مشاهده نسخه کامل
: سيگار يا قليان؟
Old_Chater
30-06-2010, 23:10
دوستام ميخواستم بدونم ضرر كدومشون تو بلند مدت كمتره؟
.....................
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
moh3n_gh1991
30-06-2010, 23:12
جفتشون ضرر دارن ولی قلیون رو میگن بیشتر ضرر داره.
S@nti@go_s&k
30-06-2010, 23:14
خطرات جفتشون زیاده ولی سیگار زودتر آدمو میندازه و اثراتشو نشون میده تا قلیون.
moh3n_gh1991
30-06-2010, 23:24
درسته سیگار زودتر خودشو نشون میده ولی همه جا میگن قلیون خیلی مضرات بیشتری داره.
S@nti@go_s&k
30-06-2010, 23:30
والا من تجربشو دارم ..... دارم میگم کاری به حرفای دیگران ندارم شاید برای اینکه جونارو ببرن سمت سیگار این حرفارو میزنن از اینا بعید نیست این حرفا
ScKAT LeFT
30-06-2010, 23:36
داداش تجربیات خانوادگی خودم رو میگم ...
به عنوان یک جنوبی که احتمالا میدونید جنوبی ها تو قلیون و سیگار معروفند !
و به عنوان کسی که مادربزرگش و 4 تا عمه اش و مادرش و پدربزرگش و نصف اهالی محل و ... همه قلیونی اند ! به طوریکه بعد از ظهرها از ساعت 7 تا ساعت 10-11 شب کوچه میشه مثل قهوه خونه ! هرکی با چند نفر دورش دارن میکشن ( همه برازجونی یا همون تنباکویی )
40 ساله دارن میکشن و مشکلی ندارن !!!
اما سیگار که پدر و عموها و شوهر عمه ها و ... کشیدن و همه ریه هاشون به ... رفته !!!
خود من قلیون ماالعسل میکشم و مشکلی نداشتم تا الان !
Saeed System
30-06-2010, 23:46
به نظر من سیگار برای این بدتر از قلیونه که در همه جا حتی توی توالت و حموم هم میشه کشید و خیلی راحت و بی دردسره.
ولی قلیون باید ذغال بزاری جرخ بشه بعد تنباکو رو قشنگ پرپر کنی بزاری و فویل رو محکم بکشی آب قلیون رو تنظیم کنی
نی قلیون رو تمیز کنی هر دفعه ..هواگیری کنی کلا قلیون رو و.......خلاصه برای هر دفعه کشیدن نیم ساعت وقت باید بزاری
و برای همین نهایتش 2 بار در روز تازه اگر خونه داشته باشی.
ghahremanimehdi
30-06-2010, 23:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Macushla
01-07-2010, 00:25
جفتش يه كوفتيه !!! :2:
حيف نيست به خدا ، هواي پاك رو بزاري، دود بفرستي تو ريه هات ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر ضرر هم قليون ريه ها رو زودتر از كار ميندازه ، و بقيه مضرات سيگار هم داره .
bahman.k0chik
01-07-2010, 01:12
شاید درست نباشه بگم ولی من عاشقونه سیگارو دوست دارم.شاید چون تنها رفیق روزای سختم بوده.به هیچ قیمتیم حاضر نیستم ترکش کنم.ولی از نظر علمی دود قلیون ضررش بیشتره چون دودش رطوبت داره بیشتر روی ریه ها میشینه.تازه حجم دود بیشترش به کنار
قلیون بدتره ولی نکته اینجاست که معمولاً افراد سیگاری در روز بیش از چندین بار سیگار میکشن، ولی قلیون حداقل بهخاطر دردسری که داره آدم هر روز نمیتونه استفاده کنه برای همین سیگار بهخاطر استفاده بیشتر تأثیرات بدتری داره.
