ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد لایه ها

yshahab
05-07-2010, 10:34
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدین
1- آیا می شه تو افترافکت با ابزار پاک کن قسمتی از لایه بالایی رو پاک کرد که در همون قسمت لایه زیری مشخص شه و یا با ابزار دیگه ؟ من که هر کاری کردم نشد فقط مثل براش بود
2-چجوری می شه تک فرم فرم ادیت کرد ؟
با تشکر

specter-1369
05-07-2010, 11:58
1-به وسیله ابزار ماسک براحتی می تونید هر قسمتی رو که دلتون میخواد پاک کنید
2-اگر منظورتون فریم به فریم هست خدمتتون عرض کنم که به وسیله ی zoom in to frame که در عکس مشخص کردم و با بالا بردن zoom به صورت فریم به فریم ویدیو رو تماشا و ویرایش کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

reza2kn
05-07-2010, 12:04
سلام به همه...
با تشکر از Specter-1369 جان برای جواب:40:
1- با ابزار Pen Tool شما میتونی ناحیه ای رو که میخوای پاک شه یا فقط همین پیدا شه ، انتخاب کنی و بعد برای وارد شدن به تنظمیات ماسک هم رو لایه ات قرار بگیر و دوبار m روی کیبورد رو بزن ، برای این که اون قسمت انتخاب شده پاک شه تو Mask Type گزینه Subtract رو انتخاب کن و اگه میخوای فقط همون پیدا باشه Add رو انتخاب کن که البته در حالت پیشفرض همینه. برای نرم کردن دور ماسکت هم میتونی از Feather استفاده کنی.
2-با کلید های Page Down و Page Up روی کیبورد هم میتونی فریم فریم کارت رو بری جلو.
موفق باشید:11:

yshahab
05-07-2010, 12:11
ممنون از توضیحاتتون
جواب سوال دوم رو نگرفتم یا نتونستم
آخه روی فریم جاری یه تغییری می دم بعد موقع خروجی می بینم روی تمام فریم ها مثلا اون لکه یا تغییر هست !

reza2kn
05-07-2010, 12:17
میشه بگید چه تغییری میدید که این اتفاق میفته؟؟:13:
برای اینکه بخواین یه اتفاق بین یک بازه زمانی خاص حالا یه فریم یا چند فریم اتفاق بیفته باید از Keyframe استفاده کنید:10:

specter-1369
05-07-2010, 12:23
این چیزی که شما میگید بحثش جداس اما قاعدتا نباید اینجور باشه خوب شما برای پدیدار و یا محو شدن یک افکت ، فیلم ، متن و یا هر چیز دیگه ای 2 راه دارید
1-کم یا زیاد کردن طول لایه مانند شکل زیر:

2-تعریف دو key frame برای مقدار Opacity مانند شکل زیر:

yshahab
06-07-2010, 08:29
دوستان اگه لطف کنین به من به یه روش ساده بگین من چجوری می تونم برای هر فریم به کی فریم درست کنم و همون فریم رو ادیت کنم و بعد برم فریم بعدی و دوباره همین کار ممنون می شم .