مشاهده نسخه کامل
: کدام CMS بهتر است !
Fxsignal
30-06-2010, 22:32
با سلام
آقایون - خانم ها سلام
بنده میخواهم یه سایت رو راه اندازی کنم
سایتی که فقط میخواهم مشخصات و عکس های مربوط به محصولات تولیدی م رو نشون بده اما در عین حال سادگی پیشرفته هم باشه !
در واقع محصولات من تولیدی پوشاک است
میخواهم Cms داشته باشم که بشه مثلا در یک منو پوشاک قسمت مردانه زنانه و بچه گانه و مثلا در قسمت مردانه تی شرت و لی و اسپرت داشته باشه و بیننده با کلیک بر روی اسپرت مشخصات کامل پوشاک تولیدی ما رو ببینه و عکس هاشو هم بصورت البومی ( باز شدن یه صفحه سیاه رنگ و به صورتی که نشه ازش دانلود کرد ببینه ) ببینه
قسمت دانلود هم داشته باشه و تماس با ما پیشرفته و ....
:19:
لطفا راهنمایی کنید کدام سیستم بهتره و یا کدام شرکت که ای سیستم ها رو ازتقا دادن بهتره واسه خرید ؟
جوملا - وردپرس - نیوک و یا ................ پیشنهاد شما چیه ؟
پی اچ پی بهتره یا اس پ ؟ آجاکس و یا .....
این امکانات رو هم داشته باشه یا بشه بهش اضافه کرد
سیستم مدیریت منو ها و زیر منوها (طراحی و پیاده سازی منو های سایت )
سیستم مدیریت متون (مدیریت متن های داینامیک)
سیستم مدیریت اخبار ( خبرگزاری و گروه های خبری )
سیستم مدیریت گالری تصاویر (آرشیو عکس)
سیستم مدیریت پیوند ها ( آرشیو لینک ها)
سیستم مدیریت فایل ها (دانلود های سایت )
سیستم مدیریت مقالات ( آرشیو مقالات ، نشریه الکترونیک )
سیستم مدیریت سوالات متدوال (FAQ)
سیستم مدیریت پشتیبانی (HelpDesk)
سیستم مدیریت انتقادات و پیشنهادات
سیستم مدیریت ایام و مناسبت ها
سیستم مدیریت Rss (فید های خبری)
سیستم مدیریت فروشگاه اینترنتی
سیستم مدیریت پرداخت الکترونیک
سیستم مدیریت آمار بازدید کنندگان
سیستم مدیریت متن متحریک
سیستم مدیریت تبلیغات
سیستم مدیریت نظرسنجی آنلاین
سیستم مدیریت آب و هوا ( هواشناسی آنلاین )
سیستم مدیریت خبرنامه (NewsLetter)
سیستم مدیریت پیام کوتاه ( Sms )
سیستم مدیریت تقویم روز و اوقات شرعی
سیستم مدیریت اعضای سایت
سیستم مدیریت فرم ثبت نام
سیستم مدیریت سطوح دسترسی اعضا
سیستم مدیریت بهینه سازی برای موتور های جستجو گر (SEO) خودکار
متشکرم
tazphoenix
01-07-2010, 01:23
سایتی که فقط میخواهم مشخصات و عکس های مربوط به محصولات تولیدی م رو نشون بده اما در عین حال سادگی پیشرفته هم باشه !
سیستم مدیریت پشتیبانی (HelpDesk)!
سیستم مدیریت جستجوی دامنه (Domain Whois)!
در ضمن اینا رو اکثر cms های مشهور دارن یا نهایتا" با یه addone اضافه میشن.اما اون دوتایی که اون بالا گذاشتم مشکوکن.مگه محصولات تولیدی نبود!؟!
Fxsignal
01-07-2010, 10:53
سیستم مدیریت و جستجوی دامنه رو لازم ندارم - متن بالایی رو از جایی کپی گرفتم این توش بود ولی انگاری من اصلاحش نکردم ..
