مشاهده نسخه کامل
: دیدن کانالهای سه بعدی ماهواره با تلویزیون پلاسما ویرا 50 اینچ
سلام من یک تلویزیون 50 اینچ full hd مدل s10 VEARA PANASONIC
داریم در ضمن یک ----- HD هم دارم که کانال سه بعدی الجزیر اسپورت رو هم دارم
اما وقتی میرم روی این کانال سه بعدی نشون نمیده و فقط دو تا تصویر نصفه رو نشون میده که مشابه هم هستش آیا باید حتما عینک داشته باشه یا اصلا تلویزون من نمیتونه نشون بده
یا اگر تلویزیون نمیتونه میشه با نرم افزار خود تلوزیون این مشکل رو برطرف کرد آیا شرکت پانوسونیک همچین کاری کرده
t_tanhayam
05-07-2010, 18:20
سلام من یک تلویزیون 50 اینچ full hd مدل s10 VEARA PANASONIC
داریم در ضمن یک ----- HD هم دارم که کانال سه بعدی الجزیر اسپورت رو هم دارم
اما وقتی میرم روی این کانال سه بعدی نشون نمیده و فقط دو تا تصویر نصفه رو نشون میده که مشابه هم هستش آیا باید حتما عینک داشته باشه یا اصلا تلویزون من نمیتونه نشون بده
یا اگر تلویزیون نمیتونه میشه با نرم افزار خود تلوزیون این مشکل رو برطرف کرد آیا شرکت پانوسونیک همچین کاری کرده
خوب s10 به گمانم قابليت 3d نداره ها دوست عزيز :46:
با نرم افزار نمیشه به تلویزیون داد این قابلیت رو بگیره
afshin b
06-07-2010, 12:37
با نرم افزار نمیشه به تلویزیون داد این قابلیت رو بگیره
اگه بشه كه مردم نميرن تي وي سه بعدي بخرن. فكر كنم نياز به يه سخت افزار داره كه يكي از دوستان ميگفت قيمتش بالاست و نميارزه.
با مانیتور میشه ؟
فکر نکنم احتیاجی به سخت افزار باشه وشرکتها میتوند با نرم افزار تغییر بدن ولی به خاطر فروش دوباره خودشون نمیکنند این کارو
آخه الان با نرم افزار برای کامپیوتر راحت میشه توی بازار پر شده خواستم ببینم با مانیتور 21 اینچ ال جی full hd میشه دید کابل hdmi هم داره یا مانیتور معمولی سامسونگ 19 اینج ال سی دی
*Alucard*
07-07-2010, 14:46
روشهای سه بعدی سازی مختلف هستن دوست عزیز اون چیزی که امروزه به اسم سه بعدی سازی مطرح شده با روشهای قدیمی متفاوت هست و برای این کار به سخت افزارهایی که برای نمایش سه بعدی طراحی شدن نیاز هست در روشهای سه بعدی سازی جدید رزولوشن تصویر و عمق و دقت رنگ فوق العاده بالاتر از روشهای مرسوم قبلی هست در غیر اینصورت دلیلی برای خرید این پنلها وجود نداشت.
اگر شما بخواین از عینکهای رنگی استفاده کنید میتونید از همین تی وی که الان دارید تصاویر رو به اون روش سه بعدی ببینید ولی فرق این روش با روش جدید سه بعدی سازی مثل فرق بین تصاویر آنالوگ و SD میمونه با Full HD.
هادی منبتی
21-02-2016, 21:09
سلام : تلویزیون شما می بایستی قابلیت 3d داشته باشد . و هنگام دیدن فیلم و تصاویر 3d می بایستی دکمه مربوطه را فعال کردا و عینک مخصوص را بزنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.