ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات و راهنمایی در رابطه با انجام انکدینگ بر روی فایل‏های ویدیویی

ali_intel_3ghz
01-07-2010, 07:02
سلام خدمت دوستان.اگه کسی حس ریپ داره اول K Lite Mega Codec Pack رو نصب کنه بعد از نصب فایل زیر رو دانلود کنه و کپی کنن تو شاخه
C:\WINDOWS\system32
این فایل همون x264vfw.dllهست که باید جانشین فایل قبلی بشه.بعد از اینکه این کارو کردین برید تو منو استارت
تو K-Lite Codec Pack\Configuration\x264vfw حالا پنجره تنظیمات X246 میاد قسمتی که ورژن کدک رو نشون میده ببینید ورژنتون Core 58 svn 736bm هست یا نه اگه بود تا حالا درست رفتید.
خب حالا Gordian Knot رو باز کنید یه کانورت با کدک X264 انجام بدید ولی با این تنظیمات:
زمانی که Gordian Knot از شما میخواد setting x264 رو بدید چه تو pass اول و pass دوم شما حالت default رو بزنید ولی command line رو تیک بزنید و دستورات زیر رو توش کپی کنید:

--quiet --vd----- --pass 1 --bitrate 500 --threads 4 --ref 10 --mixed-refs --no-fast-pskip --bframes 16 --b-pyramid --b-rdo --bime --weightb --filter -2,-1 --subme 6 --trellis 2 --analyse all --8x8dct --vbv-maxrate 25000 --me umh

جایی که نوشته 500 بیت ریت هستش که خودتون هرچی صلاح میدونید بذارید
بقیه رو دست نزنید.
حالا بقیه مراحل رو خدتون زحمتش رو بکشید.ببینید نتیجه خوب میده یا نه.
اگه خوب جواب نداد
فایل زیر رو اجرا کنید و دو باره یهه زحمت کانورت رو بکشید ببنید خوب در میاد یا نه.

حتما نتیجه رو اطلاع بدید!!!

ali_intel_3ghz
05-07-2010, 20:22
کسی این تنظیمات رو تست نکرد؟؟

ahmadzaq
03-08-2010, 23:32
قاعدتا باید خوب بشه

اما به نظر من کار باGordian Knot زیاد جالب نیست ...
برو از MEGUI استفاده کن ، چه حالی میده

بعد از نصب و دانلود... برو تو محل نصب برنامه و توی پوشه ی پزوفایل هل و اینها رو بهش اضافه کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا موقع تبدیل میتونی قویترین پروفایل رو بزنی و تا حد مرگ فایلت رو فشرده بکنی

ali_intel_3ghz
10-09-2010, 06:34
با MEGUI حال نکردم
اونطوری که میگفتی نیست

کلی با Gordian Knot ور رفتم آخر هم به این نتیجه رسیدم

اگه کسی حال داره اینا رو تو کمن لاین کپی کنه حالشو ببره

--quiet --vd----- --bitrate 450 --weightp 2 --deblock -1:-2 --bframes 16 --b-adapt 2 --b-pyramid 2 --ref 10 --vbv-bufsize 25000 --vbv-maxrate 25000 --qcomp 0.4 --rc-lookahead 50 --merange 32 --me tesa --direct temporal --subme 10 --partitions all --trellis 2 --no-fast-pskip --psnr --ssim --fullrange on --min-keyint 20 --keyint 200 --psy-rd 1:0.15 --mixed-refs

hacker3000
22-09-2010, 14:28
سلام ...

من چند وقته دنبال یه برنامه میگردم که بشه فایل های تصویری رو فشرده سازی کرد... یعنی در اصل حجم فیلم ها رو کم کردم

هر چی گشتم فقط نرم افزار برای تغییر فرمت وجود داشت ، که حتی با فرمت Mkv حجم پایین بدست نیومد... فقط نرم افزار Shrink & Burn تونست حجم دلخواه رو در بیاره البته با افت کیفیت کاملا واضح

