مشاهده نسخه کامل
: یک ویروس که نمی دونم چه جوری پاکش کنم
سلام دوستان
من آخرین ورپن نود 32 رو رو سیستممم دارم و آپدیت شده هم هست و همیشه به اینترنت وصلم مشکلی از لحاظ آپدیت ندارم
به تازگی یه ویروس باعث شده که دو باتر ویندوز بزنم منی که دو سال بود داشتم از یه ویندوز استفاده می کردم این ویروس وادارم کرد که دوبار ویندوز بزنم
من فکر می کردم که ویندوزم دیگه ویروسی نداره ولی گاهی توی ایکس پی هشدار ویروس رو میده و نمی تونه پاکش کنه مجبود می شم گزینه دلت رو بزنم
رو سیستمم هم دو تا ویندوز دارم یکی سون و دیگری ایکس پی که این اررو رو تو ایکس پی فقط میده
نام ویروس هم اینه : win32\AutoRun.NAX virus
چطوری پاکش کنم ؟ چرا نود نمی تونه پاکش کنه ؟
تو سون هم اسکن می کنم اصلا ویروس نشون نمیده
فقط گاهی تو ایکس پی خود به خود نود 32 هشدار میندازه
چیکار کنم حالا ؟
با تشکر :10:
یه عکس هم گرفتم با برنامه اتو ران هم اسکن کردم نشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dr Hannibal
02-07-2010, 20:20
سلام دوستان
من آخرین ورپن نود 32 رو رو سیستممم دارم و آپدیت شده هم هست و همیشه به اینترنت وصلم مشکلی از لحاظ آپدیت ندارم
به تازگی یه ویروس باعث شده که دو باتر ویندوز بزنم منی که دو سال بود داشتم از یه ویندوز استفاده می کردم این ویروس وادارم کرد که دوبار ویندوز بزنم
من فکر می کردم که ویندوزم دیگه ویروسی نداره ولی گاهی توی ایکس پی هشدار ویروس رو میده و نمی تونه پاکش کنه مجبود می شم گزینه دلت رو بزنم
رو سیستمم هم دو تا ویندوز دارم یکی سون و دیگری ایکس پی که این اررو رو تو ایکس پی فقط میده
نام ویروس هم اینه : win32\AutoRun.NAX virus
چطوری پاکش کنم ؟ چرا نود نمی تونه پاکش کنه ؟
تو سون هم اسکن می کنم اصلا ویروس نشون نمیده
فقط گاهی تو ایکس پی خود به خود نود 32 هشدار میندازه
چیکار کنم حالا ؟
با تشکر :10:
اون قسمتی که قرمز کردم مهم نیست.پس آنتی ویروس رو عوض کن یا قبلش با اپدیت شده ای اسکن کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(آنتی ویروسی هم که نصب میکنی خوب باشه)
ممنونم بابت پاسختون
اون عکس رو هم دیدید؟
حالا پیشنهاد می کنید چی رو نصب کنم ؟
اگه نود آنتی ویروس خوبی نیست بی زحمت یکی دیگه رو پیشنهاد بدید
من رمم کمه
با تشکر :11:
mohsenpj
02-07-2010, 20:41
من نورتون 2010 رو پیشنهاد میکنم. تقریبا به اندازه نود سبکه و بسار قوی هستش. موفق باشی
مرسی دوست عزیز
من اون برنامه ای رو هم که گذاشتید نصب کردم و آپدیتش هم کردم ولی چیزی رو پیدا نکرد
جناب drhaniball شما چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد می دید ؟
Dr Hannibal
02-07-2010, 22:08
مرسی دوست عزیز
من اون برنامه ای رو هم که گذاشتید نصب کردم و آپدیتش هم کردم ولی چیزی رو پیدا نکرد
جناب drhaniball شما چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد می دید ؟
آنتی ویروس برای پاکسازی سیستمت پیشنهاد بدم جی دیتا یا آویرا رو میگم تست کن. برای پاکسازی سیستم آلوده دیتابیس باید قوی باشه. بعد از اینکه سیستم پاکسازی شد هر آنتی ویروس علاقه مند بودی نصب کن.
