شان را افزایش بسیار تماشاگران و در نتیجه دامنه وسیع تر کسانی که ایمان را بار دیگر درک می کنند، اعلام کرده اند.
بر اساس این نتایج، برخی برای بیان این نوع مفاهیم قالب تراژدی و برخی قالب کمدی را گزینه مطلوب خود دانسته اند.
در این مورد، باید به اجمال متذکر شد که تراژدی به طور معمول فضایی پر از سوء ظن و کشمکش دارد و همراه با محمل هایی، منجر به بروز درونیات انسان ها در مواقع ناگزیر می شود و همچنین پایانی تلخ و مرگبار برای قهرمان دارد.
حال باید این را هم مورد توجه قرار داد که رسانه ملی چرا براین فضای پر از کشمکش و... دامن زده و شخصیت اصلی داستان را که از اقشار مظلوم جامعه است، در چنین قالبی قرار می دهد و به عموم مردم ارایه می دهد؟
در چنین شرایطی بحث بودن یا نبودن سیاه نمایی در آثار هنری پیش می آید. موضوعی که به نظر نمی رسد خواست مسوولان باشد.
درباره کمدی و رویکرد در این نوع آثار نیز باید متذکر شد که این قالب با ایجاد آشفتگی در موقعیت های واقعی به وجود می آید و چیدمان رویدادها و موقعیت ها به نحوی است که با وجود استیصالی که شخصیت های اصلی در آن گرفتار می شوند، تماشاگر خود را بیرون از این موقعیت تصور می کند. در نتیجه کمدی به این نحو، با گزشی خاص، مخاطب را متوجه عواملی می کند که باعث آشفتگی و استیصال می شود.
در چنین هنگامه ای باید به تطبیق سریال های دیگر شبکه ها، با سریال های شبکه های رسانه ملی نیز پرداخت.
در نظر سنجی مربوط به این گزارش، بسیاری از شرکت کنندگان، علت به دست گرفتن کنترل ماهواره خود برای تنظیم تلویزیون های خانه هایشان به سمت این شبکه ها را، شاد و سرگرم کنندگی برنامه های این شبکه ها، در مقابل دلسرد کنندگی برنامه های نمایشی شبکه های داخلی ذکر کرده اند.
در واقع می توان چنین نتیجه گرفت که در شرایط حاضر، که شبکه های آن سوی آب با دست گذاردن بر نیاز مردم به شادی، به صورت شبانه روزی سریال های خنده آور، (و نه کمدی، چرا که فاقد تمام عناصر آثار کمدی هستند)، شبکه ملی ما، سریالی با تلخی و گزندگی مفرط « زیر هشت » را به خانواده های ایرانی عرضه می کند و جالب اینجاست که سیروس مقدم در همان گفت و گویی که ذکرش رفت، با مزاح عنوان می کند که توانستیم فارسی وان را تعطیل کنیم، چون این شبکه ها قطع شده بود. نه این که ما اثر قابلی ارایه کرده باشیم که گوی سبقت را برباید.
در این میان وقتی قرار باشد که سریال «زیر هشت» را دقیق تر ببینیم و به تعبیری نقد کنیم، نمی توان از «سیروس مقدم»، به عنوان کارگردان آن، بگذریم؛ به خصوص که الهام غفوری نیز تهیه کننده این سریال بوده و در واقع تمامی آنچه پس از تصویب و در مراحل مختلف تهیه و تولید پیش آمده، تقریبا محصول خانواده مقدم بوده است.
بنابر این گزارش اکثریت شرکت کنندگان نظرسنجی ویژه این گزارش، او را با سریال هایی مثل نرگس و رستگاران و پیامک از دیار باقی، به خوبی می شناختند و او را در این زمینه از بهترین ها دانسته اند و حتی کسانی که به تلخی سریال روی خوش نشان نداده اند نیز کار او را قابل تحسین دانسته اند و در این بین برخی نیز توانایی های سایر عوامل را در دیده شدن کارگردانی او موثر تشخیص داده اند.
او که اکنون سال هاست با چندین و چند سریالی که ساخته، به پای ثابت کارگردانی سریال های تلویزیونی تبدیل شده است، نشان داده که نبض ساخت سریال در تلویزیون را بلد است و به خوبی می داند دوربین، در این نوع آثار چه جایگاه ویژه ای دارد و می توان با آن به خوبی مانور داد و بر زیبایی تصاویر افزود.
