ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : محافظ جهت لوازم صوتی و تصویری و تلویزیون

yaghini
04-07-2010, 13:50
با درود به همگی؛

درباره محافظ یک سرچ توی نت زدم و بیشتر مباحثی پیرامون محافظ کامپیوتر پیدا کردم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اونجا نظر دوستان روی استابیلایزر بود، البته برای کامپیوتر.

اینم یکی از بهترین و خوش قیمت ترین هاش (حدودا 100 تومن)

حالا سوال اینجاست :
برای لوازم صوتی تصویری دوستان چه وسیله ای رو توصیه میکنن؟

تلویزیون 40 اینچ و A/V ریسیور و دی وی دی پلیر و ریسیور م اه و ا ر ه رو میخوام بهش وصل کنم.. احتمالا در آینده هارد اکسترنال هم بهش اضافه بشه...

به نظر شما این فاراتل 2000 کافی هست؟

این یکی چطور چیزیه؟

کد:

ممنون از همه دوستان

aftab_azad20
04-07-2010, 15:18
چه خبره 100تومن من پارسال واسه کامپیوتر خریدم5000ت
میدونی 100هزار تومن چندتا بستنی میشه:31:

t_tanhayam
04-07-2010, 19:54
به نظر من بستگي به منطقه اي داره كه زندگي ميكنيد
اگر نوسانات برقي زيادي دارين قطعا براي جلوگيري از پيشامد هر گونه مشكلي يك دونه فاراتل بگيرين مارك خوبيه
و ارزش داره بخاطر وسايلتون اين هزينه رو بكنيد
اگر هم نوسانات زيادي ندارين به قول دوستمون به 100 تومان و خريد اسابلاييزر فكر نكنيد
با همين محافظ هاي معمولي كه رنج ولتاژ بدي هم ندارند مشكلتون حل ميشه

yaghini
04-07-2010, 23:03
نوسان برق که متاسفانه میزانش دست بنده نیست.

ولی تا حالا وسایلمون مشکلی نداشتن با نوسان برق...

دایو که تو پست اول معرفی کردم خوب هست؟ تا چه حد قابل اطمینانه؟

اون 50 تومنی که دوستمون گفتن چه مارکیه؟

استابیلایزر مصرف برق داره خودش؟

یکی از اهل فن الکترونیک باید بیاد اینجا و خیال همه رو راحت کنه...

t_tanhayam
04-07-2010, 23:17
نوسان برق که متاسفانه میزانش دست بنده نیست.

دوست گلم منظور من اين نبود كه دست شماست منظورم اين بود منطقتون از نظر نوسانات برقي به طور معمول چطوره ؟

دایو که تو پست اول معرفی کردم خوب هست؟ تا چه حد قابل اطمینانه؟

خوب يكي از مارك هاست تو بازار من با محافظ هي معمولي 10 توماني هم همون كار رو ميكشم

اون 50 تومنی که دوستمون گفتن چه مارکیه؟

ديگه هر كدوم با توجه به قابليت هاشون قيمت دارند والبته ماركشون

استابیلایزر مصرف برق داره خودش؟

خوب ديگه STB هست و پريز برق داره :46:

یکی از اهل فن الکترونیک باید بیاد اینجا و خیال همه رو راحت کنه...

ديگه با وجود اينترنت همه مهندس هستند :46:
در كل برادر اگه نوسانات برقي ندارين به اون صورت ومحله ارومي دارين :46:
توصيه ميكنم يك محافظ معمولي بگيرين و زياد هزينه نكنيد
نهايت شما تصميم ميگيرين

kaveh_d
05-07-2010, 09:04
محافظهای معمولی زیر 10 تومن، در واقع فقط یه قطع کننده برق هستند نه تثبیت کننده. اگه ولتاژ از یه حدی بیشتر یا کمتر بشه این محافظا برق رو واسه چند دقیقه از مصرف کننده قطع میکنن تا ولتاژ به محدوده نرمال برگرده. ایرادش اینه که اگه ولتاژ درست نشه ممکنه به عنوان مثال با وجود برق، فریزرتون ساعتها خاموش بمونه و تموم محتویاتش خراب بشه!

استابلایزها تغییرات ولتاژ برق رو جبران میکنن و همواره برق ثابتی رو به مصرف کننده میرسونن واسه همین قیمتشون خیلی بالاتره.
خلاصه اینکه اگه نور چراغاتون دائم کم و زیاد میشه، به عبارت فنی تر تغییرات ولتاژ برقتون بین 20 تا 30 ولت دائم در تغییره، خرید یکی از اون استابلایزها واسه ثابت نگه داشتن ولتاژ براتون از واجبلاته. در غیر اینصورت همون محافظای معمولی تو اکثر موارد کارتونو راه میندازن. محافظای معمولی دو نوعن. یکی واسه یخچال و دیگری واسه تلوزیون و کامپیوتر و... فرقشون تو مدت زمانیه که برق رو قطع نگه میدارن. واسه یخچال بیشتره واسه بقیه کمتر

afshin0914
05-07-2010, 09:26
سلام من مهندسی برق میخونم هیچ کدوم از اینا تو برق ایران به درد نمیخوره یه اتصال زمین بکنی کافیه

kaveh_d
05-07-2010, 10:27
سلام من مهندسی برق میخونم هیچ کدوم از اینا تو برق ایران به درد نمیخوره یه اتصال زمین بکنی کافیه

اتصال زمین چطوری جلوی نوسانات برق رو میگیره؟:18:

shkz
05-07-2010, 12:36

سلام.

دوست عزیز با این حرفت کل مهندسی برق رو بردی زیر سوال:31::18:

دوستان نظرات خوبی دادن و دوست صاحب تاپیک هم ظاهرا" خیلی حساس هست.

در کل خریدن استابیلایزر برای دستگاهی مانند یخچال یا فریزر کار خوبی هست ولی بیشتر دستگاه های الکترونیکی جدید میتونن ولتاز 100 تا 240 ولت رو تحمل کنن و برای اونها یه محافظ ساده که در صورت نوسانات لحظه ای برق رو چند ثانیه ای قطع کنه کافیه.:27:

ac800fr
05-07-2010, 13:00

در مهندسي برق اتصال زمين در درجه اول جهت تامين ايمني اشخاص بكار مي رود و در درجات بعدي تاثير مثبتي در دفع نويزهاي منابع تغذيه (بخصوص منابع تغذيه سويچينگ) و كنترل اضافه ولتاژ ها و ... دارد.
اما مشكل اصلي اين است كه برقي كه شما از برق منطقه اي تحويل مي گيريد به علت اختلالات شبكه توزيع برق منطقه اي و اجرا نشدن اصولي شبكه توزيع ، دائما" نوسال مي كند و كمتر از ميزان استاندارد 230 ولت (220 ولت قديم) مي باشد در اين شرايط اتصال زمين هيچ كاري در اين زمينه انجام نمي دهد.

yaghini
05-07-2010, 13:48
همه میدونیم که ممکنه برق تا الان مشکل نداشته باشه و امروز یک موردی پیش بیاد و یک لحظه یا ولتاژ بالا پائین بره یا فرکانس( البته اینو دوستان باسواد تر گفتن، بنده خودم عمران خوندم ولی عاشق الکترونیکم و خلاصه...).

در مورد اون دستگاه هایی که با ولتاژ 110 تا 220 کار میکنن من نمیتونم اظهار نظر کنم ولی در مورد ریسیور خودم که پایونیر هست، پشت اون یک سوئیچ داره برای: 110 و 120 و 220 و 230 و 250. این یعنی اینکه این وسیله نسبت به جریان بسیار حساس هست.

از اون حساس تر هارد اکسترنال هست.

و کلا اینکه مجموع این چند وسیله به همراه کامپیوتر و پرینتر و روتر و ... 4 یا 5 تومانی قیمت دارن که علاوه بر قیمت بحث دردسرهای جنبی هم پیش میاد...

من تا اینجا نتیجه گرفتم استابیلایزر تنها گزینه فنی هست که هم میتونه ولتاژ رو تثبیت کنه هم فرکانس رو، هر چند قیمت بالایی داره.

منظور بنده هم از مصرف برق، اتلاف انرژی (مصرف برق) درون خودش بود نه داشتن پریز دوست عزیز...

t_tanhayam
05-07-2010, 14:46
منظور بنده هم از مصرف برق، اتلاف انرژی (مصرف برق) درون خودش بود نه داشتن پریز دوست عزیز...

ميتونيد دستگاهي معرفي كنيد كه اتلاف انرژي نداشته باشه بهيچوجه ؟ :46:

t_tanhayam
05-07-2010, 14:53
محافظهای معمولی زیر 10 تومن، در واقع فقط یه قطع کننده برق هستند نه تثبیت کننده. اگه ولتاژ از یه حدی بیشتر یا کمتر بشه این محافظا برق رو واسه چند دقیقه از مصرف کننده قطع میکنن تا ولتاژ به محدوده نرمال برگرده. ایرادش اینه که اگه ولتاژ درست نشه ممکنه به عنوان مثال با وجود برق، فریزرتون ساعتها خاموش بمونه و تموم محتویاتش خراب بشه!

استابلایزها تغییرات ولتاژ برق رو جبران میکنن و همواره برق ثابتی رو به مصرف کننده میرسونن واسه همین قیمتشون خیلی بالاتره.
خلاصه اینکه اگه نور چراغاتون دائم کم و زیاد میشه، به عبارت فنی تر تغییرات ولتاژ برقتون بین 20 تا 30 ولت دائم در تغییره، خرید یکی از اون استابلایزها واسه ثابت نگه داشتن ولتاژ براتون از واجبلاته. در غیر اینصورت همون محافظای معمولی تو اکثر موارد کارتونو راه میندازن. محافظای معمولی دو نوعن. یکی واسه یخچال و دیگری واسه تلوزیون و کامپیوتر و... فرقشون تو مدت زمانیه که برق رو قطع نگه میدارن. واسه یخچال بیشتره واسه بقیه کمتر

البته كاوه جان يك رنج ولتاژ تعريفي هم دارند بين 30-40 ولت مثبت و منفي
با پيشنهادتون موافقم :46: