مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Sony Vaio EB17FG
rouzbeh_ziafati
07-07-2010, 11:58
دوستانی که لپتاپ سونی وایو مدل EB17 دارند یا قصد خریدش رو دارند سوالات و مشکلاتشون رو اینجا مطرح کنند.
rouzbeh_ziafati
24-07-2010, 07:06
آیا میشه کاری کرد که وقتی صفحه لپ تاپ (lcd) رو می بندیم لپتاپ به حالت standby نره؟ فقط درش بسته بشه اما روشن بمونه و توی محیط ویندوز باشه؟
majid_3ma
24-07-2010, 12:28
1- سوال و جای درستی مطرح نکردی
2- بله توی Power Options توی پروفایلی که در حال حاضر فعال هست برید
change Plan Setting رو بزنید.
بعد Change advanced Power Setting
توی اینجا میتونی تنظیم کنی
مثلا Power Buttons رو میتونی تنظیم کنی روی Hibernate و ...
sanaz200
25-07-2010, 18:17
با سلام
ممنون از تایپیک بجا و جدید خیلی وقته که دنبال این مدل هستم این مدل رو از نزدیک دیدم صفحه نمایش با رزولیشن بالای اون و کیفیت تصویر عالی و کانفیگ مناسب والبته قیمت یکم بالا
در هرصورت اگر دوستان این مدل رو دارند معایب (امیدوارم نداشته باشه) و محاسنش رو بفرمایید بین این مدل و asus jq به نظر شما کدوم بهتره؟
بحث باطری سونی که جدیدا مشکل ساز شده روی این مدل هم صدق میکنه ؟
ممنون از وقتی که میگذارید.
rouzbeh_ziafati
02-08-2010, 00:00
من که باطری رو فقط یکبار استفاده کردم ، نمی دونم واقعا مشکل داره یا نه
منم بین asus jq و eb17 مردید بودم . بالاخره این مدل رو خریدم ازش راضی هستم.
هرچی باشه سونی یه چیز دیگست واقعا
راستی یه سوال آیا برای این مدل روکش کی بورد پیدا میشه؟
و اینکه من کلی ویندورز و برنامه هاش رو آپدیت کردم . کلی هم برنامه روش نصب کردم . حالا اگر روزی قرار ویندوز دچار مشکل بشه آیا اون ریکاوری که اوایل ازش گرفتم رو برگردونم چه اتفاقی می افته؟ همه اپدیت هم می پره ؟ آیا میشه الان فقط از آپدیت ها ریکاوری گرفت؟ یا آیا اگر الان ریکاوری تهیه کنم آیا اینطور هست که فقط از خود فایل ها ارجینال ویندوز و آپدیت هاش بکاپ بگیره و کاری با برنامه هایی که خودم نصب کردم نداشته باشه ؟
rouzbeh_ziafati
05-08-2010, 11:01
روکش کی بورد برای این لپتاپ پیدا میشه؟
باطری چه به لپتاپ وصل باشه په نباشه کم کم از شارژش کم میشه ! آیا این عادیه ؟
بعضی مواقع ساعت ها حتی یک روز هم طول میکشه که شارژ باطری از 99% به 100% برسه و بعضی مواقع هم کمتر از نیم ساعت فول میشه
چه خاموش چه روشن این اتفاق می افته
کسی نمی دونه چیه داستان؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.