در واقع او در این سریال هم، بر خلاف بسیاری از کارگردانان تلویزیون، که به حداقل راضی می شوند و با کمترین پلان (نما) داستان را روایت می کنند، تا می توانسته از عناصری که در زیبایی تصویر موثرند استفاده کرده و حتی در مواقعی با حرکت های دوربین، بسیار تواناتر از کلمات فیلمنامه نویس، بحران و وخامت اوضاع قهرمان اصلی را به نمایش گذاشته است.
اما با تمام این توانایی ها به نظر می رسد او باید میزان شناخت خود از مخاطب را نیز دم به دم روزآمد کرده و مبتنی بر آخرین شرایط روحی روانی و نیازهای درونی جامعه ایرانی، تجربیات فنی اش را به کار گیرد، تا ظرف و مظروف همسان و سازگار با هم، ضمن این که متناسب با به ذائقه تماشاگر فعلی تلویزیون می شوند، منجر به ارتقای آنان نیز بشود.
در این سریال اتفاق جالبی هم در بازیگری رخ داده است. امیر جعفری که در اغلب آثار تلویزیونی اش، نقش هایی داشته که لبخند را به تماشاگر اهدا می کرده، در این کار با ایفای نقش عطا، یکی دیگر از قالبیت هایش را بروز داد. بازی او از منظر اغلب شرکت کنندگان در نظر سنجی، باید همین طور تلخ و عبوس باشد تا بتواند از کمند مصایبی که ناخواسته سر راهش قرار گرفته، عبور کند.
از دیگر نکات جالب توجه در این سریال معرفی جایی به نام «گرمخانه» است که گویا شهرداری برای ساماندهی و اسکان موقت بی خانمان ها تدارک دیده است. جایی که با بازی های قابل توجه بازیگران اصلی، به خوبی تبیین و بر لزوم آن تاکید شده است.
سایر عناصر نیز در این اثر تلویزیونی از قابلیتهای خوبی برخوردارند و مکمل های مناسبی برای کارگردانی مقدم بوده اند.
با وجود چنین قابلیت هایی، باید تاکید کرد که می توان به راحتی مردم را به دیدن سریال های تلویزیونی داخلی تشویق کرد. به شرط آن که خوب بدانیم مردم چه نیازهای روحی و معنوی دارند و با چه قالب هایی بهتر ارتباط برقرار می کنند.
mhv_kntu
11-08-2010, 18:06
منبع این مقاله کجاست ؟ نوشته کیه ؟ لینک نداره ؟
Maziar_69
11-08-2010, 18:34
چه باید کرد؟
«زیر هشت» خوش ساخت اما تلخ و ناگوار
خاک بر سرشون. به چه کنم چه کنم افتادن؟
آخه این سریال که از اون فاصله ها خیلی بهتر بود.
حداقل یه گوشه از واقعیت رو نشون میداد.
سیروس مقدم در حالی فضای زیر هشت را ناشی از واقعیت می داند که پیشتر از این نرگس و رستگاران و چندین و چند سریال اجتماعی دیگر را نیز ساخته که با وجود شخصیت های گرفتار و دردمندی که داشتند، آن چنان از کار در آمده بودند که به هر حال تماشاگر گریز نبودند و بسیاری با او و گروه سازنده اش، تا انتهای سریال همراهی کردند.
والا ما که از اول تا آخرش دیدیم ما رو نگریزوند. :دی
تماشاگر گریز! لغت جدید هم یاد گرفتیم. :دی
در مقابل بخش عمده ای از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، انتخاب قالب های شاد و مفرح را برای انتقال محتواهایی از نوع یاد شده، مفیدتر دانسته و علت این پاسخ شان را افزایش بسیار تماشاگران و در نتیجه دامنه وسیع تر کسانی که ایمان را بار دیگر درک می کنند، اعلام کرده اند.
همون فاصله ها رو میگه. :دی
از یه طنز 90 شبی خنده دار تر بود.
در کل متاسفم براشون با این طرز تفکر.
