مشاهده نسخه کامل
: Sony Vaio F Series Or DELL Studio XPS 16 Or Asus G73
sia abedi
09-07-2010, 20:53
سلام بچه ها ميخواستم بدونم به نظرتون كدوم يكي از اين لپ تاپ ها با بهترين كانفيگشون بهترن. البته از نظر سخت افزاري بهترين كانفيگشون تقريبا فرق ميكنه براي همين سيستمشون را بازم در زير درج ميكنم تا اونايي كه سيستم اين لپتاپ ها را نميدونن هم مشكلي بارشون پيش نياد
DELL Studio XPS 16
Processor : Intel® Core™ i7-820QM Quad Core Processor 1.73GHz (3.06GHz Turbo Mode, 8MB Cache)
Memory : 8GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz
Display: Edge-to-Edge FHD Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP
Hard Drive: 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive
Bluetooth : Dell Wireless 370 Bluetooth Module (2.1+EDR)
Wireless Card : Intel® 5300 WLAN Wireless-N (3x3) Mini Card
Optical Drive : Slot Load Blu-ray Disc (Reads BD and Writes to DVD/CD) with Disney Blu Ray 4pk
Asus G73
Intel i7-720QM (1.60GHz Quad-Core)
8GB DDR3 1066MHz, 4 SODIMM Sockets, up to 8GB
1TB (500G 7200RPM x2) HDD plus 4gb ssd; Blue-Ray Disk Combo Drive; 802.11 b/g/n
ATI 5870 Graphics with 1G GDDR5; Windows Home Premium 64-bit Operating System
-17.3Inch Full HD (1920x1080) LED Display; 2.0M Webcam
Sony Vaio F Series
Processor: Intel® Core™ i7-840QM processor (1.86GHz) with Turbo Boost up to 3.20GHz
Hard Drive: 500GB Hard Disk Drive (7200rpm)
Memory: 8GB (4GBx2) DDR3-SDRAM-1333
Optical Disc Drive: Blu-ray Disc player/burner
Display: 16.4" VAIO Full HD Premium Display (1920x1080)
Graphics Card: NVIDIA® GeForce® 330M GPU (1GB VRAM)
Battery: Large capacity battery
Keyboard Backlight: LED Backlit Keyboard
البته چند تا قطعه ي اين لپتاپ ها براي بهترين كانفيگشون نيست مثل هاردشون كه شما ناديده بگيريد
يك نكته ي مهم ديگه من بيشتر سيستم اين لپتاپ ها مد نظرم نيست وگرنه خودمم ميدونم كه گرافيك ايسوس خيييلللييي شاخ تر از بقيه به خصوص سوني است و يا سي پو يو سوني از اون دو تاي ديگه شاختره به خصوص از ايسوس و ... . پس بيشتر مد نظرم طراحي ، زيبايي ، دوام ، وزن ، كيفيت ، داشتن پورت هاي خوب و كلا مسائلي به غير از كانفيگشون
Mehrdad092000
10-07-2010, 12:10
دوست عزیز این 3 مدل با این کانفیک تو ایران نیستن
شما برای چه کاری میخواید و تا چه چقدر میخواید هزینه کنید؟
برای گیم g73 با گرافیک 5870 عالیه
گرافیک اون 2 مدل دیگه اصلا قابل مقایسه با این مدل نیستن
sia abedi
10-07-2010, 12:26
دوست عزیز این 3 مدل با این کانفیک تو ایران نیستن
متوجه اين قضيه هستم شما نگران نباش
شما برای چه کاری میخواید و تا چه چقدر میخواید هزینه کنید؟
من هم بازي ميكنم هم برنامه نويسي و ... .اگر بخوام درست بگم همه كاري به اندازه ميكنم بازي ، فيلم ديدن و ...
