مشاهده نسخه کامل
: کمک:کسی این دبیرا رو میشناسه؟؟؟
Aryana_b
01-07-2010, 10:48
سلام دوستان من الان سومم برای پیش یا همون چهارم به مشکل خوردم دوسری متفاوت معلم هست که نمیدونم کدومشون بهترن:41: لطفا اگه کسی اینارو میشناسه یه اطلاعات مختصری بده:5:
1/دبیران اموزشگاه مفاخر علوم ایران
دیفرانسیل------------بهروز اسلامی
شیمی------------------مطیع فر
فیزیک--------------------کامیار
گسسته-----------------------رمضانپور-عبدالهیان
2/مشاور سلطانی که خودش میخواد دبیرا رو بیاره میگه 8 تا رتبه 1 رقمی داشته خیلی هم بد اخلاقه:41:
معلماش
دیفرانسیل------------------تقوی-امیرصدری
شیمی--------------لطفی نیا-مسیب زاده
فیزیک------------------مدرسه دوست -مسیب زاده
گسسته----------------مهدی زاده-خطیبی
اینا قراره بیان مدرسمون البته قرار بود اقای سلطانی مشاور باشند و گروه اول بیاد ولی مثل اینکه باهم لجند
مرسییییییییی:11::11::11::11:
ali_slovak
02-07-2010, 21:25
مسیب زاده شیمی که افتضاحه.
مهدی زاده و خطیبی هم عربی هستند . :31:
ببین!
لطفی نیا عــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــالیه!!!
واقعا توپه
دمش گرم
من امسال کنکور دادم
فقط پیش 2 پیشش رفتم خیلی راضی بودم
همایشش رو هم رفتم که دیگه حرف نداشت
تو همایشش سوال احتمالی حل میکرد و کلا سوالای دیگه
تو کنکور ما که ریاضی بودیم 3 تا مشابهش اومد
بقیه سوالا هم اکثرا مشابه بودن
همایشش 3روز بود
واقعا لذت بردم....:20::31::10:
Aryana_b
22-07-2010, 14:32
مرسی:11:
اون سری اول اومدن مدرسمون فعلا که بد نیستن این طوری که خودشون میگن خیلی خوبن:31: گسسته هم نصیری اومده
new life
24-07-2010, 13:56
عبدالهیان اسمش امیر حسین ؟؟؟ اگه اسمش همینه خیلی دبیر عالیه
اسلامی افتضاحه !!!!افتضاح
فیزیک کامیار بدنیست خوبه
مسیب زاده هم بد نیست ولی جالب نیست زیاد
موسسه بهتر نمی تونی بری ؟ هدف خیلی بهتر از مفاخره اصلا قابل مقایسه نیستن !
moonfairy
25-07-2010, 10:07
kadre mafakher bejoz eslami ziad khub nistan ama eslami kheili khube
moonfairy
25-07-2010, 10:20
اسلامی دبیر خوبیه اما کلا کادر مفاخر خوب نیستند
new life
25-07-2010, 12:48
اسلامی دبیر خوبیه اما کلا کادر مفاخر خوب نیست
:18:...........!!!!!
Aryana_b
25-07-2010, 20:57
مرسی دوستان
من مفاخر نمیرم من مدرسه (دولتی) خودمون رو میرم که کادر مفاخر الان کمکی میاد مدرسه درس میده
Aryana_b
25-07-2010, 21:07
عبدالهیان اسمش امیر حسین ؟؟؟ اگه اسمش همینه خیلی دبیر عالیه
اسلامی افتضاحه !!!!افتضاح
فیزیک کامیار بدنیست خوبه
مسیب زاده هم بد نیست ولی جالب نیست زیاد
موسسه بهتر نمی تونی بری ؟ هدف خیلی بهتر از مفاخره اصلا قابل مقایسه نیستن !
اره امیر حسین بود اما دعواش شد رفت:27: الان امیر نصیری اومده
اسلامی چرا افتضاحه؟کجا باهاش کلاس داشتین؟بد درس میده؟اخه تا الان خیلی خوب بوده درس دادنشم خوبه
هدف که جای خود داره اما من گفتم تو مدرسم فکر کنم اگه کار اینام نقص داشته باشه با معلمای خودمون برطرف میشه
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
اسلامی دبیر خوبیه اما کلا کادر مفاخر خوب نیستند
یعنی مطیع فر و کامیار خوب نیستن؟:41:عزیزا... چی؟یه جوریه,ترسناکه:41:
شما مفاخر بودی؟
ببــينم....
مگه دبيرها و اينا هم مثل مادربرد و سي پي يو و اينا هستن كه سوال ميپرسي؟ :31:
زمان ما چه خوب بودااا :31:
ميرفتيم مدرسه....با يه دفتر :31: كتاب متاب نميــبردم من :31: سوسول بازي تو مرام من نبود :31:
mehdi_360
25-07-2010, 21:37
زمان ما چه خوب بوداا
ميرفتيم مدرسه....با يه دفتر ، كتاب متاب نميــبردم من ،سوسول بازي تو مرام من نبود
ای ول ، منم یه چیزی بودم تو مایه های تو ، سال آخر یه خودکار داشتم با یه دفتر(با همین یه دفتر و خودکار سال رو به آخر رسونیدیم ،آخرش دفتر م نصف برگاش هم پر نشد:دی ) ، هیییییی یادش بخیر ...
new life
25-07-2010, 23:15
اسلامی چرا افتضاحه ؟کجا اهاش کلا داشتین ؟بد درس میده ؟
میومد مدرسمون درس میداد . من هنوزم میگم خوب نیست . هندسه که اصلا بلد نیست درس بده . بار علمیش هم زیاد نیست
کامیار کی گفته خوب نیست خوبه !
چرا ترسناکه ؟ کجاش ترسناکه ؟
چرا دعواش شد؟ دبیر خیلی عالیی بود ! اگه باهاش پیش میرفتی تراز گسسته از 7000 پایین نمیاومد ولی اگه تستایی که مشخص کرده بودو نمی زدی تنبیه میشدی از نوع فیزیکی:31:
Aryana_b
26-07-2010, 09:24
میومد مدرسمون درس میداد . من هنوزم میگم خوب نیست . هندسه که اصلا بلد نیست درس بده . بار علمیش هم زیاد نیست
کامیار کی گفته خوب نیست خوبه !
چرا ترسناکه ؟ کجاش ترسناکه ؟
چرا دعواش شد؟ دبیر خیلی عالیی بود ! اگه باهاش پیش میرفتی تراز گسسته از 7000 پایین نمیاومد ولی اگه تستایی که مشخص کرده بودو نمی زدی تنبیه میشدی از نوع فیزیکی:31:
عبدالهیان روزی که برای گرما تعطیل شده بود اومد مدرسه دیده بود تعطیله روز بد به شدت با مدیر و ... برخورد کرد:27::27:
به خدا عزیز ترسناکه,مثل اسلامی جذبه نداره اما ...:19: من هیچی از حرفاش نمیفهمم لهجش یه جوریه. حالا معلم خوبیه؟؟؟؟
ولی اسلامی تا اینجا که خوب درس داده اخلاقشم خوبه:31: شاید امسال متحول شده :20:
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
ببــينم....
مگه دبيرها و اينا هم مثل مادربرد و سي پي يو و اينا هستن كه سوال ميپرسي؟ :31:
اگه مثل مادربرد و سي پي يو بودن که مشکلی نبود:31:اونا به راحتی عوض میشن ولی اینا نه:41:
من باید روحیم رو اماده کنم که تحمل کنم تا 1سال با 10 خودکار و 10 دفتر سپری بشه:31: تموم شه بره پی کارش:5:
new life
26-07-2010, 21:31
حالا معلم خوبیه ؟؟؟
اره عالیه عالی ....بابا بریید یه ذره پاچه خواری چیزی بکنید برشگردونید :31: دوست داره ازین جمله ها بشنوه !
موضوع مرگ وزندگیه ! کنکور دارید .....سر ما هم با یکی از دبیرا دعواش شد :31: حالا اسم خودشو search کنه بفهمه من امارشو دادم وای چی میشه :31:
کامیار لهجه داره :31: اره یه مدلیه قبول دارم :31: ولی خوبه عادت میکنی
Aryana_b
27-07-2010, 12:04
اره عالیه عالی ....بابا بریید یه ذره پاچه خواری چیزی بکنید برشگردونید :31: دوست داره ازین جمله ها بشنوه !
موضوع مرگ وزندگیه ! کنکور دارید .....سر ما هم با یکی از دبیرا دعواش شد :31: حالا اسم خودشو search کنه بفهمه من امارشو دادم وای چی میشه :31:
کامیار لهجه داره :31: اره یه مدلیه قبول دارم :31: ولی خوبه عادت میکنی
کامیار نه عزیزا... لهجه داره من نمیتونم تحملش کنم,میخوام دیگه سر کلاساش نرم به نظر شما چیزی از دست میدم؟؟؟یعنی نکته ای میگه که سر کلاسش نباشی نفهمی؟
عبدالهیان با همه دعوا کرد رفت:27: الان 2جلسه هست که نصیری جاش میاد اشکال نداره اینم خوبه:20:
new life
27-07-2010, 13:01
نه برو حتما سر کلاسش . نکته هم میگه . مگه کنکور نداری ! 1 ساله یه عمر زندگی بستگی به این 1 سال داره
امسالو باید تحمل کنی .
Aryana_b
29-07-2010, 09:10
نه برو حتما سر کلاسش . نکته هم میگه . مگه کنکور نداری ! 1 ساله یه عمر زندگی بستگی به این 1 سال داره
امسالو باید تحمل کنی .
چشم:46: اما جدی جدی نمیخواستم برم,اما الان دیگه میرم:20:
PARIA.PIA9
30-08-2010, 08:49
من سری اول رو میشناسم.مطیع فر خیلی خوبه اسلامی خیلی تند تند درس میده ولی ادم باحالیه از دستش خیلی میخندی:27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.