مشاهده نسخه کامل
: اساتید محترم از این طرف (نیازمند یه کمک بزرگ)
سلام دوستان راه من خیلی کم این طرفا میوفته یه سوال داشتم میخواستم ببینم کلا میشه این شخصیت رو 3D کرد یا نه اگه میشه به همین کیفیت و جزئیات یا نه و ببخشید اگه درخواستم رو جای درستی مطرح نکردم این هم شخصیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از یه زاویه دیگه
خداییش عجب تیپی داره
ehsan_nekooee
06-07-2010, 19:04
کار نشد نداره. با نرم افزار زی براش میتونی طراحیش کنی.
G LADIATOR
06-07-2010, 21:44
به...
این که Jin Kazama خودمونه :31:
من عاشق این کاراکترم....
به به به...عکس از نیمرخشم که داری.... جون میده واسه ساختن....
آره چرا که نشه....
.:PAR3A:.
06-07-2010, 23:08
به به یهو Devil Jin بذار دیگه!
خیلی باحاله..
بدی به یه کار بلد می تونه درش بیاره...
www_3d_boy
07-07-2010, 13:21
اره کاری نداره واسه کسی که مدلینگ کاراکتر میکنه .
دوست من مدلینگ مدلینگه ، و کسی که آناتومی بلد باشه به راحتی چینین چیزیو میکشه .
این چیزی نیست شما برو سایت cgart که ایرانی هستش اونجا مذلینگا رو ببین بعد متوجهه میشی که مدلینگ کار خوب چقدر زیاده
بعد که ساختش می خواید با هاش چیکار کنی؟
شما می تونی با یه سرچ ساده افراد بیکاری که تو دنیا یه مدل مدل می کنن پیدا کنی و معمولا چیزهای مشهوری مثل این براحتی پیدا میشن امااااااااااااااااااااااا اا پــــــــــــــــــــــــ ولی .
دوستان من میبینم که همه شما این شخسیت رو به خوبی میشناسید من عاشق این شخصیتم اگه شما هم از تکن خوشتون میاد پیشنهاد میکنم تو این گروه عضو بشید منتظر همتون هستم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعضو بشید یا حداقل یه سر به ما بزنید
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
کار نشد نداره. با نرم افزار زی براش میتونی طراحیش کنی.
مشکل اینجاست که من نرم افزار zBrush رو میشناسم ولی اصلا با اون کار بلد نیستم (بر خلاف فتوشاپ)
حالا دوستان یه درخواست کسی از شما میتونه این کار رو انجام بده یا نه
خواهش میکنم به کمکتون نیاز دارم یا کسی از شما میتونه از یه طراحی شخصیت 3D برای من آموزش تهیه کنه که خودم یاد بگیرم یا نه
Wolf of aria
07-07-2010, 15:26
سلام
برای سه بعدی کردن یه کراکتر عکس از دونما ضروریه. شما دوست عزیز اگر رنم فزار سه بعدی بلدی اول عکس دو نما از این مبارز جین
کزاما را پیداکنی نمای کناری خوبه فقط نمای روبرو را پیدا کن و بعد به نرم افزار وارد ن شروع کن به مدل زدن اگر از پیش شما مدل شما
خراب شد اون را از صفحه کاری پاک نکن اونرا بکش کنار دوباره کار خود را از سر شروع کن انگاری چیزی نشده باشد در مدل دومی ایب
خودرا از مدل اولی بگیر وبعد کوشش کن که خوب کار کنی .مهم اینه که سر کراکتر طراحی کنی وبعد بدنش را میتوانی به ساده کی
مدل بزنی.
به به یهو Devil Jin بذار دیگه!
خیلی باحاله..
بدی به یه کار بلد می تونه درش بیاره...
Devil Jinش رو هم میزاریم شما جون بخواه فقط یکی رو گیر بیارید که اینو درست کنه:20:
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
سلام
برای سه بعدی کردن یه کراکتر عکس از دونما ضروریه. شما دوست عزیز اگر رنم فزار سه بعدی بلدی اول عکس دو نما از این مبارز جین
کزاما را پیداکنی نمای کناری خوبه فقط نمای روبرو را پیدا کن و بعد به نرم افزار وارد ن شروع کن به مدل زدن اگر از پیش شما مدل شما
خراب شد اون را از صفحه کاری پاک نکن اونرا بکش کنار دوباره کار خود را از سر شروع کن انگاری چیزی نشده باشد در مدل دومی ایب
خودرا از مدل اولی بگیر وبعد کوشش کن که خوب کار کنی .مهم اینه که سر کراکتر طراحی کنی وبعد بدنش را میتوانی به ساده کی
مدل بزنی.
دوست من با چیزی که گفتید متسفا اشنایی ندام و راجع به عکس دومی که گفتید من هرچی از Jin تو اینتزنت درندشت عکس هست جمع کردم هیچ تصویری نیست که جین بدونه زاویه توی اون راست ایستاده باشه حالا میگم کسی از اساتید بخش 3D نمیتونه اونو اینطوری طراحی کنه
که اونم کار یکی از بچه های همین جاست
Wolf of aria
07-07-2010, 16:15
یه سوالی ازتون ... شما که از نرم فزاری سه بعدی سرت درنمیاد سه بعدی این کراکتر را میخوایچکار .
چطوری ازش استفاده میکنی .
Farzad.wow
07-07-2010, 17:23
این عکسی که گذاشتی بالا
کاره منه !!!
البته فرهادم نه داداشم :دی
بعدش خودم که نه
ولی یکی از نزدیکیام میتونه خیلی خوب هم میتون کار کنه ولی فک نکنم مجانی کار کنه
به هر حال خواستی یه پیغام به همین اکانت بده تا بهش بگم
فک نکنم کاری که توش پول داشته باشه رو رد کنه :-؟
من خودمم هم میتونم ولی در شرایطی نیستم که کار کنم
درسو کنکورو ... :دی
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
راستی فک کنم کاره 2D لازم داری نه ؟
یه سوالی ازتون ... شما که از نرم فزاری سه بعدی سرت درنمیاد سه بعدی این کراکتر را میخوایچکار .
چطوری ازش استفاده میکنی .
من کی گفتم از 3D سر در نمیارم با Poser کار در سطح خوب رو بلدم از Maya هم در حد اجراش سر در میارم:31:
اما قسمت دوم سوالتون میخوام یه بازی بسازم یه شخسیت نیاز دارم گفتم کی از جین بهتر در ضمن من درخواستم اینه که بهم اموزش بدین چطور 3D میکنین وقتی یاد بگیرم میتونم هر چیزی رو 3D کنم
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
این عکسی که گذاشتی بالا
کاره منه !!!
البته فرهادم نه داداشم :دی
بعدش خودم که نه
ولی یکی از نزدیکیام میتونه خیلی خوب هم میتون کار کنه ولی فک نکنم مجانی کار کنه
به هر حال خواستی یه پیغام به همین اکانت بده تا بهش بگم
فک نکنم کاری که توش پول داشته باشه رو رد کنه :-؟
من خودمم هم میتونم ولی در شرایطی نیستم که کار کنم
درسو کنکورو ... :دی
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
راستی فک کنم کاره 2D لازم داری نه ؟
از پیشنهادت ممنونم کمک خواستم خبر میدم راجع به سوال دومت هم اره 2D کار نیاز داره
چون 3D کارش رو برای ساخت خود کاراکتر دارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.