مشاهده نسخه کامل
: استفاده از داریو مخفی ریکواری در ایسر 5732z
دوستان سلام
یه مدتی بود یه ایسر 5732z خریدم راضی بودم خواستم با آکرونیس از ویندوزش بک آپ بگیرم باطریش تموم شد ویندوز خودم که روی لپ تاپ بود پرید یه ویندوز 7 دیگه نصب کردم اما با سریال نامبر پشت لپ تاپ اکتیو نشد گفت این سریال نامبر برای این وژن نیست در همین حال من یه پارتیشن مخفی توی هارد پیدا کردم به نام ریکاوری هلث که حجمش 12GB فکر می کنم ویندوز اصلی داخل این 12 گیگابیت باشه می خوام از این رادیو استفاده کنم اما تا به حال موفق نشدم کمک کنید که خیلی گیج شدم من فقط می خوام از این داریو استفاده کنم
kevin1023
02-07-2010, 15:00
فكر كنم ACER با ALT+F10 ريكاوري بشه ، وقتي كه لوگوي ACER نمايش داد
اگه نشد با يه برنامه مثل acronis يا partition wizard بوت كن و پارتيشن كه گفتي را اكتيو و ريست كن
در اين صورت بوت هارد ، پارتيشن مخفي كه اكتيو كردي ميشه و وارد مرحله ريكاوري ميشي
REGISTERED-USER
02-07-2010, 20:07
شما از این روش برو :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلت ات حل میشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما از این روش برو :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلت ات حل میشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ممنونم
اما این کار رو انجام دادم با اینکه وارد رادیو ریکاوری می شم و فایل wim رو پیدا می کنم اما اون فایل رو قبول نمی کنه یه فایل می خواد به نام setup information که توی ریکاوری همچین چیزی نداره
برنامه ereconery 4 , 2.5 رو از سایت ایسر گرفتم اما هیچکدوم نصب نمی شه با اینکه داریو پارتیشن سالم و کلیه فایل هاش درسته
کمک کنید بد جوری گیج شدم
majid_3ma
03-07-2010, 11:06
F10 خالی ریکاور میکنه
هیچی خود ریکاوریش نمیشه
سلام
با راهنمایی شما دوستان با ترکیب کلید F10 ALT تونستم وارد منوی erecovry acre شدم همه چیز به خوبی انجام شد مراحل ریکاوری روی داریو سی انجام شد حتی لیبل درایو سی به َایسر تغییر نام پیدا کرد ریکاوری کامل انجام شد اما الان این پیغام می یاد و ویندوز بوت نمی شه
windos could not start because the following is missing or corrupt
windows root \system32\ntoskrnl.exe
please re-install a copy of the above file
دوستان کمکم کنید چه کار کنم که این مشکل حل بشه
ممنونم از لطفه همه شما عزیزان
[
دوستت خوبم
با ترکیب کلید ALT ,F10 وارد ری کاوری شد تمام مراحل ذیکاوری انجام شد اما الان ویندوز بوت نمی شه این پیغام رو می ده
windos could not start because the following is missing or corrupt
windows root \system32\ntoskrnl.exe
please re-install a copy of the above file
حالا چه کار باید بکنم دیگه خسته شده هر مرحله که می رم جلو یه چیزه عجیبی برام اتفاق می افته کمکم کنید ممنونم
majid_3ma
04-07-2010, 12:55
اگه میتونی از یه ویندوز شبیه خودت فایل system32\ntoskrnl.exe رو کپی کن روی هارد دستگاه خودت ببین درست میشه
به احتمال 50% باید درست بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.