به هر حال اون چیزی که من میخواهم این بالایی تقریبا شما چه پیشنهادی دارید و لطفا بگید کدام سیستم پیشنهاد میکنید که این اد ان ها بشه راحت پیدا کرد ؟
ببینید شما می توانید از cms های کلی مثل جوملا ، دیتالایف استفاده کنید اینطوری می توانید هر کار دیگری خواستید بکنید . در من همه این کارهایی که گفتید به cms مربوط نیست بعضی هاش کد نویسی فقط
Fxsignal
01-07-2010, 15:35
ببینید شما می توانید از cms های کلی مثل جوملا ، دیتالایف استفاده کنید اینطوری می توانید هر کار دیگری خواستید بکنید . در من همه این کارهایی که گفتید به cms مربوط نیست بعضی هاش کد نویسی فقط
جوملا بهتره یا ورد پرس ؟ یا میترا ؟ واسه کار من ؟ آخه من توش موندم کدوم استفاده کنم .....
tazphoenix
01-07-2010, 22:46
از من میشنوی دنبال جوملا و مامبو و بومبا و کوفتا و زهر مار و غیره نرو!همشون مسخرن پر حفره امنیتی همشون از رو جوملای آشغال کپی شدن نمونشم iranphp بود که یارو با گریه سایت رو down کرد.وردپرس از همه بهتره مخصوصا" نسخه ی 3 همه ی این قابلیت ها رو هم داره یا تو addone هاش هست.فقط در مورد پرداخت اینترنتی خبر ندارم چیزایی که هست با بانک های ایران سازگاری داره یا نه؟
Fxsignal
02-07-2010, 13:36
از من میشنوی دنبال جوملا و مامبو و بومبا و کوفتا و زهر مار و غیره نرو!همشون مسخرن پر حفره امنیتی همشون از رو جوملای آشغال کپی شدن نمونشم iranphp بود که یارو با گریه سایت رو down کرد.وردپرس از همه بهتره مخصوصا" نسخه ی 3 همه ی این قابلیت ها رو هم داره یا تو addone هاش هست.فقط در مورد پرداخت اینترنتی خبر ندارم چیزایی که هست با بانک های ایران سازگاری داره یا نه؟
از لحاظ قالب ساختن بهتر میشه واسه وردپرس ساخت یا جوملا و ...
tazphoenix
02-07-2010, 19:35
همشون مشکله ولی برای وردپرس یه عالمه هست در مورد قالب اختصاصی هم چندتا سایت هست که بدون کد نویسی این امکان رو فراهم میکنند.
Fxsignal
02-07-2010, 19:38
همشون مشکله ولی برای وردپرس یه عالمه هست در مورد قالب اختصاصی هم چندتا سایت هست که بدون کد نویسی این امکان رو فراهم میکنند.
لطف میکنید معرفی کنید این سایت ها رو !
ضمنا جایی سراغ دارید من بتونم ازشون خریداری کنم اون چیزی که مد نظرم هست !
من الان میترا پلاس نصب کردم واسه تست ! میخواهم در واقع امکانات بالایی رو روش اضافه کنم ! این امکانات که در بالا ذکر کردم باید کجا گیر بیارم ؟
سلام دوستان
ببخشید منم سوالم تقریبا با سوال این دوستمون یکیه
منم یه همچین سایتی میخوام فقط در مورد آموزشگاه نقاشیه این یکی و میخوام بشه براش قالب طراحی کرد (البته خودم نه بدم یکی طراحی کنه :دی)
انگار وردپرس بهتره حالا میشه بگید ما که آماتور آماتوریم از کجا شروع کنیم؟ خود ورد پرس که انگار فقط وبلاگ داشت تو سایتش
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید ما یه استارتی بزنیم :دی
Fxsignal
02-07-2010, 22:16
سلام دوستان
منم یه همچین سایتی میخوام فقط در مورد آموزشگاه نقاشیه این یکی و میخوام بشه براش قالب طراحی کرد (البته خودم نه بدم یکی طراحی کنه :دی)
انگار وردپرس بهتره حالا میشه بگید ما که آماتور آماتوریم از کجا شروع کنیم؟ خود ورد پرس که انگار فقط وبلاگ داشت تو سایتش
یعنی شما میگید وردپرس بهتر از جوملا میترا هست
سلام
با اجازه بزرگترا !! :31:
منم تا چند هفته پیش داشتم دنبال یه cms خوب میگشتم (البته یه cms مجانی) چندتا cms رو امتحان کردم ولی بهترینشون از نظر من جوملا و وردپرس هست. (سایت پشتیبانی فارسی هم دارن)
از من میشنوی دنبال جوملا و مامبو و بومبا و کوفتا و زهر مار و غیره نرو!همشون مسخرن پر حفره امنیتی همشون از رو جوملای آشغال کپی شدن نمونشم iranphp بود که یارو با گریه سایت رو down کرد.
فکر نکنم اینطوری باشه! ببینید وردپرس هم مشکل امنیتی داره ولی توی نسخه های جدیدترش اونا رو برطرف میکنن cms های دیگه هم همینطوره! اصلاً برای همین نسخه جدید میدن...
البته من تجربه ندارمــا!!! بهتره اینجور چیزا رو (مسائل امنیتی،مدیریتی و...) از کسایی که روی سایتشون این cms ها رو دارن و تجربه کار باهاش رو داشتن بپرسید...
در واقع محصولات من تولیدی پوشاک است
میخواهم Cms داشته باشم که بشه مثلا در یک منو پوشاک قسمت مردانه زنانه و بچه گانه و مثلا در قسمت مردانه تی شرت و لی و اسپرت داشته باشه و بیننده با کلیک بر روی اسپرت مشخصات کامل پوشاک تولیدی ما رو ببینه و عکس هاشو هم بصورت البومی ( باز شدن یه صفحه سیاه رنگ و به صورتی که نشه ازش دانلود کرد ببینه ) ببینه
قسمت دانلود هم داشته باشه و تماس با ما پیشرفته و ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببینید تمام cms ها اینایی که شما گفتید رو انجام میدن ، این کارایی که گفتید 95% به قالب ربط داره! در واقع کاربرد یه سایت رو قالبش مشخص میکنه...(مثلاً سایت دانلود ، سایت تبلیغاتی ،سایت شخصی و...)
(اگه قالب خوبی میخواین بهتره بدین براتون اختصاصی طراحی کنن! توی گوگل سرچ کنید سایتاشو پیدا میکنید...)
( باز شدن یه صفحه سیاه رنگ و به صورتی که نشه ازش دانلود کرد ببینه )منظورتونو از این نفهمیدم! عکس رو هر جوری که بزاری میشه دانلود کرد! ...
این امکانات رو هم داشته باشه یا بشه بهش اضافه کرد
سیستم مدیریت منو ها و زیر منوها (طراحی و پیاده سازی منو های سایت )
سیستم مدیریت متون (مدیریت متن های داینامیک)
سیستم مدیریت اخبار ( خبرگزاری و گروه های خبری )
سیستم مدیریت گالری تصاویر (آرشیو عکس)
سیستم مدیریت پیوند ها ( آرشیو لینک ها)
سیستم مدیریت فایل ها (دانلود های سایت )
سیستم مدیریت مقالات ( آرشیو مقالات ، نشریه الکترونیک )
سیستم مدیریت سوالات متدوال (FAQ)
سیستم مدیریت پشتیبانی (HelpDesk)
سیستم مدیریت انتقادات و پیشنهادات
سیستم مدیریت ایام و مناسبت ها
سیستم مدیریت Rss (فید های خبری)
سیستم مدیریت فروشگاه اینترنتی
سیستم مدیریت پرداخت الکترونیک
سیستم مدیریت آمار بازدید کنندگان
سیستم مدیریت متن متحریک
سیستم مدیریت تبلیغات
سیستم مدیریت نظرسنجی آنلاین
سیستم مدیریت آب و هوا ( هواشناسی آنلاین )
سیستم مدیریت خبرنامه (NewsLetter)
سیستم مدیریت پیام کوتاه ( Sms )
سیستم مدیریت تقویم روز و اوقات شرعی
سیستم مدیریت اعضای سایت
سیستم مدیریت فرم ثبت نام
سیستم مدیریت سطوح دسترسی اعضا
سیستم مدیریت بهینه سازی برای موتور های جستجو گر (SEO) خودکار
خوب کار یه cms همیناست دیگه!!!:20: (البته بعضیاش به صورت پلاگین هست که باید نصب بشه! به جز اونایی که قرمزه!)