البته قلیون یه مشکل دیگهای هم که داره اینهکه واقعاً نمیدونی تنباکویی که استفاده میکنی چیهست و دقیقاً مشخص نیست چطوری ساخته میشه مخصوصاً که اکثراً داخلی هم هستن و اعتمادی روشون نیست، ولی حداقل سیگار چون توسط کمپانیهای بزرگ ساخته میشه تقریباً همچیش مشخصه یعنی اگر سمم باشه سمش ناخالصی نداره :).
sasan816
01-07-2010, 03:29
1- به عنوان یک دوست میگم که به هیچ عنوان استفاده نکن
ولی استفاده از یک بار قلیون برابر با کشیدن 30 نخ سیگار هست
Konami_Pc
01-07-2010, 06:00
:21: حیف بدنتون نیست همینجوری سالم بره زیر خاک قلیون بکشید حالش رو ببرید :31:
حیف پول و وقت نیست آدم یک مشت دود و بوی گند بکنه تو ریه و بدن خودش.
پولش آدم بده پسته
mohsen.sh.68
01-07-2010, 08:27
هیچ جیز به اندازه مواد مخدر صنعتی برای آدم ضرر نداره (شیشه ، کراک قرصهای روان گردان و...)ولی در مورد سیگار باید بگم ضررش بیشتر از قلیلنه چون درترسی بهش بیشتره ولی از نظر مصرف همزمان قلیان بیشترین ضرر رو داره
mohsen.ghasemi
01-07-2010, 10:12
جدا وقتی سیگار یا قلیون میکشین چه حسی بهتون دست میده؟
S@nti@go_s&k
01-07-2010, 10:19
مهم نیست چه حسی دست میده مهم اون حسس که قبل سیگار کشیدن به آدم دست میده .
mohsen.ghasemi
01-07-2010, 10:23
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
SevenART
01-07-2010, 10:26
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
حیف پول و وقت نیست آدم یک مشت دود و بوی گند بکنه تو ریه و بدن خودش.
پولش آدم بده پسته
حالیت نی عامو ... نگشیدی ببینی چیه .. چه دنیایی داره این قیلون....... :5:
ScKAT LeFT
01-07-2010, 12:06
دقیقا موافقم !!!
نمیدونی قلیون چه دنیایی داره !!!
بهترین لحظات عمر آدم همون وقتایی هست که داره قلیون رو آماده میکنه ! با عشق ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میکشیش ! نیکوتینت که تنظیم میشه نصف بدبختی هات رو فراموش میکنی ! میری تو فاز داریوش ... :31:
شقایق درد من یکی دو تا نیست / آخه درد من از ...
mani6606
01-07-2010, 12:09
ما که شنیدیم قلیون از سیگار هم بدتره تازه نوع میوه ای که سرآمد همه است.
ScKAT LeFT
01-07-2010, 12:15
بابا بیخیال این بچه مثبت بازی ها بشید !
از چیش میترسید ؟؟؟
مردنش ؟؟؟
بالاخره یک روز میخوای بمیری ! امروز نمردی ، فردا میمیری و یک خروار خاک میریزن روت ! کی میفهمه قلیون میکشیدی یا نه !!!!
پس بذار وقتی مرده شور داره بدنت رو میشوره ! تنت پر خاطره باشه !!!
واسه من که اصلا مهم نیست الان بمیرم یا 100 سال دیگه ! چه توفیری داره ! وقتی تهش مرگه ...
مثل یک تیم فوتباله که آخرش میبازه ! چه فرقی میکنه دقیقه یک گل بخوره یا دقیقه 90 ؟؟؟ چه فرقی میکنه یک هیچ ببازه یا صد هیچ ؟؟؟
ضمنا یادت نره ! ما ایرانی هستیم هااا ...
اگر بتونیم از تصادفات جاده ای جون سالم به در ببریم و هواپیما سقوط نکنه رومون و از هوای آلوده شهرها مریضمون نکنه و توی بمب گذاری توی مساجد نمیریم و ... بالاخره یکی تو خیابون با باطوم میزنه تو سرمون میمیرم یا توی کهر/زک یک کاریت میکنن که محبوری بمیری !
پس بذار شرافتمندانه با قلیون بمیری !!!:31:
اما آدم باید مرد و بااراده باشه ! دنبال مواد نره ...
humankhan
01-07-2010, 12:45
واي قــــــــلــــــيون...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمي دوني چه حالي مي ده لامصب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
caca_caca888
01-07-2010, 12:52
قليون مضرتره
اما سيگار همه جا در دسترسه.
آدم هر لحظه بخواد ميتونه سيگار بكشه اما قليون نميشه.
hamijoon
01-07-2010, 12:54
آخ دادا اینقدر قلــــیون قلـــــیون نکنید دلم خواست ...
یکی بپره یه شیر قهوه بچوقه حال کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ScKAT LeFT
01-07-2010, 14:14
ما بریم یک دو سیب بزنیم !!!!
برمیگردم ... :31:
ضرر قلیان از سیگار به مراتب بیشتره
سیگار به مرور ریه ها رو در معرض انواع بیماریها قرار میده اما قلیون باعث میشه نوعی باکتری در ریه سکونت کنه و برای همیشه در ریه می مونه که اگر برای مدت شش ماه از قلیون استفاده نشه ممکنه این باکتری نیز از بین میره اما اگر مداوم مصرف بشه خطرات بسیار زیادی برای افراد داره
Old_Chater
01-07-2010, 14:43
فك كنم قيليون به خاطر وجود اب بتونه مقدار زيادي از نيكوتين رو بگيره
M Like Mother
01-07-2010, 15:01
بابا بیخیال این بچه مثبت بازی ها بشید !
از چیش میترسید ؟؟؟
مردنش ؟؟؟
بالاخره یک روز میخوای بمیری ! امروز نمردی ، فردا میمیری و یک خروار خاک میریزن روت ! کی میفهمه قلیون میکشیدی یا نه !!!!
پس بذار وقتی مرده شور داره بدنت رو میشوره ! تنت پر خاطره باشه !!!
واسه من که اصلا مهم نیست الان بمیرم یا 100 سال دیگه ! چه توفیری داره ! وقتی تهش مرگه ...
مثل یک تیم فوتباله که آخرش میبازه ! چه فرقی میکنه دقیقه یک گل بخوره یا دقیقه 90 ؟؟؟ چه فرقی میکنه یک هیچ ببازه یا صد هیچ ؟؟؟
ضمنا یادت نره ! ما ایرانی هستیم هااا ...
اگر بتونیم از تصادفات جاده ای جون سالم به در ببریم و هواپیما سقوط نکنه رومون و از هوای آلوده شهرها مریضمون نکنه و توی بمب گذاری توی مساجد نمیریم و ... بالاخره یکی تو خیابون با باطوم میزنه تو سرمون میمیرم یا توی کهر/زک یک کاریت میکنن که محبوری بمیری !
پس بذار شرافتمندانه با قلیون بمیری !!!:31:
اما آدم باید مرد و بااراده باشه ! دنبال مواد نره ...
بچه مثبت چیه عزیز. نزن این حرفو. چه ربطی به بچه مثبت داره
اولا ممکنه نظر شما همین باشه اما چند نکته
1- مطمئنی نظرت همیشه همین می مون و پشیمون نمی شه. یکی میخواست زن بگیره با کلی استدلال گفتم به درد نمی خورد قبول نکرد حرفای کلی مثل شما گفت و بعد از 2 ماه زندگیش شد جهنم . خوب آخرش مرگه دیگه. حتما اشکال نداره
2- نمی دونم چند سالت ولی اگر 50 سالت بشه باز امید به زندگی داری و اگه 60 و اگه 70 . و ممکنه وابستگی داشته باشی باز حاضری به راحتری بمیری
3- ممکنه برای خودت حاضر باشی بمیری اما تو مسئول اطرافیانت هم هستی به اونها نباید خیانت کرد
4 - من هم پدرم و هم مادرم مشکل قلبی داشتند و عمل کردند و تو بیمارستان قبل تهران بودم . برو ببین چه خبر.
5- منم مثل تو همچین به زنده بودن علاقه ای ندارم. و همش مردن نیست. بیماری های قلبی و رژیم های که باید بگیری چنان زندگی رو برات زندان می کنه که از مرگ بدتر. شیرینی نخور غذای چرب نخور پلو نخور نمک نخور چی و چی و چی نخور . پول عمل با قرص ها گرون بده. حتما شما باشی همهش رو میخوری که زودتر بمیری ( دور از جونت ). و این وقته که میشی ظالم. چه یه درخت تو طبیعت بی مورد قطع کنی چه اینکار رو با خودت بکنی تو ظالمی.