میخوام ببینم این فیلم ها که برای دانلود تو اینترنت گذاشته میشه ( mkv ) چطور به حجم 300 مگ رسیده ؟

alenkita
24-09-2010, 23:52
با سلام منم دقیقا همین مشکل دوستمون رو دارم. میشه یکی کامل راهنمایی کنه که با چه نرم افزار و با چه مشخصاتی میشه این حجمها با این کیفیت رو بدست آورد؟

kourosh_sos
25-09-2010, 00:36
دوستان من فکر کنم با نرم افزار های Convertor راحت میشه حجم رو پائین آورد ولی باید Profile اون فرمت رو دستکاری کرد که حجم و کیفیت مناسبی داشته باشه از کانورتورهای خوب میشه Video Convert Master یا WinAVI Convertor رو نام برد

alenkita
26-09-2010, 05:48
کسی نطری نداره؟

maxeemo
28-09-2010, 00:18
سلام.

پاسخ مشخصی به این دست سوالا وجود نداره. اما یک چیز کاملا مشخصه:

کم کردن حجم = تبدیل (convert) و کم کردن bitrate در حین این تبدیل

راه دومی وجود نداره.

وقتی bitrate رو پایین میارید، اولین ضرر متوجه کیفیت فیلم میشه. باید این ضرر رو به حداقل رسوند (نه جبران کامل!!!)، که استفاده از کدک های پیشرفته (با فشرده سازی حداکثر) چاره ی این کاره. تا این تاریخ قطعا کدک های مورد نظر عبارتند از H264 و AVC از خانواده ی MPEG 4.

در کل برای کم کردن حجم باید فیلم رو تبدیل کنید. بیت ریت رو بیارید پایین و از کدک های نامبرده شده استفاده کنید. حتما از تبدیل چند گذره (multi-pass) استفاده کنید. از برنامه ی خاصی نمیشه اسم برد. در واقع از هر مبدلی میتونید استفاده کنید. البته مبدلی که چنین امکانات وسیعی رو در اختیارتون بذاره و از سطح کیفی عملکرد بالایی برخوردار باشه. تبدیل صدا هم پیشنهاد میشه، مخصوصا از فرمت های حجیمی مثل DTS یا MPEG 2 به فرمت های فشرده تر مثل AAC و AC3 یا حتی MP3. کاهش دادن تعداد کانال ها هم مهمه.

آخرین مسئله ای که میمونه، ظرف یا container خروجی هست. تا این تاریخ Matroska که خودتون ذکر کردید، بهترین و کم حجم ترین انتخابه. البته نوع ظرف اصلا قابل بحث نیست، چون اونقدری تو حجم تفاوت ندارن که مسئله ساز باشن... اما به هر حال mkv کم حجم ترین و انعطاف پذیر ترینه.

:40::40::40::40::40:

errmii
03-10-2010, 01:02
سلام.

پاسخ مشخصی به این دست سوالا وجود نداره. اما یک چیز کاملا مشخصه:

کم کردن حجم = تبدیل (convert) و کم کردن bitrate در حین این تبدیل

راه دومی وجود نداره.

وقتی bitrate رو پایین میارید، اولین ضرر متوجه کیفیت فیلم میشه. باید این ضرر رو به حداقل رسوند (نه جبران کامل!!!)، که استفاده از کدک های پیشرفته (با فشرده سازی حداکثر) چاره ی این کاره. تا این تاریخ قطعا کدک های مورد نظر عبارتند از H264 و AVC از خانواده ی MPEG 4.

در کل برای کم کردن حجم باید فیلم رو تبدیل کنید. بیت ریت رو بیارید پایین و از کدک های نامبرده شده استفاده کنید. حتما از تبدیل چند گذره (multi-pass) استفاده کنید. از برنامه ی خاصی نمیشه اسم برد. در واقع از هر مبدلی میتونید استفاده کنید. البته مبدلی که چنین امکانات وسیعی رو در اختیارتون بذاره و از سطح کیفی عملکرد بالایی برخوردار باشه. تبدیل صدا هم پیشنهاد میشه، مخصوصا از فرمت های حجیمی مثل DTS یا MPEG 2 به فرمت های فشرده تر مثل AAC و AC3 یا حتی MP3. کاهش دادن تعداد کانال ها هم مهمه.

