ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب گیج کننده در بین 5770 های موجود کمک!!!!!!

ali4561m
03-07-2010, 11:13
سلام من واقعا گیج شدم به نظرتون کدوم رو بخرم MSI R5770 Hawk 1GB DDR5 یا SAPPHIRE VAPOR-X که هر دو ارتقا یافته اند برد ام اس آی875 هست کور کلوکش و ساپفایر 860 چکار کنم؟msi خوبه از نطر دوام و کارکرد یا ساپفایر؟سوال دوم آیا گیگا و ایسوز برد 5770 ارتقا شده زدن؟یا بردهای دیگه چی زدن ؟

Ultra_Black
03-07-2010, 11:20
سلام
MSI برند خوبی هست
شما قیمت اینایی رو که گفتین بفرمایید تا عرض کنم کدوم ارزش خرید بالاتری داره

ali4561m
03-07-2010, 11:57
سلام ساپفایر حدود 2300000 و msi حدود 2500000 تا 2600000 .به نظرتون همون 5770 معمولی با کور کلوک 850 چطوره یعنی 875 که ام اس آی زده خیلی تفاوت داره که 40 هزا تومن اختلاف بدم؟لطفا به سوال دومم که آیا برد ایسوز و گیگا یا برد های دیگه مثل این دوتا که گفتم هم 5770 ارتقا شده زدن یا نه جواب بدید.
مرسی

HardWare Professor
03-07-2010, 12:09
بهترین همون سافایره از هر لحاظ

خودت میتونی براحتی تا 900 ببری هستشو

ali4561m
03-07-2010, 12:47
مطمئنی درست میگی!msiمه کو کلوکش 875 هست و دو تا فن داره ! دوستان لطفا کمک کنند.
برد کلاب چطوره قیمتش 200 تومنه خیلی پاییناون خنک کنندگیش خوبه چون فن تو عکسش به نظز ضعیف میاد اینم عکش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم عکس msi

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکس ساپفایر

حالا لطفا نظر قطعی رو بدید کلاب خوبه چون قیمتش ارزونه از لحاظ خنک کنددگی کسی تست نکرده؟گارانتی و کارکردش چطوزه؟

ali4561m
03-07-2010, 12:54
این عکس ام اس آی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم عکس ساپفایر

حالا لطفا نظر قطعی رو بدید کلاب خوبه چون قیمتش ارزونه از لحاظ خنک کنددگی کسی تست نکرده؟گارانتی و کارکردش چطوزه؟

Ultra_Black
03-07-2010, 13:03
دوست من
بنده جای شما باشم 5770 با فن مرجع (معمولی) میگیرم حدود 200 تومن

در صورت لزوم هم میتونید براحتی حدود 12% اورش کنید!

ali4561m
03-07-2010, 13:15
فن مرجع اخه گیرنمیاد.در ضمن نظرتون در مورد کلاب و فن خنک کنندگیش ندادید .و همینطور Msi

Ultra_Black
03-07-2010, 13:22
فن مرجع اخه گیرنمیاد.
XFX بگیرید با همین قیمت

در ضمن نظرتون در مورد کلاب و فن خنک کنندگیش ندادید .و همینطور Msi
هر دو برند های معروف و معتبری هستند
احتمالا این مدل فن Club خنک کننوگی بهتری نسبت به مرجع داشته باشه

ali4561m
03-07-2010, 13:39
این xfx که گفتید هم باز فن مرجع که چجوری باید گیر بیارم هست؟آخه من شهرستانم
اینو الا ن هست که 212 قیمتشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی به نظرت بهتر این نیست که 230 بدم ساپفایر vapor-x

Ultra_Black
03-07-2010, 13:43
اینو الا ن هست که 212 قیمتشه
این که بقیمت 212 عالیه!
دست کمی هم از Vapor-X نداره
من جای شما بودم تو خریدش شک نمی کردم

HardWare Professor
03-07-2010, 13:50
من که 14 ماهه 4890 از گلاب گرفتتم با هسته 950

بدون هیچ مشکلی حتی دماش از مدل های مرجع پایینتره

در خرید کلاب شک نکن وگرنه پر فوش ترین برند کارت گرافیک در منطقه اتحادیه اروپا نبود

ali4561m
03-07-2010, 15:30
پس با این حساب سراغ MSI_R5770_Hawk_01 نرم به نظرتون به نظر خیلی عالی میاد

---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

MAGIDIYUM
03-07-2010, 15:44
نه مدل مرجع که هم خیلی کمیاب هست و کولینگ استانداردش زیاد به کار اور نمیاد و دماش از بسیاری از غیر مرجع ها بیشتره و نه این مدل msi که گرون هست و ارزش خرید نداره...چون شما 20 تومن بزاری روش و بیای تهران خرید کنی میتونی یه 5830 بخری.شما همون 5770 وپور ایکس رو بگیرید که حد وسط و میانه رو هست و کولینگ غیر مرجع خوبی داره و برای اور کلاک عالیه و هم برند بسیار معتبری داره و هم مقداری به طور استاندارد اور هست و به راحتی به این مدل msi با یه اور کوچیک میتونید برسید....

pedram_sad
03-07-2010, 16:07
دوستان از این برد ها کسی میدونه کدومش فنش صدای کمتری داره ؟

m_s_r_08
05-07-2010, 10:28
حالا منم یه نمونه از این کارت ها رو می خوام با برند HIS

فک کنم از مدل های خوش فیمت باشه . خودم از نزدیک دیدمشون برد واقعا عالیه داره کارانتیش محشره

esi222
07-07-2010, 09:15
بهترین همون سافایره از هر لحاظ

خودت میتونی براحتی تا 900 ببری هستشو

من که 5770 برند گیگابایت دارم خیلی راحت کلاک هسته تا 960 و کلاک مموری تا 1445 میاد که الان کلاک هسته رو روی 900 و مموری رو روی 1350 گزاشتم تمام بازیا رو تو رزولیشن فول اچ دی و با تمام جزئیات بدون هیچ مشکلی بازی میکنم.
نمیدونم بقیه برنها هم تا این مقدار به راحتی اور میشن یا نه؟

amd>intel
07-07-2010, 09:22
ONLY SAPPHIRE
سافایر بزگترین شریک تجاری AMD-ATI میباشد . مخصوصا الان نماینده رسمی پیدا کرده سالها بود این برند دست شرکتهای مختلف میچرخید ولی الان صاحب نماینده فروش مجاز در ایران شد .

alborz_k
07-07-2010, 16:39
ONLY SAPPHIRE
سافایر بزگترین شریک تجاری AMD-ATI میباشد . مخصوصا الان نماینده رسمی پیدا کرده سالها بود این برند دست شرکتهای مختلف میچرخید ولی الان صاحب نماینده فروش مجاز در ایران شد .
فقط امیدوارم حالا که به اصطلاح نماینده ی رسمی پیدا کرده ، با همون قیمت های بسیار منصفانه عرضه بشه و مثل بسیاری از محصولات افزایش قیمت کاذب پیدا نکنه!:11:

دوستان از این برد ها کسی میدونه کدومش فنش صدای کمتری داره ؟

کلأ همشون در زمان بی کاری ، کاملأ بی صدا هستند . در زمان پردازش سنگین ، مدل مرجع کمی صدا تولید می کنه که البته زیاد اذیت نمی کنه ، اگه دنبال نمونه ی کاملأ بی صدا و همچنین با قابلیت اورکلاک بالا هستین ، sapphire vapor-x کارایی و قابلیت اورکلاک خیلی خوبی داره و از نظر نویز هم جزء بهترین ها هست .

Advanced Ali-001
07-07-2010, 17:38
MSI_R5770_Hawk_01
همیشه واسه گرافیکا این msi ولخرجی میکنه اصن واسه همه محصولاش!
این قیمتش بالاس فکر کنم260باشه رسته یه بارکی برو5850بگیر دیگه!:27:

ONLY SAPPHIRE
اینم مارک خوبیه ولی از کل مارکها بیشترین تعداد مرجوعی که ارورمیداده شرکت برگشت زده مارکهای کینگ استونو ایسوس و....بوده ولی مارک گیگا کمترین تع داد مرجوعی داشته سافایر هم مارک خیلی خوبیه واست کار میکنه 7سال!:10:

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------

این این برو اصلاًردخور نداره اونقدر هم فروش داره به خدا خیلی عالیه فقط کافیه بفهمن اینو میخوایی!
واقعاًاین واسه شما بهترین انتخابه!البته فنش زیاد خاک میگیره که مجبور میشی بازش کنی کل کارت های گرافیکی اینجوریتمیز کردن فنش کارحضرت فیل می باشد!:46:

MAGIDIYUM
07-07-2010, 20:11
بله سافایر عالیه...ولی نه این مدل مرجعش....مدل وپور ایکس 5770 از سافایر..... خیلی بهتره و قابلیت اور خوبی هم دارهو خودش کمی اور شده و قدرت بیشتری داره و به خاطر خنک کنندش گرافیک نسبت به مدل مرجع تو حالت idle و full load.... دماش بین 5 تا 10 درجه کمتر و خنک تره...با این که تازه اور هم شده...وقتی این مدلش هست واسه چی آدم بره مدل مرجعش رو بگیره.

Advanced Ali-001
07-07-2010, 20:36
چه جالب میدونی من چند بار این مدل رو آوردن رفقا م تو بازارتعمیر کردن!.....:27:
سایه اینو با تیر میزنن!:27:اشتباه نکنی اینو بگیریا درسته سافایر خیلی مارک خوبیه ولی چند تا مدل آشغال هم داره مدل های شبیه این که دیگه بازاری ها رو خسته کرده:41:
بابا تو میخوایی بخری یه چیز خوب بخر دیگه کچل میکنه!:31:

alborz_k
07-07-2010, 20:59
سایه اینو با تیر میزنن!:27:اشتباه نکنی اینو بگیریا درسته سافایر خیلی مارک خوبیه ولی چند تا مدل آشغال هم داره مدل های شبیه این که دیگه بازاری ها رو خسته کرده:41:
مشکل مدل های مرجوعی چی بود؟!

MAGIDIYUM
07-07-2010, 21:06

مدل های شبیه این یعنی چی؟؟؟

یعنی ریمارکش اومده تو بازار؟؟؟

این مدلش که خیلی عالیه و میگن کمترین مرجوعی رو داره....:18:

نکنه منظور شما 5750 وپور ایکسه که یه ذره از این کوچیکتره و ظاهرش کاملا شبیه 5770 است.

Advanced Ali-001
07-07-2010, 21:19
مشکل مدل های مرجوعی چی بود؟!

من که نمی دونم باید از رفقا بپرسم......
ولی میگفتن خیلی ازیت میکنه.....:41:
مخصوصاًمدل4670سافایر.....:41:

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

ببین من نمیگم از بازاریا میپرسیدم میگفتن اینجوری یقه منو نگیرین!

alborz_k
07-07-2010, 22:54
من که نمی دونم باید از رفقا بپرسم......
ولی میگفتن خیلی ازیت میکنه.....:41:
مخصوصاًمدل4670سافایر.....:41:

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

ببین من نمیگم از بازاریا میپرسیدم میگفتن اینجوری یقه منو نگیرین!
این جا کسی یقه ی کسی رو نمی گیره !! :دی فقط می خوایم بدونیم که اگه عیبی هست ، از کجاش می تونه باشه . بی زحمت اگه از رفقا بپرسی ممنون می شم! :دی
آخه بردش با برد خنک کننده ی مرجع سافایر یکی هست (هر دو non -refrence هستن ) و احتمال این که یکیشون مشکل داشته باشه خیلی کمه!

Advanced Ali-001
08-07-2010, 10:18
گفتن از مشکل فن گرفته تا تراشهgpu تا ارور های مختلف وریستارت شدن سیستم و.....................
میگن10000000تا مشکل داره!که90%هم مجبور شدن گارانتیشو ببینن یا عوض کنن مدل رو یا بدن تعمیر......:27:
بیشترشونم که فربستادن شرکت عوض کنن!
موفق باشید.:10:

alborz_k
08-07-2010, 21:49
گفتن از مشکل فن گرفته تا تراشهgpu تا ارور های مختلف وریستارت شدن سیستم و.....................
میگن10000000تا مشکل داره!که90%هم مجبور شدن گارانتیشو ببینن یا عوض کنن مدل رو یا بدن تعمیر......:27:
بیشترشونم که فربستادن شرکت عوض کنن!
اینایی که گفتی آدمو یاد xbox 360 به خصوص از falcon به قبل می اندازه!! :دی
احساس می کنم که رفقاتون کمی در این زمینه اغراق کردن! :دی

Advanced Ali-001
08-07-2010, 21:59
اینایی که گفتی آدمو یاد xbox 360 به خصوص از falcon به قبل می اندازه!!
احساس می کنم که رفقاتون کمی در این زمینه اغراق کردن!
نه اتفاقاًمن خودم بااین چیزایی که گفتید بی نهایت مخالفم نظر شخصیه......
اونا فقط به رضایت مشتری فکر میکنن وآینده کاریشون!

pedram_sad
09-07-2010, 20:51
دوستان من میخوام یک 5770 بگیرم
موندم رسیک کنم بیام سمت ATI دوباره ؟

چند سال قبل با چند تا از کارت هاش رو چند تا سیستم کار میکردم دهن مهن نگذاشته بود از بس این Catalyst هاش مشکل داشت هم تو بازی هم تو windows

این 5770 هم الان یک ساعتی چندین و چند فروم خارجی رفتم خودنم دیدم چقدر مشکل ازش گزارش شده
به خصوص برند های XFX و Sapphire

مشکلاتی که چندین و چند نفر تو چندین سایت ماه هاست درگیرشن
مثل اومدن خط های افقی روی صفحه در حالت full screen برای دیدن فیلم
BSOD دادن تو بازی های مختلف بعد از چند دقیقه بازی
Crash کردن هنگام اجرای DX 11
و ...

خیلی ها با عوض کردن BIOS حل شد مشکلشون خیلی ها هم نه
خیلی ها catalyst جدید گرفتن یک مشل حل میشد بعد تو فلان بازی خاص مشکل ایجاد میشد

و یک نکته جالب که میگفتن ATI همیشه با اون مشکل داشته V-Sync بوده که خیلی ها میگفتن با فعال کردنش FPS تا یک سوم می اومده پایین و مثلا 100 و 90 میشده 30 که خیلی شاکی بودن

من میخواستم 260 بردارم که اون همه اصلا پیدا نمیشه تو بازار

mohsenslr
09-07-2010, 21:19
وقتی این مدلش هست واسه چی آدم بره مدل مرجعش رو بگیره.

مدلهای مرجع قابلیت افزایش ولتاژ رو دارند و درنتیجه میتونید بیشتر اور کنید.اما مدلهای غیر مرجع ولتاژشون قفل شده و تا یه حد مشخصی میتونید اور کنید.البته برای کسی که نمیخواد از اینجور کارا سر کارت گرافیک در بیاره مدهای غیر مرجع پیشنهاد میشه که خنک کننده های بهتری دارند .:31:

alborz_k
09-07-2010, 21:58

چند سال قبل با چند تا از کارت هاش رو چند تا سیستم کار میکردم دهن مهن نگذاشته بود از بس این Catalyst هاش مشکل داشت هم تو بازی هم تو windows

این 5770 هم الان یک ساعتی چندین و چند فروم خارجی رفتم خودنم دیدم چقدر مشکل ازش گزارش شده

و ...

و یک نکته جالب که میگفتن ATI همیشه با اون مشکل داشته V-Sync بوده که خیلی ها میگفتن با فعال کردنش FPS تا یک سوم می اومده پایین و مثلا 100 و 90 میشده 30 که خیلی شاکی بودن

اون مشکلاتی که گفتین ، اکثرأ در نمونه های اولیه ی کارت ها وجود داره و بعدش کاملأ اصلاح می شن . XFX , sapphire هم از بهترین و مطمئن ترین تولید کننده های کارت گرافیک هستند . در کل این مشکلات به خاطر کاستی های نرم افزاری هست که باعث می شه کارت جدید نتونه وظیفشو به طور درست انجام بده که البته با به روز کردن درایو قطعه مشکلات حل می شن مثلأ همین 5770 با گذشت بیش از 1 سال از عرضش ، 99% از نواقص درایوش حل شدن البته این مشکلات فقط مخصوص ATI نیست ، مثلأ همین کارت های geforce 470/480 gtx هم تمام مشکلاتی که شما ذکر کردین رو به علاوه ی چیز های بسیار وحشتناک تر رو داره!:دی و هنوز هم خیلی هاشون بر طرف نشدن !!
در کل اگه 5770 از نظر کارایی می تونه شما رو راضی کنه ، لازم نیست که نگران کیفیت باشین (احتمال خرابی هر قطعه ای وجود داره و هیچ کس نمی تونه تضمین کنه که یک قطعه 100% سالم باشه و یا مشکل نداشته باشه )
در مورد v-sync بگم که در واقع کارش این هست که تعداد فریم رو به 30 فریم در ثانیه محدود کنه و با این کار هم در استفاده از منابع سیستم صرفه جویی می شه و هم جلو افت فریم گرفته می شه ، پس این کم شدن تعداد فریم به 30 رو نمی تونیم ضعف کارت گرافیک بدونیم . (کلأ v-sync یک مقدار کیفیت تصویر رو کاهش می ده و ممکنه باعث کرش شدن بازی هم بشه )
در کل خرید 260gtx به هیچ وجه توصیه نمی شه ، چون هم از رده خارجه و علاوه بر این که از نظر کارایی و معماری ساخت در سطح پایین تری هست ، مصرف ، حرارات تولیدی و حجم بزرگتری هم داره .
کارت فعلیتون چی هست؟