تازه همه که میگن باید عطا میمرد. اگه اونجوری می شد دیگه چی میخواستن بگن؟
M A M M U T
11-08-2010, 18:34
منبع این مقاله کجاست ؟ نوشته کیه ؟ لینک نداره ؟
من هم همین الآن خوندم از این تابناک دروغگو
--------------------------------------------------------------------------------------
-=========================================
نمی دونم چرا دارن از این سریال می سوزن(شرمنده از ادبیات فاخر یه آقایی یاد گرفتم:31:)
سریال به این خوبی و خوش ساختی به نظرم قرار بود آخرش عطا بمیره از اون قسمتی که عطا رفت دعا کردن معلوم بود که دستور از بالا بوده
وقتی این پرسش ها را در نظرسنجی مختصری مطرح کردیم بسیاری از مخاطبان محتوای این اثر را «تاکید بر نبود ایمان و دوری از معنویات،که باعث سقوط انسان می شود»، برشمرده اند.
تازه اون قسمت های دعا و نیایش عطا معلوم بود که جدیدا فیلم برداری شده چون تا قبل از اون خبری از نیمه ی شعبان نبود.(به پرچم ها باید دقت می کردید)
در هر صورت از سیروس مقدم انتظار می رفت جلوی این گروه کم نیاره اما خب دیگه چه میشه کرد
در جایی که همه چی دولتیه ........
خاک بر سرشون. به چه کنم چه کنم افتادن؟
آخه این سریال که از اون فاصله ها خیلی بهتر بود.
حداقل یه گوشه از واقعیت رو نشون میداد.
کلآ اینجا رسم هست که هرچیزی تیره و تار باشه (و به حقیقت نزدیک تر باشه) به درد نمیخوره و هرچیزی شاد و عشقی و روحوضی باشه عالیه ! چند وقت دیگه هم باید منتظر باشیم جشن تشکر از سریال فاصله ها رو بگیرن و به بازیگراش جایزه بدن و تقدیر کنن ! چون سریال عشقی و خوشحال هست و ...
pcforlife
11-08-2010, 19:26
یه سوال دوستان!
عطا اینا که پامنار میشینن، چرا مادرشون رو امامزاده پنج تن دفن کردند؟ سفارش مادرش بود؟!:20:
حتماً دیگه ...
عیوضی رو نمی دونین کجا دفن کردن؟ بهشت زهرا که نبود ، شبیه امامزاده بود ...
Maziar_69
11-08-2010, 20:04
کلا من کمتر یادم میاد تو سریال های تلویزیونی کسی رو ببرن بهشت زهرا.
همه رو تو امام زاده دفن می کنن!
بالاخره دوری راه و هزینه ی کمتر و ... :27::13:
pcforlife
11-08-2010, 21:33
یادداشت مجید اسلامی درباره سریال «زیر هشت» ساخته سیروس مقدم
یک درام اغراقآمیز تمامعیار
سینمای ما - «زیر هشت» نوستالژی سینمای قبل از انقلاب را با الگوهای تصویری و موسیقی سینمای معاصر غرب و شعارهای اخلاقی مورد پسند مدیران سیما درهم میآمیزد و ترکیب عجیبی را به نمایش میگذارد. همینجا البته باید فاصلهی آشکار میان این سریال و نمونههایی مثل «نرگس» و همین سریال هندی این روزهای شبکه سه («فاصلهها») را به رسمیت شناخت. آن نمونهها را از فرط پیشپاافتادگی نمیتوان جدی گرفت. اما «زیر هشت» نمونهای جدیست. جدیست چون بینندهاش را دستکم نمیگیرد و در داستانگویی از تخیل خواننده هم کمک میگیرد، ایجاز را رعایت میکند، سعیاش این است که جهانی همجنس و همگن به وجود بیاورد، و از همه مهمتر بازیگران خوبی دارد که استاندارد کار را بالا میبرند. اشکال اما در وهلهی اول با نگاه حاکم بر فیلمنامه شروع میشود. این یک نگاه ناتورالیستی تیپیک است. بسیاری سینماگران ما به سینمای موسوم به موج نوی قبل از انقلاب و فیلمهایی چون «خداحافظ رفیق» و «تنگنا» [نادری] و «رضاموتوری» و «گوزنها» [کیمیایی] دلبستگی دارند. برخی فیلمهای دهههای شصت و هفتاد هم نمایانگر این دلبستگی بود (مثلاً «مجنون» ملاقلیپور)،
اما فکر نمیکنم این نوستالژی هرگز مثل «زیر هشت» تجسم پیدا کرده باشد: قهرمانی که از زندان میآید بیرون، در گذشته نارو خورده و میخواهد انتقام بگیرد، زنی که یادآور «زنهای عاشقکش» تیپیک است، در زمان مناسب قول و قرارها را فراموش کرده و رفته زن یک آدم پولدار شده؛ مرگ، چاقو، زخم، اختلاف طبقاتی، قبرستان ماشینها، تعلیق، فرار، بیمارستان، پلیس... و از همه مهمتر سیاهی. «زیر هشت» شاید سیاهترین چیزیست که بعد از انقلاب ساخته شده. یک درام اغراقآمیز تمامعیار؛ بنبست تمامعیار.
