مشاهده نسخه کامل
: مشکل با نصب بازی توی 7
سلام
اگه گیمر باشید میدونید که یه شرکت بازی هست به نام تیوای توی ایران
حالا این بازی های تیوای توی xp نصب میشد ولی توی 7 نصب نمیشه(2ا بازی رو امتحان کردم)
یعنی وقتی گزینه ی install رو میزنی یه نوار سبز رنگ وسط صفحه میاد و پر میشه و میره و مراحل نصب رو نمیاره!
اگه میشه راهنمایی کنید
mehrdad38
08-07-2010, 18:06
از حالت XP mode نصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر از این طریق نشد هیچ راهی نداری به جز اینکه XP رو در کنار سون نصب کنی. منتها باید دقت کنی که اول بایدXP رو نصب کنی بعد سون.
Mohammad King
08-07-2010, 18:06
سلام
بررسی کن ببین این بازی توی 7 نصب میشه؟
شاید نمیشه /
ولی شاید این راه کمکت کنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
esfehanei
08-07-2010, 19:01
البته اونVirtual PC 2007 خوب هست ولی مشکلی داره اینه که خوب نمی شه تنظیماتشو پیرفته کرد یعنی اینکه شما نمی تونی مقدار گرافیک رو روش ست کنی در صورتی که برای بازی گرافیک لازم داری و...
به نظر من از ویرچوال باکس استفاده کنی شاید بهتر باشه البته نظر من هست من خودم صبح دانلود کردم قبلا هم باهاش کار کردم ولی این ورژن جدیدش که آمده بود رو گرفتم همه امکاناتی رو که اونVirtual PC 2007 داره رو اینم داره به اضافه چند امکان بیشتر
اسم دقیق هم اینه:virtual box
البته شاید نسخه جدید اینVirtual PC 2007 شاید اومده باشه نمی دونم
بررسی کن ببین این بازی توی 7 نصب میشه؟
منظورتون چی هست؟
من گفتم که فقط بازی های تیوای نصب نمیشه که سهله،اصلا مراحل نصب نمیاد
اگر از این طریق نشد هیچ راهی نداری به جز اینکه XP رو در کنار سون نصب کنی. منتها باید دقت کنی که اول بایدXP رو نصب کنی بعد سون.
آخه من سون رو نصب کردم
چه جوری میتونم سون رو پاک کنم؟
esfehanei
08-07-2010, 19:34
خوب باید درایو مورد نظر رو فورمت کنی تا پاک بشه مثلا اگه الان روی درایو سی ویندوز 7داری و میخوای یه ایکس پی کنارش داشته باشی بدون دردسر ترین راه اینه که از توی قسمت تنظیمات نصب ویندوز ایکس پی(همون صفحه آبیه که موقع بوت شدن از روی سی دی می آد)اون درایوی که اول هست معمولا cرو فورمت کنی که با این کار اگه ویندوزی توش باشه از بین میره و ویندوز جدید به جاش نصب میشه بعد اگه 7رو باز هم میخوای باید روی یه درایو دیگه حتما نصب کنی ولی ایندفعه دیگه نباید اون cرو که دفعه اول فورمت کردی و توش ایکس پی رو نصب کردی فورمت کنی بلکه اون درایوی رو که میخوای روش 7نصب کنی اونو باید فورمت کنی مثلاd
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.