ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل درانتخاب سيستم فوق العاده حرفه اي براي افترافكت

ahmad_montagh
02-07-2010, 10:41
با سلام واحترام خدمت همه دوستان عزيز

ميخوام يك سيستم فوق العاده حرفه اي واسه كابانرم افزارهاي افترافكت وسينمافوردي ببندم وشركت حاضره تا5ميليون هزينه كنه حالا اگه كمي هم بيشترشد عيبي نداره ميخواستم برم دنبال مك اماديدم مشكلات زيادي داره بيشترازمك وجودداره ودرموردنرم افزارهم همينطوره pc يكيش اينه پلاگين براي

رفتم توقسمت سخت افزاركه يكي ازدوستان اين سيستم روپيشنهاد داده بود

CPU Intel Core i7 Extreme Edition 980X | 1,530,000t

Mother Board ASUS Rampage II Extrem | 540,000t

Graphic Card NVIDIA QuadroFX 4800 | 2,100,000t

RAM OCZ Platinum XTC 1600 MHz (3x2x2GB | 800,000t

Hard Drive 2x Caviar Black 1T | 240,000t

Power Cooler Master 700W - Silent Pro | 180,000t

Case green magnum v2 | 60,000t

که قیمت نهایی چیزی حدود 5.450.000 تومان میشه.

حالا به نظرشماچي انتخاب كنم

ازراهنماييتون تشكرميكنم

ehsan_nekooee
02-07-2010, 12:27
فک کنم از کافی هم کافی تر باشه
منتها یه چیزی که من ندیدم مانتیوره. اگه گرافیک کار می کنی هر چی بیشتر بتونی دوروبرت رو با مانیتور پر کنی بهتره و کارت سریعتر پیش میره. اینطوری دیگه نیازی نیست بین پنجره ها سوییچ کنی.

ahmad_montagh
02-07-2010, 12:51
ازراهنمايي وكمك شما دوست عزيز سپاسگذارم
خوب مانيتورچي خوبه واسه كار؟ 2 تابگيرم چطوره؟

ehsan_nekooee
02-07-2010, 13:14

من در جریان براندهاش زیاد نیستم که چی بگیری خوبه ولی یه 21 ترجیحا بگیر به عنوان اصلی، یه 17 هم به عنوان کمکی فک کنم مناسب باشه. البته هرچی حرفه ای تر کار کنی تعداد مانیتور هایی که نیاز داری هم بیشتر میشه.

specter-1369
02-07-2010, 13:21
دوست عزیز برای کار حرفه ای یک سیستم حرفه ای هم نیاز هست تمامی انیماتور ها و افتر کارهای حرفه ای به هیچ عنوان از سیستم عامل ویندوز استفاده نمیکنن.شما اگر به دنبال یک سیستم حرفه ای هستین من mac pro رو به شما معرفی میکنم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که دیگه از شر هنگ کردن و قفل کردن و کند شدن و غیره در امان باشید :27:

M Like Mother
03-07-2010, 04:42
تمامی انیماتور ها و افتر کارهای حرفه ای به هیچ عنوان از سیستم عامل ویندوز استفاده نمیکنن.د :27:

این حرف خیلی دهان به دهان گشته و همه فکر می کنن که mac چه خبره. همینطوری نمیشه گفت هر mac ی بهتر از pc است. یه جورایی mac شده از ما بهترون.

این سیستمی که دوستمون گفته اگه بگیره از خیلی از mac های که شما میگی همه انیماتورها دارن باهاش کار می کنن بهتره. خیلی از mac هایی که دارن باهاش کار می کنن ( و بیشتر کلاس داره ) 2 تا 3 میلیون تومان قیمتشه. سیستمی که این دوستمون ببنده 100% از اون قوی تره. شک نکن

هر چند یکپارچگی و هماهنگی اجزای mac با هم رو هیچ وقت نمیشه انکار کرد.

specter-1369
03-07-2010, 12:29
این حرف خیلی دهان به دهان گشته و همه فکر می کنن که mac چه خبره. همینطوری نمیشه گفت هر mac ی بهتر از pc است. یه جورایی mac شده از ما بهترون.

این سیستمی که دوستمون گفته اگه بگیره از خیلی از mac های که شما میگی همه انیماتورها دارن باهاش کار می کنن بهتره. خیلی از mac هایی که دارن باهاش کار می کنن ( و بیشتر کلاس داره ) 2 تا 3 میلیون تومان قیمتشه. سیستمی که این دوستمون ببنده 100% از اون قوی تره. شک نکن

هر چند یکپارچگی و هماهنگی اجزای mac با هم رو هیچ وقت نمیشه انکار کرد.
دوست عزیز شما اصلا با mac کار کردید؟ اگر فقط برای کلاس گذاشتن چرا بیشتر انیماتورها با mac کار میکنن؟ دوست عزیز شما مزیت های mac رو نسبت به ویندوز میدونید؟ خواهشا همینطوری اظهار نظر نکنین.بهتره به این لینک مراجعه کنید :

ehsan_nekooee
03-07-2010, 13:16
این که سیستم های mac قوی تر هستن ممکنه درست باشه ولی اینم در نظر داشته باشید که بعضی نرم افزار هاش تو ایران به سختی گیر میاد و باید از اینترنت دانلود کنید.
من چند سال پیش سیستم عامل تایگرش رو از یه جا قیمت گرفتم یه چیزی حول و حوش 40 یا 50 هزار تومن رقم می خورد !

specter-1369
03-07-2010, 13:45
این که سیستم های mac قوی تر هستن ممکنه درست باشه ولی اینم در نظر داشته باشید که بعضی نرم افزار هاش تو ایران به سختی گیر میاد و باید از اینترنت دانلود کنید.
من چند سال پیش سیستم عامل تایگرش رو از یه جا قیمت گرفتم یه چیزی حول و حوش 40 یا 50 هزار تومن رقم می خورد !
من فقط پیشنهاد دادم.دیگه هرکسی خربزه می خوره باید پای لرزش هم واسته :) اما من اگر 5 میلیون میخواستم خرج کنم برای یک سیستم 100 % نه 200% اپل میگرفتم این یه نظر شخصیه به عنوان کسی که 6 5 سال با نرم افزار های گرافیکی کار کرده :20:

Mr.World.Wide
03-07-2010, 16:07
CPU Intel Core i7 Extreme Edition 980X | 1,530,000t

Mother Board ASUS Rampage II Extrem | 540,000t

Graphic Card NVIDIA QuadroFX 4800 | 2,100,000t

RAM OCZ Platinum XTC 1600 MHz (3x2x2GB | 800,000t

Hard Drive 2x Caviar Black 1T | 240,000t

Power Cooler Master 700W - Silent Pro | 180,000t

Case green magnum v2 | 60,000t

که قیمت نهایی چیزی حدود 5.450.000 تومان میشه.

حالا به نظرشماچي انتخاب كنم

ازراهنماييتون تشكرميكنم[/QUOTE]

سلام دوست عزيز
cpu رو داري 200 هزار تومان گرون میگيري فكر كنم يك و دويست نهايتش باشه

پاورت كم مياره بهتره يه 1000 وات بگيري

گرافيكت هم توي پريمير cs5 به كار نمياد يعني به صورت ريل تايم بهت كار نميده ولي كارت خوبيه

ولي باز هم اگه سيستم مك پرو بگيري خيلي بهتره

در ضمن رم خيلي كمه حداقل يه 8 گيگ يا 12 گيگ بگير اين رم كم مياره

كارت تدوينت چيه؟

ahmad_montagh
04-07-2010, 10:20
باسلام خدمت همه دوستان كه بنده رومورد لطف خوشون قرار ميدن!
واقعا بين macوpcموندم كه كدومشو انتخاب كنم الآن همه آموزشهاي سايت video copilot همه باpc درست شدن ازطرف ديگه همه مك رو پيشنهاد
ميدن اماخودم فكرميكنم استفاده ازmacبراي امثال من هنوززوده چون نرم افزاراصليم after effects هست والآن درايران اكثرپلاگين هاي موجودقابل
نصب بررويpc هستن واين خودش مشكل بزرگيه براي من كه اگه بخوام مك روانتخاب كنم.
خواهش ميكنم درانتخاب كمكم كنيد كه بااين هزينه اي ميشه بعدا حاصل كارم پشيموني نباشه.
درضمن ممنون ميشم اگه يك راهنمايي هم درمورد كارت كپچر حرفه اي بكنيد؟
نرم افزار مونتاژ بنده premiere cs 4 هست.كارتهايي كه مدنظرخودم هستن:

Aja kona

Bluefish444 2k

Canopus edius NX

Matrox rt.x2 pcie hd

Canopus edius DVX + DVX BAY
با تشكرمجدد ازشما دوستان بزرگوار...

