مشاهده نسخه کامل
: استفاده دو نفر همزمان از یک کامپیوتر
pkhoshneshin
02-07-2010, 15:51
دوستان من یک سیستم با مشخصات زیر دارم می خواستم بدونم میشه دو نفر همزمان (یعنی دو کار مختلف) ازش استفاده کنند و اگه میشه چطوری لطفا راهنماییم کنید
mother board : asus p6t deluxe v2
cpu : cor i7 920
graphic card : ati 4850 x2
meisam317
02-07-2010, 22:02
با استفاده از Windows Multipoint Server 2010 امکانش هست
Windows MultiPoint Server 2010 عرضه شد. با این ویندوز قادر خواهید بود که توسط یک PC تعداد کاربران زیادی را سرویس دهید در واقع یک کامپیوتر را میتوان به تعدادی مانیتور، کی بردو ماوس متصل نمود و بدین وسیله به چندین کاربر اجاز داد از یک کامپیوتر به صورت اشتراکی استفاده کنند. این کار قبلاً با استفاده از ترمینالها و سرور انجام میشد ولی از آن زمان تا کنون یک نیاز واجب برای خیلی از مراکز به شمار میآمد که به سادگی قابل دستیابی نبود. به وسیله این محصول مایکروسافت، که مسلماً ایده آل برای مدارس، آموزشگاهها و شاید کافی نت هاست، میتوان از لحاظ اقتصادی نیز به کمک این مجموعه ها رفت و هزینه استفاده از آنها را نیز کاهش داد.
از اینجا دانلودش کن لینک مستقیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohsenrahx
19-06-2011, 08:01
1-من یک کیس دارم. میتونم با 2 کی برد و ماوس و 2 مانیتور از تمامی امکانات سیستم نظیر بازی های رایانه ای استفاده کنم؟
2-با توجه به اینکه میخواهم 2 سیستم استفاده کنم، می توان کی برد و ماوس را به همان ورودی های یک کیس وصل کرد یعنی کی برد و ماوس ها را به پشت کیس وصل کرد و دیگر نیازی به دستگاه های جانبی برای اتصال کی برد و ماوس نباشه.
با سلام
بله با کمک دستگاه اکسس ترمینال میتونید
کافی "اکسس ترمینال" رو سرچ کنید تو گوگل
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.