maziarzar
09-07-2010, 22:02
ati 5750 msi hawk

pedram_sad
09-07-2010, 23:07
اون مشکلاتی که گفتین ، اکثرأ در نمونه های اولیه ی کارت ها وجود داره و بعدش کاملأ اصلاح می شن . XFX , sapphire هم از بهترین و مطمئن ترین تولید کننده های کارت گرافیک هستند . در کل این مشکلات به خاطر کاستی های نرم افزاری هست که باعث می شه کارت جدید نتونه وظیفشو به طور درست انجام بده که البته با به روز کردن درایو قطعه مشکلات حل می شن مثلأ همین 5770 با گذشت بیش از 1 سال از عرضش ، 99% از نواقص درایوش حل شدن البته این مشکلات فقط مخصوص ATI نیست ، مثلأ همین کارت های geforce 470/480 gtx هم تمام مشکلاتی که شما ذکر کردین رو به علاوه ی چیز های بسیار وحشتناک تر رو داره!:دی و هنوز هم خیلی هاشون بر طرف نشدن !!
در کل اگه 5770 از نظر کارایی می تونه شما رو راضی کنه ، لازم نیست که نگران کیفیت باشین (احتمال خرابی هر قطعه ای وجود داره و هیچ کس نمی تونه تضمین کنه که یک قطعه 100% سالم باشه و یا مشکل نداشته باشه )
در مورد v-sync بگم که در واقع کارش این هست که تعداد فریم رو به 30 فریم در ثانیه محدود کنه و با این کار هم در استفاده از منابع سیستم صرفه جویی می شه و هم جلو افت فریم گرفته می شه ، پس این کم شدن تعداد فریم به 30 رو نمی تونیم ضعف کارت گرافیک بدونیم . (کلأ v-sync یک مقدار کیفیت تصویر رو کاهش می ده و ممکنه باعث کرش شدن بازی هم بشه )
در کل خرید 260gtx به هیچ وجه توصیه نمی شه ، چون هم از رده خارجه و علاوه بر این که از نظر کارایی و معماری ساخت در سطح پایین تری هست ، مصرف ، حرارات تولیدی و حجم بزرگتری هم داره .
کارت فعلیتون چی هست؟
بحث اینه که تو نسخه های جدید کارت ها هم هست
شما همین تاپیک ها و فورم های خارجی که این مشکلات توش پیگیری میشه رو مطالعه کنی پست ها همه تاریخ های جدیدی داره که طرفه مثلا همین 1 ماه قبل کارت گرفته اینه اوضاعش

تو فرومی مثل بازی سنتر هم چندی پیش یکی دو نفر xfx 5770 خریدن که مدام مشکلاتی مثل GSOD یا BSOD داشتن و مشکلاتی که قبلا اعلام کردم که حتی با Catalyst های جدید هم رفع نشد

در مورد V-Sync هم درسته فریم رو تنظیم میکنه
ولی تو کارت های nvidia تاثر خیلی خفنی روی Fps نمیگذاره
ولی اونجا اشاره شده بود تو Application ای که مثلا 180 یا 200 fps طرف داشت میگرفت با Crossfire این گزینه تا 20 اورده بود پایین که اصلا قابل قبول نیست

کارت خود من 260 هست و راضیم
برای یک سیستم دیگه میخواستم ببندم که اصلا نیست 260 دیگه
این 5770 رو هم تا دم سفارش رفتم و این مشکلات عددیش رو اخرین لحظات با Search فهمیدم

m_s_r_08
09-07-2010, 23:51

و ...

ما که دو تا 5770 کراس کردیمو هیچ مشکلی نداره قدرتش هم از یه5870 اور شده بیشتره البته برندش XFX دیگه........

alborz_k
10-07-2010, 00:01
بحث اینه که تو نسخه های جدید کارت ها هم هست
شما همین تاپیک ها و فورم های خارجی که این مشکلات توش پیگیری میشه رو مطالعه کنی پست ها همه تاریخ های جدیدی داره که طرفه مثلا همین 1 ماه قبل کارت گرفته اینه اوضاعش

تو فرومی مثل بازی سنتر هم چندی پیش یکی دو نفر xfx 5770 خریدن که مدام مشکلاتی مثل GSOD یا BSOD داشتن و مشکلاتی که قبلا اعلام کردم که حتی با Catalyst های جدید هم رفع نشد

در مورد V-Sync هم درسته فریم رو تنظیم میکنه
ولی تو کارت های nvidia تاثر خیلی خفنی روی Fps نمیگذاره
ولی اونجا اشاره شده بود تو Application ای که مثلا 180 یا 200 fps طرف داشت میگرفت با Crossfire این گزینه تا 20 اورده بود پایین که اصلا قابل قبول نیست

کارت خود من 260 هست و راضیم
برای یک سیستم دیگه میخواستم ببندم که اصلا نیست 260 دیگه
این 5770 رو هم تا دم سفارش رفتم و این مشکلات عددیش رو اخرین لحظات با Search فهمیدم
چند تا سایت خارجی و فروم ---------- رو دیدم ، متأسفانه فروم l.i.o.n computer آفلاین بود . چیزهایی رو دیدم که اتظار داشتم ببینم! :دی دیگه خودتون از مشکلات آگاهین :دی پس من فقط چند تا نکته رو می گم:

تمام مشکلات مال قبل از درایو 9.12 بودن (چندین جا یدم که اعلام کرده بودن مشکلات با 9.3 حل شده و الان نسخه ی کاتالیست برای دانلود 9.6 هست)
تا حالا چندین هزار کارت تولید شده و این تعداد خرابی (که عمومأ نرم افزاری بودن و 90% به طور کامل بر طرف شدن بسیار محدود هست )
چند جا خوندم که شرکت سافایر اعلام کرده که مشلات کارت هاش (به خصوص سری vapr-x ) رو کاملأ حل کرده ، متأسفانه ممکنه که هنوز در ایران مدل های قدیمی رو به مشتری ها بدن)
من نظرم رو تو همون پست قبلی گفتم ، تمام قطعات کامپیوتری در زمان عرضه ممکنه مشکلاتی داشته باشن و کارت های سری 5 ati به دوره ای رسیدن که می شه بهشون اعتماد داشت! البته ، در کل اگه شک دارین ، بهتره که این مدل رو نگیرین ، چون تجربه نشون داده که آدم از هر چی که بترسه ، سرش می اد!! :دی
در مورد v-sync هم تا حالا چیزی نشنیدم ، تو اکثر کارت های ati همون 60 یا 30 رو انتخاب می کنه .

---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

ما که دو تا 5770 کراس کردیمو هیچ مشکلی نداره قدرتش هم از یه5870 اور شده بیشتره البته برندش XFX دیگه........
سلام. برای سیستم خودتون؟!
الان XFX هم به اندازه ی سافایر مورد اتهام هست! :دی

ali4561m
10-07-2010, 12:51
دوستان سلام من الان دارم 5770 مارک ساپفایرو میخرم 213 اینم عکیش خود فروشنده که میگفت جدیدتره از vapor-x اخه نگاه کردم vapor-x و همینطور بقیه مدلها فقط رادیات روی پردازنده دارن ولی این کامل رادیات تا آخر برد کشده شده داره لطفا بررسی کیند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا دقت کن رو vapor-x فقط یه رادیات داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pedram_sad
10-07-2010, 13:16
چند تا سایت خارجی و فروم ---------- رو دیدم ، متأسفانه فروم l.i.o.n computer آفلاین بود . چیزهایی رو دیدم که اتظار داشتم ببینم! :دی دیگه خودتون از مشکلات آگاهین :دی پس من فقط چند تا نکته رو می گم:

تمام مشکلات مال قبل از درایو 9.12 بودن (چندین جا یدم که اعلام کرده بودن مشکلات با 9.3 حل شده و الان نسخه ی کاتالیست برای دانلود 9.6 هست)
تا حالا چندین هزار کارت تولید شده و این تعداد خرابی (که عمومأ نرم افزاری بودن و 90% به طور کامل بر طرف شدن بسیار محدود هست )
چند جا خوندم که شرکت سافایر اعلام کرده که مشلات کارت هاش (به خصوص سری vapr-x ) رو کاملأ حل کرده ، متأسفانه ممکنه که هنوز در ایران مدل های قدیمی رو به مشتری ها بدن)
من نظرم رو تو همون پست قبلی گفتم ، تمام قطعات کامپیوتری در زمان عرضه ممکنه مشکلاتی داشته باشن و کارت های سری 5 ati به دوره ای رسیدن که می شه بهشون اعتماد داشت! البته ، در کل اگه شک دارین ، بهتره که این مدل رو نگیرین ، چون تجربه نشون داده که آدم از هر چی که بترسه ، سرش می اد!! :دی
در مورد v-sync هم تا حالا چیزی نشنیدم ، تو اکثر کارت های ati همون 60 یا 30 رو انتخاب می کنه .
!
بابت توضیحاتت ممنونم
البته اگه انور بود راحت تر میشد خرید کرد چون هم فروشگاه ها کارت های جدید رو خیلی زود جایگزین میکنن هم rma دارن
اینجا ولی نه
ممکنه کارتی که بهت میدن مدت ها تو انبار باشه و از همون سری های مشکل دار
گارانتی هم که خودت بهتر میدونی

راستی power green gp485a برای این کارت کافیه ؟
در کنار

Intel E7300
2*1 GB Patriot DDR2 800
Asus P5KPL/1600
Maxtor 320GB Sata
Samsung DVD-Writer
Green Orbit Case
3 * 12v 12cm fan
Skystar 2.6d ---

شما خودت ATI داری ؟

pedram_sad
10-07-2010, 23:55
4 مشکل شایع کارت 5770 که خیلی جاها اشاره شده

Vertical line problem
Youtube problem
Big Mouse Pointer
Driver crashes

راه حل های پشنهادی :

این تاپیک رو خوندم پست هاش ماله چند روز قبله واقعا ادم حس بدی بهش دست میده :

esi222
11-07-2010, 09:55
بابت توضیحاتت ممنونم
البته اگه انور بود راحت تر میشد خرید کرد چون هم فروشگاه ها کارت های جدید رو خیلی زود جایگزین میکنن هم rma دارن
اینجا ولی نه

در کنار

Intel E7300
2*1 GB Patriot DDR2 800
Asus P5KPL/1600
Maxtor 320GB Sata
Samsung DVD-Writer
Green Orbit Case
3 * 12v 12cm fan
Skystar 2.6d ---

شما خودت ATI داری ؟

485 به نظر کافیه به شرطی که دیگه چیزی اضافه نکنی(منظورم سخت افزاره).ولی جهت محکم کاری Green 535B پیشنهاد میشه.

ess_1362
11-07-2010, 12:03
مدلهای مرجع قابلیت افزایش ولتاژ رو دارند و درنتیجه میتونید بیشتر اور کنید.اما مدلهای غیر مرجع ولتاژشون قفل شده و تا یه حد مشخصی میتونید اور کنید.البته برای کسی که نمیخواد از اینجور کارا سر کارت گرافیک در بیاره مدهای غیر مرجع پیشنهاد میشه که خنک کننده های بهتری دارند

اینو من بکل تکذیب می کنم!!
این قفل کردن ولتاژ ها نرم افزاری هست و برای اورکلاک تحت MSI AFTER BURNER باید فایل INF نرم افزار را دستکاری کنید تا هم ولتاژ و هم فرکانس کاملا باز بشه و دیگه کارت مرجع و غیر مرجع را نمیشناسه
دوستان در قسمت اورکلاک کارت گرافیکی کامل در این مورد بحث کردن و کارتها را هم حسابی اورکلاک کردن!!
یعنی اگر شما این موضوع را نمی دونستین اصلا صلاحیت اورکلاک کردن کارت گرافیک را ندارین(که خود نرم افزار هم همین را به شما گفته:31::31:)

به هر حال انتخاب بین این کارتها چندان سخت نیست چون هسته و حافظ و تقریبا مدار کلیه این کارتها با هم یکی هست و فقط می مونه خنک کننده و یکسری ریزه کاری های دیگه!
البته همه برندها ممکن هست مشکلاتی داشته باشند و این طبیعی هست ولی نباید این مشکلات را کلی فرض کرد

alborz_k
11-07-2010, 12:18
بابت توضیحاتت ممنونم
اینجا ولی نه

در کنار

Intel E7300
2*1 GB Patriot DDR2 800
Asus P5KPL/1600
Maxtor 320GB Sata
Samsung DVD-Writer
Green Orbit Case
3 * 12v 12cm fan
Skystar 2.6d ---

شما خودت ATI داری ؟
در مورد گارانتی می دونم چی می گی ، من نسل اول p5q رو گرفته بودم که متأسفانه بایوسشون مشکل داشت و بعد از یک مدت از کار می افتادن!! شرکت محترم ویستاپخش یک ماه تمام منو سر کار گذاشته بود و می گفت محصول مشابه نداریم که تعویش کنیم!!! آخرش هم برد رو نه تعمیر کردن و تعویض!!
485 برای این سخت افزار کاملأ کافیه ، البته دیگه بهرته اورکلاک نکنه چون واقعأ به پاور فشار می اره .
من خودم sapphire ati adeon4850 دارم ، حدودأ 1 هفته بعد از عرضش تو ایران خریده بودم ! :دی تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم (کارت اکثر اوقات تا 690-2200 اورکلاک هست و دماش در هنگام بازی بالای 90 درجه هست
)
در مورد اون لینک های جدیدی که دادین ، تنها مشکل باقی مونده ی این کارت ها فرکانس بسیار پایین رم و gpu در حالت 2dهست که در حالت های بسیار بسار خاصی باعث نا پایداری کارت می شه که با چند تغییر کوچک در درایو و کمی افزایش فرکانس این مشکل هم کاملأ حل می شه .

pedram_sad
11-07-2010, 12:54
485 به نظر کافیه به شرطی که دیگه چیزی اضافه نکنی(منظورم سخت افزاره).ولی جهت محکم کاری Green 535B پیشنهاد میشه.
power رو میدم همین 535 بگیره بهتره

در مورد گارانتی می دونم چی می گی ، من نسل اول p5q رو گرفته بودم که متأسفانه بایوسشون مشکل داشت و بعد از یک مدت از کار می افتادن!! شرکت محترم ویستاپخش یک ماه تمام منو سر کار گذاشته بود و می گفت محصول مشابه نداریم که تعویش کنیم!!! آخرش هم برد رو نه تعمیر کردن و تعویض!!
485 برای این سخت افزار کاملأ کافیه ، البته دیگه بهرته اورکلاک نکنه چون واقعأ به پاور فشار می اره .
من خودم sapphire ati adeon4850 دارم ، حدودأ 1 هفته بعد از عرضش تو ایران خریده بودم ! :دی تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم (کارت اکثر اوقات تا 690-2200 اورکلاک هست و دماش در هنگام بازی بالای 90 درجه هست
)
در مورد اون لینک های جدیدی که دادین ، تنها مشکل باقی مونده ی این کارت ها فرکانس بسیار پایین رم و gpu در حالت 2dهست که در حالت های بسیار بسار خاصی باعث نا پایداری کارت می شه که با چند تغییر کوچک در درایو و کمی افزایش فرکانس این مشکل هم کاملأ حل می شه .
مرسی
نمیدونم والا الان مالکین کارت های ATI به خصوص سری 5000 دو دسته شدن :
1 - شدیدا راضی هستن تو همین فروم و bc و br و pt و خیلی جاهای دیگه ه خیلی راحت دارن بازی میکنن و کارت هاشون هم انصافا هم برق کمی مصرف میکنه هم خنکه هم قدرت بالا داره که این دسته ادم رو ترغیب میکنن

2 - این دسته هم دقیق همون کارت ها و همون مدل های دسته اول رو دارن ولی با دنیایی از مشکلات کوچیک و بزرگ در گیرن و حل هم نشده براشون و این دسته ادم رو منصرف میکنن

بد بختی تو تهران نبودن هم درد سر رو بیشتر میکنه که این کارت رو برای این سیستم بگیریم و مشکلی داشته باشه باید بدیم گارانتی که همین تهران نبودن کمش 5 روز بی کارت میکنه ادم رو

کارت دوستمون esi222 از برد gigabyte هست و راضی هستن

منم این برد رو میگذارم اولوین چون از xfx و sapphire خیلی چشم ترسید با این همه حجم سنگین مطالبی که خوندم

اگه هم این نشد به نظرتون این مدل چطوره ؟

HIS H577Q1GD
Radeon 5770 IceQ 5

تو سایت انفور ماتیک گستر زده 227 تومان

نقدش رو خوندم یک unboxing and install video هم از youtube ازش دیدم که طرف تست دما میگرفت خیلی خنک تر از مرجع بود

mohsenslr
11-07-2010, 13:09
اینو من بکل تکذیب می کنم!!
این قفل کردن ولتاژ ها نرم افزاری هست و برای اورکلاک تحت MSI AFTER BURNER باید فایل INF نرم افزار را دستکاری کنید تا هم ولتاژ و هم فرکانس کاملا باز بشه و دیگه کارت مرجع و غیر مرجع را نمیشناسه
دوستان در قسمت اورکلاک کارت گرافیکی کامل در این مورد بحث کردن و کارتها را هم حسابی اورکلاک کردن!!
یعنی اگر شما این موضوع را نمی دونستین اصلا صلاحیت اورکلاک کردن کارت گرافیک را ندارین(که خود نرم افزار هم همین را به شما گفته:31::31:)

به هر حال انتخاب بین این کارتها چندان سخت نیست چون هسته و حافظ و تقریبا مدار کلیه این کارتها با هم یکی هست و فقط می مونه خنک کننده و یکسری ریزه کاری های دیگه!
البته همه برندها ممکن هست مشکلاتی داشته باشند و این طبیعی هست ولی نباید این مشکلات را کلی فرض کرد
ببخشید! من نمیدونستم.این حرف رو از یکی از بچه های همین فروم شنیدم! چون خودم میخواستم 5870 بخرم اینو بهم گفت.از این به بعد تا از حرفی مطمئن نشدم جایی مطرح نمی کنم.در هر صورت ممنون.:46:

Stream
11-07-2010, 13:21
4 مشکل شایع کارت 5770 که خیلی جاها اشاره شده

Vertical line problem
Youtube problem
Big Mouse Pointer
Driver crashes

راه حل های پشنهادی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین تاپیک رو خوندم پست هاش ماله چند روز قبله واقعا ادم حس بدی بهش دست میده :

مشکل V-Sync یه مشکل واقعیه که در "بعضی" HD 5770 های قدیمی تر وجود داره، دلیلش هم یک اشکال توی خطوط Fabrication در TSMC بوده. این قضیه با درایور و ... قابل حل نیست و تنها راه حل پایین آوردن فرکانس هسته کارت است. این مشکل تقریبا توی محصولاتی که 6 ماه اخیر تولید شدن دیگه وجود نداره. الان همه جای دنیا اگه اشتباها محصولی به شما بدن که این مشکل رو داشته باشه تغویض می کنند، ولی در ایران ... :دی

مشکلات YouTube ، ربطی به YouTube و کارت گرافیک نداره و یک باگ در نسخه قبل Adobe Flash Player در استفاده از Hardware Acceleration بوده. الان نسخه جدید اومده و این مشکلات حل شده.

Big Mouse Pointer یک باگ نرم افزاری بوده که حل شده .. Driver Crash هم توی هر سیستمی می تونه اتفاق بیفته و درصد سیستم هایی که چنین مشکل هایی دارن در حدی نیستند که بخوایم تقصیر رو گردن خود کارت گرافیک بندازیم.

اون سبک تاپیک ها (یکی مشکل رو اعلام کنه و 200 نفر هم بیان و بگن ما هم مشکل داریم و ...) رو تقریبا برای هر محصولی که دلتون بخواد می تونید پیدا کنید.

پی نوشت: اگه نهایتا خواستید HD 5770 بگیرید هر برندی که گرفتید حتما با فن مرجع Rev 2 خریداری کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فن زیر قدیمی تر است که هم صدای بیشتری داره و هم کارایی کمتر و هم یک باگ در گردش هوا داره:

موفق باشید.

pedram_sad
11-07-2010, 13:29
مرسی بابت توضیحات
راجع به اون سبک تاپیک ها بله برای اکثر محصولات هست اما مهم تعدادش , تعدا پست و مهم تر از همه راه حل یا همون کلمه solved هست که اثبات شده برای این کارت های ATI از هم رده های خودش تو nVIDIA بیشتر بوده

فقط راجع به فن و سبک ساختش اونهایی که cover دارن و هوا رو از سمت بالای کارت بیرون میدن تهویه بهتری دارن نسبت به اونهایی که شبیه عکس اول هستن ؟
من شنیدم اونهایی که فنشون مثل عکس اول هست از این سمت گرما رو میدن به داخل Case که تهویه رو سختر میکنن

alborz_k
11-07-2010, 13:35
power رو میدم همین 535 بگیره بهتره

مرسی
نمیدونم والا الان مالکین کارت های ATI به خصوص سری 5000 دو دسته شدن :
1 - شدیدا راضی هستن تو همین فروم و bc و br و pt و خیلی جاهای دیگه ه خیلی راحت دارن بازی میکنن و کارت هاشون هم انصافا هم برق کمی مصرف میکنه هم خنکه هم قدرت بالا داره که این دسته ادم رو ترغیب میکنن

2 - این دسته هم دقیق همون کارت ها و همون مدل های دسته اول رو دارن ولی با دنیایی از مشکلات کوچیک و بزرگ در گیرن و حل هم نشده براشون و این دسته ادم رو منصرف میکنن

بد بختی تو تهران نبودن هم درد سر رو بیشتر میکنه که این کارت رو برای این سیستم بگیریم و مشکلی داشته باشه باید بدیم گارانتی که همین تهران نبودن کمش 5 روز بی کارت میکنه ادم رو

کارت دوستمون esi222 از برد gigabyte هست و راضی هستن

منم این برد رو میگذارم اولوین چون از xfx و sapphire خیلی چشم ترسید با این همه حجم سنگین مطالبی که خوندم

اگه هم این نشد به نظرتون این مدل چطوره ؟

HIS H577Q1GD
Radeon 5770 IceQ 5

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو سایت انفور ماتیک گستر زده 227 تومان

نقدش رو خوندم یک unboxing and install video هم از youtube ازش دیدم که طرف تست دما میگرفت خیلی خنک تر از مرجع بود
خب فکر کنم که آرمان به تمام شک و شبه ها پاسخ کامل داد!:دی
در کل اگه احساس می کنید که گیگابایت مطمئن تره همون رو بگیرین ، کلأ آواژنگ گارانتی به نسبت مطمئنت ترین هم داره(حداقل معروف تره! :دی)
این مدل از HIS هم کاراییی بسیار خوبی داره ، ولی یک کم سخت پیدا می شه و 227 تومان هم بالاترین قیمت برای یک 5770 هست که ارزش خرید داشته باشه ، چون با بودجه ی بیش از 230-240 می شه 5830 گرفت که کارایی بالارتی داره.

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

مرسی بابت توضیحات
راجع به اون سبک تاپیک ها بله برای اکثر محصولات هست اما مهم تعدادش , تعدا پست و مهم تر از همه راه حل یا همون کلمه solved هست که اثبات شده برای این کارت های ATI از هم رده های خودش تو nVIDIA بیشتر بوده

فقط راجع به فن و سبک ساختش اونهایی که cover دارن و هوا رو از سمت بالای کارت بیرون میدن تهویه بهتری دارن نسبت به اونهایی که شبیه عکس اول هستن ؟
من شنیدم اونهایی که فنشون مثل عکس اول هست از این سمت گرما رو میدن به داخل Case که تهویه رو سختر میکنن
الزامأ نه ، بستگی به طراحی خنک کننده داره .
تو حالت اول کمی از گرما به داخل کیس بر می گرده ، ولی در کل این کارت ها خنک عمل می کنند و حراارت تولیدی این قدر نیست که مشکل ساز بشه . در ضمن در طراحی این خنک کننده تمام تلاش رو کردن که این مشکل به حداقل برسه .

pedram_sad
11-07-2010, 13:43
خب فکر کنم که آرمان به تمام شک و شبه ها پاسخ کامل داد!:دی
در کل اگه احساس می کنید که گیگابایت مطمئن تره همون رو بگیرین ، کلأ آواژنگ گارانتی به نسبت مطمئنت ترین هم داره(حداقل معروف تره! :دی)
این مدل از HIS هم کاراییی بسیار خوبی داره ، ولی یک کم سخت پیدا می شه و 227 تومان هم بالاترین قیمت برای یک 5770 هست که ارزش خرید داشته باشه ، چون با بودجه ی بیش از 230-240 می شه 5830 گرفت که کارایی بالارتی داره.

الزامأ نه ، بستگی به طراحی خنک کننده داره .
تو حالت اول کمی از گرما به داخل کیس بر می گرده ، ولی در کل این کارت ها خنک عمل می کنند و حراارت تولیدی این قدر نیست که مشکل ساز بشه . در ضمن در طراحی این خنک کننده تمام تلاش رو کردن که این مشکل به حداقل برسه .
باز هم مرسی
اسم ایشون رو هم فهمیدم :31:

اقا مطمنی 5830 قیمتش 240 هست ؟
من هر جا دیدم زیر 290 نبوده

HardWare Professor
11-07-2010, 13:48
باز هم مرسی

5830 قیمتی در حدود 290-320 داره که بستگی به برندش داره

کلابش 300 تومنه

alborz_k
11-07-2010, 13:48
باز هم مرسی

قیمت دقیق ندارم ، ولی 290 اصلأ نمی ارزه . آخه الان با 310 می شه 5850 گرفت! یکی از بچه های چند وقت پیش تو مین فروم حدود 250-260 قیمت داده بود .
احتمالأ کم عرضه شده که باعث شده قیمتش به بره بالا .

Stream
11-07-2010, 13:49
مرسی بابت توضیحات

من که 5-6 سالیه همیشه این محصولات رو دنبال می کنم به خصوص تو چند سال اخیر تعداد اینجور تاپیک ها رو مشابه دیدم .. بعضی وقت ها بعضی از محصولات کلا محصولات مشکل داری هستند (توی محصولات هر دو برند هم کم نبودن، اتفاقا توی سریهای جدید NVIDIA نسبتا نسبت به گذشته اشکالاتش بیشتر شده) .. کلا اگه محصولی فروش خیلی خوبی داشته باشه (مثل همین ATI Radeon 5x00 ها) طبیعیه تعداد تاپیکهای مشکلاتش هم بیشتر باشه.

درباره فن، همونطور که گفتند بستگی به طراحی داره و رای مطلقی درباره برتر بودن یکی از دو شیوه نسبت به اون یکی وجود نداره (اگه وجود داشت الان فقط باید از یکی از اونها استفاده می شد!) ... در ابتدا ATI بطور مرجع فنی مشابه عکس دوم رو عرضه کرد که به خاطر مشکلاتی که داشت (عدم تهویه مناسب برای همه هیتسینک ها که باعث می شد بعد از بالا رفتن دما دیگه دما به سرعت پایین نیاد، چون هوا بطور مناسب روی هیتسینک ها در گردش نبود) خنک کننده مرجع رو تغییر داد به همونی که توی عکس اول گذاشتم، و خب خیلی هم تغییر موفقیت آمیزی بود. الان دیگه همه HD 5770 های مرجع با همون فن عکس اول تولید میشن و اگه مشابه عکس دوم رو دیدید بدونید جنسیه که توی انبارها مونده.

pedram_sad
11-07-2010, 22:16
دوستان به خصوص اقا البرز و اقا ارمان تشکر فراوان

چیز های زیادی یاد گرفتم چون 1 سالی بود نبودم تو کار کارت گرافیک

میدم برام بیارن بین giga و اون مدل Iceq HIS

فقط اگه چیزی باقی مونده بگین

مرسی