از هر احتمالی بدترین امکان ظهور مییابد، همهی راهها به دیوار ختم میشوند، هیچکس حاضر نیست بدی را فراموش کند، همه میخواهند تلافی کنند، آن دوست کمککننده (آتیلا) دستش خالیست و بهشدت مریض است، حوادث طوری جلو میروند که همهی گناهان نکرده هم به گردن قهرمان میافتد … از همه مهمتر گناه مرگ بچهای نوزاد. از این به بعد جنون اوج میگیرد: مگر میشود کسی مرگ بچهاش را فراموش کند؟
درواقع پاسخ به این سوال بیش از هر چیز جهانبینی فیلمنامه را رقم میزند. گرایش حاکم بر فیلمنامه، متاثر از ایدئولوژی حاکم بر ادبیات و هنر ایران در دههی چهل و پنجاه بیشباهت به ناتورالیسم زولایی نیست؛ اینکه نکبت و فلاکت در این دنیا اجتنابناپذیر است؛ اینکه خوبی در تنگناست و بدی گریزناپذیر؛ اینکه جواب های هوی است. نتیجه این میشود که عادل وقتی بچهاش میمیرد تا آن حد جنونزده میشود که کم مانده سرایدار بدبخت ساختمان را هم خفه کند، آوارهی کوچه و خیابان میشود و با کارتنخوابها همراه میشود؛ منیژه وقتی بچهاش میمیرد با خودآزاری تمام اتاقخواب بچهاش را شخصا از یادگارها خالی میکند (و سریال هم این خودآزاری آشکار را بهتفصیل نشان میدهد)؛ و منصور وقتی خواهرزادهاش میمیرد تا گروگانگیری و قصد جان بچهی خواهر عطا پیش میرود. اما چگونه میشود این همه سیاهی را توجیه کرد؟
چگونه توانستهاند این همه سیاهی را به مدیرانی بقبولانند که سالهاست سیاهنمایی فیلمهای جشنوارهپسند سینمای ایران را (که فرسنگها با این حد از سیاهی فاصله دارند) محکوم میکنند؟ جواب ساده است: با پایان. از همان اول میشد حدس زد که داستان به کجا میانجامد؛ عطایی که تمام وجودش را کینه گرفته و گوشش به هیچ حرفی بدهکار نیست، در اوج استیصال با خدا راز و نیاز میکند و چشمش میافتد به پیرزنی که مشغول نمازخواندن است، یاد مادرش میافتد و … یکباره از دل این همه سیاهی معنویت فوران میکند!
این یعنی همزیستی مسالمتآمیز: فیلمساز به نوستالژیاش رسیده و مدیر هم به پایانش! اما واقعیت این است که معنویت این نیست: ما با تمام این شعارهای اخلاقی عملاً مادیترین نگاهها را به جهان داریم. آنچه معنویت را در هنرهای نمایشی میسازد، اخلاق نیست، بلکه راز است. و راز با منطق خطکشی شده، و نگاه تیپیک به آدمها و جهان جور درنمیآید.
از سوی دیگر آنچه این نگاه ناتورالیستی حاکم بر فیلمنامه را کامل میکند کارگردانی سیروس مقدم است که استفاده از دوربیناش، آن زاویههای غیرعادی، لنزهای واید و حرکات مدام دور شخصیتها یادآور سکانسهای آغازین «ریورسناپذیر» گاسپار نوئه است. اسم اینجور استفاده از دوربین را میشود گذاشت: «زاویه دید مگس» که البته زحمت زیادی برایش کشیده شده ولی بیشتر مرعوبکننده است تا کارآمد. در فیلم نوئه هم این استراتژی بیشتر در خدمت نمایش پلشتی و پستی بود و اینجا هم ظاهراً همینطور است. اینجا هم از معنویت خبری نیست و زاویهها غرابتی غیرطبیعی دارند: مثلا نمایی که چهرهی شخصیت را از داخل راهآب دستشویی نشان میدهد یا از پشت سبد ظرفها. چهرههای دفرمه و دوربینی که از هر جایی میتواند سردربیاورد.
