مشاهده نسخه کامل
: مشکل در باتری vostro 1510
FreeMagic
07-07-2010, 20:04
سلام
مدتی هست این پیغام جدید اومده روی علامت باتری که کنار ساعت هست
consider replacing your battery
اینم توی توضیحاتش نوشته
there is a problem with your battery, so your computer migth shut down suddenly
فکر کنم این مشکل از وقتی پیش اومد که رم ریدر رو وصل کردم به لپ تاب ولی دقیقا نمیدونم این وضع از کی پیش اومد. کسی میدونه این مشکل از کجاست؟
majid_3ma
08-07-2010, 07:37
ویندوزت را تعویض نکردی؟
احتمال داره باطری خراب شده باشه چون از این دل بعید نیست
اگه میتونی با یه دستگاه دیگه باطری رو چک کن
FreeMagic
08-07-2010, 09:27
من همیشه ویندوز رو عوش میکنم. ولی این مشکلی کلی بعد از عوض کردن ویندوز پیش اومده
وقتی مهمون داشتیم با رم ریدر روی رم گوشی اونا با لپ تاب کلی اطلاعات ریختم و بعد لپ تاب رو خاموش کردم. دفه بعد که روشن کردم این پیغام خوشکل رو اورده بود:31:
majid_3ma
08-07-2010, 10:19
خوب احتمال این که باطری یهو خراب شده باشه هست
میکم با یه دستگاه دیگه یا یه باطری دیگه امتحان کن
FreeMagic
08-07-2010, 21:41
آخه من یه لپ تاب دیگه از کجا گیر بیارم!!!!
شایدم بتونم چند تا گیر بیارم ولی هیچ کدوم دل نیستن. باتری ها به هم میخورن؟
REGISTERED-USER
09-07-2010, 12:09
اول دستور powercfg -energy رو توی گزینه run کپی کنید و اینتر ... ببینید نتیجه چیه
دوم - ویندوز سون با بعضی از باتری ها مشکل داره و نمی تونه مقدار سالم بودنشون رو تشخیص بده که قراره در اپدیت های بعدی ویندوز این نقیصه رفع بشه
ویندوز شما نسخه rtm هست یا rc1 ؟ توی فرم مایکروسافت در مورد این مشکل خیلی بحث ها شده
alireza_farshid
13-07-2010, 13:34
این پیام مال اینه که باتری نوت بوک شما دیگه اون کارایی لازم رو نداره. پیام هم بوسیله برنامه quick set نمایش داده میشه . شما میتونی پیام رو غیر فعال کنی و استفاده کنی تا زمانی که خودت به این نتیجه برسی که دیگه باتری جوابگوی نیاز شما نیست. این پیام موقعی که wear level باتری بیشتر از 45% بشه اتومات نمایش داده میشه. در بهترین حالت نصف باتری شما کار نمیکنه ( حداکثر نیمی از شارژ اولیه رو نگه میداره) . باز هم به خودت بستگی داره که بخوای 100 - 120 تومان الان پاش پول بدی یا نه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.