سلام دوستان
اون وردپرس با این وردپرس فرق میکنه :31:
اون مثل بلاگفا میمونه وبرای ساخت وبلاگ هست!
این ورد پرس رو باید از سایت زیر دانلود کنید و روی هاست خودتون نصب کنید! (آموزش نصبش هم توی گوگل پیدا کنید...)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوردپرس کار اصلیش برای ساخت وبلاگه! ولی برای سایت هم ازش استفاده میکنن چون مدیریتش آسونه و به خاطر افزونه هاش کار cms ها رو هم میکنه!
به نظر من اگه یه سایت ساده میخواید + مدیریت راحت، بهتره وردپرس استفاده کنید...(مثل سایت تبلیغات پوشاک)
ولی اگه میخواید امکانات بیشتری داشته باشه از جوملا استفاده کنید... جوملا یکم پیچیده تره ولی امکاناتش بیشتره...
... موفق باشید ...
tazphoenix
03-07-2010, 07:47
فکر نکنم اینطوری باشه! ببینید وردپرس هم مشکل امنیتی داره ولی توی نسخه های جدیدترش اونا رو برطرف میکنن cms های دیگه هم همینطوره! اصلاً برای همین نسخه جدید میدن...
البته من تجربه ندارمــا!!! بهتره اینجور چیزا رو (مسائل امنیتی،مدیریتی و...) از کسایی که روی سایتشون این cms ها رو دارن و تجربه کار باهاش رو داشتن بپرسید...
من با همه ی اون کوفته کاری ها کار کردم هموشون مسخرن مثلا" گذشته از باگ ها خود میترا رو برداشتن از رو جوملا ویرایش کردن میفروشن!خب ی رو میخاین ثابت کننین؟مردم هم میگن این cms خیلی خوبه ارزونم هست بریم بخریم دیگه!
ببینید تمام cms ها اینایی که شما گفتید رو انجام میدن ، این کارایی که گفتید 95% به قالب ربط داره! در واقع کاربرد یه سایت رو قالبش مشخص میکنه...(مثلاً سایت دانلود ، سایت تبلیغاتی ،سایت شخصی و...)
(اگه قالب خوبی میخواین بهتره بدین براتون اختصاصی طراحی کنن! توی گوگل سرچ کنید سایتاشو پیدا میکنید...)
نه به قالب ربطی نداره مثلا" این دوستمون که واسه تولیدی میخواد سایت بزنه میده یه قالب تمیز براش طراحی میکنن بعد ش دیگه امکانات رو از طریق plugin ها و widget ها اضافه میکنه که این کار از یه بچه هم برمیاد!
ولی اگه میخواید امکانات بیشتری داشته باشه از جوملا استفاده کنید... جوملا یکم پیچیده تره ولی امکاناتش بیشتره...
بازم میگم جوملا جدا از این که بدرد نمیخوره هیچی هیچی هیچی هیچی نداره که وردپرس نداشته باشه.تازه ورد÷رس بیشتر هم داره.گذشت از اون زمان که میگفتن وبلاگ میخای وردپرس سایت میخای جوملا.الان میگن سایت میخای وردپرس وبلاگم میخای ورد پرس!