specter-1369
04-07-2010, 10:50
والا تا اونجایی که من میدونم اندرو و تیمش از نیمه دوم سال 2008 به بعد با mac کار کردن گروه آموزش لیندا هم که تقریبا همشون با mac کار میکنن اما اینهم که اپل در ایران هنوز جا نیفتاده درست هست.حالا شما دو انتخاب دارید که مزیت ها و معایب خودشون رو دارن شما باید ببینید که مزیت های کدوم طرف نسبت به معایبش سنگینی داره mac یا win انتخاب با توست ؟ :31:

ahmad_montagh
04-07-2010, 12:12
دوستان پورچونگيه بنده روببخشيد
به نظرشما سيستمي كه قبلا معرفي كردم بهتره يا اين مك پرو:

8-Core Two 2.26GHz Quad-Core Intel Xeon
"Nehalem" processor
6GB (six 1GB) memory
640GB hard drive
18x double-layer SuperDrive
NVIDIA GeForce GT 120 with 512MB

ehsan_nekooee
04-07-2010, 12:33
من فکر می کنم سی پی یو و گرافیک قبلی بهتره. البته بهترین کاری که می تونی انجام بدی اینه که اینترنت رو بشینی شخم بزنی و یه Benchmark درست حسابی از دوتاش بگیری ببینی وضعیتشون چه طوریه

ehsan_nekooee
04-07-2010, 12:44
من یه سرچ کوچیک واست زدم برای کارت گرافیک

اگه بخوای سیستم چند سالی واست کار کنه مکی که مشخصاتش رو نوشتی، گرافیکش فوق العاده ضعیفه و برای پردازش جی پی یو که تا دو یا سه سال دیگه احتمال زیاد میاد رو کار خروجی جالبی بهت نمیده.

اما اگه دو یا سه سال دیگه می تونی دوباره سیستمت رو عوض کنی و یکی نو بگیری شاید گرافیک خیلی خیلی بالا زیاد بدردت نخوره.

ya abbas
05-07-2010, 22:14
دوست عزیز
از اونجایی که شما تو ایران زندگی می کنی و کارت اینجاست
پیشنهاد من pc هست
درسته mac قدرت کاری وگرافیکی بیشتری داره ولی باید بتونی نرم افزار و پلاگین ها رو پیداکنی!

پس با این حساب شک نکن برو pc بخر:20:

راستی آدرسه این شرکتتو بده بیام اونجا کار کنیم(کار کردن با یک سیستم 5میلیونی چه کلاسی داره:31:)

ahmad_montagh
06-07-2010, 09:10
ازهمه دوستان به خاطر راهنماییشون تشکرمیکنم
احتمالا برم طرف pc

M Like Mother
23-07-2010, 10:08
بازم میگم 1000 بار هم میگم همه جا هم میگم اینکه مک از pc قویتری بصورت عام حرف درستی نیست . چه مکی از چه pc !!

ببین دوست عزیز مثلا برند بنز جز بهترین ماشین هاست. شما می دونی بنز آلمان از رنوی فرانسه مرغوبتره و همیشه یه قدم جلوتره و خلاق تره و محکم تره و نرم تره و ....

وقتی بچه بودم بابای دوستم یه بنز جدید خریده بود ( شاید 15 سال پیش ) الان مدلش یادم نیست فقط می تونم بگم خیلی گرون و خوش مشخصات بود. الان بین اون بنز و رنو l90 شما کدوم رو انتخاب می کنی؟

شاید مقایسه خوب نشد اما pc قوی تر از mac ضعیفتر قوی تره مگه هر دو تقریبا از لحاظ زمانی و سخت افزار نزدیک باشند بعد mac خودشو نشون میده.

مثلا شما یه بنز آخرین سیستم بگیر با حجم 2000 بعد یه ماشین دیگه بگیر با حجم 3000 . بعد میتونی بگی چون اون بنزه قوی تره؟ چون تو مراسمات رسمی همه دولتها ( حتی آمریکا ) از بنز استفاده می کنن چون حرفه ای ها بنز دارن چون عربهای امارتی خر خر خر پول بنز سوار میشن

امیدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم.

ILLIDAN-D
23-07-2010, 13:29
چون عربهای امارتی خر خر خر پول بنز سوار میشن

امیدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم.

عرب های امارتی خر خر خر پول بنز سوار نمی شن

بلکه بوگاتی ویرون یا لامبورگینی ریونتون سوار میشن :31:

این پست صرفا یک اسپم هست و ارزش قانونی دیگر ندارد هرگونه کپی برداری از این مطلب چندتا

Simin Secret
24-07-2010, 16:47
چقدر قراره بابت سيستم پول بدي تا من برات يه سيستم pc توپ معرفي كنيم