ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد پاور Memonex

ardi70
06-07-2010, 13:26
پاور Memonex Silent Ex 540w براي وصل شدن به کارت گرافيک 5770 کاتکتور 75W 6-pin PCI Express رو داره يا نه؟ ممنون.

amd>intel
06-07-2010, 23:21
تو review هاي مربوطه اين پاور نتونشت انتظارات رو بر آورده كنه شما 550 وات gx كولر مستر يا مدلهاي مشابه گرين يا انرمكس را بگير

HardWare Professor
06-07-2010, 23:26
MEMONEX SILENT EX LOW NOISE 540W=52
گزینه بسیار خوبی هست و همچنین کم صدا/
برای 5770 هم کافیست/

amd>intel
07-07-2010, 00:05
غير از گرين انتخاب هاي بهتري مثل انرمكس و كولر مستر و tt ميباشد

ardi70
07-07-2010, 07:46
تا وقتی گرین هست چرا ممونکس؟
gp535b حدود 50 تومن
حتی برای 5850 هم کافیه

از گرين خوشم نمياد چون ايرانيه.

amd>intel
07-07-2010, 08:12
ایرانی که 100% نیست . ولی من مثلا انرمکس یا کولر مستر یا acbel میخرم میدونم دارم یک برند معروف که تو اروپا هم فروش میره میخرم . خیلی قیمت پائین گرین عامل انتخابشون هست اصلا به کیفیت محصول توجه میکنند. به قول ضرب المثل انگللیسی ها اینقدر پولدار نشدم جنس ارزون بخرم .

hassanshaikhi
07-07-2010, 11:33
پاور Memonex Silent Ex 540w براي وصل شدن به کارت گرافيک 5770 کاتکتور 75W 6-pin PCI Express رو داره يا نه؟ ممنون.
طبق مشخصاتش توی سایت انفورماتیک گستر کانکتور 6 پین داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست عزیز پاور گرین ایرانی نیست.به سفارش شرکت آینده سیما توسط شرکت تایوانی seventeam تولید میشه و توی ایران مونتاژ میشه.
پاورهای گرین کارایی در مقابل قیمت خوبی دارند و مهم تر از اون گارانتی عالی اون هست.
همون طور که یکی از دوستان هم گفتند پاور gp535b انتخاب خوبی هست برای دیدن مشخصاتش هم میتونی به سایتش مراجعه کنی

ایرانی که 100% نیست . ولی من مثلا انرمکس یا کولر مستر یا acbel میخرم میدونم دارم یک برند معروف که تو اروپا هم فروش میره میخرم . خیلی قیمت پائین گرین عامل انتخابشون هست اصلا به کیفیت محصول توجه میکنند. به قول ضرب المثل انگللیسی ها اینقدر پولدار نشدم جنس ارزون بخرم .

من آخر نفهمیدم این ضرب المثل رو ایتالیایی ها گفتند یا انگلیسی ها.

من نمیدونم چرا شما توی هر فرومی کاری به جز خراب کردن گرین ندارید؟ واقعا مشکل شما چیه؟
بعد از اون کاری که دیروز کردین و هنوز چند ساعت از معذرت خواهی هاتون از آقای عمرانی و اون حرفاتون که شما با گرین مشکی ندارید و دوست و همکار هستید و... نمیگذره دوباره شروع به کارهاتون کردین؟:18::18:
اگر حرفای خودتون یادتون رفته هم میتونید به این تاپیک دوباره سر بزنید.

اینکه شما دارید تبلیغ شرکت دریا کامپیوتر رو میکنید مشکلی نیست ولی اینکه میاید برند رقیبتون رو بدون مدرک و دلیل خراب میکنید واقعا درخور شخصیت شما نیست!!!
کار خودت رو انجام بده چرا دیگران رو تخریب میکنی؟
چند بار آقای عمرانی مثل شما اومده گفته پاورهای کولر مستر اشغالن بی کیفیتن هستن فنشون مشکل داره بعد از یه مدت خراب میشن و..که شما داری این کارها رو میکنی؟ ؟؟؟؟
اون موقع که توی آواژنگ بودین و تبلیغ گیگابایت و گرین رو میکردین پاورهای گرین با کیفیت بودن ولی الان که اومدین توی دریا کامپیوتر پاورهای گرین بی کیفیت شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amd>intel
07-07-2010, 15:17
نه دوست من . من خودم رو مثال زدم . گرین پاور های خوبی میزنه . ولی من برند های مورد علاقه خودم رو گفتم . در مورد جنس ارزون منظورم برند دیگه ای بود که تاپیک براش باز شده اگر دقت کنید متوجه میشید

---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------

پاور های گرین بد نیستند . خیلی خوبن .

HardWare Professor
07-07-2010, 18:30

مدل های گرین بهترین ها در عین قیمت متعادل هستند

در اونها اخرین تکنولوزی ها مثل atx v2.3 ssi eps 2.91 بهره میبرن

که برای تامین نیاز کارت گرافیک و بیمه ان در مقابل صدمات احتمالیه{با توجه به اینکه کارت گرافیک قطعه گرونیه}

از بهترین خازن ها درشون استفاده شده و کاراییشون بالای 85 درصد میباشد

مدل gp535b با دارا بودن 36 امپر روی ریل 12 ولت خودش به راحتی برای حتی 5850 کافیه

+ اینکه این پاورها 50 ماه گارانتی دارن

اکثر قطعات این پاورها توسط بهترین شرکت های سازنده خازن و مقاومت و ... ساخته میشه

و توسط شرکت اینده سیما در ایران مونتاز میشه

اینم بدون اگه اینده سیما از کارایی پاورش مطمئن نبود هرگز بهش 50 ماه گارنتی نمی داد

ardi70
08-07-2010, 10:17
طبق مشخصاتش توی سایت انفورماتیک گستر کانکتور 6 پین داره

ولي تو سايت خودش 6 پين رو نداره: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ultra_Black
08-07-2010, 10:33
آقا آدرس رو بهتون اشتباه دادن،اینجاست:

hassanshaikhi
08-07-2010, 13:03
ولي تو سايت خودش 6 پين رو نداره: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره حق با شماست. شاید اشتباه شده باشه
همین مدل توی سایت انفورماتیک گستر نوشته که 6 پین pci-eداره.

كانكتورها : SATA2 X2, Molex X6, 24Pin ATX X1, 4Pin ATX X1,6Pin PCI-E X1, FDD X1

ولی توی سایت اصلیش چیزی ننوشته

SATA2 X2, Molex X4, 24Pin ATX X1, 4Pin ATX X1, FDD X1

( شاید توی ایران یه 6 پین روش انداختن:31:)
یه پاور 540w مگه میشه pci-e نداشته باشه؟:13:

لینکی که آقای Ultra_Black دادند مربوط به مدل Silent EX Low Noise 540W است که توی سایتش pci-e داره ولی با مدل پاور شما فرق داره باید گرونتر هم باشه توی سایت انفورماتیک گستر قیمت 540wهم سری جدید و هم قدیمیش رو یکی زده 55تمن ولی قیمت مدل 480w سری جدید رو 84 تمن زده فکر کنم قیمت ها رو درست ننوشتن

خودم تا حالا از نزدیک این مدل رو ندیدم ولی چند بار بعضی از دوستان این مدل رو پیشنهاد دادند شاید منظورشون همین L.N بوده

بهتره که مدل Silent EX Low Noise 540W رو بگیری 52 تمن هست فکر کنم

amd>intel
09-07-2010, 14:36
كساني كه قصد خريد پاور ممونكس رو دارند اين رو حتما ببينن
نقطه ضعف اين پاور تو راندمان پائين تو فشار كامله

kaka22
24-08-2010, 22:20
تا وقتی گرین هست چرا ممونکس؟
gp535b حدود 50 تومن
حتی برای 5850 هم کافیه اولا که شما موقعی که من تاپیک زدم برای خرید سیستم اومدید گفتید memonex 540 بگیر///حالا میگی تا وقتی گرین هست چرا ممونکس؟

دوما gp535a قیمتش 55000 هست و gp535b قیمتش حدود 70000 تومن!!!!