مشاهده نسخه کامل
: تفاوت Advanced System Optimizer 3 با سایر بهینه ساز ها
hirondelle
09-07-2010, 14:23
سلام
از آنجایی که قسمت جستجو درست کار نمی کنه،(مخصوصا این روزها که com. فیلتر شده) مجبور شدم این تاپیک رو بزنم تا بپرسم چرا بعد از اسکن و اپتیمایز سیستم با Advanced System Optimizer 3،وقتی با یه بهینه ساز دیگه (مثل registery boot)اسکن می کنم ، دوباره problem پیدا می کنه؟:46:
hirondelle
31-07-2010, 23:28
ای بابا ،یعنی سوال اینقد فنی و پیچیده است که هیچ کس جوابی نداره؟!!!:18:
معلومه هر برنامه یا توجه به الگوی خودش عمل میکنه و یسری ورودی رو زاید تشخیص میده و اعلام میکنه
منکه از advanced system optimizer یه مدتی زیاد استفاده میکردم بیشتر ویندوز کند و خراب میشد حالا دیگه اصلاً نه این نه هیچ برنامه ی دیگه ایکه رجیستری رو به اصطلاح! تمیز میکنه استفاده نکردم ویندوز کاملاً سرحالتره
این مسآله درباره ی سیستم مکانیک هم یه زمانی بحثش بود.این برنامه ها بیشتر صدمه میزنند
enriquefk2
01-08-2010, 09:56
سلام
از آنجایی که قسمت جستجو درست کار نمی کنه،(مخصوصا این روزها که com. فیلتر شده) مجبور شدم این تاپیک رو بزنم تا بپرسم چرا بعد از اسکن و اپتیمایز سیستم با Advanced System Optimizer 3،وقتی با یه بهینه ساز دیگه (مثل registery boot)اسکن می کنم ، دوباره problem پیدا می کنه؟:46:
شما 1000 تا برنامه Optimizer رو هم نصب کنی سیستم رو اسکن کنی تعمیر کنی برنامه 1001 که اسکن کرد 200 مشکل پیدا میکنه پس زیاد توجه نکن به این
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.