من آنتی ویروس Kaspersky رو در حال حاضر پیشنهاد می کنم. نه برای این ویروس بلکه با توجه به وضعیت موجود شبکه اینترنت و نرم افزارهای منطقه ای که ما در حال استفاده از آن هستیم این آنتی ویروس و خصوصا ورژن 2010 آن ویروس های خاصه منطقه خاورمیانه را براحتی شناسایی و سریعا نسبت به راهکاری جهت مقابله با آن اقدام می کند ولی مثلا نود 32 چند ماه دیرتر و حتی با توجه به عدم اهمیتی که برای مناطقی که قوانین کپی رایت را رعایت نمی کنند قائل می باشد هیچگاه آپدیت های آن در ایران کامل نیست و نسبت به بررسی ویروسهای این منطقه اقدام نمی کند. همچنین نورتون 2010 با توجه به قوی بودن آن ولی به مرور زمان در سیستم هایچند منظوره که برنامه های مختلفی را اجرا می کنند با عث کندی آن می شود.
ضمنا سیستم شما احیانا (تقریبا همه سیستم هایی که دارای نود 32 می باشند) ویروسی دارد که از طریق شبکه و با آلوده کردن فایل SVCHOST و شاخه DLLCache تونلی برای ورود انواع trojan از جمله مدلی که شما نام بردید را در سیستم تان ایجاد می کند و در صورت نصب دوباره ویندوز (بدون تغییر پارتیشن ها یا Fdisk) بلافاصله در اولین اتصا به اینترنت دوباره فعال می کردد.
wordship
17-07-2010, 18:33
من آنتی ویروس Kaspersky رو در حال حاضر پیشنهاد می کنم. نه برای این ویروس بلکه با توجه به وضعیت موجود شبکه اینترنت و نرم افزارهای منطقه ای که ما در حال استفاده از آن هستیم این آنتی ویروس و خصوصا ورژن 2010 آن ویروس های خاصه منطقه خاورمیانه را براحتی شناسایی و سریعا نسبت به راهکاری جهت مقابله با آن اقدام می کند ولی مثلا نود 32 چند ماه دیرتر و حتی با توجه به عدم اهمیتی که برای مناطقی که قوانین کپی رایت را رعایت نمی کنند قائل می باشد هیچگاه آپدیت های آن در ایران کامل نیست و نسبت به بررسی ویروسهای این منطقه اقدام نمی کند. همچنین نورتون 2010 با توجه به قوی بودن آن ولی به مرور زمان در سیستم هایچند منظوره که برنامه های مختلفی را اجرا می کنند با عث کندی آن می شود.
ضمنا سیستم شما احیانا (تقریبا همه سیستم هایی که دارای نود 32 می باشند) ویروسی دارد که از طریق شبکه و با آلوده کردن فایل SVCHOST و شاخه DLLCache تونلی برای ورود انواع trojan از جمله مدلی که شما نام بردید را در سیستم تان ایجاد می کند و در صورت نصب دوباره ویندوز (بدون تغییر پارتیشن ها یا Fdisk) بلافاصله در اولین اتصا به اینترنت دوباره فعال می کردد.
دقیقا نظر من هم در رابطه با نود 32 همینه
چون هیچ وقت اپدیت کا مل به ایپی های ایران نمیده
و در ضمن کرنل 32 بیتش هم ایراد جدی داره.:11:
virtualworld
21-07-2010, 21:43
فقط كسپر اسكاي2011
mohsenpj
24-07-2010, 08:41
سلام
با توجه به اینکه در ایران کاربرهای کسپر افراد حرفه ای هستند و خیلی سریع ویروسهای پخش شده در منطقه خاورمیانه رو به سایته کسپر میفرستند و خیلی زود به دیتابیسش اضافه میشه ولی متاسفانه نود32 در پاسخگویی به نیازهای خاورمیانه خوب عمل نمیکنه.
به نظر من یا نورتون 2010 یا کسپر نصب کن. برای فعلا ایندو از بقیه بهترن
mehrdad8086
02-08-2010, 10:34
سلام
منم یه همچین مشکلی دارم اینکه هر فلشی که به سیستمم می زنم ویروسی می شه
آنتی ویروس NOD دارم همون لحظه از بین می برش و پیغام می ده ویروس PAGEFILE از بین رفت!اما فلش رو که جدا می کنم و
دوباره وصل می کنم دوباره همون پیغام رو دارم!!!یعنی سیتمم اون فلش رو دوباره ویروسی می کنه!
نود هم که نقش شلغم رو داره و هرچی اسکن می کنم چیزی پیدا نمی کنم....
لطفا کمک کنید تشکر
mohammadmatrix
05-08-2010, 15:25
من ميگم اگه بودجه آنتي ويروس اكتيو را نداريد بهتره آويرا نصب كنيد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.