ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال خیلی باریک درباره ی PC-Suite

HADICARBON
03-07-2010, 22:37
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نرم افزار Pc-Siuite يه قسمت store image داره ويك قسمت transfer videos . كه توي store image مي شه ويدئوها را هم كپي كرد .چه فرقي مي كنن ؟

کنجکاویه دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شم اگر راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aydin_eb7777
03-07-2010, 22:46
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نرم افزار Pc-Siuite يه قسمت store image داره ويك قسمت transfer videos . كه توي store image مي شه ويدئوها را هم كپي كرد .چه فرقي مي كنن ؟

کنجکاویه دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شم اگر راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

store image برای انتقال عکس و ویدئو از گوشی به کامپیوتره اما transfer videos معمولا ویدئو را ردوبدل می کنه بین کامپیوتر و گوشی به صورت دو طرفه با این تفاوت که وقتی بخوای ویدئو را از طریق transfer videos به گوشی انتقال بدی می تونه فیلمها را تبدیل کنه به فرمتی که قابل پخش در گوشیت باشه مثلا AVI را به MP4- 3gp تبدیل می کنه

meshkiposh2200
04-07-2010, 00:05
هالا که بحث پی سی سویچ میخام بدونم پی سی سویچ 7 تی هست که فارسی ساپورت باشه یا همش مثل من فارسی ها را بر عکس مینویسند

aydin_eb7777
04-07-2010, 08:53
هالا که بحث پی سی سویچ میخام بدونم پی سی سویچ 7 تی هست که فارسی ساپورت باشه یا همش مثل من فارسی ها را بر عکس مینویسند
-----------
ببین دوست عزیز بر عکس نشون داده شدن فارسی فقط و فقط مربوط به ویندوز می شه خیلی از ماها فارسی را در ویندوز راه اندازی می کنیم اما نه به درستی و همین مشکل در زیر نویس بعضی فیلمها هم پیش میاد و وقتی تماشا می کنیم یا برعکسه یا به صورت حروف عجیب غریب نشون داده می شه
این فیلم را که تهیه کردم ببین و طبق توضیحات ویندوز را تنظیم کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

meshkiposh2200
04-07-2010, 16:33
دوست عزیز اگه مشکل از ویندوز باشه فایلها و فولدرهای فارسی هم توی ویندوز بر عکس نشون داده میشود در حالی که در ویندوز من اینطوری نیست و فقط توی پی سی سویچ مشکل دارم

aydin_eb7777
04-07-2010, 17:47
دوست عزیز اگه مشکل از ویندوز باشه فایلها و فولدرهای فارسی هم توی ویندوز بر عکس نشون داده میشود در حالی که در ویندوز من اینطوری نیست و فقط توی پی سی سویچ مشکل دارم
------------
نخیر فولدرها اشتباه نشون داده نمی شن و شما کاری که گفته شد را اگر دوست داری انجام بده با توجه به فیلم

HADICARBON
04-07-2010, 17:58
ممنون آیدین جان
به خاطر هر دوتا سوال :46::40:

meshkiposh2200
05-07-2010, 14:14
------------
نخیر فولدرها اشتباه نشون داده نمی شن و شما کاری که گفته شد را اگر دوست داری انجام بده با توجه به فیلم

من همیشه بعد از نصب ویندوز اولین کاری که انجام میدم عین همین کارهایی بود که توی فیلم نشون میداد.