آخرین مسئله ای که میمونه، ظرف یا container خروجی هست. تا این تاریخ Matroska که خودتون ذکر کردید، بهترین و کم حجم ترین انتخابه. البته نوع ظرف اصلا قابل بحث نیست، چون اونقدری تو حجم تفاوت ندارن که مسئله ساز باشن... اما به هر حال mkv کم حجم ترین و انعطاف پذیر ترینه.

به طور عینی تر و عملی تر توضیح میدین؟

kourosh_sos
03-10-2010, 21:42
maxeemo دوست عزیز صحبتاتون یه جورایی مثل ویکی پدیا هستش یکم واضح تر توضیح بدید .

maxeemo
04-10-2010, 21:03
به طور عینی تر و عملی تر توضیح میدین؟

maxeemo دوست عزیز صحبتاتون یه جورایی مثل ویکی پدیا هستش یکم واضح تر توضیح بدید .

ویکیپدیایی گفتم؟! :31: چشم، ساده تر میگم.

برای فشرده سازی فیلم باید بیت ریت رو بیارید پایین و برای اینکه کیفیت خیلی افت نکنه، باید از فشرده ساز قوی استفاده کنید.

هنوز هم نمیشه نرم افزار خاصی رو پیشنهاد کرد، چون با همه ی مبدل ها میشه. اما من اینا رو که قوی ترن پیشنهاد می کنم. به ترتیب سادگی؛

TMPGEnc 4.0 XPress
Avidemux
VirtualDub
MeGUI

و خیلی انتخاب های دیگه... من 4 تای بالا رو میپسندم که کیفیت کار بالایی دارن. استفاده از این نرم افزارها خودش بحث مفصلیه. من فقط سریع اشاره می کنم.

TMPGEnc 4.0 XPress

بهترین مبدل هم برای حرفه ای ها و هم برای غیر حرفه ای ها. این برنامه تقریبا هر فرمتی رو به بقیه ی فرمت ها تبدیل میکنه. انکودر تعبیه شده ی H264 یا AVC رو داره. از x264vfw هم میشه استفاده کرد. از ریسایزر bicubic استفاده کنید. بیت ریت رو بیارید پایین. سمپل های 1 دقیقه ای رندر کنید تا کیفیت و بیت ریت مطلوب دستتون بیاد. بعدش اقدام به رندر نهایی کنید.

Avidemux

رایگانه و حرفه ای. یه مقدار استفاده ازش مشکل تره، اما از بهترین مبدل هاست. انکودر H264 یا AVC رو داره. اگه ریسایز می کنید، از ریسایزر bicubic استفاده کنید. بیت ریت رو بیارید پایین. سمپل های 1 دقیقه ای رندر کنید تا کیفیت و بیت ریت مطلوب دستتون بیاد. بعدش اقدام به رندر نهایی کنید.

VirtualDub

اینم از بهترین مبدل هاست، اما متاسفانه فقط به درد متوسط ها و حرفه ای ها میخوره. از x264vfw میشه استفاده کرد. بازم قبل از رندر نهایی، سمپل 1 دقیقه ای رندر کنید.

MeGUI

GUI انکودر x264 ـه. کیفیت کارش خیلی بالاست چون کیفیت کار مبدل کنسولی x264 بالاست. پیچیده ست و فقط به درد متوسط ها و حرفه ای ها میخوره. امکان رندر سمپل رو نداره، مگه اینکه جداگانه سورس سمپل رو تهیه کنید یا بتونید از خط فرمان استفاده کنید.

4daneshjo
05-10-2010, 09:51
سلام خدمت دوستان.اگه کسی حس ریپ داره اول K Lite Mega Codec Pack رو نصب کنه بعد از نصب فایل زیر رو دانلود کنه و کپی کنن تو شاخه
C:\WINDOWS\system32
این فایل همون x264vfw.dllهست که باید جانشین فایل قبلی بشه.بعد از اینکه این کارو کردین برید تو منو استارت
تو K-Lite Codec Pack\Configuration\x264vfw حالا پنجره تنظیمات X246 میاد قسمتی که ورژن کدک رو نشون میده ببینید ورژنتون Core 58 svn 736bm هست یا نه اگه بود تا حالا درست رفتید.
خب حالا Gordian Knot رو باز کنید یه کانورت با کدک X264 انجام بدید ولی با این تنظیمات:
زمانی که Gordian Knot از شما میخواد setting x264 رو بدید چه تو pass اول و pass دوم شما حالت default رو بزنید ولی command line رو تیک بزنید و دستورات زیر رو توش کپی کنید:

--quiet --vd----- --pass 1 --bitrate 500 --threads 4 --ref 10 --mixed-refs --no-fast-pskip --bframes 16 --b-pyramid --b-rdo --bime --weightb --filter -2,-1 --subme 6 --trellis 2 --analyse all --8x8dct --vbv-maxrate 25000 --me umh

جایی که نوشته 500 بیت ریت هستش که خودتون هرچی صلاح میدونید بذارید
بقیه رو دست نزنید.
حالا بقیه مراحل رو خدتون زحمتش رو بکشید.ببینید نتیجه خوب میده یا نه.
اگه خوب جواب نداد
فایل زیر رو اجرا کنید و دو باره یهه زحمت کانورت رو بکشید ببنید خوب در میاد یا نه.

حتما نتیجه رو اطلاع بدید!!!

سلام عزیزز من کدک
K Lite Mega Codec Pack full رو روی سیستم نصب دارم ولی اصلا همچین فایلی توی پوشه C:\WINDOWS\system32
وجود نداشت ولی باز هم من اون کپی کردم !! اشکالی که نداره ؟
در ضمن این کار فقط با Gordian Knot انجام میشه یا با auto Gordian Knot هم میشه ؟
لطف کنید لینک Gordian Knot رو بزارید !!

ali_intel_3ghz
11-01-2011, 21:17
سلام خدمت دوستان بعد کلی مدت سر زدم به این پست خوبه خلاصه به تنظیمات من توجه کردین شرمنده شدیم

با bit rate 300k هم فیلم زدم مثل اینه شد
یک ساعت و نیم DVD

شد 290مگ

مثلا در س دارم

دارم ریاضی مهندسی میخونم,اره جونه خودم!!!!!!!!!!!!!!!

سر فرصت یه فایل word میزارم......

Shayan Arya
11-01-2011, 21:35
StaxRip رو دانلود کنید تا همه قابلیت های x264 و aac و mkv و کلی امکانات دیگه رو یکجا داشته باشید
Gordian Knot برای زمان xvid بود ولی الان قدیمی شده

ali_intel_3ghz
12-01-2011, 12:03
StaxRip رو دانلود کنید تا همه قابلیت های x264 و aac و mkv و کلی امکانات دیگه رو یکجا داشته باشید
Gordian Knot برای زمان xvid بود ولی الان قدیمی شده

وقت کنم فایل word رو بذارم فکر نکنم اونوقت این نظر رو داشته باشین
البته صدا رو با Nero AAC با ریت 24کیلو میزنم(با me gui)

Shayan Arya
13-01-2011, 02:59
وقت کنم فایل word رو بذارم فکر نکنم اونوقت این نظر رو داشته باشین
البته صدا رو با Nero AAC با ریت 24کیلو میزنم(با me gui)

اگر تمام این کارهایی که شما با زحمت انجام میدی StaxRip یکجا و به راحتی انجام بده خوب نیست؟
گذشته از راحتی کار با StaxRip ، برای حرفه ای ها Command Line هم وجود داره تا هر بلایی میخواهی سر کدک ها بیاری
Nero AAC هم داره
کلی کدک و فیلتر Resize و Deinterlace و ... همه یکجا جمع شده برای شما

ali_intel_3ghz
16-01-2011, 17:38
سلام این طور که شما میگی باید خوب باشه,دانلودش میکنم ببینم چه طوریه شاید خوشم امد

Honradez
16-04-2011, 17:32
سلام.

من تعدادي فيلم روي کامپيوترم دارم که خب حجمي که گرفتن يه کم زياده.

ميخواستم بپرسم آيا راهي هست که بدون افت کيفيت بشه حجمو کم کرد؟ Divx و اينها بدرد ميخورن؟

متشکرم.