سلام دوستان
واقعا ممنون بابت رانمایی های کاملتون
حالا بالاخره بین وردپرس و جوملا یکی رو انتخاب می کنم
سوالی که الآن پیش میاد اینه که به قول دوستمون اون قضیه پلاگین و اینا رو که خودم کار می کنم یعنی نصب و ایناست خب کاری نداره
فقط مشکلم قالبه، یعنی میخوام یه قالبی طراحی بشه برای سایتم مثلا آیکون های منو ها طراحی بشه و دور تا دور و بالای سایت مخصوص همون آموزشگاه باشه طراحیش، آیا این cms ها امکان طراحی راحت هم میدن یا باید بدم کسی طراحی کنه؟ و اگه بدم یکی دیگه فقط قالبو طراحی کنه چجوریاس؟
بازم ممنون
tazphoenix
03-07-2010, 10:17
طراحی قالب برای اولین بار برای اونایی که حتی یه عمره دارن html و css و php کار میکنن هم سخته چون هر سیستمی تگ های مخصوص خودشو داره حالا وای به حال تازه کارا!
اما من برای وردپرس همونطور که گفتم سایتهای آنلاینی دیدم که کمک میکنن خودت قالب بسازی مثلا"یه قالب خام بهت میدن تو میگی فلان جا رنگ رو عوض کن فلان جا عکس رو عوض کن و غیره اینم آدرسشون:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخری برنامست که باید دانلود کنی (و البته کرک هم باید بکنی)و برای جوملا هم میسازه.
سلام
بازم ممنون
این سایتایی که گفتید که خب یه تم های کلی درست می کنن، ما روی طراحی این سایته خیلی حساسیم، حالا اون برنامه رو میگیرم ببینم چجوریه. میخوام ببینم نمیشه م طراحی کلی مد نظر رو تو فتوشاپ کار کنیم بعد یکی برنامه نویسیش رو برامون بکنه؟
مورد دیگه اینه که ما یه گالری حرفه ای برای نمونه کار ها میخوایم، آیا پلاگین یا چیزی باید براش نصب کنیم؟
در مورد خرید هم با یه شرکتی تماس گرفتم قیمت 600 به بالا داده و میگه CMS نوشته خودشه و مثل بقیه نیست که سیستم های دیگه رو ادیت می کنن، آیا بهتره بدم به اون یا خودم از پسش برمیام، اصلا قیمت این کارا چقدره؟ زیاد نگفته؟
Fxsignal
03-07-2010, 11:43
من الان هم سیستم ورد پرس رو نصبیدم و هم میترا پلاس رو ( البته فقط برای تست )
این سایت برای جوملای میترا پلاس :
و اینم برای وردپرس :
دوستان گرامی من 2 تا سوال مهم دارم !
اول بگم که سیستم جوملا و وردپرس تفاوت چندانی ندارند و همون کاری که جوملا میکنه وردپرس هم میتونه انجام بده !
فقط
1- پلاگین های فارسی وردپرس رو بیشتر کدوم سایتها میزارند ( سایت اصلی وردپرس افزونه ها رو برداشته ) ؟
2- یه طراح حرفه ای که کار خوبی بده رو اگر میشناسید معرفی کنید ( با هزینه مقرون به صرفه ) ؟
سلام
بازم ممنون
این سایتایی که گفتید که خب یه تم های کلی درست می کنن، ما روی طراحی این سایته خیلی حساسیم، حالا اون برنامه رو میگیرم ببینم چجوریه. میخوام ببینم نمیشه م طراحی کلی مد نظر رو تو فتوشاپ کار کنیم بعد یکی برنامه نویسیش رو برامون بکنه؟
من خودم طراح وبـم ، اول طرحم رو توی فتوشاپ پیاده میکنم بعد قسمتایی که لازمه رو تیکه تیکه میکنم و HTML شو میسازم بعد با توجه به نوع cms قالبش رو طراحی میکنم... (هر cms کد های مخصوص خودش رو داره که باید توی قالب بکار بره!)
شما هم میتونید اول توی فتوشاپ بسازید و بدید براتون قالبش رو بسازن...:46:
- پلاگین های فارسی وردپرس رو بیشتر کدوم سایتها میزارند ( سایت اصلی وردپرس افزونه ها رو برداشته ) ؟
توی سایتای دانلود اسکریپت هست مثل اسکریپت کام - پرشین اسکریپت و...
