مشاهده نسخه کامل
: افکت صدا؟؟؟
سلام
من 3تا دی وی دی پلاگین خریدم ولی نمیدونم افکت صدا توش هست یا نه می خواستم بدونم افکت صدا هم مثل افکت های تصیری در برنامه هایی مانند هالیوود هست یا خیر
پلاگین های زیادی در این 3 دی وی دی هست و من به جز با هالیوودش با هیچ کدوم دیگه اشنا نیستم می خواستم از کسانی که بیشتر بلدند در مورد بعضی از پلاگین ها و کارایی هاشون توضیح بدند
با تشکر فراوان:11:
specter-1369
05-07-2010, 13:34
خوب دوست عزیز شما نام ببر تا ما تک تک براتون توضیح بدیم کاربردش رو
خوب دوست عزیز شما نام ببر تا ما تک تک براتون توضیح بدیم کاربردش رو
باشه به چشم
فقط لطفا در مورد افکت صدا توضیح بدید که مانند هالیوود برنامه ی خاصی براش وجود داره یا نه
اینم چندتاش:
2D3 SteadyMove Pro 1.2 for After Effects
Accom DDR Output Plugin for AfterFX
Adorage
AEFlame_src_991018
After Effects Port of FlameAlienSkin EyeCandy 3.2 for After Effects
Cycore Effects 1.0.1 for AE7ElectricFX Pyro 1.0X24 for AfterFX
Imagineer Systems Mocha for AE 1.0
Magic Bullet Suite 2.1
Ultimatte 2.21 for AE
Walker Effects v2.2 Professional
اگر بخوام همش رو بنویسم 2ساعت وقت می بره شما لطفا این ها رو معرفی کنید بعد چندتا از بهترین پلاگین ها رو نام ببرید تا من اون ها رو نصب کنم:11:
specter-1369
05-07-2010, 15:31
دقیقا نفهمیدم منظورتون رو، در مورد افکت صدا توضیح بدم یعنی چی؟ اگر منظورتون این هست که برای افتر ، افکت صوتی موجود هست یا نه ؟ باید بگم بله تعداد محدودی افکت صوتی برای این نرم افزار ساخته میشه اما از اونجایی که کار افتر 90 درصد مربوط به تصویر سازی هست نه صدا خیلی روی این قضیه مانور داده نمیشه و اما در مورد افکت هایی که نام بردید :
2D3 SteadyMove Pro:
زمانی که فیلم شما دارای لرزش های نا هنجار هست و شما می خواید تا حدی جلوی این لرزش ها رو بگیرید و یا زمانی که میخواید لرزش ها نرم تر به نظر برسن میشه از این افکت استفاده کرد.کلا این افکت یک لرزشگیر هست.
Accom DDR Output Plugin for AfterFX:
این یکی رو نمیدونم :13:
adorage:
Adorage اسم کمپانی هست خوب بقیش ؟ هزار تا پلاگین داریم که اولش با Adorage شروع میشه؟
AEFlame_src_991018:
باهاش یه سری افکت Abstract میسازن اما رم باید داشته باشی برای کار باهاش کلا افکت بدرد بخوری هست
After Effects Port of FlameAlienSkin EyeCandy 3.2 for After Effects:
این یک مجموعه از افکت هاس
Cycore Effects 1.0.1 for AE7ElectricFX Pyro 1.0X24 for AfterFX:
اینم یک سری مجموعه از چند تا افکت هست
Imagineer Systems Mocha for AE:
این افکت برای تراک کردن هست برای مثال میخوای یه کروات رو بچسبونی رو یقه طرف که به وسیله این افکت میشه این کارو انجام داد
Magic Bullet Suite 2.1:
اینم مجموعه ای از چند افکت هست
Ultimatte 2.21 for AE:
اسمه کاملش اینه؟ نمی دونم والا این چیه
Walker Effects v2.2 Professional:
فکر میکنم اینم مجموعه از چندین افکت باشه
دوست عزیز پیشنهاد میکنم به جای افتر از Adobe soundbouth استفاده کنی.
Simin Secret
21-07-2010, 17:51
كسي صداي برخورد مثلا متن با ديوار رو داره برام بزار؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.