برای گیم g73 با گرافیک 5870 عالیه
گرافیک اون 2 مدل دیگه اصلا قابل مقایسه با این مدل نیستن
خوب اينو خودمم گفتم لطفا پست را كامل بخونيد ممنون:11:
راستي من اگر فقط براي گيم ميخواستم حق با شما بود با كله ميرفتم ايسوس ميگرفتم اما من همونطوري كه گفتم به طور متوسط همه كاري ميكنم و بازي خور نيستم
يك نكته ي ديگه من اصلا كانفيگشون را كاري ندارم چون خودم با قضيه كانفيگشون كنار اومدم و ميدونم كانفيگ ايسوس خوراك بازيه و ... .شما فقط كيفيت ، طراحي و تمام آيتم هاي ديگه به غير از كانفيگ را نظر بديد البته اگر در مورد كانفيگ هم نظر داديد ممنون ميشم ولي من فعلا بيشتر نظرم روي آيتم هاي ديگه است
yashgin128
10-07-2010, 17:16
دوست عزیز سلام
شما مهمترین نکته یعنی قیمت رو نگفتی .قیمت این سه تا چقدره؟سقف قیمت شما چی؟
Mehrdad092000
10-07-2010, 17:29
دوست عزیز پست خوندم
منظورم اینه این 3 مدل در یه حد نیستن که بخوای مقایسه کنید
بعدشم اگه این کانفیگ نباشه شما چجوری میخوای گیر بیاری؟
تو سه مدل به نظرم g73 مناسبه
البته بازم به بودجه شما بر میگرده که چقدر میخواید هزینه کنید
sia abedi
10-07-2010, 17:48
دوستان من قيمت را نگفتم كه چون قيمت اونا حدود 300 تومان فرق ميكرد كه براي من مهم نيست . باشه قيمت را ميگم
2ميليون و 200 هزار تومان
خوب من لپتاپ را از آمريكا وارد ميكنم البته يك هفته ي ديگه هم دستم ميرسه يعني اگر خدا بخواد و مشكلي پيش نياد دوشنبه ي هفته ي ديگه دستمه . خوب الآن ميدونم كه شما ميگيد خوب الان ضمانت نداره خوب حرف شما درسته ولي من ترجيح ميدم تا اين لپتاپ هاي روز را بگيرم چون الان بچه هاي پي سي ورلد را ديدم ديگه يك ماهه منتظر جي 73 بودن فكر ميكنم هنوز هم نيومده اگر بخوام منتظر بمونم ديگه پير ميشم:31: از طرفي ديگه من فعلا به ضمانت نامه در ايران اعتقادي ندارم چون اصلا هر جوري خرابي پيش مياد بهونه ميگيرند . خوب اگر هم خدايي نا كرده لپتاپي كه گرفتم خراب شد ميرم نمايندگيش توي ايران تا برام به صورت آزاد سرويسش كنن بالاخره اگر خراب بشه تعمير ميكنن ديگه فقط با هزينه ي بيشتر.
الآن ميدونيد سوال بعدي كه ميكنيد چيه؟
ميگيد خوب گمرك جعبه اش را ميگيره:31: اونم يك گلي تو سرم ميگيرم
راستي بچه ها كمپاني توليد كننده ي لپتاپي هست كه توي ايران گارانتي بين المللي را قبول كنه؟
تاپیک به بخش مشاوره انتقال پیدا میکنه
لطفا در بخش بحث و تبادل نظر درخواست های مشاوره ندید دوستان
با تشکر
Mehrdad092000
10-07-2010, 22:15
دوستان من قيمت را نگفتم كه چون قيمت اونا حدود 300 تومان فرق ميكرد كه براي من مهم نيست . باشه قيمت را ميگم
2ميليون و 200 هزار تومان
خوب من لپتاپ را از آمريكا وارد ميكنم البته يك هفته ي ديگه هم دستم ميرسه يعني اگر خدا بخواد و مشكلي پيش نياد دوشنبه ي هفته ي ديگه دستمه . خوب الآن ميدونم كه شما ميگيد خوب الان ضمانت نداره خوب حرف شما درسته ولي من ترجيح ميدم تا اين لپتاپ هاي روز را بگيرم چون الان بچه هاي پي سي ورلد را ديدم ديگه يك ماهه منتظر جي 73 بودن فكر ميكنم هنوز هم نيومده اگر بخوام منتظر بمونم ديگه پير ميشم:31: از طرفي ديگه من فعلا به ضمانت نامه در ايران اعتقادي ندارم چون اصلا هر جوري خرابي پيش مياد بهونه ميگيرند . خوب اگر هم خدايي نا كرده لپتاپي كه گرفتم خراب شد ميرم نمايندگيش توي ايران تا برام به صورت آزاد سرويسش كنن بالاخره اگر خراب بشه تعمير ميكنن ديگه فقط با هزينه ي بيشتر.
راستي بچه ها كمپاني توليد كننده ي لپتاپي هست كه توي ايران گارانتي بين المللي را قبول كنه؟
asus گارانتی بین الملل داره
شما خریدی ببر یکی از شرکتا برات گارانتی میکنند
سازگار
امرتات
ویستا
به نظرم شما g73 بگیرید با قیمت 1700 دلار
البته اگه میخواید بیشتر هزینه کنید میتونید با cpu i7 820 هم بگیرید
sia abedi
10-07-2010, 22:30
asus گارانتی بین الملل داره
شما خریدی ببر یکی از شرکتا برات گارانتی میکنند
سازگار
امرتات
ویستا
مگه همچين كاري را ميكنن؟هزينه اش حدودا چقدره؟
به نظرم شما g73 بگیرید با قیمت 1700 دلار
البته اگه میخواید بیشتر هزینه کنید میتونید با CPU i7 820 هم بگیریدمگه جي 73 با اين سي پي يو اومده ؟ البته من يك دفعه با يك سي پي يو شاختر ديدم(فكر ميكنم ايكس ام بود) ولي فكر كردم اشتباهي ديدم چون قصد خريد هم نداشتم ديگه دنبالش را نگرفتم
خوب يعني شما ميگيد كه كيفيت ايسوس بهتر از دل و سوني هست؟ خوب ميشه دليل بياريد؟
راستي اگر ميبيني من اينقدر با ايسوس مشكل دارم به خاطر اين نيست كه به اين كمپاني اعتماد ندارم(البته همچين اعتمادي هم ندارم كلا چون تا به حال لپ تاپي از اين كمپاني نديدم نظري در موردش ندارم)به خاطر اينه كه اين لپتاپ بزرگتر و البته كمي سنگين تر از اون دو تايه ديگه است و من از اون آدم هايي هستم كه لپتاپم را با خودم همه جا ميبرم!
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
تاپیک به بخش مشاوره انتقال پیدا میکنه
لطفا در بخش بحث و تبادل نظر درخواست های مشاوره ندید دوستان
با تشکر
دوست عزيز ممنون از زحمتتون ببخشيد به خاطر بي دقتي من:11: ولي اين تاپيك كه انتقال پيدا نكرد
راستي شما نظري نداريد؟
كيفيت كدوم يكي از اينا بهتره؟
Mehrdad092000
10-07-2010, 22:50
عزیز من نمیگم کیفیتش بهتره از دل و سونی
گفتم راحت میتونی گارانتی کنی تو ایران
هزینشو نیمدونم زنگ بزن بپرس
وب سایت امرتات
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B].com
وب سایت ویستا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وب سایت سازگار
میتونی شماره تماساشونو پیدا کنی از سایتاشون
بله دوست عزیز در مورد cpu با i7 920 هم ارایه میشه
من قبلا با 820 هم تو یه سایت دیده بودم
Mehrdad092000
10-07-2010, 23:06
اینم شماره هاش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Iran [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VISTA Service *
+98 21 88 72 87 00~01 (09:00-15:30 Sat.~Wed.; 09:00-13:00 Thu.)
Tehran
No. 5, 14th Alley, Vozara St., Tehran, Iran
Digital Warranty *
+98 21 88 55 24 41~42 (09:00-15:00 Sat.~Wed.)
Tehran
No. 17, Erfan Alley, Mirzaye Shirazi St., Tehran, Iran
Sazgar *
+98 21 88 72 02 89 (08:30-17:00 Sat.~Wed.; 08:30-12:00 Thu.)
Tehran
No. 17, Nahid Alley, Mirzaye Shirazi St., Tehran Iran
EMERTAT *
+98 21 88 78 60 51~2 (09:00-17:00 Sat.~Wed.; 09:00-12:00 Thu.)
Tehran
No. 903, 9th floor, Capital Computer Complex, Mirdamad Blvd., Tehran, Iran
تو سایت ایسوز رسما ثبت شدن
yashgin128
11-07-2010, 12:30
2ميليون و 200 هزار تومان
دوست عزیز از یه چیز مطمئن باش ."به هیچ وجه از خریدت پشیمان نخواهی شد به هیچ وجه.فرقی نمیکند کدام مدل رو میگیری"
یعنی این سه تا هرکدوم برای خودشون غولی هستند پس به هیج وجه از اینکه چرا مدل دیگه ای رو انتخاب نکردم ناراجت نخواهی شد.
در مورد گارانتی هم اینو بگم که هیچ وقت یک شرکت لپتاپ و مدلی رو که احتمال میده در اینده به مشکل بر خواهد خورد رو گارانتی نمیکنه پس مطمئن باش لپتاپی که از اونجا با گارانتی می خری مشکلی بهم نمیزنه .
البته منظور من این نیست که هیچ وقت خراب نخواهد شد بالاخره ساخته دست بشر هیچ وقت کامل نیست ولی اینو میگم که اگه خدای نکرده یه روز مشکل بهم زد (که احتمالش کمه) میبری نمایندگی های معتبر و به نرخ ازاد تعمیر می کنی .من چند روز پیش توی سایت یکی از نمایندگی های معتبر دیدم که نوشته بود لپتاپ های بدون گارانتی هم میهنان را گارانتی میکنیم.
من خودم تا چند روز پیش (قبل از تاپیک شما) خیلی دنبال dell xps 16 با کانفیگ cor i5 520m بودم و میخواستم بگم که برام از امارات یا قطر بیارن ولی قیمت نداشتم . وبعد هم پشیمان شدم.یه سوال قیمت این دل چقدره؟تو سایت دل زده 1,199 ایا شما هم با این قیمت می خوای بخری؟یا بیشتر از این قیمت داری؟ اون کانفیگ i5 520m چی (قیمت)؟
فک کنم گمرک تا یک لپتاپ رو گیر نده.
sia abedi
14-07-2010, 07:34
دوست عزیز از یه چیز مطمئن باش ."به هیچ وجه از خریدت پشیمان نخواهی شد به هیچ وجه.فرقی نمیکند کدام مدل رو میگیری"
یعنی این سه تا هرکدوم برای خودشون غولی هستند پس به هیج وجه از اینکه چرا مدل دیگه ای رو انتخاب نکردم ناراجت نخواهی شد.
اينكه صد در صد درسته چون الان سوني غولش سري اف هست دل (به غير از لپتاپ هاي حرفه اي) سري استاديو به خصوص استاديو ايكس پي اس و ايسوس از كه جي 73
در مورد گارانتی هم اینو بگم که هیچ وقت یک شرکت لپتاپ و مدلی رو که احتمال میده در اینده به مشکل بر خواهد خورد رو گارانتی نمیکنه پس مطمئن باش لپتاپی که از اونجا با گارانتی می خری مشکلی بهم نمیزنه .
البته منظور من این نیست که هیچ وقت خراب نخواهد شد بالاخره ساخته دست بشر هیچ وقت کامل نیست ولی اینو میگم که اگه خدای نکرده یه روز مشکل بهم زد (که احتمالش کمه) میبری نمایندگی های معتبر و به نرخ ازاد تعمیر می کنی .من چند روز پیش توی سایت یکی از نمایندگی های معتبر دیدم که نوشته بود لپتاپ های بدون گارانتی هم میهنان را گارانتی میکنیم.
آره ولي خوب من به شك افتادم ديدم كه گارانتي بهتره ولي دوباره نظرم عوض شد فوقش خراب ميشه ميبرم شركتش تعمير ميكنه ديگه . فقط يك چيزي همه شركت ها كه لپتاپ هاي بدون گارانتي را تعمير ميكنن ديگه؟(البته منظورم به نرخ آزاد هست) خوب يك سوال اگر تعمير ميكنن چرا اين شركته(منم اعلاميه اش را ديدم براي امرتات بود) گفته بود كه تا آخر شهريور تمام لپتاپ هاي بدون گارانتي را تعمير ميكنيم؟ يعني منظورش اين بوده كه با نرخ ارزان تعمير ميكنيم؟
من خودم تا چند روز پیش (قبل از تاپیک شما) خیلی دنبال dell xps 16 با کانفیگ cor i5 520m بودم و میخواستم بگم که برام از امارات یا قطر بیارن ولی قیمت نداشتم . وبعد هم پشیمان شدم.یه سوال قیمت این دل چقدره؟تو سایت دل زده 1,199 ایا شما هم با این قیمت می خوای بخری؟یا بیشتر از این قیمت داری؟ اون کانفیگ i5 520m چی (قیمت)؟
فک کنم گمرک تا یک لپتاپ رو گیر نده. من همين الان core i5 520m را ديدم از 1099 دلار شروع ميشه نه 1199 دلار!
من كه با سي پي يو آي 7 مي خوام بگيرم (البته ديگه گرفتم چنذ روز ديگه مياد دستم رسيد دستم خبرتون ميكنم) آره قيمت آي 7 دار ها از 1199 دلار شورع ميشه
ولي واقعا ديگه عصباني شدم چون توي همه ي فروم هاي خارجي درباره ي مقايسه ي اين دو لپتاپ سوني و دل بحث شده اونم مفصل اما توي اين فروم هيچكس جواب اين تاپيك را نميده!!!!!
yashgin128
14-07-2010, 15:10
اينكه صد در صد درسته چون الان سوني غولش سري اف هست دل (به غير از لپتاپ هاي حرفه اي) سري استاديو به خصوص استاديو ايكس پي اس و ايسوس از كه جي 73
آره ولي خوب من به شك افتادم ديدم كه گارانتي بهتره ولي دوباره نظرم عوض شد فوقش خراب ميشه ميبرم شركتش تعمير ميكنه ديگه . فقط يك چيزي همه شركت ها كه لپتاپ هاي بدون گارانتي را تعمير ميكنن ديگه؟(البته منظورم به نرخ آزاد هست) خوب يك سوال اگر تعمير ميكنن چرا اين شركته(منم اعلاميه اش را ديدم براي امرتات بود) گفته بود كه تا آخر شهريور تمام لپتاپ هاي بدون گارانتي را تعمير ميكنيم؟ يعني منظورش اين بوده كه با نرخ ارزان تعمير ميكنيم؟
من همين الان core i5 520m را ديدم از 1099 دلار شروع ميشه نه 1199 دلار!
من كه با سي پي يو آي 7 مي خوام بگيرم (البته ديگه گرفتم چنذ روز ديگه مياد دستم رسيد دستم خبرتون ميكنم) آره قيمت آي 7 دار ها از 1199 دلار شورع ميشه
ولي واقعا ديگه عصباني شدم چون توي همه ي فروم هاي خارجي درباره ي مقايسه ي اين دو لپتاپ سوني و دل بحث شده اونم مفصل اما توي اين فروم هيچكس جواب اين تاپيك را نميده!!!!!
