مشاهده نسخه کامل
: یه بار دیگه لطف کنید نظر بدید
دوستان این یکی رو برا رو جلد بازی TEKKEN زدم ببینید به درد طرح رو جلد میخوره یا نه لطف کنید و من و با راهنماییاتون تو تکمیل این طرح کمک کنید:8:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه... ولی این عکسی که اُومده جدا کرده عکس راست و چپ رو کمی سطح کار رو اورده پایین..
بی منظوره از دید من..
موفق باشی..
S@nti@go_s&k
06-07-2010, 15:54
سلام خوبه ولی صفحه سمت راست که میفته رو یه کم تغییر بده مثلا جفتشون یه گاردی چیزی بگیرن روشونم به سمت دوربین
باشه بهتره
خوبه... ولی این عکسی که اُومده جدا کرده عکس راست و چپ رو کمی سطح کار رو اورده پایین..
بی منظوره از دید من..
موفق باشی..
راجع به جدا کننده من هم همن نظر رو داشتم ممنون
سلام خوبه ولی صفحه سمت راست که میفته رو یه کم تغییر بده مثلا جفتشون یه گاردی چیزی بگیرن روشونم به سمت دوربین
باشه بهتره
دوست من اگه بخوام با یه گاردی چیزی بزارم باید قید یه کیشونو بزنم
S@nti@go_s&k
06-07-2010, 16:20
عکسو کوچیکتر کن بازم نظر خودت شرطه من نظر خودمو گفتم
ShayaN3K
06-07-2010, 17:23
تو قسمت system requirements
beter غلطه
درستش better هستش
p30sezar
06-07-2010, 17:49
عالیه
موفق باشی
اگر اجازه بدهی یک نکته ای در کار شما دیدم که اکثر طراحان با اون مواجه هستند اونم پر کردن فضای خالی با متن می باشد که کار را ضمخت می کند
دوست خوبم دلیلی نداره شما اندازه متن زیر "سیستم مورد نیاز"را آنقدر زیاد کنی تا کل تصویر رو بگیره به نظرم اگر گوچکتر کنی خیلی جالب تر هم میشه
اسم خودت هم همین طور:10:
خوب شده :31:
آفرين...ادامه بده...
ولي منم نظرم اينه كه عكس سمت راست يه حركتي داشته باشه و ساكن نباشه!
مثلا مشتي.....لگدي....چيزي :31:
عالیه
موفق باشی
اگر اجازه بدهی یک نکته ای در کار شما دیدم که اکثر طراحان با اون مواجه هستند اونم پر کردن فضای خالی با متن می باشد که کار را ضمخت می کند
دوست خوبم دلیلی نداره شما اندازه متن زیر "سیستم مورد نیاز"را آنقدر زیاد کنی تا کل تصویر رو بگیره به نظرم اگر گوچکتر کنی خیلی جالب تر هم میشه
اسم خودت هم همین طور:10:
ممنون از نظر شما دوست عزیز اون اسم من جنبه ظاهری داره و موقع چاپ از بین میره اما در مورد فونت اگه کوچیکتر شه اصلا معلوم نیست
virtualworld
12-07-2010, 16:01
خلاقیت کم داره ببین پس زمینه هات مختلفه اگه عکسهات رو خارج از فریم بذاریبهتر میشه راستی پس زمینه قشنگ تری بذار
دوست من عالی شده.....
خیلی هم قشنگه...
فقط ایکاش برای رنگ پشت زمینه بجای سبز(فسفوری)از رنگ شادتر ویا تند تری استفاه می کردی.
مرسی.
دوست من عالی شده.....
خیلی هم قشنگه...
فقط ایکاش برای رنگ پشت زمینه بجای سبز(فسفوری)از رنگ شادتر ویا تند تری استفاه می کردی.
مرسی.
ممنون از نظرت
mortezaon
17-07-2010, 10:53
میشه کم دیگه مدرن تر طراحی بشه
ولی اندازه متن ها هم خیلی بزرگه
در ضمن اسن طراح هم یه گوشه پائین طرح با سایز کوچک به صورت عمودی می نویسند
اینجوری بهتره
.
خوب شده رنگ رو بیشتـر کار کن ... :11:
میشه کم دیگه مدرن تر طراحی بشه
ولی اندازه متن ها هم خیلی بزرگه
در ضمن اسن طراح هم یه گوشه پائین طرح با سایز کوچک به صورت عمودی می نویسند
اینجوری بهتره .
برادر اگه نظرات صفحه قبل رو میدیدی یه دوست دیگه همین سوال رو پرسیده بود من اینطور جوابشون رو داده بودم
ممنون از نظر شما دوست عزیز اون اسم من جنبه ظاهری داره و موقع چاپ از بین میره اما در مورد فونت اگه کوچیکتر شه اصلا معلوم نیست.
bigbang021
02-08-2010, 23:38
خوب شده
به امید موفقیت همه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.