مشاهده نسخه کامل
: خرید سیستم برای گیم . بین 500 تا 600 هزار تومان
سلام خدمت دوستان . می خواستم ببینم اگر بخوام یک سیستم (البته بدون مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر) که برای انجام بازیهای روز تا حدی جوابگو باشه , بهترین چیزی که بین 500 تا 600 هزار تومن گیرم می یاد چیه ؟؟
چیزایی که نیاز دارم ایناست :
کیس و پاور
مادربورد
گرافیک کارد
سی پی یو
رم
هارد دیسک (500GB کافیمه)
DVD-Rom و DVD-Writer
ممنون می شم اگر راهنمایی کنین :11::11:
سلام
CPU:AMD ATHLON II X4 620 2.6GHZ=95
M.B:Gigabyte 78LM S2=80
VGA:ATI SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5=200
RAM:SUPERTALENT 2GB 1333 CL8=55
HDD:SAMSUNG F3 500GB =50
DVD WRITER:LITEON 24X=26
DVD ROM:SAMSUNG=20
PSU:MEMONEX SILENT EX 540W=52
CASE:GREEN MAGNUM2=37
TOTAL=615
اگر نمی تونید هزینه کنید هارد رو SEAGAT 7200.12 250 GB بردارید با قیمت 35 هزار تومن که اینجوری هزینه ی کل به 600 هزار
تومن کاهش پیدا می کنه
سلام
CPU:AMD ATHLON II X4 620 2.6GHZ=95
M.B:Gigabyte 78LM S2=80
VGA:ATI SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5=200
RAM:SUPERTALENT 2GB 1333 CL8=55
HDD:SAMSUNG F3 500GB =50
DVD WRITER:LITEON 24X=26
DVD ROM:SAMSUNG=20
PSU:MEMONEX SILENT EX 540W=52
CASE:GREEN MAGNUM2=37
TOTAL=615
اگر نمی تونید هزینه کنید هارد رو SEAGAT 7200.12 250 GB بردارید با قیمت 35 هزار تومن که اینجوری هزینه ی کل به 600 هزار
تومن کاهش پیدا می کنه
خیلی ممنون از راهنماییتون . یه سوالی هم داشتم و اونم اینه که به نظرتون این CPU که 2.6GHZ هستش برای کارت گرافیک 1GB مناسبه ؟ چون من توی خرید سیستم هایی قبلیم به این نتیجه رسیدم که به خاطر هوش مصنوعی بازی ها , CPU خیلی مهم تر از گرافیک کارده ... می خواستم نظر شماروهم بدونم .
ضمنا PSU چیه ؟؟:31:
:11::11::11:
sasan816
07-07-2010, 14:57
CPU:AM3 - Phenom II X2 555 - 3.2GHz / Black Edition=108
M.B:Asrock M3A770DE=75
VGA=HIS 5770 =196
CASE:GREEN MAGNUM2=36
DVRW : LITEON 24X : 25
DVD:DVD ROM ASUS 18X=20
HDD:SAMSUNG F3 500 =50
PSU:GREEN 535 =50
RAM :RAM :1*2 GIG 1333 elixir=47
دوستای عزیزم sasan18 و همچنین nikaan هر دو از کاربرای فعال بخش سخت افزار هستین .. اگر بشه پیشنهادهای همدیگرو هم نقد کنین خیلی ممنون می شم . تا من هم بتونم به یک جمع بندی برسم
چون در brand قطعات پیشنهادی تفاوت زیادی هست .
باز هم ممنون ..
sasan816
07-07-2010, 19:09
چیپ مادربرد M.B:Asrock M3A770DE=75 از M.B:Gigabyte 78LM S2=80 بهتره ازراک تا 1600 رم رو ساپرت میکنه ولی گیگا تا 1333 در بقیه موارد هم تغریبا مثل هم هستند ضمن اینکه گیگا گرافیک انبرد هم داره
این عجیب ترین سوالی هست که نا حالا شنیدم:46:
ولی در مورد نقد باید بگم که تفاوت این قطعات تفاوت در دیدگاههاست
مثلا من چون به گارانتی گیگا (آواژنگ)خیلی اطمینان دارم ترجیح می دم گیگا رو انتخاب کنم اگرچه امکانات برد ازراک بیشتره
بنابراین در حالت کلی پیشنهاد مین ازراک به صرفه تره
در مورد گرافیک هم وضع به همین صورت هست چون من خودم کارت سافایر رو دارم و ازش راضیم این برند رو انتخاب کردم ولی
در چون برند با برند تفاوت کارایی چندانی نداره هر کدوم که ارزونتر بود و تمایل هم به برندش داشتید می تونید خریداری کنید
در مورد پاور هم باز وضع تقریبا به همین صورت هست و چون پاور ممونیکس کم صداتر ست(طبق گفته ی دوستان در همین فروم) من این پاور رو انتخاب کردم
به نظر میاد تفاوت اصلی در رم و پردازنده هست:
رم:
در مورد رم باید بگم که چون تفاوت این دو مدل کمتر از 10 هزار تومن هست و تاخیر زمانی این رم به نفع supertalent هست نتیجتا من این رم رو انتخاب کردم
اما 2 گیگ انتخاب کردم تا در آینده 2 گیگ رم دیگه به سیستمتون اضافه کنید و در آینده از فناوری دوال چنل استفاده کنید
اما چرا من الان بصورت 2 تا 1 گیگ انتخاب نکردم اگرچه که می تونستید در آینده هم با 4 تا 1 گیگ از فناوری دوال چنل استفاده کنید
علت:(این مطلب رو در همین فروم p30world یکبار خوندم)
چون وقتی 4 تا 1 گیگ استفاده می کنید ، در واقع یه پهنای باند 128 بیت برای 4 تا رم نخواهید داشت بلکه تقسیم به دو پهنای باند 64 بیتی برای هر دوتا رم میشه یعنی هر دو تا رم 64 بیت پهنای باند دارند چون تریپل چنل یه پهنای باند رو برای 3 تا رم به اشتراک می زاره و ما هنوز فناوری کواد چنل نداریم که یه پهنای باند رو بین 4 تا رم به اشتراک بزاره
بنابراین این 4 تا رم بصورت بالا پهنای باند دریافت می کنن
بعبارت دیگه مثل این می مونه که دو تا رم 2 گیگ داشته باشید و هر کدوم یه پهنای باند داشته باشن چون شما می تونید 2 تا یک گیگ رو 2 گیگ فرض کیند
تیجه اینکه برای اطلاعاتی که در یکی از رم ها قرار گرفته شما پهنای باند 64 بیت دارید (وقتی که 4 تا 1 گیگ می بندید) اما برای حالت 2 تا 2 گیگ برای هر رم پهنای باند 128 بیت رو دارا هستید
اما در سیستمک پیشنهادی من در ابتدا یه رم 2 گیگ دارید و فقط پهنای باند 64 بیت رو دارا هستید اما در سیستم آقا ساسان عکس همین اتفاق می افته و در ابتدا پهنای باند 128 بیت رو دارید
نتیجه اینکه با فرض برابر بودن تاخیر زمانی رمها ، رم های آقا ساسان در ابتدا سریع تر از رم من عمل می کنه اما اگر شما در آینده رم به سیستم اضافه کنید رم آقا ساسان که بصورت 4 تا 1 گیگ بسته شده کند تر از 2 تا 2 گیگ رم من عمل خواهد کرد
نتیجه نهایی برای رم:
اگر در آینده قصد اضافه کردن رم رو ندارید پیشنهاد می کنم پیکر بندی رم آقا ساسان( 2 تا 1 گیگ) رو اجرا کنید و اگر قصد خرید رم در آینده رو دارید 2 تا 2 گیگ بهتر عمل خواهد کرد
پردازنده:
در مورد پردازنده باید بگم که پردازنده ی آقا ساسان بهتر در گیم نسبت به پردازنده ی من عمل کرده
