مشاهده نسخه کامل
: سیستمی برای ورود به دنیای دیجیتال
shah abas
03-07-2010, 16:06
فکر کنم باید در این بخش تاپیک های مرجعی درست بشه با نام هایی مثلا:
سیستم در حدود قیمت----- کاربرد حرفه ای
سیستم در حدود قیمت ------ کاربرد نرم افزارهای سنگین
----------------------------------------------------------------------------
به هر حال:
یک سیستم یک نفر می خواهد بخرد.یک فردی :
فردی که معلم جوان است.با کامپوتیر در اداره و ... آشنا شده و کامیپوتر نداشته است. می خواهد کامپویتر بخرد که هر از گاهی با آن موزیک گوش دهد و فیلم باز کند و در ورد تایپ کند و به اینترنت برود و ...
کلا یک کاربری ساده.
مشخصات با ترتیب بهتر:
*کاربری فوق ساده
--اجرای نرم افزارهای بسته آفیس مایکروسافت-اجرای فایرفاکس-اجرای ویندوز سون-شاید نصب فتوشاپ برای آشنا شدن با قیافه اش
*مدت که سیستم باید کار کند ۲ سال
*مدت روشن ماندن سیستم در هر روز ۲ ۳ ساعت(نهایت)
*مانیتور چشم را اذیت نکند(تا آن جا که می دانم ۱۰۰ppi باشد)
--------------------------------------------------------------
من به شخصه فکر می کنم با ۳۰۰ ۴۰۰ تومن بشود برای همچین فردی یک سیستم جور کرد. به هر حال بودجه تا ۶۰۰ تومن در اختیارش هست.شما چه سیستم با چه هزینه ای را پیشنهاد می کنید؟
----------------------------------------------------------
اگر طرف خواست که سیستمش حداقل برای ۲ سال آینده مشکلی برای 3D نداشته باشه چه تغییری در سیستم پیشنهادیتون می دهید. مثلا یک مانیتور ۱۲۰ هرتزی حداقل فکر کنم واجب باشه.
Ultra_Black
03-07-2010, 19:50
سلام
CPU:AMD Athlon II X2 240=55
M.B:Biostar A785G3=75
RAM:SuperTalent 2Gb 1333 CL8=55
VGA:On Board=0
HDD:Seagate 250Gb (7200.12)=35
DVD RW:Liteon 24X=25
Power:Memonex Silent EX L.N 420W=36
Case:Green Zest=30
Monitor:AOC 931Fwz=135
Speaker:Creative SBS A200=26
Keyboard:A4Tech KBS-A5=9
Mouse:A4Tech X6-60D=8
All:489
shah abas
04-07-2010, 20:02
فکر کنم این تاپیک حداقل می تونه مهم بشه! چون بالاخره بحث خرید کامپویتر برای افراد زیادی هست که امروزه وارد دنیای دیجیتال می شوند.
و این خط رو هم اضافه کردم به درخواستم:
اگر طرف خواست که سیستمش حداقل برای ۲ سال آینده مشکلی برای 3D نداشته باشه چه تغییری در سیستم پیشنهادیتون می دهید. مثلا یک مانیتور ۱۲۰ هرتزی حداقل فکر کنم واجب باشه.
فکر کنم این تاپیک حداقل می تونه مهم بشه! چون بالاخره بحث خرید کامپویتر برای افراد زیادی هست که امروزه وارد دنیای دیجیتال می شوند.
سلام
برای3D (اگر منظورتون نمایش 3 بعدی هست)علاوه بر مانیتور باید کارت گرافیکتون هم این مورد رو ساپورت کنه
برای همین باید به سراغ کارت های انویدیا برید که قیمتشون برای ساپورت از حدود 200 هزار تومن به بالا شروع میشه
من این رو در یکی از تاپیک های همین بخش دیدم
البته من مانیتور 120 هرتزی در بازار ندیدم دوستان در این مورد بهتر می تونن راهنماییتون کنن
shah abas
04-07-2010, 20:35
سلام
برای3D (اگر منظورتون نمایش 3 بعدی هست)علاوه بر مانیتور باید کارت گرافیکتون هم این مورد رو ساپورت کنه
برای همین باید به سراغ کارت های انویدیا برید که قیمتشون برای ساپورت از حدود 200 هزار تومن به بالا شروع میشه
من این رو در یکی از تاپیک های همین بخش دیدم
البته من مانیتور 120 هرتزی در بازار ندیدم دوستان در این مورد بهتر می تونن راهنماییتون کنن
خب کسی قیمت و یافت شدن این مانیتور و کارت گرافیک ازش اطلاعاتی نداره؟(عجب جمله بندیی!)