Alastoor
19-04-2011, 00:05
سلام
بدوت افت کیفیت نمیشه . در هر کانورت میزانی افت کیفیت داریم که با توجه به محدودیتی که برای سایز خروجی در نظر می گیریم این مقدار متغیره . بله استفاده از کدک XviD/DivX و مهم تر از این دو H264 که خیلی فشردگی بیشتری رو همراه داره توصیه میشه . این تاپیک رو ببینید در این زمینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_intel_3ghz
21-07-2011, 07:21
سلام خدمت دوستان
کسی میدونه کدک
x264 SVN با x264 چه فرقی داره ؟
اخه وقتی با x264 SVN تو بیت ریت 250 کیلو دی وی دی ریپ میکنم کیفیتش خداست ولی با x264 تو همین بیت ریت کیفیت کلی به هم میخوره

maxeemo
24-08-2011, 00:48
سلام. تا جایی که من میدونم، SVN ابزار کنترل نسخۀ پروژه های نرم افزاریه و ارتباطش با نرم افزارها در همین حده و نه بیشتر. مطمئنید این تفاوت کیفیت ها از تنظیمات نیست؟

ali_intel_3ghz
28-10-2011, 07:13
نه اتفاقا تنظیمات یکیه ولی نمیدونم چه کلک وش به کار رفته...

axilbam
16-09-2012, 20:11
سلاممن فیلم هایی رو دیدم که با وجود کیفیت عالی فول اچ دی کم حجم هستن یعنی حجمی حدود 400 یا 500 مگ دارن .اما با هر نرم افزاری که بگین نتونستم حجم فیلم های فول اچ دی خودمو مثل اونا کم کنم حتی وقتی اونقدر بیت ریت اونا رو پایین میارم تا حدی که شطرنجی بشن بازم مثل اون فیلمای که گفتم کم حجم نمیشن،آیا نرم افزار خاصی دارن اونایی که فیلم ها رو تا حد زیادی کم حجم میکنن.بیت ریت اون فیلم ها رو با نرم افزار نگاه کردم 0 صفر نشون میداد هم صدا هم تصویر.البته من فقط فیلم های خارجی رو دیدم که این کار رو کردن.اگه کسه اطلاعاتی داره بده لطفا.

SAMCRO
17-09-2012, 12:48
ببین می تونی کار کنی باهاش ؟

4daneshjo
08-11-2012, 16:48
فقط با این MeGUI برو کار کن اگه هم خواستی بگو تا اموزش هم بزارم البته فک کنم تو همین انجمن هم باشه سرچ کن

damn
09-11-2012, 10:09
سلاممن فیلم هایی رو دیدم که با وجود کیفیت عالی فول اچ دی کم حجم هستن یعنی حجمی حدود 400 یا 500 مگ دارن .اما با هر نرم افزاری که بگین نتونستم حجم فیلم های فول اچ دی خودمو مثل اونا کم کنم حتی وقتی اونقدر بیت ریت اونا رو پایین میارم تا حدی که شطرنجی بشن بازم مثل اون فیلمای که گفتم کم حجم نمیشن،آیا نرم افزار خاصی دارن اونایی که فیلم ها رو تا حد زیادی کم حجم میکنن.بیت ریت اون فیلم ها رو با نرم افزار نگاه کردم 0 صفر نشون میداد هم صدا هم تصویر.البته من فقط فیلم های خارجی رو دیدم که این کار رو کردن.اگه کسه اطلاعاتی داره بده لطفا.

