PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه ماجرای و یه سوال مهم (کمک کنید)

keyvan20000
02-07-2010, 20:52
سلام دوستان فکر کنم کم و بیش منو می شناسین !
راستش یه اتفاق برام افتاد که یه سوال برزگ هم برام پیش اومده خواهش می کنم تا آخرش بخونین .
من تو یه موسسه تایپ و تکثیری بزرگ کار می کنم که همه خدمتی می ده کار من هم اونجا طراحیه (فتوشاپ)
گاهی هم تایپ می کنم.
همین چهار شنبه ای که گذشت (89/4/10) یه نفر اومد یه فایل آورد گفت بنر هست طراحی هم شده فقط می خوام چاپ کنم.
فایل رو باز کردم دیدم یه نبر 170 در 100 هست و از طرف شهرداریه که تو این بنر با مکس نمونه تکمیل شده پروژه یه جایی از شهر رو ساخته بودن و حالا برای اطلاع مردم این بنر رو می خواستن چاپ بگیرن.
من هم از کار 3d شون خوشم اومد یکم زوم کردم گفتم خیلی با جزئیات کار شده . یارو هم گفت ممنونم
منم گفتن خودتون کار کردین ؟ گفت بله با مکس خلاصه سوال کردنهای من هم شروع شد هی پرسیدم چند وقته کار می کنید و از کجا یاد گرفتید و چقدر وقته که دارین این پروژه رو می زنید و ...
گفت 1 سال و نیمه مکس کار می کنم (داشتم از تعجب می مردم) بعد گفت نصف بیشترش رو از دوست و آشنایان یاد گرفتم و فقط یک کتاب 120 صفحه ای ازش دارم (دیگه داشتم شاخ در می آوردم)
تا کنون بجز این کار کارهای دیگری هم اومده بود که توش با مکس کار شده بود و منم خوشم اومده بود
از همون موقع پیش خودم گفتم : من که 3 ساله دارم مایا کارمی کنم 20 تا هم سی دی دارم 3 تا هم کتاب با این حال به پای اینها نرسیدم و مطمئن شدم که آدم با مکس خیلی راحت تر و سریع تر و بهتر به هدفش می رسه
از همین دیروز رفتم مکس نصب کردم و شروع به کار کردم.
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که آیا واقعا کار درستی می کنم یا بهتره همون مایا رو ادامه بدم؟
واقعا توش موندم.
در ضمن اگه کسی اون فایله رو خواست ( همون بنر 3D ) می تونه بگه من براش از موسسه بیارم آپ کنم
و یه چیز دیگه خودمونیم ها منو ها و پنل های مکس خیلی خیلی کمتر از مایاست.

ehsan_nekooee
02-07-2010, 21:21
من کاملا به شما حق میدم که دچار این تردید بشید. انتخاب بین مکس و مایا برای اکثر قریب به اتفاق انسانهایی که با کار سه بعدی آشنایی دارن معضلی شده. (حداقل تو ایران که اینطوریه)
نظر من اینه که بین این دو فرق زیادی نیست. با هر کدوم که راحت ترید کار کنید. هر دو نرم افزار هایی قوی هستن.

---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

در ضمن یه نگاهی به این تاپیک بندازید بد نیست. یه دور همین بحث اونجا انجام شد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SevenART
02-07-2010, 21:36
خوب .. موضوع اصلا مکس و مایا نیس ...

من خودم 7 سال پیش مکس را شروع کردم ... تا پارسال کار می کردم ... تا اون موقع ده تا کتاب مکس و سی دی آموزشی خوندم ...هیچی نفهمیدم و اصلا نمونه کارام افتضاح .. یعنی 5 سال کار هیچی ...

ولی پارسال مایا را شروع کردم .. نمی گم کارم خوبه ولی دارم بهتر می شم ... بیشتر چیز یاد می گیرم .. تا حالا هم فقط دو تا سی دی آموزشی گنومون را دیدم از مایا ..

شما خودت چند ساله مایا کار می کنی .. فکر می کنی کارت خوب نیس

طرف 1 سال و نیم کار میکنه و کارش عالیه

خوب تعجب نداره .... ببین ... هنر چیز پیچیده ای نیس ... اون طرف تو این یه سال و نیم فقط مکس کار کرده ... فکر و ذکرش نهارش شامش مکس بوده... بعد راه را هم خوب انتخاب کرده ....

ولی مثلا خودم .. یه سری مثلا مایا کار می کنم حوصلم سر میره میرم افتر کار میکنم حوصلم سر میره میرم فتوشاپ حوصلم سر میره می رم تو کتابای سینما و اینا ...

