ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با اين سخت افزار سيستم من ميتونه با سرعت خوبي با ويندوز7 كار كنه؟

aminnobakht
03-07-2010, 08:43
سلام
من ميخواستم بعد ا كلي سرو كله زدن با خودم برم ويندوز سون اما از اونجايي كه مشورت از جايگاه خوبي توي ذهن من برخورداره گفتم شايد بد نباشه با شما هم مشورت كنم ببينم با اين سخت افزار سرعت سيستم من چجوري خواهد بود!؟!؟!؟!
البته بگم كه قبلا با upgrade adviser چك كردم ميگه مشكلي نداري اما خوب ميخوام بدونم سرعتم خوب ميشه يا نه؟!
CPU : 4400 Athlon X2
Ram : 1.25 DDR2
VGA : n6100 Geforce (onBoard)
HDD : 160 GB
كه از هاردم تقريبا 70 گيگش پره و تا سقف 50 گيگ ميتونم اختصاص بدم به 7 و برنامه هاي جانبي
برنامه هايي كه استفاده دارم ازشون
Corel
Photoshop CS3 كه اگر بشه به CS4 يا CS5 ارتقا بدم حتما اين كارو ميكنم

Dream Weaver
باقي نرم افزار هام از اينا سبك ترن!
خوب با اين حساب مهاجرت رو با موفقيت انجام ميدم يا نه؟

Cleeev
03-07-2010, 09:11
وقتی Windows 7 Upgrade Advisor میگه مشکلی نداری عین بچه خوب بگو چشم... :20:

البته احتمالاً با حداکثر جزئیات و افکتای گرافیکی ویندوز 7 کمی مشکل خواهی داشت و کارایی سیستمت ممکنه بیاد پایین... رابط Aero و بعضی افکتای گرافیکی دیگه...

ولی در کل مشکل خاصی نخواهی داشت (مخصوصاً اگه افکتای گرافیکی رو بالا نبری)... مشکلم داشتی پاک کن برگرد اکس پی...! :5:

پ.ن. : البته اینطور که من میبینم تو سایت nVidia از این سری چیپست گرافیکی آنبورد به عنوان اینکه قابلیت ساپورت HD رو دارن و مشکلیم با Windows Vista Premium ندارن یاد شده پس از لحاظ کارت گرافیکی مشکلی خاصی نیست... ولی RAM ـت زیاد نیست و پیشنهاد میدم یه 1 یا 2 گیگ Patriot از بازار ایران بگیری نهایتش 20-25 تومنه اونم 2 گیگ با باس 800... حواست باشه که رم DDR2 بخری...

aminnobakht
03-07-2010, 09:15
ممنون از جوابت
خوب مسئله اينجاس اگر برم 7 برگشتن به XP سخت خواهد شد! ( چون بازم نصب برنامه ها و ... )
ميخوام مطمئن بشم 7 اذيتم نميكنه بعد برم!
ممنون ميشم باقي دوستان هم راهنمايي كنن!

shahramcat
03-07-2010, 09:40
با این سیستم و کانفیک مشکل خاصی نداری فقط کارت گرافیک آنبرد شما ممکن هست محدودیت کمی ایجاد کنه حتما بعد از نصب آخرین درایور رو از سایت انویدیا مخصوص سون بگیر .