و این که سیستم بدون بهینه سازی 3D چی پیشنهاد می کنید؟
ess_1362
04-07-2010, 20:35
CPU:AMD Athlon II X2 240=55
M.B:Biostar A785G3=75
RAM:SuperTalent 2Gb 1333 CL8=55
VGA:On Board=0
HDD:Seagate 250Gb (7200.12)=35
DVD RW:Liteon 24X=25
Power:Memonex Silent EX L.N 420W=36
Case:Green Zest=30
Monitor:AOC 931Fwz=135
Speaker:Creative SBS A200=26
Keyboard:A4Tech KBS-A5=9
Mouse:A4Tech X6-60D=8
All:489
سلام
با توجه به نوع کاربری که این بنده خدا داره نظر من هم همین سیستم پیشنهادی آقا بابک هست فقط یک تغییر کوچیک که پردازنده را یک مدل 4 هسته ای مثل AMD ATHLON II X4 630 به قیمت 100 تومن تهیه کنند
ضمن اینکه چون قصد دیدن فیلم را هم با سیستم دارند خرید یک مانیتور بهتر مثل P23500 از سامسونگ با قیمت 240 تومن یا W2253TQ از LG با قیمت 190 تومن میتونه گزینه بهتری باشه
راستش من هم تا به حال در بازار مانیتور 120 هرتزی را ندیدم ضمن اینکه هنوز برای خرید این قبیل قابلیتها برای PC یکم زود هست و همین کارتهای انویدیا با وجود تبلیغاتی که روش انجام شده متاسفانه کیفیت و کارایی قابل توجهی نداره
shah abas
13-07-2010, 21:34
ممنون. من که اطلاعاتی ندارم اما بعضی دوستان این اشکالات رو برای سیستم پیشنهادی گرفتند.اما فکر کنم مبتدی بودند. دلیل برای رد انتقادشون؟:
به نظر من این سیستم جالبی نیست.
من اگر بخوام برای كسی یك PC جمع بكنم حتما از CPU های INTEL استفاده میكنم. چه برای سیستم های LOW و چه برای سیستم های HIGH-END.
در ضمن به نظر من مادر بورد های BIOSTAR اصلا برد های جالبی نیستند و استفاده از یكی از بوردهای ASUS یا GIGABYTE رو پیشنهاد میدم.
هم چنین استفاده از رمهای DDR۳ در این سیتم یك خرج اضافی و بیهوده است.
چون رمهای DDR۳ فقط بر روی چیپست های X۵۸ و p۵۵ و ۸۸۵ AMD به دلیل وجود كنترلر حافظه كارایی خودشون رو نشون میدن.
و در آخر اینكه های memonex یكی از پاورهای افتضاح موجود در بازار ما هست ولی بازم فروشندگان این پاورها رو در اختیار مشتریان قرار میدهند.
به نظر من پاور های شركت گرین انتخاب مناسبی هستند.
و
سیستم خوبیه ولی یه چند مورد داره
پردازنده 240 در بازار نیست و باید 245 به قیمت 62 تومن خرید کنید
پیشنهاد میکنم هارد رو 500 گیگ خرید کنید درسته که از نظر فضا ممکنه نیاز به همچین هاردی نداشته باشند ولی سرعت 500 در کارهای مختلف اثر داره ( قیمت این هارد هم 10 تا 12 تومن بیشتر از هارد 250 هستش )
پاور ممونکس رو اصلا پیشنهاد نمیکنم شما با همین حدود بودجه از برند گرین یا تونب خرید کنید ( 330 و 350 وات )
ess_1362
14-07-2010, 11:57
به نظر من این سیستم جالبی نیست.
من اگر بخوام برای كسی یك PC جمع بكنم حتما از CPU های INTEL استفاده میكنم. چه برای سیستم های LOW و چه برای سیستم های HIGH-END.
در ضمن به نظر من مادر بورد های BIOSTAR اصلا برد های جالبی نیستند و استفاده از یكی از بوردهای ASUS یا GIGABYTE رو پیشنهاد میدم.
هم چنین استفاده از رمهای DDR۳ در این سیتم یك خرج اضافی و بیهوده است.
چون رمهای DDR۳ فقط بر روی چیپست های X۵۸ و p۵۵ و ۸۸۵ AMD به دلیل وجود كنترلر حافظه كارایی خودشون رو نشون میدن.
و در آخر اینكه های memonex یكی از پاورهای افتضاح موجود در بازار ما هست ولی بازم فروشندگان این پاورها رو در اختیار مشتریان قرار میدهند.
خيلي دوست دارم كه بدونم اين نظريه بالا مربوط به كي هست!!!
خيلي جالب هست مثلا اينكه مادربردهاي بايواستار جالب نيستند؟؟چرا جالب نيستند؟!در چه كارايي افتضاح عمل مي كنند؟!!
طبق بنچ ماركهايي كه به تازگي منتشر شده مدل biostar TA890FXE با قيمت 150 تومني در بازار ايران تقريبا ركورد اوركلاك پردازنده هاي AMD را زده(فقط چند هرتز ديگه مونده تا به ركورد برسه) در حاليكه مثلا مدل ايسوس با قيمت بالاي 250 تومن هنوز باياسي براي ساپورت 6 هسته اي بيرون نداده:31:
اين حرف براي پلتفرم 775 صادق هست ولي در مورد AMD كاملا رد ميشه(از ذكر دليل خودداري مي كنم)
در كيفيت پاورهاي گيرين شكي نيست ولي ممونكس يكي از با كيفيت ترين مدلهاي جهان هست!! حالا چطور همين مدل در بازار ايران افتضاح شده من نمي دونم
در مورد مادربرد آقا احسان توضیح کامل دادن
اما در مورد رم باید بگم که این صحبت برای سوکت منقرض شده ی 775 صادق هست و برای سوکت جدید اینتل AMD اصلا صادق نیست
شما با حرکت از سمت DDR2 به DDR3 قطعا تفاوت کارایی خواهید داشت ضمن اینکه تفاوت قیمت کمی DDR2 با DDR3 داره
لینک زیر اگرچه مقایسه ی بین رم های DDR3 ,هست ولی نشون دهنده ی این هست که حتی DDR3 800 به قول این لینک محدودیت در سرعت پردازنده ایجاد می کنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین حرف به نظر برای یک فروشنده است که می خواد مادربردهای DDR2 که روی دستش مونده رو رد کنه بره!!!!!
UPDATE1:
اینم لنکی در مورد تفاوت DDR2 با DDR3:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
While most PC builders won't "need" anything faster than mid-priced DDR2 for a while, DDR3 holds two key benefits over the technology it replaces: First, its maximum chip density has been extended to 8 Gb, allowing a 16-chip module to support a maximum 16 GB capacity. Second, its default voltage has been reduced to 1.50 volts from DDR2's 1.80 volts, resulting in a 30% power consumption decrease per clock speed.
البته لینک بالا برای زمانی بود که قیمت DDR3 بالا بود و خریدش مقرون به صرفه نبود اما حالا با تفاوت قیمت بسیار کمی که دارن اشتباه محض هست خرید رم نسل گذشته!!!!!!!!!
در مورد هارد هم چرت ترین حرفی بود که تا حالا شنیدم
ببینید هاردهایی که از یک سری هستن مثلا سری F3 سامسونگ همه شون با یه تکنولوژی ساخته میشن پس در مرحله ی اول همه ی هاردهای یک سری، دارای یک سرعت هستن ولی هاردهای حجیم تر چون نمی تونن ظرفیت رو در یک پلاتر قرار بدن مجبورن مثلا از دو پلاتر و بیشتر استفاده کنن که این امر باعث میشه که خواننده ی دیسک بین این دو پلاتر در حرکت باشه و برعکس سرعت پایین میاد نتیجه اینکه در برخی موارد هاردهای حجیم تر با سرعت کمتری کار می کنن
نکته: پلاتر دیسکی هست که حداکثر یک میزان ظرفیت رو قبول می کنه و برای همین برای افزایش ظرفیت باید یک پلاتر بصورت موازی رو پلاتر اول قرار بدن
مثلا هارد 1 ترابایت سیگیت (اگر اشتباه نکرده باشم) از دو پلاتر تشکیل شده
UPDATE2:
این توضیحی کوتاه در مورد پلاترهای هارد هیتاچی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
As mentioned earlier, it utilizes a five-platter design, so each platter stores 400GB, as opposed to 500GB with other manufacturers.
منم با این اظهار نظر خیلی حال کردم
واقعا با خوندنش یاد فروشنده های بیسواد شهرمون میوفتم که واقعا دلم به حالشون میسوزه.
shah abas
14-07-2010, 15:55
به به! بسیار ممنون.مخصوصا با این لینک دادن و توضیح های مفید. واقعا متشکرم.
sasan816
15-07-2010, 14:27
این رو کی گفته از نظر کیفیت حتی میتونم بگم از رین هم بهتره
shah abas
16-07-2010, 11:52
۳ تا فروشگاه که سر زدم دو تاشون بیخیال قطعات شدند و یکیش هم نماینده لاوان بود و گفت شنبه پیگیری کن. قطعات همسان(!) مثل این قطعات نمی تونید پیشنهاد بدید که تو شهرستان هم راحت پیدا بشه؟
shah abas
17-07-2010, 20:46
این لاوان موند برای فردا.
------------------------------------------------------
کسی قطعاتی راحت پیدا تر! از این قطعات پبشنهادی دوستان نمی تونه پیشنهاد بده؟
shah abas
20-07-2010, 14:48
خب.
فروشگاهی گفت با ۵۰۵ تومن می تونه جور کنه.
فقط:
۱-گفت ۲۵ تومن پول اسمبل و گارانتی یک ساله میگیره.اون گارانتیش که به درد خودش میخوره(فکر کنم) . اما اسمبل کردن واقعا این همه هزینه داره؟
۲-چرا سی پی یو اینتل پیشنهاد نداید؟ چون مغازه دارها اکثرا AMD کار نمی کردند و یکی دوتاشون گفت که AMD هنگام پردازش تواناییش رو ۹۰ درصد در اختیار یک کار انجام میده ولی اینتل پردازشش رو بین کارها تقسیم می کنه!(گرچه احتمال زیاد می دم از بی اطلاعیشون بود!)
۳-مادربورد هم چند تا اسلات برای رم داره؟ (یه طور کلی یکی دو آپگرید رو جا داره یا نه؟)
ess_1362
20-07-2010, 20:07
۱-گفت ۲۵ تومن پول اسمبل و گارانتی یک ساله میگیره.اون گارانتیش که به درد خودش میخوره(فکر کنم) . اما اسمبل کردن واقعا این همه هزینه داره؟بهش بگو من گارانتي شما را نمي خوام چون قطعات خودشون گارانتي دارند+اينكه براي اسمبل چيزي بين 10-15 تومن بهش بده
۲-چرا سی پی یو اینتل پیشنهاد نداید؟ چون مغازه دارها اکثرا AMD کار نمی کردند و یکی دوتاشون گفت که AMD هنگام پردازش تواناییش رو ۹۰ درصد در اختیار یک کار انجام میده ولی اینتل پردازشش رو بین کارها تقسیم می کنه!(گرچه احتمال زیاد می دم از بی اطلاعیشون بود!)در اين رنج قيمت هم كارايي AMD بيشتر هست و هم امكان ارتقاي بهتري داره.شما به فرض محال اگر پردازنده اينتل سوكت T بگيري و سال ديگه پردازنده يا مادربرد دچار مشكل بشه بايد دربدر دنبال جنس دست دوم باشي چون اين قطعات همين الان هم تقريبا توليدشون متوقف شده
ضمنا باز هم يك بنده خدايي نظريه جالب از خودشون در كردن!!:31:
من تا به حال همچين چيزي در مورد پردازش در پردازنده نشنيدم
۳-مادربورد هم چند تا اسلات برای رم داره؟ (یه طور کلی یکی دو آپگرید رو جا داره یا نه؟) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور كه از عكس پيداست دو تا اسلات بيشتر نداره
پس شما يا دو تا كيت 2 گيگ بگيريد يا فعلا يك دو گيگ بگيريد و در آينده براي ارتقا يك 2 گيگ ديگه اضافه كنيد
shah abas
24-07-2010, 20:42
یک سوال:
چرا هارد ۳۲۰ نه ؟ چون تفاوت قیمت خیلی کمه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.