ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این کیس از کولرمستر وارد شده؟

alpha007
02-07-2010, 21:27
کیس cm690 advanced از کولر مستر وارد شده؟
اگر بله قیمت؟

cold398
02-07-2010, 23:52
اگر بله قیمت؟

سلام دوست عزیز . خوب هستین؟

اینو از اقای امید (Amd > Intel) میپرسیدی بهتر بود چون جواب قطعی بهت میداد .
اتفاقا خودمم میخوام این مدل رو بگیرم منتظر عرضه در بازار بودم .

alpha007
03-07-2010, 06:58
سلام دوست عزیز . خوب هسیتن ؟

اینو از اقای امید (Amd > Intel) میپرسیدی بهتر بود چون جواب قطعی بهت میداد .
اتفاقا خودمم میخوام این مدل رو بگیرم منتظر عرضه در بازار بودم .
سلام ارادت دارم
تو بازار که ندیدمش اگه نمونه advanced ش نه limited وارد بازار ما بشه خیلی خوبه
البته باید امیدوار بود این دریا کامپیوتر با این عاملهای فروش خیلی خوش انصافش :41: خیلی رو قیمت این کیس نکشن (که بعیده)

cold398
03-07-2010, 21:33
سلام ارادت دارم
تو بازار که ندیدمش اگه نمونه advanced ش نه limited وارد بازار ما بشه خیلی خوبه
البته باید امیدوار بود این دریا کامپیوتر با این عاملهای فروش خیلی خوش انصافش :41: خیلی رو قیمت این کیس نکشن (که بعیده)

سلام

راستش من هرچی ریویو از این کیس دیدم تفاوتی با سری معمولیش احساس نکردم ! ولی از اونجایی که دوست دارم چیزی که خرید کنم بروز باشه دنبال این سری جدید هستم .

شما نمیدونی چه تفاوتی با سری قبلی داره ؟

alpha007
03-07-2010, 22:09
سلام

راستش من هرچی ریویو از این کیس دیدم تفاوتی با سری معمولیش احساس نکردم ! ولی از اونجایی که دوست دارم چیزی که خرید کنم بروز باشه دنبال این سری جدید هستم .

شما نمیدونی چه تفاوتی با سری قبلی داره ؟
تفاوت که داره
قفسه هارد منظم تر با امکان جابجایی و ترتیب بیشتر
اکسترنال ساتا
پشتیبانی از ssd درایو
فضای بیشتر برای نصب کارت گرافیکهای طویل و...
من بیشتر برای همین مورد آخرش هست که دنبالشم
نمیدونم اصلا اومده یا نه حدود قیمتش چه طوریاست
از طرفی اصلا حال و حوصله این دریا کامپیوتریا رو هم ندارم
یه مشت آدم کلاهبردار مال مردم خور

amd>intel
03-07-2010, 22:20
سري CM690 II فعلا وارد نميشه . چون بزودي يك كيس فوق العاده در ايران خواهي ديد

amd>intel
03-07-2010, 22:26
تفاوت که داره
قفسه هارد منظم تر با امکان جابجایی و ترتیب بیشتر
اکسترنال ساتا
پشتیبانی از ssd درایو
فضای بیشتر برای نصب کارت گرافیکهای طویل و...
من بیشتر برای همین مورد آخرش هست که دنبالشم
نمیدونم اصلا اومده یا نه حدود قیمتش چه طوریاست
از طرفی اصلا حال و حوصله این دریا کامپیوتریا رو هم ندارم
یه مشت آدم کلاهبردار مال مردم خور

دوست من شما با مشكلات دريا خبر نداريد . مبلغ گمركي كه دريا ميپردازه به خاطر زده و بند بازي يك شركت كه خيلي ها طرفدارش هستند . شركت دريا را با مشكلات زيادي روبرو ميكنه . متاسفانه شما با خريد هر يك پاور يا كيس از اون شركت به مافياي اقتصادي اون كمك ميكنيد .
پشت پرده متاسفانه اون شركت از همه روش براي تخريب برند كولر مستر ايجاد ميكنه . اگر كسي كمرك آشنا داشته باشه ميفهمه من چي ميگم .
دريا رو همه ميشناسند يكي از بهترين گارانتي هاست . تو ليست فروش محصولاتش جنس غير ارجينال نميبينيد من تو قسمت تحقيقات هستم . هر محصول مياد براي اينكه مصرف كننده راضي باشه 10 تا سمپل تست ميشه :40:
باز هم دوست من اگر كدورتي پيش اومده بنده به عنوان كارشناس R&D شركت دريا از شما معذرت ميخوام . حرف ناگفته زياده :40:

alpha007
03-07-2010, 22:43
دوست من شما با مشكلات دريا خبر نداريد . مبلغ گمركي كه دريا ميپردازه به خاطر زده و بند بازي يك شركت كه خيلي ها طرفدارش هستند . شركت دريا را با مشكلات زيادي روبرو ميكنه . متاسفانه شما با خريد هر يك پاور يا كيس از اون شركت به مافياي اقتصادي اون كمك ميكنيد .
پشت پرده متاسفانه اون شركت از همه روش براي تخريب برند كولر مستر ايجاد ميكنه . اگر كسي كمرك آشنا داشته باشه ميفهمه من چي ميگم .
دريا رو همه ميشناسند يكي از بهترين گارانتي هاست . تو ليست فروش محصولاتش جنس غير ارجينال نميبينيد من تو قسمت تحقيقات هستم . هر محصول مياد براي اينكه مصرف كننده راضي باشه 10 تا سمپل تست ميشه :40:
باز هم دوست من اگر كدورتي پيش اومده بنده به عنوان كارشناس R&D شركت دريا از شما معذرت ميخوام . حرف ناگفته زياده :40:
من از مشکلات بازار مطلعم
چون خودم دستم تو بازاره
حرف من درباره عاملین فروش دریا کامپیوتره
چرا قیمت کیس x از کولر مستر باید بین 270 تا 350 هزار تومان بین عاملین فروش این شرکت در نوسان باشه؟!
فعلا که بازر تهران پره از محصولات دریا من شرکت فروشنده دیگه ای ندیدم (لا اقل تو دو بازار بزرگ ایران و پایتخت)

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

سري CM690 II فعلا وارد نميشه . چون بزودي يك كيس فوق العاده در ايران خواهي ديد
این کیسی که میفرمایید شگفت انگیزه قطعا الان در سایت کولر مستر قابل رویت هست دیگه
محصولات جالب !!! کولر مستر هم (تو زمینه کیس) تو همین سایت قابل جستجو هستش
لطف کنید بفرمایید کدومش؟!

sasan816
03-07-2010, 22:45
اگر بله قیمت؟
وارد شده قیمتش هم 98 تومنه

alpha007
03-07-2010, 22:48
وارد شده قیمتش هم 98 تومنه
اشتباه نمیکنید؟
کدوم فروشگاه دیدیش؟
دریا کامپیوتریها به cm690 رحم نکردن قیمتش رو تا 120 بالا برده بودن این cm690 advanced که جای خود داره، 98 تومان؟!:18:

iriali
05-07-2010, 23:10
دريا رو همه ميشناسند يكي از بهترين گارانتي هاست . تو ليست فروش محصولاتش جنس غير ارجينال نميبينيد من تو قسمت تحقيقات هستم . هر محصول مياد براي اينكه مصرف كننده راضي باشه 10 تا سمپل تست ميشه
باز هم دوست من اگر كدورتي پيش اومده بنده به عنوان كارشناس R&D شركت دريا از شما معذرت ميخوام . حرف ناگفته زياده

:blink:
:blink::blink::blink::blink:

در مورد قسمت اول به من ربطی نداره که آیا دیگر شرکتها نمیزارن قیمت خوبی ارائه کنه یاغ چیز دیگه ( مگه دیگران وارد نمیکنن ؟)

در مورد گارانتی میشه بگین براچی مینی که تقریبا 400 یا کمتر خریداری شده و بعد به مشکل خورد باید 100 گرفته بشه تا تعویض بشه در صورتی که حق مشتریه که بدون دادن این هزینه مینبردش تعویض بشه البته از این دست بسیار وجود دارد

میشه بگین برا چی همین کولر مستر پاوری که 400 هست رو بالای 460 معرفی میکنه و میفروشه در صورتی که در لود 400 وات پاور خاموش میشه

چرا ؟

چرا ؟

amd>intel
06-07-2010, 14:18
اون پاوری که تو 400 وات خاموش میکرده با چه دستگاهی و کجا تست شده . تو موسسه استاندارد امیدوارم تو تراکتور سازی یا یکی از شرکتها تست نشده باشه . چون این پاور 460 که شما میفرمایید گواهینامه 80 PLUS برنز دارد . سایت 80 PLUS که برید اونجا کولر مستر 460 هست و همینور مدلهای بالاترش .

amd>intel
06-07-2010, 15:06
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alpha007
19-07-2010, 06:23
درباره اینکه نماینده کولرمستر (دریا) یه جاهایی زیر آبی میره حرفی توش نیست
امیدواریم شرکتهای بنام تر و پرکارتر و دلسوزتر از دریا کامپیوتر پیدا بشن که اقلام مورد نیاز بازار رو بدون دوز و دغل روونه بازار کنن