میماند موسیقی که نوای یکنواخت گیتاربرقیاش را بهشیوهی «مرد مرده»ی جارموش همواره و همیشه تکرار میکند. آیا این هم نوای تقدیر ناتورالیستی نیست؟ میماند شعر ترانه، که البته میتواند با مفهوم مورد نظر مدیران همسو باشد، که تا حد ممکن هست.
نکتهی دیگر البته دیالوگهاست که بهجای آنکه دیالوگ باشد، مونولوگ است. چیزی که کیمیایی خیلی دوست دارد ولی بهندرت موفق میشود آن را خوب از آب دربیاورد. اینجا مونولوگها اغلب خوباند ولی این موقعیت از فرط افراط خودبهخود به کاریکاتور بدل میشود: همیشه یک نفر ساکت است و دیگری کل حرفهایش را یکنفس میگوید و بعد گاهی نوبت دیگری میشود. این موقعیت فقط وقتی موجه از آب درمیآید که سکوت دیگری توجیه مشخصی داشته باشد (دلخوری، عصبانیت، قهر) و مکان ایستایی لازم را داشته باشد. توی خیابان وسط کتککاری، یا وقتی تنش بر صحنه حاکم است (کسی در تعقیب است، زمان تنگ است...) البته که کاریکاتور میشود... و متاسفانه خیلی جاها شده.
بازیها واقعاً خوب است. از پانتهآ و آتیلا انتظار داریم. امیر جعفری هم توانسته بهخوبی از آن مدل کمیک «بدون شرح»ی فاصله بگیرد و به الگوی وثوقی/سعید راد (زخمی سرگردان) نزدیک شود. ولی شاید بهترین اتفاق بازی کامران تفتیست (در نقش منصور) که از اغراق نقشاش استفاده میکند و خودش را نشان میدهد. در این فیلم پر از سیاهی او میتواند در برخی لحظهها سیاهترین باشد.
چند قسمتی تا پایان مانده ولی عادت کردهایم که پایانهای سریالها غیرقابل تحمل باشند، چون این بخشها را عملاً مدیران کارگردانی میکنند!
منبع مطلب: سینمای ما
لینک منبع مطلب:
دوستان نقد نسبتا جالبیه... اگه حس مطالعش رو ندارید، بخش های بلولد شده رو بخونید.
اسم این سبک فیلمبرداری چیه ؟!! فیلمبردار میرفت ادای فیلمبرداری های هالیوودی رو دربیاره بدتر آدم چشم و سرش درد می گرفت اینقدر بی خود و بیش از حد دوربین رو تکون می داد./
والا من هم نمیدونم، ولی بخش قهوه ای رنگ مطلب بالا یه توضیح جالبی داده.
خیلی نقد خوبی بود ...
با تک تک قسمتاش موافقم ... البته فکر می کنم میزانسن های خاص مقدم به کار لطمه ای نزده ... حس آشفتگی و پریشونی رو به خوبی منتقل می کرد نما ها ...
و چقدر خوبه که نویسنده این مطلب ، چند قسمت مونده به پایان ، به همون قاطعیتی که ما هم داشتیم ، پایان رو پیش بینی می کنه و میگه که دست مدیرانه پایان این جور کارها ...
اصلاً این جمله رو باید یکی از بهترین جملات نقادانه درباره صدا و سیما دونست:
این یعنی همزیستی مسالمتآمیز: فیلمساز به نوستالژیاش رسیده و مدیر هم به پایانشپ.ن: البته نباید نقد رو متعلق به سایت سینمای ما حساب کرد ... این نقد رو مجید اسلامی در وبلاگش "هفت و نیم" نوشته و سینمای ما فقط نقل کرده ... :11:
پ.ن 2: الان که فکر می کنم می بینم مقدم نمای اضافی هم داشت ... اون نیم چهره ها ، کلوز آپ های وحشتناک ، بخار توی شب که بد جوری روش اصرار داشت و ... یه جورایی خودنمایی بود ... اما خب میزانسن تاثیر گذار هم زیاد داشت ...
میگم دوستان من یه چند روزی نبودم نتونستم درست سریال رو ببینم قاطی پاتی میدیدم ودرست متوجه نشدم
اون قسمتی که منصور مادرش رو هل داد طرف آکواریوم دیدم بعدش درست ندیدم
باید از چه قسمتی دانلود کنم؟چه سایتی؟
قسمت بعد همون هل دادن طرف آکواریوم رو میخوام
ممنون
pcforlife
12-08-2010, 09:37
میگم دوستان من یه چند روزی نبودم نتونستم درست سریال رو ببینم قاطی پاتی میدیدم ودرست متوجه نشدم
اون قسمتی که منصور مادرش رو هل داد طرف آکواریوم دیدم بعدش درست ندیدم
باید از چه قسمتی دانلود کنم؟چه سایتی؟
قسمت بعد همون هل دادن طرف آکواریوم رو میخوام
ممنون
ون صحنه ای که شما میگی، آخرین صحنهی قسمت 23 هستش... 4 قسمته بعد اونو باید دانلود کنی...:20:
از این سایت میتونی بگیریش...:10:
moslem47
12-08-2010, 09:46
کسی اسم واقعی عادل و خواهرش رو نمیدونه؟
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
در ضمن اون قسمتی که عادل از تیمارستان فرار کرده بود قسمت چندم بود؟
ون صحنه ای که شما میگی، آخرین صحنهی قسمت 23 هستش... 4 قسمته بعد اونو باید دانلود کنی...:20:
از این سایت میتونی بگیریش...:10:
ممنون داداش:11:
ولی این سایته که نمیاد
pcforlife
12-08-2010, 10:38
کسی اسم واقعی عادل و خواهرش رو نمیدونه؟
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
در ضمن اون قسمتی که عادل از تیمارستان فرار کرده بود قسمت چندم بود؟
عزیز جان! اسم عادل رو که گفتم! آرش مجیدی!:31::10:
اسم خواهر عادل هم الهه خادمیه! اصلا اسم تمام بازیگران زن زیر هشت + نقشاشون رو با کمی جستجو درآوردم! خدمت شما::11:
پانتهآ بهرام = منیژه
مریم امیر جلالی = مادر عادل
پوراندخت مهیمن = مادر منصور
مریم بوبانی = زن عیوضی
ملیحه نیکجومند = مادر عطا
شیوا ابراهیمی = خواهر عطا
آناهیتا افشار = دختر عیوضی
نعیمه نظام دوست = زن همسایه (شهین خانم)
الهه خادمی = خواهر عادل
بیتا خردمند = زن منصور
بهاره کاتوزی = زن پرویز
پروین میکده = پیرزن داخل آسانسور - پیرزن در حال خواندن نماز در جاده!
ضمنا... قسمت 20 ام بود که عادل از تیمارستان فرار کرد!:5:
ممنون داداش:11:
ولی این سایته که نمیاد
خواهش می کنم...:10:
عجیبه!:18:... سایته واسه باز میشه...
moslem47
12-08-2010, 11:22
ممنون
حالا این قسمت 20 رو از کجا میشه دانلود کرد؟
RoYaYeEe_NiIiLi
12-08-2010, 11:25
من پشت های بقیه رو نخوندم ولی حس میکنم تو قسمت های آخر خیلی مشکل کارگردانی پیدا کرد و بعضی جاهاش من دیگه واقعا انتظار همچین چیزی نداشتم
متاسفانه دیر اومدم پست دادم برای همین یادم رفت کجاهاش بود:31:
ولی خب بالاخره این عطا زندگیش آروم شد ولی معلوم نشد دیگه کی از زندان میاد بیرون یا منصور کی از زندان میاد بیرون یا پسر عیوضی...من نمیدونم چرا یعضی از کارگردانا این جور چیز ها رو واگذار میکنن به علم حقوق ما:31:
تیکه ی آخر حرف زدن عطا و لیلا هم خنده دار بود:31:
پام میمونی؟
پای یه دست بی انگشت؟
پای سابقه داریم
پا....
کللی چیز میگفت و از رو نمیرفت:31:
و اون صحنه ایی هم که برگشت توی کتابخونه تو زندان جالب بود ولی من نفهمیدم که اون تخته رو چرا بدون اندازه گیری و اونقدر کج میبرید؟:31:
ولی خب بالاخره این عطا زندگیش آروم شد ولی معلوم نشد دیگه کی از زندان میاد بیرون یا منصور کی از زندان میاد بیرون یا پسر عیوضی...من نمیدونم چرا یعضی از کارگردانا این جور چیز ها رو واگذار میکنن به علم حقوق ما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه که ! کلآ یکی از پیشرفتهایی که میتونه سریالهای ایرانی رو به خارجی نزدیک کنه همینه ! یعنی همه چیز رو کامل توضیح ندن و یه سری چیزا رو به عهده بیننده بذارن.
moslem47
12-08-2010, 11:42
Zire_Hasht_18.wmv ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Zire_Hasht_19.wmv ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Zire_Hasht_20.wmv ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Zire_Hasht_21.wmv ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیفیت خوب
دانلود قسمت بیست و دوم : سرور1 (Mediafilre) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور2 (Uploaded) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور3 (Rapidshare) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور4 (MegaUpload) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور5 (filefactory) سرور6 (Hotfile) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود قسمت بیست و سوم : سرور1 (Mediafilre) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور2 (Uploaded) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور3 (Rapidshare) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور4 (MegaUpload) سرور5 (filefactory) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور6 (Hotfile) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیفیت عالی
دانلود قسمت بیستم و دوم : سرور1 (Rapidshare) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور2 (HotFile) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرو3 (filefactory) سرو4 (MegaUpload) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود قسمت بیستم و سوم : سرور1 (Rapidshare) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور2 (HotFile) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرو3 (filefactory) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرو4 (MegaUpload)
کیفیت خوب
دانلود قسمت بیست و چهارم : سرور1 (Mediafilre) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور2 (Uploaded) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور3 (Rapidshare) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور4 (MegaUpload) سرور5 (filefactory) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور6 (Hotfile) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیفیت بالا
دانلود قسمت بیستم و چهارم : سرور1 (Rapidshare) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور2 (HotFile) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرو3 (filefactory) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرو4 (MegaUpload)
کیفیت خوب
دانلود قسمت بیست و پنجم : سرور1 (Mediafilre) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور2 (Uploaded) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور3 (Rapidshare) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور4 (MegaUpload) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور5 (filefactory) سرور6 (Hotfile) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیفیت بالا
دانلود قسمت بیستم و پنجم : سرور1 (Rapidshare) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرور2 (HotFile) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرو3 (filefactory) سرو4 (MegaUpload) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیفیت خوب
دانلود قسمت بیست و ششم
Zire_Hasht_26.wmv ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیفیت بالا
دانلود قسمت بیست و ششم
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Zire_Hasht_26_HQ.avi - download now for free. File sharing. Software file sharing. Free file hosting. File upload. FileFactory.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیفیت خوب
دانلود قسمت بیست و هفتم
Zire_Hasht_27.wmv ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیفیت بالا
دانلود قسمت بیست و هفتم
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hotfile.com: One click file hosting: Zire_Hasht_27_HQ.avi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Zire_Hasht_27_HQ.avi - download now for free. File sharing. Software file sharing. Free file hosting. File upload. FileFactory.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M A M M U T
12-08-2010, 11:43
من پشت های بقیه رو نخوندم ولی حس میکنم تو قسمت های آخر خیلی مشکل کارگردانی پیدا کرد و بعضی جاهاش من دیگه واقعا انتظار همچین چیزی نداشتم
متاسفانه دیر اومدم پست دادم برای همین یادم رفت کجاهاش بود:31:
ولی خب بالاخره این عطا زندگیش آروم شد ولی معلوم نشد دیگه کی از زندان میاد بیرون یا منصور کی از زندان میاد بیرون یا پسر عیوضی...من نمیدونم چرا یعضی از کارگردانا این جور چیز ها رو واگذار میکنن به علم حقوق ما:31:
تیکه ی آخر حرف زدن عطا و لیلا هم خنده دار بود:31:
پام میمونی؟
پای یه دست بی انگشت؟
پای سابقه داریم
پا....
کللی چیز میگفت و از رو نمیرفت:31:
و اون صحنه ایی هم که برگشت توی کتابخونه تو زندان جالب بود ولی من نفهمیدم که اون تخته رو چرا بدون اندازه گیری و اونقدر کج میبرید؟:31:
قسمت های آخر به نظرم یه جوری بود.یعنی سفارشی بود (دستور از بالا)بر عکس فاصله ها قسمت آخرش نسیت به بقیش بد نبود.