آقا فیلم فول hd از کجا میاری ؟ دانلود می کنی؟

Rhodes
09-11-2012, 20:03
دوست عزیز باید از همون برنامه ای که دوستمون گفتم استفاده کنی ...
وقتی میخوای فیلم رو کانورت کنی یه قسمت داره بیتریت رو که میزنی حجم بهت میده.معمولا بیتریت 550 تا 600 مناسبه.مثلا میگه با این بیتریت میشه 600 مگ.ولی نباید از این روش کانورت کرد.
یه قسمت دیگه هم داره که بهش میگی میخوام فیلمم 600 مگ بشه حالا خودش تنظیم میکنه که چه بیتریتی بزنه.ولی خوبی این روش دوم اینه که توی این حالت فیلم variabale bitrate میشه.یعنی جاهای اکشن که صحنه سریع عوض میشه و بیتریت بیشتر میخواد بیتریت رو میکنه 1200 ولی جاهای عادی و کم حرکت بیتریت رو میکنه 300 ... یعنی بیتریت این ور رو میده به اون صحنه.
با این تفاوت که توی روش اول افت کبفبت داریم بعضی صحنه ها ولی روش دوم نه ...

axilbam
09-11-2012, 22:04
آقا فیلم فول hd از کجا میاری ؟ دانلود می کنی؟

نه سرعت اینترنتم اونقدر ها زیاد نیست از دوست و رفیقا میگیرم.
__________________________________________________ _____________
من megui رو که باز میکنم دو قسمته بالا ویدئو پایین اودیو بالا ازم avisynth script میخواد نمیدونم چیه جایی واسه بیت ریت نداره. توی قسمت تولز بالا یه AVC creator داره که ارور میده.
کلا یه فیلم تو یه زمان طولانی تبدیل کردم که نه حجمش خیلی کم شد نه کیفیت خوبی داشت!

اینم عکسش:

اخرش یکی به ما کار کردن با این نرم افزار رو یاد نداد.

CafeNet999
23-11-2012, 02:12
من الان حس و حال کار کردن و توضیح رو ندارم :دی
نرم افزار رو آپدیت کردی؟؟؟ Options->Update
موارد موردز نیاز مثه AviSynth رو نصب کردی؟؟؟
اگه آره،فعلا برو Tools و One Click Encoder رو بزن.اونجا هم که همه چی معلومه.فایل ورودی رو بهش میدی و تنظبمات مختلف رو Set میکنی.
از همین پایین برنامه هم میتونی روی One-Click کنی و مراحل رو طی کنی.

axilbam
23-11-2012, 02:56
آره همه این کارا رو کردم، ممنون من آزمایش میکنم جواب میدم، البته بد که حسش اومد اگه یک آموزش جامع بزاری ممنون میشم:sq_25:

imanpod
31-12-2013, 16:54
آره همه این کارا رو کردم، ممنون من آزمایش میکنم جواب میدم، البته بد که حسش اومد اگه یک آموزش جامع بزاری ممنون میشم:sq_25:
شما به نظر من از نرم افزار HandBrake استفاده کن . آخرین ورژن رو میتونی از filehippo.com دانلود کنی . یه نرم افزار اپن سورس هست که حجمش حدود 13 تا 14 مگه . container رو روی Mkv بذار و video codec روی H264 .
بقیه ی تنظیمات رو اگر دست هم نزنی کیفیت و حجم خوبی توی فایل خروجی میده (روی normal profile) . یه کم که باهاش کار کردی تنظیماتی مثل quality و bitrate و H.264 profile و level و ... رو هم میتونی به دلخواه خودت تا رسیدن به حجم و کیفیت مورد نظر تغییر بدی . مثلا من اوایل توی kmplayer از فیلم هام info میگرفتم و سعی میکردم تنظیمات انکودم رو شبیه انکودر های کم حجم معروف مثل Ganool بکنم .
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم یه مطلب حلاصه با عکس شبیه پست من هست ، بخونی بد نیست .
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ویدئو هم بدک نیست ببینی ولی تنظیماتش سلیقه ایه .

mmp30
03-01-2014, 13:07
سلام
با برنامه h264 می توانید حجم فیلمهای خود را به عنوان مثال از 25گیگ به 2 گیگ تبدیل کنید اسم سایت h264encoder.com

mmp30
03-01-2014, 13:20
سلام
با برنامه h264 می توانید حجم فیلمهای خود را به عنوان مثال از 25گیگ به 2 گیگ تبدیل کنید اسم سایت h264encoder.com
بعدش با vlc player تماشا کنید.

aminrafael3
20-02-2014, 21:14
با سلام آیا میتونم فیلمهای 2d خودم با کیفیت 1080 رو با نرم افزار به 3d تبدیل کنم و روی تلویزیون سه بعدی ببینم؟

برای این میگم که دوباره نخوام این همه فیلمی که دانلود کردم رو دوباره 3d دانلود کنم

ممنون

Golbarg01
07-04-2014, 12:31
سلام
انکودرهایی مثل Ganool.com یا ShAaNIG فیلمها چطور انکود می کنن که با این حجم کم اینقدر کیفیتشون بالاست؟
بهترین نرم افزار که بشه شبیه اونا انکود کرد چیه؟

ali_intel_3ghz
16-05-2014, 14:46
سلام دوستان
چند ماهی میشه که اصلا اینجا نمیام
مشغول انجام وظیفه خدمت مقدس سربازی تو ارتش جمهوری اسلامی ام
ولی تو این چند ماه که دور ار خونه بودم تو خدمت یه سیستم خیلی قوی زیر دستمه کلی باهاش انکد کردم و آموزش هارو نوشتم ایشالا دوماه دیگه همشو میذارم اینجا.

ali_intel_3ghz
21-10-2014, 14:21
سلام خدمت دوستان
ببخشید که خیلی دیر اومدم
یه سری آموزش امیدورام به درد دوستام بخوره البته که میدونم همتون حرفه ای هستید

stopdvd
23-08-2015, 02:39
سلام
دوستان کسی به صورت حرفه بلده با نرم افزار megui کار کنه من انکود انجام دادم اما متاسفانه روی تی وی یا صدا نداره یا تصویر اجرا نمیشه و میزنه فایل پشتیبانی نمیشود در صورتی که در کامپیوتر به راحتی اجرا میشه معذرت میخوام اگر توی الین تاپیک این موضوع رو بیان کردم اما از دوستانی که اطلاعاتی در مورد megui دارن میخوام که کمک کنن
ممنون
اینم ادرس ایمیل بنده
im.gunners@yahoo.com

mjx
07-12-2015, 10:43
سلام
دوستان کسی به صورت حرفه بلده با نرم افزار megui کار کنه من انکود انجام دادم اما متاسفانه روی تی وی یا صدا نداره یا تصویر اجرا نمیشه و میزنه فایل پشتیبانی نمیشود در صورتی که در کامپیوتر به راحتی اجرا میشه معذرت میخوام اگر توی الین تاپیک این موضوع رو بیان کردم اما از دوستانی که اطلاعاتی در مورد megui دارن میخوام که کمک کنن
ممنون
اینم ادرس ایمیل بنده
im.gunners@yahoo.com

سلام.

همینجا به نظرم گفتگو کنیم درموردش دیگران هم ممکنه استفاده کنند و بهتره و صد البته پیغامش برای ایمیلتون ارسال میشه.

در هر مشکلی از فایلهای انکود شده یا سورسها باید اطلاعات دقیقی داده بشه.

بوسیله نرم افزار mediainfo مشخصات فایل انکود شدتون رو که با دستگاهها مشکل داره ایجا درج کنین شاید کمکی از دستمون بر اومد.

phontoms
14-07-2018, 01:25
سلام پوزش که تاپیک رو از زیر آوار در آوردم همینطور که از عنوان پستم معلومه می خواستم بدونم چطوری باید زیرنویس فارسی رو به نرم افزار معرفی کنم که هم بدون مشکل نمایش بده هم هارد ساب کنه نسخه ای که من استفاده می کنم 6.4.2 2018 هست تو قسمت زیرنویس، زیرنویس رو اافضافه میکنم و تیک اضافه کردن زیرنویس به فرم رو هم میزنم اما تو تب Base گزینه زینویس که زیر ویدئو و صدا قرار داره فعال نمیشه با اینکه تیک زیرنویس بالای همون گزینه ها رو هم زدم زیرنویس من از نوع ass هم با وجود چند زیرنویس در یک فریم و در نقاط مختلف فیلم به همراه حرکت من از Format Factory استفاده میکنم و ازش راضیم اما برای هاردساب نمیتونه زیرنویس هام رو ساپورت کنه و همشون به صورت ؟؟؟؟؟؟؟ نمایش داده میشن البته تمام گزینه های عربی مربوط به نوع زیرنویس رو هم امتحان کردم اما بازم کار نکرد کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد حالا تو Hybrid یا Format factory ممنون البته با kmplayer این کار رو انجام دادم فقط چند تا مشکل داشت 1- تعداد فریم ریت نهایی 4 بود که فیلم من 12 هست 2- بعد از چند دقیقه زیرنویس عقب میموند 3- زمان خیلی زیادی که میبره بیشتر از 1 شبا روز برای 24 دقیقه البته از نوع Placebo استفاده کردم که فکر کنم طول کشیدنش به خاطر این بود با اینکه همین گزینه تو Hybride البته بدون هارد ساب فقط 2 ساعت طول کشید الان نزدیک به 1 ما هست که درگیر این موضوع هستم ممنون میشم راهمایی کنید

