ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازی هواپیمایی شوتینگ در جنگ ویتنام Navy F-14 - Against Vietnam

Hadi King
04-07-2010, 02:36
بازی جذابیـــه فقط زبون بازی چینی هست که چندان تاثیری نداره و راحت می تونید استفاده کنید.از نقاط قوت این بازی میشه به بازی بسیار زیبا و گرافیک و افکت های زیبا اشاره کرد :46:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Description :
F-14 fighter sweep driving the Vietnamese. This game set a new benchmark for flight shooting game, to achieve the air against the ground interchange is true fighter game. Wide map, dynamic ground, air fire, position against, disabled aircraft crash, bombing, burning, explosion charms, ground tremors, housing collapse, trees twisted by the rack, throw the enemy to fly, there is a large-scale humanitarian border destruction of weapons, many of the details again and again reflect the real sense of destruction of a sense of feeling of revenge.
موفق باشید!:40:

TR4NC3
04-07-2010, 14:23
7.بازی های معرفی شده فقط باید به زبان انگلیسی باشند.زبان هایی چون:روسیه ای،چینی،ایتالیاییو ...قابل قبول نیست.

Hadi King
04-07-2010, 16:17
7.بازی های معرفی شده فقط باید به زبان انگلیسی باشند.زبان هایی چون:روسیه ای،چینی،ایتالیاییو ...قابل قبول نیست.
سلام امیـــد جـــان !
قوانین رو من کامل و برا هر انجمنی خوندم قربونـــت برم !
بازی قشنگی بــود من گذاشتم چون اجــرا بازی آسون بـــود :20:
اگه از تو قوانین زبان چینی رو بردارن من تا دلت بخواد بازی زبان چینی اینجا میزارم :31:
حالا یکی دو تا تایپک که بازیش ارزش دانلود داشته باشه نباید اینجوری گیر بدین :41:
تو فروم های دیگه بزاری برا زحمت و تلاشت 100 تا ممنون . مرسی . تشکر میکنن ولی اینجــا ...
موفق باشید!:40:

Majid-6120
04-07-2010, 16:38
تو فروم های دیگه بزاری برا زحمت و تلاشت 100 تا ممنون . مرسی . تشکر میکنن ولی اینجــا ...
موفق باشید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هادی جون من کی این حرفو بهت زدم؟ :دی..........دیدی!

------------------------------------------------------------------------------

مشکلی نداره.............من امتحانش کردم....................شانسی هم گزینه ها رو بزنی میره تو بازی...........خیلی هم سخت نیست!............غصه نخورین تا چند روزه دیگه EN هم میاد!

خوش باشین!

TR4NC3
04-07-2010, 20:26
سلام امیـــد جـــان !
قوانین رو من کامل و برا هر انجمنی خوندم قربونـــت برم !
بازی قشنگی بــود من گذاشتم چون اجــرا بازی آسون بـــود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از تو قوانین زبان چینی رو بردارن من تا دلت بخواد بازی زبان چینی اینجا میزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یکی دو تا تایپک که بازیش ارزش دانلود داشته باشه نباید اینجوری گیر بدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا هادی اینا رو ولش .. این مهمه که بازی زبانش چینیه و این یعنی خلاف قوانین .. :دی