ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مشکل عجیب و در عین حال مسخره!!!

Royce
09-07-2010, 16:27
سلام
جدیدا من یه ویندوز xp نصبیدم برای یوزر خودم که ادمین هم هست پسورد گداشتم ولی وقتی کامپیوتر و روشن میکنم هیچ پسوردی ازم نمیخواد و وارد ویندوز میشه :18:
نکته ی جالب اینجاست که توی قسمت user accounts هم دقیقا زیر اسم یوزرم مینویسه Password Protected
فقط وقتی ویندوز و لوگ آف میکنم بعدش ازم پسورد میخواد
این رقمشو دیگه ندیده بودیم
به نظرتون من چه گلی به سرم بمالم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Masоud
10-07-2010, 01:30
سلام

دور از جون . جالبه . تا حالا با این مورد برخورد نکرده بودم :31:

به شما Repair کردن پیشنهاد میشه.

یا استفاده از پست زیر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید :40:

Feryal777
10-07-2010, 01:58
فقط درصورتی ازت پسورد میخواد که چندتا یوزر باشه (اگه اینجوری نباشه ویندوز منم مشکل داره)

Dew Drop
10-07-2010, 09:13
سلام
تو run بنويسيد control userpasswords2 بعد ok كنيد.بعد تو صفحه اي كه براتون باز ميشه تيك گزينه user must enter a user name and password رو بزنيد يا اين مسير رو بريد HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon بعد تو صفحه سمت راست auto admin logon رو پيدا كنيد و valu data رو صفر كنيد.

Royce
10-07-2010, 23:41
سلام
تو run بنويسيد control userpasswords2 بعد ok كنيد.بعد تو صفحه اي كه براتون باز ميشه تيك گزينه user must enter a user name and password رو بزنيد يا اين مسير رو بريد HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon بعد تو صفحه سمت راست auto admin logon رو پيدا كنيد و valu data رو صفر كنيد.

ایول داداش زدی به خال
درست شد :11: