مشاهده نسخه کامل
: دوستان اگه می شد این عکس به جای من امضا تو این سایت قرار بگیره چطوره
دوستان اگه می شد این عکس به جای من امضا تو این سایت قرار بگیره چطوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت راست چه ربطی به سمت چپ داره..؟
از دید شما تضاد نداره..؟
نظر شما عزیزه اما سمت چپ یه سری توضیحات درباره من و موافقم به سمت راست هیچ ربطی نداره
behrad66
05-07-2010, 23:56
خوبه بخصوص افکت رنگی که روی الطایر (شایدم ازیو) انداختی ولی اولا باید بنویسی I'm a PERSIAN. دوما اون چشمه یه جوریه. یکم بهش افکت بدی که بره تو زمینه کار بهتر میشه. سوما شدیدا با نظر دوستمون موافقم. وقتی با اون جمله های باحال ایرانی بودنتو با افتخار گفتی، یه عکس مناسبتر بذاری بهتره.
اما بزرگترین مشکل کارت اینه که عمرا بتونی بذاری تو امضات. اینجا هر روز داره سایز عکس تو امضا کوچیک تر میشه. میترسم یکی دو ماه دیگه برسه به 5 پیکسل در 5 پیکسل! :31:
star_2020
06-07-2010, 09:26
سلام پس تا من برسم به امضا،امضا تو p30 به نقطه برسه:31::39::16:
خوبه بخصوص افکت رنگی که روی الطایر (شایدم ازیو) انداختی ولی اولا باید بنویسی I'm a PERSIAN. دوما اون چشمه یه جوریه. یکم بهش افکت بدی که بره تو زمینه کار بهتر میشه. سوما شدیدا با نظر دوستمون موافقم. وقتی با اون جمله های باحال ایرانی بودنتو با افتخار گفتی، یه عکس مناسبتر بذاری بهتره.
اما بزرگترین مشکل کارت اینه که عمرا بتونی بذاری تو امضات. اینجا هر روز داره سایز عکس تو امضا کوچیک تر میشه. میترسم یکی دو ماه دیگه برسه به 5 پیکسل در 5 پیکسل! :31:
از راهنماییتون ممنونم و در ضمن راجع به امضا هم درست میگی بیش از حد بزرگه (البته برا اینجا)
Consul 141
06-07-2010, 20:01
با نظر دوستان موافقم
مثلا اگه سمت راست رو از عکسی که مربوط به کوروش کبیر باشه استفاده میکردی بسیار زیباتر میشد...
ولی بازم برای امضا مناسب نیست!اگه بخوای سایز قانونیش کنی نوشته هات معلوم نمیشه :20:
خوب شده فقط رنگبندیت بهتره بیشتر با هم همخوانـی داشته باشن ، موفق باشـی :46:
خوب شده فقط رنگبندیت بهتره بیشتر با هم همخوانـی داشته باشن ، موفق باشـی :46:
دوست من منظورتون رو راجع به رنگبندی بهتر میشه واضح تر بیان کنید ممنون میشم
virtualworld
29-08-2010, 22:15
راست ميگه ديگه رنگ بنديت بايد جوري ميبود كه پشت سر هم باشه كه بهش بياد
مثلا اول قرمز بعد صورتي بعد بنفش بعد آبي(اين رنگ ها مثال بود ميدونم از صورتي و بنفش خوشت نمياد آقا مجيد):31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.