مشاهده نسخه کامل
: $$$ یه سوال بی ربط و خیلی خیلی مهم.....$$$
G LADIATOR
01-07-2010, 14:48
سلام....
من توی سایتم بنا به دلائلی میخوام بعضی از کاربرا یه مبلغی رو بریزن به شماره حساب بانکی من ( حساب سیبا هم هست_بانک ملی)
حالا میخواستم بدونم که من بدون داشتن سیستم های آنلاین که میان این چیزا رو چک میکنن و غیره...چه جوری میتونم بفهمم که کاربر مبلغ رو ریخته به حساب یا نه ...و چه مقدار ریخته به حساب؟....
وقتی ما با عابر بانک و یا خود بانک پول میریزیم به حساب یه کد رهگیری یا .... به ما داده میشه....
من چجوری میتونم از طریق این کد ها بفهمم یارو چن ریخته به حساب؟....
خیلی خیلی خیلی ممنون........
Bill Gates
01-07-2010, 19:35
سلام
تماس با بانک .
چک کردن موجودی فعلی با موجودی قبلی .
استفاده از سیستم های موجود (تلفن بانک و ...)
+ ده ها روش دیگه !
با تشکر //:40:
{عنوان مناسب انتخاب کنید}
G LADIATOR
04-07-2010, 17:29
جواب بهتر از این نبود دیگه؟....
چک کردن موجودی فعلی با موجودی قبلی .
این روشت منو کشته....
تماس با بانک .
یعنی روزی چند بار هی زنگ بزنم به بانک؟....اعصاب خودم میترکه دیگه اعصاب اون شخصی که تو بانک هست رو نمیدونم....
استفاده از سیستم های موجود (تلفن بانک و ...)
+ ده ها روش دیگه !
فک کنم بهترین روش همون: و غیره.... بود.
به هر حال ممنون که حوصلت شد و جواب دادی...بقیه که اوضاشون بد تره....
farid1990
07-07-2010, 19:59
جواب بهتر از این نبود دیگه؟....
این روشت منو کشته....
یعنی روزی چند بار هی زنگ بزنم به بانک؟....اعصاب خودم میترکه دیگه اعصاب اون شخصی که تو بانک هست رو نمیدونم....
فک کنم بهترین روش همون: و غیره.... بود.
به هر حال ممنون که حوصلت شد و جواب دادی...بقیه که اوضاشون بد تره....
به نظر من از همراه بانک بانک پارسیان استفاده کن
با یه sms می تونی از آجرین موجودیه حسابت با خبر شی و از همه مهمتر با یه sms می شه کارت شاژ خرید :27:
اینترنت بانک برای همینه دیگه!
farid1990
08-07-2010, 09:13
اینترنت بانک برای همینه دیگه!
همونطور که دوستمون گفتن حساب سیبای بانک ملی دارن و متاسفانه بزرگترین بانک کشور ما چنین سیستمی رو نداره که بشه همون لحظه از سایتش آخرین تغیرات رو مشاهده کرد و باید تا روز بعد و update شدن سرورش صبر کرد تا بشه موجودیه واقعیه حساب رو فهمید:5: ولی برای برطرف کردن این مشکلش همراه بانک برای موبایل رو درست کردن که اونهم مشکلات خودش رو داره که اساسی ترینش اینه که مثلا اگه بخوای یه شارژ 2 هزاری بخری باید 2 هزار پول اینترنت بدی....
به هرحال من همراه بانک بانک پارسیان رو پیشنهاد می کنم که با یه ( پیامک ) :31: می شه خیلی کارها کرد :46:
neopersia
08-07-2010, 14:54
دوستمون یه سوال بی ربط کرد و رفت هنوز اینجا ادامه داره؟ :دی
باید از بانکی که استفاده میکنید بپرسید ببینید چطوری میشه موجودی رو چک کرد. این سوال که ربطی به طراحی وب نداره
همونطور که دوستمون گفتن حساب سیبای بانک ملی دارن و متاسفانه بزرگترین بانک کشور ما چنین سیستمی رو نداره که بشه همون لحظه از سایتش آخرین تغیرات رو مشاهده کرد و باید تا روز بعد و update شدن سرورش صبر کرد تا بشه موجودیه واقعیه حساب رو فهمید:5: ولی برای برطرف کردن این مشکلش همراه بانک برای موبایل رو درست کردن که اونهم مشکلات خودش رو داره که اساسی ترینش اینه که مثلا اگه بخوای یه شارژ 2 هزاری بخری باید 2 هزار پول اینترنت بدی....
به هرحال من همراه بانک بانک پارسیان رو پیشنهاد می کنم که با یه ( پیامک ) :31: می شه خیلی کارها کرد :46:
خواهشاً اینجا دیگه بحث رو تعصبی نکنید دیگه از این همه جواب از روی تعصب تو فرومهای فارسی خسته شدم به خدا!
از سایت بانک ملی نمیشه لیست آنی تراکنشها رو گرفت. درست
ولی تلفن بانک ملی هر لحظه آخرین تراکنشها رو میده
همراه بانک ملی هم لیست لحظه ای تراکنشها رو میده
کارت شارژ چه ربطی به اینجا داره؟
همراه بانک ملی هم با sms کار میکنه و اصلاً به اینترنت وصل نمیشه چطور میگید که پول اینترنت کم میکنه چه برسه به اینکه 2000 تومن پول اینترنت کم کنه!
بانک پارسیان هم خوبه ولی سوال این نبود که تو چه بانکی حساب باز کنم!
farid1990
08-07-2010, 17:02
همراه بانک ملی هم با sms کار میکنه و اصلاً به اینترنت وصل نمیشه چطور میگید که پول اینترنت کم میکنه چه برسه به اینکه 2000 تومن پول اینترنت کم کنه!
بانک پارسیان هم خوبه ولی سوال این نبود که تو چه بانکی حساب باز کنم!
:9:پس واسه من چرا باید به اینترنت وصل شه؟؟؟؟:31:
من که نگفتم بره تو پارسیان حساب باز کنه گفتم از همراه بانکش استفاده کنه که همه ی بانک های عضو شبکه شتاب رو ساپورت می کنه:31:
بانک پارسیا بانک هر ایرانی :39::46:
neopersia
09-07-2010, 16:51
:9:پس واسه من چرا باید به اینترنت وصل شه؟؟؟؟:31:
پس چرا برای من که اصلاً gprs ندارم کار میکنه؟؟؟؟؟!
farid1990
09-07-2010, 21:39
پس چرا برای من که اصلاً gprs ندارم کار میکنه؟؟؟؟؟!
من این برنامه رو خیلی وقت پیش دانلود کردم.:5:فکر کنم واسه شما ورژن جدیدشه:46:
ArashMiniStar
21-07-2010, 20:40
با استفاده از اینترنت بانک و موبایل بانک راحت میشه این کار رو کرد.:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.