PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت Advanced System Optimizer 3 با سایر بهینه ساز ها

hirondelle
09-07-2010, 14:23
سلام
از آنجایی که قسمت جستجو درست کار نمی کنه،(مخصوصا این روزها که com. فیلتر شده) مجبور شدم این تاپیک رو بزنم تا بپرسم چرا بعد از اسکن و اپتیمایز سیستم با Advanced System Optimizer 3،وقتی با یه بهینه ساز دیگه (مثل registery boot)اسکن می کنم ، دوباره problem پیدا می کنه؟:46:

hirondelle
31-07-2010, 23:28
ای بابا ،یعنی سوال اینقد فنی و پیچیده است که هیچ کس جوابی نداره؟!!!:18:

Penryn
31-07-2010, 23:37
معلومه هر برنامه یا توجه به الگوی خودش عمل میکنه و یسری ورودی رو زاید تشخیص میده و اعلام میکنه
منکه از advanced system optimizer یه مدتی زیاد استفاده میکردم بیشتر ویندوز کند و خراب میشد حالا دیگه اصلاً نه این نه هیچ برنامه ی دیگه ایکه رجیستری رو به اصطلاح! تمیز میکنه استفاده نکردم ویندوز کاملاً سرحالتره
این مسآله درباره ی سیستم مکانیک هم یه زمانی بحثش بود.این برنامه ها بیشتر صدمه میزنند

enriquefk2
01-08-2010, 09:56
سلام
از آنجایی که قسمت جستجو درست کار نمی کنه،(مخصوصا این روزها که com. فیلتر شده) مجبور شدم این تاپیک رو بزنم تا بپرسم چرا بعد از اسکن و اپتیمایز سیستم با Advanced System Optimizer 3،وقتی با یه بهینه ساز دیگه (مثل registery boot)اسکن می کنم ، دوباره problem پیدا می کنه؟:46:
شما 1000 تا برنامه Optimizer رو هم نصب کنی سیستم رو اسکن کنی تعمیر کنی برنامه 1001 که اسکن کرد 200 مشکل پیدا میکنه پس زیاد توجه نکن به این