و 6و 7 و 8 که حوصله ندارم خودت هم فوت آبی.
من خودم هر از گاهی خیلی خیلی کم شاید سالی 2 بار قلیون بکشم. ولی اینجور مثل شما مصمم حرف زدن و بیخیالی طی کردن یک روز پشیمونی داره.
ببخشید من کوچیک همتون هستم. اصلا حالت دعوایی نداشت. شما اینجوری حال می کنی کاریش نمی شه کرد.
اما دوستانه کمی مراعات کن.
AmiRreZA_RAcEr
01-07-2010, 15:10
فك كنم قيليون به خاطر وجود اب بتونه مقدار زيادي از نيكوتين رو بگيره
خیلی فکر غلطیه اتفاقا بخاطر وجود آب و غیره و برای قل قل کردنش تا تهش هرچی دود هستو کامل میده تو ریه ، باز سیگار با یه پک خیلی کم کشیده میشه ولی قلیان از ته دل همچیو میکشه داخل بدن
ScKAT LeFT
01-07-2010, 15:12
بیخیال دادا !!!
دو سیب رو عشقه ...
نعنا پرتغال رو عشقه ...
اونم موقع فوتبال !
تنگش هم یکی دو تا قوطی ... بذاری ... :31:
آخ که چه حالی میده ...
هفت هشت دور ، دور کعبه طواف میکنی به خدا :31::27:
Dark.Life
01-07-2010, 15:30
بیخیال دادا !!!
دو سیب رو عشقه ...
نعنا پرتغال رو عشقه ...
اونم موقع فوتبال !
تنگش هم یکی دو تا قوطی ... بذاری ... :31:
آخ که چه حالی میده ...
هفت هشت دور ، دور کعبه طواف میکنی به خدا :31::27:
تازگی یه دارچین کشیدم نمیدونی عجب فازی داشت جون داداش :31:
به نظر من قلیون ضررش کمتره چون میتونی خودتو کنترل کنی و هفته ای 2 3 بار بیشتر نکشی ولی سیگار نمیشه
به نظر من اگر کسی قلیونی نباشه و چند وقت یکبار یک گریزی بزنه همون قلیون بهتره ولی کسی که قلیونیه درست کردن قلیون براش کاری نداره و بیشتره مواقع هم قلیونش تو دسترسه... که البته قلیون ضررش بیشتره به خاطره اینکه دود مرطوب قشنگ رو بدن میشینه...
من خودم سیگاریم و موقع کشیدن هم لذت میبرم ولی کاش هیچوقت سیگاری نمیشدم...
یک فوتبالم دیگه نمیتونم درست بازی کنم :(
ولی یک روز خوب میاد که سیگار و ترک میکنم :)
نگو اووووووو کو تا فردا !
چه سیگار و چه قلیان هر دو برای بدن مضرند البته قلیان به مراتب بیشتر :41:
موضوع هم این نیست که هر که قلیون بکشه می میره که دوستان می گویند فرقی نمیکنه بالاخره که میمیریم .:19:
مساله اینه این مواد بتدریج تاثیرات سوء روی بدن می گذراند و در حقیقت ایجاد عوارض غیر قابل برگشت می کنند که مرگ نیست ولی از مرگ بدتره و کیفیت زندگی را کم می کنند همونی که دوستان ما به ظاهر دنبال آن هستند یعنی "عشق و حال "و کار به جایی میرسه که دیگه نه توان عشق و حال را دارید و نه لذتی از لذایذ دنیوی می برید :41:
درست تر و عمیق تر فکر کنید :9:
caca_caca888
01-07-2010, 16:15
حالا ترياك بيشتر ضرر داره يا قليون؟:31:
نگاه كنيد بعضيا فكر ميكنن آخرش اگه سيگار بكشن ميمرن
اما اينطوري نيست.طرفي كه سيگار ميكشه بيمار ميشه.زندگيش سختر ميشه.