MVGroup
15-07-2018, 12:33
سلام پوزش که تاپیک رو از زیر آوار در آوردم همینطور که از عنوان پستم معلومه می خواستم بدونم چطوری باید زیرنویس فارسی رو به نرم افزار معرفی کنم که هم بدون مشکل نمایش بده هم هارد ساب کنه نسخه ای که من استفاده می کنم 6.4.2 2018 هست تو قسمت زیرنویس، زیرنویس رو اافضافه میکنم و تیک اضافه کردن زیرنویس به فرم رو هم میزنم اما تو تب Base گزینه زینویس که زیر ویدئو و صدا قرار داره فعال نمیشه با اینکه تیک زیرنویس بالای همون گزینه ها رو هم زدم زیرنویس من از نوع ass هم با وجود چند زیرنویس در یک فریم و در نقاط مختلف فیلم به همراه حرکت من از Format Factory استفاده میکنم و ازش راضیم اما برای هاردساب نمیتونه زیرنویس هام رو ساپورت کنه و همشون به صورت ؟؟؟؟؟؟؟ نمایش داده میشن البته تمام گزینه های عربی مربوط به نوع زیرنویس رو هم امتحان کردم اما بازم کار نکرد کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد حالا تو Hybrid یا Format factory ممنون البته با kmplayer این کار رو انجام دادم فقط چند تا مشکل داشت 1- تعداد فریم ریت نهایی 4 بود که فیلم من 12 هست 2- بعد از چند دقیقه زیرنویس عقب میموند 3- زمان خیلی زیادی که میبره بیشتر از 1 شبا روز برای 24 دقیقه البته از نوع Placebo استفاده کردم که فکر کنم طول کشیدنش به خاطر این بود با اینکه همین گزینه تو Hybride البته بدون هارد ساب فقط 2 ساعت طول کشید الان نزدیک به 1 ما هست که درگیر این موضوع هستم ممنون میشم راهمایی کنید

سلام.
من برای هاردساب کردن اول زیرنویس رو به فرمت sub/idx درمیارم و بعد با برنامه MeGUI زیرنویس رو به تصویر میچسبونم. آموزشش در آپارات هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

phontoms
17-07-2018, 00:31
سلام
دوست عزیز من یه راه خیلی بهتر پیدا کردم
شما از kmplayer استفاده کن برو تو قسمت capture و بعد تب Crop فیلم و زیر نویس رو انتخاب کن و بعد اگه خواستی تنظیمات اضافی رو انجام بده طبق مشخصات فایل ویدئوییت
و استارت رو بزن
دقیقا با همون کیفیتی که داری تو kmplayer فیلم و زیرنویست رو میبینی بهت هارد ساب تحویل میده
برای یه فیلم با بیت ریت 6171 و حجم 1.8gb برای من حدودا 1 ساعت و نیم طول کشید و حجم فایل خروجی هم اصلا تغییر نمیکنه و دقیقا همون کیفیت رو داره
برام عالی بود
امتحانش کن ضرر نمی کنی
و استفاده از cpu هم برای من بین 60 و 80 متغیر بود پس زیاد رو cpu هم فشار نمیاد

ALI V8
25-04-2020, 18:05
دوستان بین نرم افزارهای MEGUISTAXRIP, HANDBRAKE کدوم بهتره و خروجی بهتری داره؟