ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزارهای سازگاربا ویندوز7

mefmef
04-07-2010, 09:09
دوستان سلام
این تاپیک برای معرفی نرم افزارهایی است که شخصا روی ویندوز 7 نصب کردید و بدون درد سر نصب شده با ذکر مشخصات کامل مثل ورژن ، سال ساخت و .......

mefmef
04-07-2010, 09:15
Glary Utilities 100% freeware
این هم اولین برنامه برای بهینه سازی ویندوز و البته رایگان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehrdad38
04-07-2010, 09:16
سلام

این طوری که نمی شه هر کاربر بیاد بگه فلان نرم افزار رو نصب کردم سازگار بود با سون . بعد از یه مدت تبدیل به یه تاپیک طویل و بی نظمی خواهد شد که هیچ استفاده ای هم نداره.

mefmef
04-07-2010, 14:33
این طوری که نمی شه هر کاربر بیاد بگه فلان نرم افزار رو نصب کردم سازگار بود با سون . بعد از یه مدت تبدیل به یه تاپیک طویل و بی نظمی خواهد شد که هیچ استفاده ای هم نداره.

پس پیشنهاد شما چیه ؟

Dew Drop
04-07-2010, 14:38
سلام
نرم افزار که میگم یکی دو تا که نیست.کلی نرم افزار داریم هر کسی به سلیقه ونسبت به کار خودش به نرم افزار خاصی احتیاج داره.تازه اگه این کار رو بکنیم کلی همه با هم کلنجار میرن که اینجوری هم نظم تایپیک به هم میخوره که مال نصب شده ونشده و از این جور حرفا!!!
خوب هر کسی که در نصب افزارش تو ویندوز7 مشکل داره معمولا اینجا مطرح میکنه و دوستان هم کمکشون می کنند.

mehrdad38
04-07-2010, 15:59
پس پیشنهاد شما چیه ؟

من پیشنهادی ندارم. فقط می گم این تاپیک به جایی نمی رسه.

mefmef
05-07-2010, 09:05
سلام
نرم افزار که میگم یکی دو تا که نیست.کلی نرم افزار داریم هر کسی به سلیقه ونسبت به کار خودش به نرم افزار خاصی احتیاج داره.تازه اگه این کار رو بکنیم کلی همه با هم کلنجار میرن که اینجوری هم نظم تایپیک به هم میخوره که مال نصب شده ونشده و از این جور حرفا!!!
خوب هر کسی که در نصب افزارش تو ویندوز7 مشکل داره معمولا اینجا مطرح میکنه و دوستان هم کمکشون می کنند.

من قصدم این بود که اگر کسی دنبال یه نرم افزار می گرده که تو ویندوز7 جواب میده فقط یه تاپیک رو بخواد بگرده هرچند که بقول شما این تاپیک شلوغ باشه که اگه اینطور بشه بعدا می شه درمورد خلوت کردن و سروسامان دادن به اون فکر کرد

من پیشنهادی ندارم. فقط می گم این تاپیک به جایی نمی رسه.

شما وقتی می گید اینطوری نمی شه یعنی اعتقاد دارید که اینکار باید بشکل دیگه ایی انجام بشه یعنی باید یه پیشنهاد بهتری داشته باشید اینطور نیست !!!!!!!؟

mefmef
06-07-2010, 20:05
پس چی شد کسی نظری نداره ؟

pourya.3232
06-07-2010, 20:26
دوست من میخوای یه لیست از نرم افزارای ویندوز 7 که با یه سرچ تو گوگل پیدا میشه رو بزارید تا بقیه استفاده کنن
لیست مجموعه نرم افزاری پرند king 2010 هم پیدا کنید بد نیست اکثرشون ویندوز 7 ساپورت میکنن
من خودم از همین پرند استفاده میکنم

mefmef
06-07-2010, 22:03
دوست من میخوای یه لیست از نرم افزارای ویندوز 7 که با یه سرچ تو گوگل پیدا میشه رو بزارید تا بقیه استفاده کنن
لیست مجموعه نرم افزاری پرند king 2010 هم پیدا کنید بد نیست اکثرشون ویندوز 7 ساپورت میکنن
من خودم از همین پرند استفاده میکنم

خب فکر خوبیه اون نرم افزارهایی رو که خودتون نصب کردید و مشکلی نداشتند رو معرفی کنید

pourya.3232
07-07-2010, 13:21
اگه دوست داشتی در بیار بزار تو پست اول :20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید