PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به راهنمایی فوری برای خرید چند وسیله جانبی

ebliser
05-07-2010, 02:28
سلام بچه ها ...

من پس فردا میخوام برم تهران برای خرید ، ممنون میشم راهنماییم کنین که تا اون موقع بدونم چی بگیرم.

چند تا وسیله میخوام که ایناست :

1 - یه کارت Wireless خوش کیفیت با برد درست و حسابی

2 - یه براکت SATA به eSATA برای پنل پشت مادربرد

3- یه USB Bluetooth با کیفیت

4- یه internal card/ram reader خوش قیافه ( مشکی ) و با کیفیت

مرسی !

ebliser
05-07-2010, 17:59
کسی نمیخواد راهنمایی کنه ؟ ....

ebliser
08-07-2010, 10:24
خواستم اول تشکر کنم بابت جواب های جامع و متعدد دوستان ... !

اما نتیجه رو برای کسانی مثل خودم که ممکنه سوالشون مشابه باشه مینویسم ...

1 - کارت های زیادی در بازار هستش اما تعداد نه چندان زیادی هستن که با ویندوز 7 سازگاری کامل دارن و تعداد کمتری دوباره با 64 بیت اون هماهنگن.

من خودم بعد یه سری گشت و گذار دو مدل WMP600N برای PCI و WUSB600N برای USB رو انتخاب کردم.

2 - براکت متاسفانه تا جایی که من تونستم بگردم هیچ تنوع برندی وجود نداره ( کسی دیگه به کیفیت و برند یه همچین چیز کوچیکی توجه نمیکنه اصلا )

و تنهام تونستم تک پورت اون رو پیدا کنم.

3 - بازم طیق بررسی دیدم Bluetooth های مارک Cirago خیلی عالی هستن اما متاسفانه در بازار پیدا نکردم. برای همین مجبور شدم فعلا یک برندی که

شناختی هم ازش نداشتم رو واسه راه انداختن کارم بگیرم. اگر اون برند رو یافتید ، حتما تهیش کنید !

4 - من که چیزی که از هر لحاظ بپسندم تو بازار ندیدم ! اکثر مواردی هم که پیدا کرده بودم تو سایت های خارجی اینجا نبود.

اینم از اون دسته مواردیه که بخوای برند یا مدل خاصی رو انتخاب کنی فروشنده ترش میکنه ... :دی

همین !

alpha007
08-07-2010, 19:39
خواستم اول تشکر کنم بابت جواب های جامع و متعدد دوستان ... !

اما نتیجه رو برای کسانی مثل خودم که ممکنه سوالشون مشابه باشه مینویسم ...

1 - کارت های زیادی در بازار هستش اما تعداد نه چندان زیادی هستن که با ویندوز 7 سازگاری کامل دارن و تعداد کمتری دوباره با 64 بیت اون هماهنگن.

من خودم بعد یه سری گشت و گذار دو مدل WMP600N برای PCI و WUSB600N برای USB رو انتخاب کردم.

2 - براکت متاسفانه تا جایی که من تونستم بگردم هیچ تنوع برندی وجود نداره ( کسی دیگه به کیفیت و برند یه همچین چیز کوچیکی توجه نمیکنه اصلا )

و تنهام تونستم تک پورت اون رو پیدا کنم.

3 - بازم طیق بررسی دیدم Bluetooth های مارک Cirago خیلی عالی هستن اما متاسفانه در بازار پیدا نکردم. برای همین مجبور شدم فعلا یک برندی که

شناختی هم ازش نداشتم رو واسه راه انداختن کارم بگیرم. اگر اون برند رو یافتید ، حتما تهیش کنید !

4 - من که چیزی که از هر لحاظ بپسندم تو بازار ندیدم ! اکثر مواردی هم که پیدا کرده بودم تو سایت های خارجی اینجا نبود.

اینم از اون دسته مواردیه که بخوای برند یا مدل خاصی رو انتخاب کنی فروشنده ترش میکنه ... :دی

همین !
من امروز پستتون رو دیدم
حالا که خریدی ازتون بپرسم که:
1- کارت شبکه دو تا گرفتی؟ هم pci هم usb ؟
2-قیمت چند؟
3-واینکه usb اون ورژنش چنده ببین همینه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره براکت و بلوتوث هم تنوع محصول زیاده تو بازار
ولی خب درهر حال مبارکت باشه

ebliser
09-07-2010, 16:02
1. نه فقط USB

2. قیمت 58 تومان

3. ورژن 2 ( جدیدتر از اون عکسی که گذاشتی که ورژن یکه )

بلوتوث که آره ( فقط برندی که من میخواستم نبود ) اما براکت من راستش ندیدم تنوع ! اگه دو پورتشو سراغ داری من واقعا نیاز دارم !

مرسی !