مشاهده نسخه کامل
: درگيري نود با برنامه هاي.......
mehdi_135f
09-07-2010, 23:15
دوستان من روي سيستمم يه برنامه آنتي ف ي ل ت ر به نام Puff نصب كردم كه البته چندان هم بهش اعتماد ندارم ولي خب ديگه چاره چيه؟؟ ! ESET بنده مدام با اين بنده خدا كلنجار ميره و وقتي اين برنامه رو اجرا ميكنم ESET لطف ميكنه و برنامه رو به عنوان trojanميشناسه و لحظه اي در از بين بردنش درنگ نميكنه!! حالا من چجوري به ESET بفهمونم كه با اين بنده خدا كار نداشته باشه؟ اين ليست سفيد نود كجاست؟؟؟؟ ممنون ميشم دوستان مهندسين كمك كنند:46::46:
M E H R A N
09-07-2010, 23:54
تاپیک اختصاصی NOD32 / راهنمای تاپیک در پست اول
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vafa1353
10-07-2010, 00:01
دوستان من روي سيستمم يه برنامه آنتي ف ي ل ت ر به نام Puff نصب كردم كه البته چندان هم بهش اعتماد ندارم ولي خب ديگه چاره چيه؟؟ ! ESET بنده مدام با اين بنده خدا كلنجار ميره و وقتي اين برنامه رو اجرا ميكنم ESET لطف ميكنه و برنامه رو به عنوان trojanميشناسه و لحظه اي در از بين بردنش درنگ نميكنه!! حالا من چجوري به ESET بفهمونم كه با اين بنده خدا كار نداشته باشه؟ اين ليست سفيد نود كجاست؟؟؟؟ ممنون ميشم دوستان مهندسين كمك كنند:46::46:
ابتدا نود رو با كليك راست of كنيد
1-نود رو باز كنيد و بر روي setup برويد
2-گزينه toggle Advenced mode رو كليك كنيد.
3-از منوي كشويي setup در بالاي صفحه گزينه Advenced setup رو بزنيد
4-در قسمت چپ گزينه Exclusions رو بزنيد و در صفحه باز شده با كليد Add برنامه Puff را از مسير نصب انتخاب كنيد. سپس ok كرده و نود را از حالت آف خارج نماييد...ديگر اين فايلها توسط نود قرنطينه نميشود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.