Fxsignal
03-07-2010, 13:55
2- یه طراح حرفه ای که کار خوبی بده رو اگر میشناسید معرفی کنید ( با هزینه مقرون به صرفه ) ؟
پاسخ این پرسش هم بدید ؟
Ultimator
03-07-2010, 16:57
پاسخ این پرسش هم بدید ؟
ندین که حذفش میکنم :دی
-----
خب برای انتخاب بین جوملا و وردپرس باید گفت هر دو سیستم مناسبی هستن و باید بسته به کارتون انتخاب کنین بینشون . مثلا یه نمونه نصب کنین و پلاگین های مورد نیازتون رو نصب کنین ببینین با کدوم سیستم بیشتر به چیزی که میخواین در نهایت بشه نزدیکه
قالب رو هم یکم بگردین سایتهایی هست که طراحی میکنه ( یه راهش پیدا کردن سایت طراحهای وبه ! )
از نام بردنشون تو فروم معذوریم :دی
در مورد خرید هم با یه شرکتی تماس گرفتم قیمت 600 به بالا داده و میگه CMS نوشته خودشه و مثل بقیه نیست که سیستم های دیگه رو ادیت می کنن، آیا بهتره بدم به اون یا خودم از پسش برمیام، اصلا قیمت این کارا چقدره؟ زیاد نگفته؟
قیمتی که گفته خوبه واسه کاری که انجام میده اما قبلا هم گفتم واسه کار شما مقرون به صرفه نیست :دی
شما همون قالب رو بخرین بهتره کمتر در میاد
بقیه کارای مدیریتی و پلاگین و اینا مشکلی نیست سادست . فقط امتحان کنین .
tazphoenix
03-07-2010, 17:00
اینجا درست نیست در این مورد حرف زدن ولی شما تو google سرچ کنی چنذ تا سایت فارسی هستن که تخصصی فایل psd فوتوشاپ رو به قالب وردپرس و جوملا تبدیل میکنن این دوستمون هم گفت که میتونه در مورد افزونه های فارسی و غیره هم میتونین رو من حساب کنین (حتی در مورد بهینه سازی برای جست و جو و فارسی سازی افزونه های انگلیسی).در خدمتم.
Fxsignal
03-07-2010, 17:04
اینجا درست نیست در این مورد حرف زدن ولی شما تو google سرچ کنی چنذ تا سایت فارسی هستن که تخصصی فایل psd فوتوشاپ رو به قالب وردپرس و جوملا تبدیل میکنن این دوستمون هم گفت که میتونه در مورد افزونه های فارسی و غیره هم میتونین رو من حساب کنین (حتی در مورد بهینه سازی برای جست و جو و فارسی سازی افزونه های انگلیسی).در خدمتم.
نوکرتم -
حالا من خدمتتون عرض میکنم که دقیقا چی چیزی لازم دارم و .....
tazphoenix
03-07-2010, 17:05
داشت یادم میرفت سایت حرفه ای برای قالب وردپرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که قیمتاش گرونه اما اکثر قالباش رو وب پخش میشه.میشه پیداشون کرد در مورد اون سیستم 600 هزار تومنی هم خیلی خیلی مشکوکه من باور نمیکنم که خودشون نوشته باشن تازه هر چقدر هم حرفه ای باشن به پای سیستم های اپن سورس نمیرسن چون سورسشونو همه میبینن و باگ ها شو گزارش میدن و رفع میشه برخلاف سیستم های فروشی.