فكر كن سرطان بگيري. فكر كن پيرشي سيبيلات زرد شه:31: به بچگيت فكر كن كه چقدر از سيگار بدت ميومد.
واقعا بچه ها يه سري چيزايي رو ميفهمن كه ما نميفهميم
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
چه سیگار و چه قلیان هر دو برای بدن مضرند البته قلیان به مراتب بیشتر :41:
موضوع هم این نیست که هر که قلیون بکشه می میره که دوستان می گویند فرقی نمیکنه بالاخره که میمیریم .:19:
مساله اینه این مواد بتدریج تاثیرات سوء روی بدن می گذراند و در حقیقت ایجاد عوارض غیر قابل برگشت می کنند که مرگ نیست ولی از مرگ بدتره و کیفیت زندگی را کم می کنند همونی که دوستان ما به ظاهر دنبال آن هستند یعنی "عشق و حال "و کار به جایی میرسه که دیگه نه توان عشق و حال را دارید و نه لذتی از لذایذ دنیوی می برید :41:
درست تر و عمیق تر فکر کنید :9:
e
آقا من پيامه شما رو نخوندما
از خودم گفتم.الان پيامتو ديدم.چه تفاهمي:40:
ScKAT LeFT
01-07-2010, 19:11
تازگی یه دارچین کشیدم نمیدونی عجب فازی داشت جون داداش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی ؟؟؟
یک زمانی با آدامس حال میکردم اما الان دیگه اونم نمیچسبه !
یک بار هم رفتیم خیر سرمون تنوع کنیم ! نارگیل گرفتیم ! نزدیک بود بالا بیارم !
دودش خیلی خوب بود هااا اما مزه شیرینش حالم و به هم میزد !!!
واسه همین یک ماه اینجوری ها از ماالعسل بدم میومد و نمیکشیدم و رفته بودم سراغ تنباکویی ...
کلا دوستان دیگه چه ماالعسل هایی رو پیشنهاد میکنند !
به نظر من که هیچکدوم دو سیب نمیشه و هیچ وقت هم تکراری نمیشه دو سیب !!!
مثل Grand !!! :31:
من از موقعی که یادمه قلیون میکشیدم هم میوه ای هم برازجانی نمیدونم چند سال میشه ولی فکر کنم 12 سالی میشه که میکشم و مثل شیر هم سرحالم سیگار در عمرم نکشیدم و حالم از سیگار بهم میخوره :2:میوه ای نعناع تو تابستون گرم میکشم چنان خنک میشم اینگار تو یخچال هستم اوایل روزی 3 سر میکشیدم ولی الان هفته 2 بار فقط میکشم و حالشو میبرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
جدی ؟؟؟
یک زمانی با آدامس حال میکردم اما الان دیگه اونم نمیچسبه !
یک بار هم رفتیم خیر سرمون تنوع کنیم ! نارگیل گرفتیم ! نزدیک بود بالا بیارم !
دودش خیلی خوب بود هااا اما مزه شیرینش حالم و به هم میزد !!!
واسه همین یک ماه اینجوری ها از ماالعسل بدم میومد و نمیکشیدم و رفته بودم سراغ تنباکویی ...
کلا دوستان دیگه چه ماالعسل هایی رو پیشنهاد میکنند !
به نظر من که هیچکدوم دو سیب نمیشه و هیچ وقت هم تکراری نمیشه دو سیب !!!
مثل Grand !!! :31:
دوسیب نعناع بزن جیگرت حال بیاد!!:5::27:
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
حالیت نی عامو ... نگشیدی ببینی چیه .. چه دنیایی داره این قیلون....... :5:
اف اف بچه شهر:10::40:فقط قلیون گلو:40:
پسرخاله پیغام بده با هم بریم قلیونبکشیم :10:تنهایی اصلا حال نمیده :41:
اگه جواب رو میخوای !
قلیون !
اگه جواب بهتر میخوای ! بهتره آدم طرف هیچکدومشون نره :46:
Marichka
01-07-2010, 20:35
سلام
برای دریافت اطلاعات علمی و تخصصی در این زمینه به اینجـــــــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراجعه داشته باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.