ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : new folde ( ویروسی شدم )

hoora-1
02-07-2010, 12:03
سلام دوستان

من به نوعی دارم دیوونه می شم
یه فلش وصل کردم که توش یه (new folder (2 بود !
فکر نمی کردم ویروس باشه
آخه ویروسای قبلی اینجوری نمی نوشتن (2) !
به کلیک کردم روش و بازش کردم
حالا تو همه درایوام یه دونه از اونا دارم
از این ویروس مسخره بدم میاد
امکانش هست که یه طوری بدون فرمت کردن هاردم از شرش خلاص بشم ؟
یا مثلا تغییرات سیستم رو به چند ساعت قبل برگردونم ؟
خواهشن کمکم کنید
من لپ تاپم رو تازه خریدم و دلم نمی خواد به این زودی ویندوز اورجینالش رو پاک کانم
تازه یه عالم اطلاعات دارم که نمی دونم چی کارش کنم !
تورو خدا کمک کنید!!!!

راستی این new folder (2) هیدن نیست اما یه new folder هیدن به وجود اومده
ویندوزم هم 7 !

یکی از دوستان گفتن که آنتی ویروس کسپرسکی نصب کنم !
می خوام بببنم با اسکن کردن این آنتی ویروس مشکل حل میشه یا باید کار خاص دیگه ای هم بکنم ؟

Dr Hannibal
02-07-2010, 14:28
شما با همون کسپرسکی که بهت پیشنهاد دادن اسکن کن البته اپدیت. نشد آنتی ویروس ها آویرا نورتون رو هم باید تست کنی.

بعد از پاک شدن اصل ویروس مشکل ریجیستری داشتی بگو تا حل کنیم.

hoora-1
03-07-2010, 14:08
شما با همون کسپرسکی که بهت پیشنهاد دادن اسکن کن البته اپدیت. نشد آنتی ویروس ها آویرا نورتون رو هم باید تست کنی.

بعد از پاک شدن اصل ویروس مشکل ریجیستری داشتی بگو تا حل کنیم.

سلام من کسپرسکی رو دانهلود کردم اما موقع نصب همش یه چزی میومد که می گفت شما آنتی ویروس دارین و باید قبل از نصب ریمووش کنید
اما حتی بعد از پاک کردن eset هم باز ه9مون پیغام میومد و خلاصه نتونستم نصبش کنم
بجاش اویرا نصب کردم که ویروسا رو شناخت و پاکشون کرد یه سری فایل های exe دیگه هم شناخت که من پاک کردم
یه فایل به نام sysdll.exe تو c و windows شناخت که نمی دونم فایل ویندوز هست یا ویروسه
از کجا باید بفهمم که ویروسه یا نه؟

در ضمن من دیگه به اینترنت هم نمی تونم وصل بشم موقع نصب وقتی یوزر و پسورد رو چک می کنه می گه نمی تونین وصل بشین
میشه راهنماییم کنید؟

Dr Hannibal
03-07-2010, 16:34
سلام من کسپرسکی رو دانهلود کردم اما موقع نصب همش یه چزی میومد که می گفت شما آنتی ویروس دارین و باید قبل از نصب ریمووش کنید
اما حتی بعد از پاک کردن eset هم باز ه9مون پیغام میومد و خلاصه نتونستم نصبش کنم
بجاش اویرا نصب کردم که ویروسا رو شناخت و پاکشون کرد یه سری فایل های exe دیگه هم شناخت که من پاک کردم
یه فایل به نام sysdll.exe تو c و windows شناخت که نمی دونم فایل ویندوز هست یا ویروسه
از کجا باید بفهمم که ویروسه یا نه؟

در ضمن من دیگه به اینترنت هم نمی تونم وصل بشم موقع نصب وقتی یوزر و پسورد رو چک می کنه می گه نمی تونین وصل بشین
میشه راهنماییم کنید؟

اگه ایراد گرفته مشکل داشه.

سوالی هم در مورد آنتی ویروس آویرا و تنظیماتش داری به تاپیک اختصاصی مراجعه کنید. البته با توضیحات بیشتر.