مشاهده نسخه کامل
: آموزش اور کردن e7400
سلام دوستان . کم کم دارم به روزهای آخر گارانتی قطعات کامپیوتر نزدیک می شم . به همین خاطر می خوام تا وقت هست با اورکلاک آشنا شم آخه هیچی هیچی در این مورد نمی دونم . ممنون میشم راهنماییم کنید . سیستمم هم اینه :
cpu e7400
mainboard asus p5qlpro
ram 4g patriot
vga 4670
تق تق تق کسی خونه نیست ؟!!!!
آقایون من هیچی از این کار نمی دونم می ترسم این کارو بکنم بعدا پشیمون شم لطفا کمک کنید
ess_1362
21-07-2010, 11:42
اگر شما به اوركلاك نيازي نداريد و پردازش سيستم براي شما مناسب هست به اين كار اسرار نكنيد!!
ولي اگر همچنان به اين كار اسرار داريد سه تا شات از تبهاي مموري و پردازنده و SPD از CPU-Z بذاريد
ضمنا يك تست 30 دقيقه اي هم با PRIME95 از سيستم بگيريد و دما را هم حين تست(دماي پردازنده) با HW MONITOR به من گزارش بدين
در آخر مدل دقيق پاور + توان واقعيش را هم بگيد
ممنون که جواب دادید. راستش من قصد ندارم زیاد اور کنم فقط قصدم یادگیری قبل از اتمام زمان گارانتی هستش .
همون طور که گفته بودید برنامه رو به مدت 30 دقیقه احرا کردم و دما از 56 درجه بیشتر نشد.
مدل پاور هم اینه : green 535 w . دقیقا نمی دونم همین 535 توان واقعیش هست یا 515 .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ess_1362
23-07-2010, 12:41
خوب شما در باياس گزينه هاي زير را تغيير بدين :
CPU HOST SPEED : 266==>300
CPU MULTIPLIER : 10X
در اين حالت فركانس پردازنده روي 3 قرار ميگيره و فركانس رمها هم از 800 به 900 افزايش پيدا مي كنه
فعلا در اين حالت به افزايش ولتاژ در هيچ شاخه اي نياز نداريد
از سيستم مجددا تست بگيريد و دماي پردازنده را هم در فول لود كنترل كنيد كه زير 75 درجه باشه
اگر هم حين تست سيستم ناپايدار بود يا ارور داد مقدار DRAM FREQUENCY را از 1.5 بذاريد روي 1
سلام . این چیزایی که گفتید من هر چی گشتم تو بایوس پیدا نکردم مگر dram fre که اونم این چیزیکه شما می گید نبود مثلا 670 و 800 مگاهرتز و این جور اعداد بود . یه جایی فکر کنم fsb frequency بود که عدد 266 داشت و من کردمش 300 . اما اون cpu multiplier رو هیچ کاری نکردم . اینم دوتا شات از cpuz در حالت فول لود و معمولی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ess_1362
24-07-2010, 13:32
مگر dram fre که اونم این چیزیکه شما می گید نبود مثلا 670 و 800 مگاهرتز و این جور اعداد بود
خوب اين ضريب نذاشته و همون فركانس اصلي هست كه فرقي هم نمي كنه.فعلا لازم نيست تغييرش بدين ولي اگر سيستم ناپايدار بود بذاريد روي 667
یه جایی فکر کنم fsb frequency بود که عدد 266 داشت و من کردمش 300
خوب اين هم همون CPU HOST SPEED هست و فرقي نمي كنه!!
الان فركانس روي 3.1 هست
ضمنا يك تست هم از سيستم بگيريد و دماي پردازنده را هم كنترل كنيد كه زير 75 درجه باشه(كه به احتمال زياد هست)
با فن استوك همين مقدار براي شما كافي هست و كارايي لازم را در اكثر امور از سيستم مي گيريد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.