آخرش من نه تریدی کار می شم نه سی جی کار نه کارگردان فیلم .. می شم یه کسی که در زمینه هنر هشتم سر رشته و اطلاعات جامعی داره ...

حالا شما خودت .. 100 در 100 تمام این چند سال را که نشستی پا مایا .. نشستی؟ ... نه دیگه ... گاهی اوقات کار کردی ..

نکته : اگر می خواهی یک مدلساز حرفه ای بشی که هرکی مدلتو ببینه حالش پس بیاد بگه آفرین ... باید بچسبی بهش ... همین تابستونی ... اصلا خودت داری میگی ... تایپ می کنم فتو کار میکنم و کار می کنم کلا .. خوب نباید انتظار داشته باشی به این زودیا بشی مدلساز حرفه ای .. ولی میشه ... چطور .. اینطور که از خواب شبت بزنی ... از نون شبت بزنی ... دود شمع بخوری ...

گرفتی؟

keyvan20000
03-07-2010, 00:04
ممنون از همه شما دوستان
حالا برام روشن تر شد من تو مدلسازی با مایا کارم خیلی خوبه ولی تو یه چیز موندم فکر می کنم مکس توی نورها و رندر کردن بهتر و بخ خصوص طبیعی تر عمل می کنه راستی ببینم برای مایا چه موتور رندر قدرتمندی وجود داره ؟ اگه لینک دانلودی چیزی هم داره بگین اشکال نداره می تونم دانلود کنم.
seven Art جان واقعا ازت ممنونم خیلی جامع بود دقیقا همینه که تو گفتی من الان اگه بخوام تمام چیز هایی که کار می کنم رو بگم اینها هستند " word - exel - power point - photoshop - maya - max - visual basic و ..
آخرش می شی همه کاره و هیچ کاره فکر کنم بهتره همون مایا رو ادامه بدم و سعی کنم فقط تو رندرینگ بهتر عمل کنم چون خداییش هر مدلی که بخوام رو می تونم بسازم مشکی ندارم . بازم ممنون.:20:

SevenART
03-07-2010, 01:25
نه اشتباه نکن ... چرا؟

چون توی ایران کسی موفقه که همه کاره باشه ... اینجا معادله بر عکسه عزیز .... اگه یه چیز کوچولو بلد نباشی میزنن تو مخت ... الان اون طرفی که اومد پیش شوما .. می دونی چقدر زدن تو مخش ک چرا مثلا اون را بلد نیستی اون را بلد نیسی ...

آره اگه تو آمریکا بودی باس حرفه ای می شدی توی یه کار .. و پیش می رفتی ... اینجا برای اینکه پول در بیاری باید همه چیز بلد باشی ...

اینجا علاقه نون نمیاره ....

سوال > > > >> > > مدرکت چیه؟

keyvan20000
03-07-2010, 02:42
دقیقا همینه واسه خودمم پیش اومده چه کنیم ! کاریش نمیشه کرد
ممنون ازت در جوابتو هم که گفتید" مدرکت چیه" باید بگم منم 16 سالم بیشتر نیست و سال دوم رشته کامپیوتر رو تموم کردم امسال هم می رم سوم.
حدودا از چهارم دبستان که بودم به کامپیوتر علاقه مند شدم و از همون موقع ها بود که ادامه دادم الان هم از معلوماتم راضیم چون هم تایپیست هستم هم فتوشاپ کار برنامه نویسیم برای این و اون می کنم ولی سعی دارم دانشگاه رشته تکنولوژی IC و مدار های مجتمع بخونم.
راستی شماچند سالتونه ؟ :31:
به هر حال واقعا ازت ممنونم خیلی با معرفتی.

SevenART
03-07-2010, 03:09
دوسال از تو بزرگترم ..... کلش .....

تو تو زندگی موفق میشی ... همینطوری ادامه بده و مسیرتو عوض نکن ... همین ...

خوب دیگه بحث کشیده شد به مسائل اجتماعی و از مسیر مایا و تریدی و اینا رفت بیرون ... فکر کنم هم کیوان به منظورش رسیده بهتره بقفله ...

تاپیک لطفا قفل شه یا بحث ادامه داده نشه ... plz

keyvan20000
03-07-2010, 07:36
ممنون از همتون
بله بهتره تاپیک قفل شه . خدانگهدار. راستی عزیز منم مسیرم روشن شد واقعا متشکر.:10: