مشاهده نسخه کامل
: DELL Latitude E6410 __i7
نظرتون در مورد DELL Latitude E6410 چیه؟ با cpu i7 منظورمه .....
چرا هیچ گارانتی نداردش ؟
زیگورات هم فقط چند روز داشت و دیگه تو لیست قیمتاش نیست؟
مشکل خاصی داره این مدل؟
کسی می دونه از کجا میشه پیداش کرد و قیمتش چنده؟
در ضمن اگه این مدل رو از تو سایت Dell سفارش بدم و بدم مسافر برام بیاردش مزیت خاصی داره یا نه؟
سلام..................
هنوز نخریدین؟؟؟:31:
اینو دیگه بخرید ............... این یکی دیگه مثل قبلی ها نیست... حیفه !
خب منم می خوام بگیرم .. ولی نتونستم گیرش بیارم .....
هست و گیر هم میاد .... کافی سری به پایتخت بزنید
جدا .... من تا حالا فقط منتظر زیگورات بودم و هی لیست لپ تاپ های موجودش رو چک می کردم که ببینم کی میاره .....
ممنون از راهنماییت
غیر از زیگورات کدوم گارانتی رو واسه دل پیشنهاد میدین .... اصلا گارانتی ارزش داره
melisa_zand
10-07-2010, 19:42
سلام
منم دنبال این لپ تاپم . پایتختم گشتم ولی نبود ! زیگورات گفت خیلی طرفدار داشته 1 ماهه که تموم شده و گفت سری جدید میاره احتمالا قیمتش حدود 2 میشه !
اگه جایی سراغ دارین که این لپ تاپ رو داره یا کسی می فروشه ممنون می شم به من خبر بده !
melisa.zand@yahoo.com
من هم نمیدونم چه جوری این دوستمون گفتن تو پایتخت پیدا میشه .. نیستش ...
من دوباره با زیگورات تماس گرفتم، گفت خود دل هم با تقاضای زیادی براش روبرو شده و علت کم شدنش هم همینه ...
کارشناسش شمارمو گرفت، گفت وقتی بیارن تماس میگیره با این حال من هم خودم تقریبا هر روز سایت زیگورات رو چک میکنم...
به هرحال اگه کسی پیداش کرد ممنون میشم بهم خبر بده....
Mehrdad092000
11-07-2010, 11:58
چرا اینقدر طرفدار داره ؟ قیمتش مناسبه ؟
سلام دوستان بالاخره دیشب به این نتیجه رسیدم که latitute e6410کور آی 7 خیلی چیز خوبیه، به نظر شما واقعا از lenovo y560d هم بهتره؟ می شه مزیتهاشو نسبت به اون بگین؟ راستی نظرتون راجع به سونی سری EAچیه ؟ میشه این سه مارک رو با توجه به کیفیت و کارایی اولویت بندی کنید و دلایلتونم بگین
طرز محاسبه گارانتی های یک ساله با سه ساله چه فرقی داره؟
Latitude E6410
پردازنده: Core i7-620QM,2.4GHz،رم:4GB،هارد:.128GB SSD ،گرافیک:
Nvidia Quadro NVS3100
بازم ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.