مشاهده نسخه کامل
: كمك در ulead media studio
Hadi_365
02-07-2010, 23:47
سلام
ميخواستم اساتيد عزيز لطف كنند و راهنماييم كنم كه چطور ميشه دو فيلم رو با هم ادغام كرد در حالي كه تصوير پشت يكي از اون ( اندازه به دلخواه ) حذف بشه!؟؟
آيا اين كار فقط با يوليد مديا انجام پذيره يا با نرم افزار پريمير هم اينكار امكان پذيره ؟ اگر لطف كنيد يه آموزش از اون رو هم بزاريد ممنون ميشم چون من با پريمير خيلي راحت ترم.... نميدونم كليپ هاي بابك تيغه رو ديد يا نه!! دقيقا ميخوام همون كار رو بكنم ، اگر كسي هم ميدونه كه تدوين گر كليپ هاي بابك تيغه از چه برنامه اي استفاده ميكنه ممنون ميشم بهم اطلاع بده
اما يه درخواست هم داشتم كه شايد اين از همه مهتر باشه!!! من تا الآن دو بار از اينترنت ، و چند بار هم سي دي يوليد مديا رو دانلود و خريداري كردم ولي متاسفانه همشون ناقص بودن و برنامه video paint كه كار اصلي من اونه رو نداشتن ، يعني در هنگام نصب اين برنامه نصب نميشه ، اگر لطف كنيد و لينك دانلود نسخه كامل اون رو بهم بديد ممنون ميشم
ممنون
Hadi_365
03-07-2010, 20:00
يعني كسي نيست كه جواب بده ؟؟؟
specter-1369
05-07-2010, 00:10
ورودتون رو به پی سی تبریک میگن، دوست عزیز اگر از چیزی که مد نظرتون هست عکس بزاربد دوستان خیلی راحت تر و سریع تر جوابتون رو می دن،اما در مورد کلیپ هایی که گفتین، این کلیپ ها بیشتر جلوه هاش با نرم افزار افتر افکتز ساخته شده و اما در مورد نرم افزار ulead باید بگم که این نرم افزار نیاز های کاربران خانگی رو رفع میکنه اما در مقابل نرم افزار هایی مثل پریمیر و Avid و یا edius کاملا آماتور و ضعیف محسوب میشه
Hadi_365
05-07-2010, 15:19
سلام
ممنون از لطفتون
دستت درد نكنه كه جواب دادي ، راستش از بس كسي به سوالام جواب نداد داشتم افسردگي ميگرفتم ، خداوند يك در دنيا... نه 100 در دنيا و 1000 در آخرت بهتون بده!!!
دوست عزيز من توي كار و ميكس و مونتاژ تازه كار نيستم و تقريبا با پريمير و اديوس هم حدود 60 ، 70 درصد آشنايي دارم و ميتونم باهاشون كارمو راه بندازم ولي تا جايي كه من با اديوس كار كردم چنين قابيليتي رو توش نديدم و به ناچار به يكي از دوستام گفتم كه يوليد مديا استوديو رو بهم معرفي كرد كه متاسفانه نسخه كاملش هنوز گيرم نيومده ....
يه فيلم شخصي هست و نميتونم اونو اينجا قرار بدم ، در مورد افتر افكتز هم كه فرموديد يه آموزش از اين برنامه خريدم كه اصلا چيزي ازش نفهميدم و بايد اعتراف كنم كه پيچيده ترين برنامه اي هست كه تا الآن ديدم ( يا شايدم آموزشش خراب بوده )
اگه ممكنه در مورد پريمير هم بفرمائيد كه آيا ميتونه يه همچين كاري رو انجام بده ؟؟؟
واقعا ممنون از جوابتون
specter-1369
05-07-2010, 20:58
سلام
ممنون از لطفتون
دستت درد نكنه كه جواب دادي ، راستش از بس كسي به سوالام جواب نداد داشتم افسردگي ميگرفتم ، خداوند يك در دنيا... نه 100 در دنيا و 1000 در آخرت بهتون بده!!!
دوست عزيز من توي كار و ميكس و مونتاژ تازه كار نيستم و تقريبا با پريمير و اديوس هم حدود 60 ، 70 درصد آشنايي دارم و ميتونم باهاشون كارمو راه بندازم ولي تا جايي كه من با اديوس كار كردم چنين قابيليتي رو توش نديدم و به ناچار به يكي از دوستام گفتم كه يوليد مديا استوديو رو بهم معرفي كرد كه متاسفانه نسخه كاملش هنوز گيرم نيومده ....
يه فيلم شخصي هست و نميتونم اونو اينجا قرار بدم ، در مورد افتر افكتز هم كه فرموديد يه آموزش از اين برنامه خريدم كه اصلا چيزي ازش نفهميدم و بايد اعتراف كنم كه پيچيده ترين برنامه اي هست كه تا الآن ديدم ( يا شايدم آموزشش خراب بوده )
اگه ممكنه در مورد پريمير هم بفرمائيد كه آيا ميتونه يه همچين كاري رو انجام بده ؟؟؟
واقعا ممنون از جوابتون
واقعا هر چی سعی میکنم که منظورتون رو بفهمم که چه چیزی مد نظرتون هست نمی فهمم :
چطور ميشه دو فيلم رو با هم ادغام كرد در حالي كه تصوير پشت يكي از اون ( اندازه به دلخواه ) حذف بشه!؟؟
می تونید با فتوشاپ درش بیارید تا من روش ساختش رو تو پریمیر یا افتر بهتون بگم ؟ یا یک نمونه مشابه مثل چیزی که می خواید پیاده کنید بزارید؟
ya abbas
05-07-2010, 22:48
سلام
شما بعد از وارد کردن فیلم روی یک از اونها راست کلیک کنین وبعد گزینه overly option رو انتخاب می کنیم
این گزینه قبل از ویدیو ف ی ل ت ر قرار داره
بعد دو تا تصویر بهتون میده که در تصویر سمت چپ با ابزار قطره چکان رو رنگی که قراره حذف بشه از بکگراند کلیک می کنیم
دیگه بقیه گزینه ها رو هم احتمالا باهاش کار کردین وبلد هستین.
فعلا...
Mr Andersson
31-07-2010, 15:08
درود;
ولي متاسفانه همشون ناقص بودن و برنامه video paint كه كار اصلي من اونه رو نداشتن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.