اما چون آینده ی بازی ها به این صورت هست که به سمت استفاده از هسته های بیشتر حرکت می کنه من 4 هسته ای رو ترجیح دادم
یکی دیگه از علت های مهم لینک زیر هست که در اون پردازنده ی فنوم 550 که 100 مگاهرتز پایین تر از فنوم 555 هست دارای میانگین فریم پایین تر نسبت به اتلون 620 هست ولی دارای مینیمم فریم بالاتر حدود 10 درصد نسبت به اتلون 620 هست
ضمن اینکه تامز مینیمم فریم رو مهم تر از میانگین می دونه چون میگه ممکن مینیمم فریم به حدی برسه که در برخی مواقع بازی ریپ بزنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر همین لینک می بینید که به یک مزیت مهم اتلون 620 می پردازه و ان هم چند کاربری بودن این پردازنده در هنگام بازی کردن هست مثلا شما در هنگامی که بازی می کنید می تونید به راحتی آنتی ویروستون رو هم فعال کنید و شروع به اسکن سیستمتون در حین اجرای بازی کنه ولی پردازنده ی فنوم 555 تفاوت زیادی در این زمینه با اتلون 620 خواهد داشت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته نباید از قابلیت اورکلاک خوب پردازنده ی آقا ساسان گذشت که می تونه تفاوت این دو تا رو افزایش بده
اگر هم قابلیت مولتی تسک که گفتم هم براون مهم هست که به یک پردازنده ی 4 هسته ای احتیاج خواهید داشت
نتیجه ی نهایی برای پردازنده:
حالا اگر تا 2 سال اینده قصد تعویض سیتمتون رو دارید پردازنده ی آقا ساسان براتون به صرفه تره چون بعید می دونم تعداد بازی های استفاده کننده از چهار هسته تعدادشون زیاد بشه و در این 2 سال پردازنده ی آقا ساسان بهتر عمل می کنه
اما اگر سیستمتون رو قصد دارید بیشتر از 2 سال سال نگه دارید پردازنده ی 4 هسته ای بهتر خواهد بود ضمن اینکه اگر در آینده با فرکانسش مشکل پیدا کنید می تونید اور کلاکش کنید و یا هزینه ای کم از فن های مخصوص این کار در آینده استفاده کنید ولی من این پردازنده رو با فن استوک خودش تا 3.2 گیگا هرتز اورکلاک کردم
هوش مصنوعی:
این قابلیت هنوز در ابتدای راه هست و اگر هم بنچمارک ها رو ببینید متوجه می شید که در رزولیشن بالا پردازنده تقریبا بی اثره(اگرچه این رزولیشن برای هر سایتی یک اندازه ی متفاوت هست مثلا برایtomahardwareاین رزولیشن 1600*2560 هست و برای game spot 1080*1920 هست ) این به این معنی هست که هوش مصنوعی در بازیها رواج چندانی نداره چون پردازنده در رزئلیشن بالا که گیمر های حرفه ای در این رزولیشن بازی می کنن بی اثره
حتی شرکت الکترونیک آرتز اعلام کرده بود که از هوش مصنوعی در فیفا استفاده کرده(ازفیفا 08 به بعد) اما فکر کنم فقط در حد ادعا هست چون کافیه که شما در سطح لجندری دفاع نکنید و فقط توپ که به نزدیکی محوطه ی جریمه اومد دفاع کنید خواهید دید که توپ رو در خیلی از موارد از دست خواهد داد
کسانی که با مباحث گیم تئوری و الگوریتم های اون اشنا هستند منظورم رو می فهمن چون در بازی داره از این مفهوم استفاده می کنه و چون شما در سطح لجندری بازی می کنید شما رو حریف کامل فرض می کنه و چون حریف کامل باید دفاع کنه فرض رو بر این میزاره که شما دفاع خواهید کرد و بنابراین پیمایش درخت بازی بر اساس این فرض صورت خواهد گرفت و برای همین هست که توپ رو در برخی موارد تقدیم شما خواهد کرد
البته در فیفا 10 این وضع بهتر شده ولی من تصورم این هست که در پیمایش درخت بازی تغییراتی صورت گرفته و از هوش مصنوعی استفاده نشده
مثال ساده تر بزنم در فیفا 10 من مستقیم به سمت کنار دروازه حرکت می کنم و بلا فاصله دروازه بان بیرون میاد و و من هم به دنبال خودم می کشونمش تا از دروازهدرور بشه وبعد تغییر جهت میدم و به سمت دروازه شوت می کنم
اگر هوش مصنوعی داشت باید این اشتباه دفعهی بعد تکرار نمی شد ولی هر بار این مسئله تکرار میشه
چون آسونترین راه حل برای هوش مصنوعی تشکیل یک پایگاه داده از خطاها هست که دفعهی بعد با رجوع به این دیتابیس این خطا رو انجام نخواهد داد (حتی در این روش آنالیز خطا های مختلف رو وارد نکردم) و یا یک جستجو در زمینه بازی و به اصطلاح پیدا کردن حفره ای نفوذ (یعنی همون نقاط ضعفتون در بازی) و ذخیره ی این حفره ها در دیتابیسش و استفاده از اونها در حین بازی یا اگر در حالت منیجر مد بازی می کنید استفاده از اونها در بازی های بعد
ببخشید که طولانی شد ولی خواستم کامل باشه
نکته ی مهم: حتما به چیزهایی که نوشتم فکر کنید تا کلیت مطلب به طور کامل به دستتون بیاد
sasan816
07-07-2010, 21:53
مثلا من چون به گارانتی گیگا (آواژنگ)خیلی اطمینان دارم ترجیح می دم گیگا رو انتخاب کنم اگرچه امکانات برد ازراک بیشتره
بنابراین در حالت کلی پیشنهاد مین ازراک به صرفه تره
ازراک هم گارانتی خیلی عالیه سازگار ارقام ساپورت خیلی عالی داره همچنین انجمنش که خودشون اگه مشکلی باشه رفع میکنند
آقا نیکان خیلی خیلی ممنون از لطفت ... امیدوارم آدم های کار بلدی مثل شما تو این مملکت به جایگاهی که لیاقتشو دارن برسن ...
من متن شما رو کامل می خونم , تصمیمم رو که گرفتم باز نظر شما رو می پرسم .
باز هم ممنون .:11:
CASE:GREEN MAGNUM2
PSU:MEMONEX SILENT EX 540W
DVD WRITER:LITEON 24X
DVD:DVD ROM ASUS 18X
VGA:ATI SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5
RAM:SUPERTALENT 2GB 1333 CL8
CPU:AM3 - Phenom II X2 555 - 3.2GHz / Black Edition
M.B:Asrock M3A770DE
HDD:SAMSUNG F3 500GB
-------------------------------------------------
دوباره سلام ... با اجازتون این قطعات رو انتخاب کردم ... می خواستم ببینین این قطعات match هستن با هم یا نه .
DVDROM رو ASUS انتخاب کردم چون برندش رو قبول دارم . گرافیک کاردهای پیش نهادی هم chipset های یکسانی داشتن . باز به خاطر brand من Sapphire رو انتخاب کردم ... در مورد CPU بازدهی بیشتر رو مد نظر گرفتم . حالا تا بعدا که بازی ها به سمت هسته های بیشتر برن شاید ما هم تونستیم سیستم رو عوض کنیم . ضمنا آقا نیکان گفتن که این پردازنده قابلیت اورکلاک خوبی هم داره . mainboard رو هم به این خاطر انتخاب کردم که slot های PCI و RAM بیشتری نسبت به گیگابایت داره ... اگر به نظرتون خوبه من همین رو ok کنم ...
:11::11::11:
sasan816
11-07-2010, 12:39
دوباره سلام ... با اجازتون این قطعات رو انتخاب کردم ... می خواستم ببینین این قطعات match هستن با هم یا نه .
کاملا مچ هستند
DVDROM رو ASUS انتخاب کردم چون برندش رو قبول دارم . گرافیک کاردهای پیش نهادی هم chipset های یکسانی داشتن . باز به خاطر brand من Sapphire رو انتخاب کردم ... در مورد CPU بازدهی بیشتر رو مد نظر گرفتم . حالا تا بعدا که بازی ها به سمت هسته های بیشتر برن شاید ما هم تونستیم سیستم رو عوض کنیم .
خوبه همین هارو بگیر گرافیک هم هر کدوم ارزونتر بودن فرقی نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.