مشاهده نسخه کامل
: مشکل با چاپ متن در TextBox
سلام دوستان من با VisualBasic 2008 کار میکنم
وقتی میخوام محتوای متنی TextBox رو که (Right to Left ) هستش چاپ کنم رو صفحه کاغذ (Left to Right) میشه لطفا یکی کمکم کنه ؟
My TextBox1.Text Properties
Right to Left : Yes
Text Align : Right
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دوستان جواب بده ممنون میشم
ناسلامتی همه واردن :40:
سلام.
موفق باشید.
سلام.
موفق باشید.
دوست گرامی hamishebahar دستت درد نکنه اما هنوز مشکل داره
موقه چاپ کردن سمت چپ کاغذ درمیاد
من متوجه نشدم میشه یه پرینت بگیرین که چطوریه؟
یعنی چی سمت چپ کاغد میاد؟
یعنی شما الان دارین کاغذ پرینت میکنید؟:18:
من احساس میکنم یه راهی باید برای این کار باشه.حتماً هست.ولی چون من بلد نبود یه تابع برات نوشتم که کارتو را میندازه.
اینم تابع:
موفق باشید.
من متوجه نشدم میشه یه پرینت بگیرین که چطوریه؟
یعنی چی سمت چپ کاغد میاد؟
یعنی شما الان دارین کاغذ پرینت میکنید؟:18:
:31: شرمنده اگه واضح بیان نکردم...
با این کدی که بالا نوشتم موقه پرینت گرفتن از Textbox باید محتوای نوشتاری Textbox سمت راست Output بشه که نمیشه ( محتوای نوشتاری TextBox سمت چپ Output میشه ).
با این کد که شما زحمتش رو کشیدین مشکل حل نشد لطفا اگه کمک کنی ممنون میشم بخدا گیچ شدهام:24:
سلام.
خوب کد بالا که دادم رو تست کردم درست کار میکنه ولی برای کادر متن باید TextAlign = Left بشه.
موفق باشید.
سلام.
خوب کد بالا که دادم رو تست کردم درست کار میکنه ولی برای کادر متن باید TextAlign = Left بشه.
موفق باشید.
HamisheBahar جان سلام نمونه کار رو گذاشتم لطف کن یه نگاهی بنداز و اگه تونستی زحمت تصحیح کردنش رو بکش که تا زندهام مدیونت میشم عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HamisheBahar جان سلام نمونه کار رو گذاشتم لطف کن یه نگاهی بنداز و اگه تونستی زحمت تصحیح کردنش رو بکش که تا زندهام مدیونت میشم عزیز
سلام.
خدا کسی رو مدیون کسی نکنه.
تو اومدی اینجا که جواب سوالتو بگیری و جواب دادن سوال تو تنها به خواسته خودم بوده و تو از من نخواستی که جوابتو بدم دوست من پس از این فکرا رو بی خیال کسی که جواب سوال رو بدونه و جواب رو نگه از نظر من زندگی کردنش بی هودست ما آدما زندگی میکنیم تا به هم کمک کنیم.
منتها جواب سوال رو دادن هم حد حدودی داره.بستگی داره چه کسی چه سوالی رو از چه کسی بپرسه.
تمام کدهای فرمتونو به این صورت تغییر بدین:
موفق باشی دوست من:11:.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.