ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال در شبکه

pouyaHarvestmoon
04-07-2010, 21:05
سلام من به کمک فوری احتیاج دارم .... کمککککککککککککککک:19:
من میخوام بین دو کامپیوتر اطلاعات رد و بدل شه کسی هست که بتونه کمکم کنه؟:10:
با تشکر

!Plus
05-07-2010, 13:11
باید یکم با شبکه آشنا باشی...! IP/TCP ...!

با استفاده از کنترل WinSock می تونی این کار رو انجام بدی...!

ولی قبلش باید مشخص کنی که می خوای از چه پروتکلی استفاده کنی...!

دوتا پروتکل هست... TCP و UDP ...!

بحثش مفصله...!

برا چی میخوای...؟

_H2_
05-07-2010, 20:03
سلام
برنامه نویسی شبکه تحت پروتکل TCP/IP و زبان برنامه نویسی VB8/9/10:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1001574597

Morteza561
05-07-2010, 21:35
سلام
برنامه نویسی شبکه تحت پروتکل TCP/IP و زبان برنامه نویسی VB8/9/10:
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1001574597
ممنون ولی اینجا انجمن ویژوال بیسیکه ها. اینها مگه مال Net. نیستند؟ :18:

_H2_
05-07-2010, 23:59
سلام

ولی اینجا انجمن ویژوال بیسیکه ها. اینها مگه مال Net. نیستند؟
چرا اینطوری به جریان نگاه میکنید؟؟؟!!! مشکل همین جا و همین زاویه دید است.
اگر مایکروسافت Visual Basic را داده همان مایکروسافت بارها و بارها در منابع خود نسخه های بعدی Visual Basic را با نام Visual Basic 10 و Visual Basic 9 و Visual Basic 8 و... ذکر کرده.

متوجه منظورم میشوید؟
نمایه یک ویدیو آموزشی خیلی عادی و معمولی کانال 9 MSDN از شرکت مایکروسافت:
(همین الآن، همینطوری الکی سری زدم و این را دیدم)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نگاه کنید، ننوشته همان Visual Basic که عجیب و غریب است و شاخ دارد و از فضا امده!!! :31:
به سادگی و روانی نوشته Visual Basic 9.0
اینجا هم مگر انجمن Visual Basic نیست؟ :31:
از این موارد به وفور در منابع انلاین و کتوب مایکروسافت پیدا میکنید.
حرف من هم که نیست. بیان صریح خود مایکروسافت و صاحب اصلی تمام نسخه های Visual Basic.
متوجه منظورم میشوید؟

مشکل اینجااست که تا میخواهیم کسی را با نسخه های جدیدی تر Visual Basic آشنا کنیم، فوراً فرد فکر میکند چیز عجیب و غریب و غریبه ای به او معرفی میکنیم و میخواهیم با Visual Basic دشمنی کنیم و میخواهیم بگوییم نباید Visual Basic کار کرد !!! ولی چنین نیست.
همان مایکروسافتی که Visual Basic 4.0 را داد، همان Visual Basic 5.0 را هم داد، همان Visual Basic 6.0 را هم داد، همان Visual Basic 7.0 را هم داد و همان شرکت Visual Basic 8.0 و... را هم داده.

کلی عرض میکنم، برخی دوستان، چرا فکر میکنند نسخه های بالاتر Visual Basic از فضا اماده اند؟ :31:

این به نظر من بسیار نکته مهمی است که دوستان درک کنند وقتی از Visual Basic 10.0 صحبت میکنیم، منظور زبان برنامه نویسی فضایی یک شرکت جدید نیست.
طبق مستندات خود مایکروسافت این امتدادی است بر نسخه های قبلی.
بارها گفتم مثل تفاوت Visual Basic 5.0 است با Visual Basic 6.0 یا مثل تفاوت PhotoShop 6.0 با PhotoShop 7.0 !!!!

شما اگر به انجمن گرافیک بروید و از نسخه جدید PhotoShop CS5 صحبت کنید، آیا بقیه فکر میکنند دارید برای نرم افزار شرکت دیگری بازار گرمی میکنید و به PhotoShop آنها اهانت میکنید؟
آیا بقیه فکر میکنند نباید از CS5 صحبت کرد، چون گناهش هم این است که جدیدتر و قوی تر است و با Photoshop 7.0 فرق دارد!!!!

=====

من زبان Visual Basic را دوست دارم و سعی میکنم به دوستان و اعضای قدیم و جدید سایت و... در انجمن Visual Basic یادآوری کنم که نسخه جدیدتر همان Visual Basic از همان شرکت هم اماده و میتوانند از نسخه جدید هم استفاده کنند.

اینجا انجمن Visual Basic است و من هم چیزی غیر از زبان برنامه نویسی Visual Basic نگفتم و نخواهم گفت.
من که حرفی از Delphi و Pyton و Roby و Java و ++C و PHP و CGI و ... نزدم.

مطلب مرتبط، دوستان و اساتید اگر وقت کردند، نگاهی کنند، بد نیست. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این را هم عرض کنم که اینطور در نظر نگیرید که مطالب فوق به فرد خاصی عرض کردم. مخاطب این مطالب هر کسی است که بدون تعصب به برنامه نویسی Visual Basic علاقه دارد.

(((
خود من تا چند ماه پیش با Visual Basic 9.0 هم کار میکردم، (چون Visual Basic را دوست دارم)
ولی وقتی در فرودین ماه جاری Visual Basic 10.0 امد به سادگی و با خوشحالی ولش کردم و رفتم Visual Basic 10.0 نصب کردم.

درست به همان سادگی که سال 82 بود یا 83 (درست یادم نیست) Visual basic 6.0 را بعد از سالها کار ول کردم
و رفتم Visual Basic.Net 2003=Visual Basic 7.0 نصب کردم.
)))

موفق باشید.
:10:

pouyaHarvestmoon
06-07-2010, 14:44
با تشکر خودم دیروز یه کد دانلود کردم فهمیدم ولی هرکس بیشتر بتونه کمک کنه ممنون میشم:31::5:

Dark.Lord
06-07-2010, 14:59
خب نسخه 6 به بعد زمین تا آسمون با نسخه های قبلی فرق دارند،
این رو که نمی شه انکار کرد!
نسخه های قبلی به دات نت وابسطه نیستند که در نسخه های بعدی همین دات نت باعث شده که خیلی ها از زبان ویژوال بیسیک زده شوند...

greenboy
04-08-2010, 13:22
کمک
من میخوام با vb یک برنامه برای ثبت نامه های اداری در شهرداری بنویسم نمی دونم از کجا شروع کنم
این به آینده شغلیم وابسته کمکم کنید