منظور من از 1199 همون core i7 مورد نظر شما بود.اینکه با این قیمت ضروع میشه یعنی چه؟مگه مثل کشور ما نیست که یه قیمت ثابت باشه؟درباره تعمیر فک کنم باید یه تایپیک بزنی تا بچه ها کمکت کنند.چون من تاحالا برخوردی با این جور جاها نداشتم..
دلیل اینکه بحث نشده مشخصه چون دوستان بازار داخلی رو مقایسه می کنند که این سه مدل هنوز وارد کشور نشده؟یه سوال شخصی (و فضولی) شما با همون 1199 دلار گرفتین؟
وقتی اومد یه ریو کامل بزار و منو هم خبر کن(چقدر من پرروم)
در کل مبارکتون باشه
sia abedi
14-07-2010, 20:34
منظور من از 1199 همون core i7 مورد نظر شما بود.اینکه با این قیمت ضروع میشه یعنی چه؟مگه مثل کشور ما نیست که یه قیمت ثابت باشه؟درباره تعمیر فک کنم باید یه تایپیک بزنی تا بچه ها کمکت کنند.چون من تاحالا برخوردی با این جور جاها نداشتم..
دلیل اینکه بحث نشده مشخصه چون دوستان بازار داخلی رو مقایسه می کنند که این سه مدل هنوز وارد کشور نشده؟یه سوال شخصی (و فضولی) شما با همون 1199 دلار گرفتین؟
وقتی اومد یه ریو کامل بزار و منو هم خبر کن(چقدر من پرروم)
در کل مبارکتون باشه
دوست عزيز من ميخواستم براتون توضيح بدم سيستم چه جوريه اصلا فراموش كردم
ببينيد شما ميريد داخل سايت سيستم مورد نظر خودتون را كانفيگ ميكنيد يعني ميتونيد رمش را توي بازده اي كم كنيد زياد كنيد ، توي بعضي از لپتاپ ها سي پي يو را عوض كنيد (مثل اين لپ تاپ)، توي بعضي ها كارت گرافيك (مثل اين لپ تاپ) و ... .كمپاني دل خيلي دست آدم را باز گذاشته و حتي بلوتوس را هم ميتونيد عوض كنيد وقتي شما ميگيد از 1199 شروع ميشه يعني كه اين لپ تاپ با بدترين امكاناتش 1199 هست و با افزايش هر كدوم از قسمت هاش گرونتر ميشه . اميدوارم كه منظورم را متوجه شده باشيد اگر ميبينيد ايران هم چند تا مدل مياره اون مدل هاي سفارش شركت هاي وارد كننده است اگر اي دي اس ال داريد (اگر نداريد هم ميتونيد سر بزنيد اما يكم سايت سنگينه)حتما به لينكه زير سر بزنيد لينك كانفيگ كردن لپ تاپ دل با سي پي يو كور آي 7 هست(البته براي كور آي 5 و 3 هم داره خواستي ميتوني به راحتي پيدا كني نكردي بگو برات بگذارم)
آها راستي من حدود 2100 دلار شد البته با اون سيستمي كه گفتم البته هنوز دستم نيومده جمعه شب مياد يعني فاميلمون را ميگم اومد دستم تونستم براتون توضيح ميگذارم
yashgin128
15-07-2010, 14:47
ممنون
یه سوال قیمتش زیاد نیست؟
پس کو لینکش
sia abedi
15-07-2010, 15:30
ببخشيد يادم رفت لينك بگذارم
قيمتشم ديگه خريدم ديگه چه خاكي ميتونم تو سرم بريزم تازه فاميلمون امروز گفت حدود 3000 تا در اومده فكر كنم ماليات هم خورده!!:18:
yashgin128
15-07-2010, 22:09
ببخشيد يادم رفت لينك بگذارم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقيمتشم ديگه خريدم ديگه چه خاكي ميتونم تو سرم بريزم تازه فاميلمون امروز گفت حدود 3000 تا در اومده فكر كنم ماليات هم خورده!!:18:
داداش ترکوندی ها .با این پول که میشد تو ایران 4 5 تا لپتاپ به روز گرفت.