RoYaYeEe_NiIiLi
12-08-2010, 11:51
خوبه که ! کلآ یکی از پیشرفتهایی که میتونه سریالهای ایرانی رو به خارجی نزدیک کنه همینه ! یعنی همه چیز رو کامل توضیح ندن و یه سری چیزا رو به عهده بیننده بذارن.
نه دیگه...اینجور وقتا بعضی چیزهای دیگه لازم به مشخص کردن نیس مثلا:
1.عروسی عطا و لیلا
2.اینکه سر اون دزده چی میاد
و....بعضی چیزای دیگه
ولی اینکه عطا کی میاد بیرون و سر اون منصور بیچاره چی میاد به نظر من مهم بود....
میخواستم بدونم که منصور رو اعدام میکنن یا نه؟به خاطر کشتن داوود و بچه دزدی
به هر حال من یه حسی بهم میگه که نباید از پایانش زیاد راضی باشم...آخه بدجوری همه چیز جور شد...اگر عطا میمرد بهتز بود...من همش منتظر شاهکار امیر جعفری بودم تو لحظه ایی که داره میمیره:31:
این سریال 6 تا تلفات داشت دیگه؟
اگه بیشتر بوده بگید
به ترتیب اینا بودن؟
1-پدر منیژه
2-مادرعطا
3-دختر منیژه
4-شاگرد منصور(اسمش چی بود؟)
5-ممل
6-عیوضی
سیروس مقدم و سعید نعمت الله فیلمنامه نویس
کامران تفتی - بازیگر نقش منصور
امیر جعفری- بازیگر نقش عطاء
نشست نقد و بررسیش همینه!؟ تو حیاط یه خونه؟! با حضور یکی دو نفر غیر از عوامل؟! :دی
Ssarshar
12-08-2010, 19:12
اين كامران تفتي هم فكر كرده برد پيته
salazarsnape
12-08-2010, 22:46
من فکر میکنم از سریال زدن
به قول دوستمون از بالا گفتن!
یه عکسی از عطا بود که چشمش خونی بود-آخرش نفهمیدم مال کجای سریاله!؟
M A M M U T
12-08-2010, 22:49
من فکر میکنم از سریال زدن
به قول دوستمون از بالا گفتن!
یه عکسی از عطا بود که چشمش خونی بود-آخرش نفهمیدم مال کجای سریاله!؟
ماله اون جایی بود که رو به روی گرم خونه توسط یارو دندون خوشگله کتک خورد.
قبل از زندان
با حضور صلحجو، خرازيها، نعمتالله و مقدم؛
«نقد يك» سريال «زير هشت» را نقد و بررسي ميكند
خبرگزاري فارس: سريال «زير هشت» ساخته سيروس مقدم در برنامه «نقد يك» كه از شبكه اول سيما پخش ميشود، نقد و بررسي ميشود.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، دوشنبه هفته آينده اول شهريور، نشست نقد و بررسي سريال «زير هشت» در برنامه نقد يك، با حضور «سعيد نعمت الله» (نويسنده فيلمنامه)، «سيروس مقدم» (كارگردان)، «شهرام خرازيها» و «طهماسب صلحجو» (منتقدان) ضبط و ميشود.
برپايه اين گزارش، بازيگران اين سريال عبارتند از: امير جعفري، پانتهآ بهرام، كامران تفتي، كتايون اميرابراهيمي، آرش مجيدي، مريم بوباني، آناهيتا افشار و... در كنار آتيلا پسياني نقشهاي اصلي اين كار را بازي ميكنند.
برپايه اين گزارش، اين سريال پس از «نرگس» و «رستگاران» تازهترين مجموعه هر شبي سيروس مقدم به حساب ميآيد.
آخرين كار سيروس مقدم سريال «چارديواري» است كه در نوروز 89 روي آنتن رفت.
«زير هشت» توسط الهام غفوري براي گروه فيلم و سريال شبكه اول سيما تهيه شده است.
عوامل اصلي اين سريال عبارتند از: مدير توليد: سيدرسول سيدحاتمي، مدير تصويربرداري: امير معقولي، صدابردار: سعيد احمدي، طراح گريم: مجيد اسكندري، مدير تداركات: محمود اتحادي، برنامهريز: فهيمه كمالي، دستيار اول كارگردان: سهيل بيرقي، منشيصحنه: فرشته عروجي و...
S c a r l e t t
23-08-2010, 19:22
راستی میدونستین اتیلا پسیانی
پسر جمیله شیخی هست ؟؟؟؟؟؟
خدا رحمتش کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.