Mehrdad092000
15-07-2010, 23:43
oh chegard pol dadi
f116 khobe ma dagh mikone
alan daram f116 yeki az famila post midam
man rasman miram donbale g73 beyne in 3 model
sia abedi
16-07-2010, 10:41
داداش ترکوندی ها .با این پول که میشد تو ایران 4 5 تا لپتاپ به روز گرفت.
:31:
ولی با این پول نمیشد همین لپتاپ را داخل ایران گیر آورد:46: البته شایدم اشتباهی شده حالا همه چیز روز شنبه شب معلوم میشه چی به چیه . ولی من فکر میکنم اشتباهی صورت گرفته چون قیمت این لپتاپ توی سایت دل ۲۲۰۰ دلار تموم شد حالا نمیدونم بقیه اش تکس و مالیاته یا اشتباه شده!
yashgin128
16-07-2010, 12:28
میگم اینکه توسایت نوشته 1099 دلار برای core i5 یعنی چی ؟با کدوم امکانات ؟همون کانفیگی که بالاش نوشته 1099 دلار دیگه منظورشه درسته؟این مالیات دیگه چیه خود شرکت میگیره؟
sia abedi
16-07-2010, 14:23
میگم اینکه توسایت نوشته 1099 دلار برای core i5 یعنی چی ؟با کدوم امکانات ؟همون کانفیگی که بالاش نوشته 1099 دلار دیگه منظورشه درسته؟این مالیات دیگه چیه خود شرکت میگیره؟
1099 دلار یعنی با سیستم پیشفزض (اون سیستمی که پایین هر لپتاپ نوشته )سیستم پیشفرض معمولا بدترین سیستم هست .
مالیات هم مطمپن نیستم باید از یک کسی که تا به حال از آمریکا لپتاپ خریده بپرسیم . من گفتم شاید دولت برای لپتاپ مالیات گرفته . صد در صد مالیات که میگیرن ولی من فکر کنم مالیات را روی قیمتی که توی سایت دل زدن حساب کردن . یعنی مثلا ای ۱۰۹۹ که میبینی با مالیات حساب کردن
intel_gigabit
17-07-2010, 17:28
سلام
منم می خوام یکی از این g73 asus تهیه کنم
تو بازار که پیدا نمیشه!
امیدی هست صبر کنیم تا بیاد و بخریمش؟
یه نفر داره با تحویل 10-15 روزه از آمریکا میده 2.050.000 هزار تومان!
میشه بهش اطمینان کرد؟(تو نت سرچ کنید می بینیدش)
yashgin128
18-07-2010, 10:43
سلام
تو بازار که پیدا نمیشه!
در این موارد شما با نگاه بی اعتمادی به اون فرد نگاه کنید مگر اینکه خلافش ثابت شود.
تا انجا که می توانید به افرادتوی نت اعتماد نکنید.
البته اگه مثلا اون فرد توی پی سی و دارای سابقه باشد شاید یه کم جای اطمینان باشد ولی بحث روی پول زیادیه.
میل خودتونه
farhad200
18-07-2010, 21:46
سلام
تو بازار که پیدا نمیشه!
منم ميخوام اين مدلو بخرم ولي هيچ جا پيدا نميشه مگه اينکه خودت بري خارج از کشور بخري
من موندم چرا اين مدلو نميارن ازش فکر نميکنم هم تقاضا ازش کم باشه يعني ايران به اين گندگي يه نمايندگي درس حسابي نداره ؟ واقعا متاسفم واسه کشورم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.