Fxsignal
03-07-2010, 18:21
عرض به حضور دوستان گلم - چند روز پیش یکی از دوستام دیدم و - چون میدونست قدیما یا 2 تا سایت داشتم - به من گفت که یه مغازه فروش کاشی و سنگ زده ( از نوع گچی و سیمانی پیش ساخته ) و کفت اگر میتونی واسم یه سایت بزن ! راستش منم رو درباسی شدید باش دارم قبول کردم -
اوشون سایت زیر رو به من معرفی کرد و گفت اگر به این سبک و سیاق باشه بهتره
البته این سایت بالا اصلا وردپرس یا جوملا نیست ( منظورش بیشتر طرحش بود که دارای یه صفحه اینترو باشه )
منم چون میدونم هر هفته یه محصول جدید واسش میاد پس html به درد اون نمیخوره اون چیزی به دردش میخوره که بتونه خودش محصول اضافه کنه و راحت باشه
خود سایت این چنین باشه بهتره :
یه هیدر داشته باشه که 4-5 منو داشته باشه ( شامل : صفحه اصلی - محصولات - تعرفه قیمت - قرارداد - تماس با ما )
همین منو هم سمت راست هم باشه به علاوه گالری تصاویر + درباره ما
محصولات خودش به 2 قسمت ( نمای بیرونی - نمای درونی ) تقسیم میشه و هر کدام محصولات رو توش نمایش بده با عکس
- سایت این امکانات داشته باشه :
1- اسلاید بار ( در زیر هیدر سایت یه اسلاید باری باشه که عکس ها رو بصرت نواری نمایش بده و اگر بشه زیر هر عکس که رد میشه اسمش باشه هم بهتره )
2- جدیدترین محصول سایت هم همیشه بیاد بالای سایت و در دسترس و دید بازدیکننده
3- خبرنامه
4- اب و هوا و اوقات شرعی
5- آمار و ارقام بازدید کننده
6- اگر به صورت بشه روز های خاص رو ( طبق تقویم ) به صورت متحرک بالا یا پایین سایت با تاریخ شمسی و ساعت نمایش بده
7- گالری عکس ( بصورتی جدید ها که نمیشه سیوش کرد - یه صفحه مشکی باز میشه و عکس رو بزرگ نمایش میده )
تا اینجا این چیزا باید اجرا کنم
اما اینا اختیاری هست
7- عضویت در سایت
8- خرخوان هم بشه بصورت یه لینک بوکس در پایین سایت قرار داد که حرف نداره
البته همه اینارو میشه تهیه کرد و راحت هست ولی اگر دوست کمک کنه به من از خجالتش بیرون میایم
و البته یه تم جالب باشه ( اسم مغازش طلوع هنر هست ) یه تمی باشه که به این بیاد ! ( هزینه این تم و اماده سازی موارد بالا تا اون جا که از دستم بر میاد میپردازم )
پس لطف کنید از کجا شروع کنم ....
در حال حاظر هاست و دامین واسه تست دارم ...
tazphoenix
03-07-2010, 20:25
ورد پرس رو نصب کنین بعدش باید پلاگین ها زیر رو نصب کنین روش:
wp e-Commerce
nextgen gallery
wordpress.com stats
در مورد تم هم باید بدین طراحی کنن منتها باید بدین بعضی چیزها رو توی تم واستون قرار بدن مثلا" همین اسلایدری که گفتین بالای سایت باشه یا منو های هیدر.
nightmare
03-07-2010, 21:06
یکم یواش تر ما هم بهت برسیم :20:
شما اول ببین اون سایت رو کی کانفیگ کرده و چقدر سواد داشته و مستندات و کتاب های یه پروژه ی اپن سورس رو خونده ، بعد در مورد down شدن سایتش و اشک هاش قضاوت کن. چطور مثلا یه سایتی مثل Linux.com داره مبتنی بر همین جوملا با کلی امکانات کار می کنه و Down نشده ؟ جوملای اونا فرق می کنه ؟
پیشنهاد می کنم شما کامپوننت K2 رو در جوملا نصب کنید و ببینید چقدر فرق خواهد کرد ...
( بلا نسبت شما ، اکثر جماعت ما دنبال یه چیز هلو برو تو گلو هستن و تا یخورده کار سخت میشه و به مشکل میخورن صورت مسئله رو بجای جواب عوض می کنن )
راستش طرف دار تعصبی هیچ کدوم نیستم ، همشون خوبن و واقعا باید تقدیر کرد از همشون . اما طرف دار جامعه ی اپن سورس و فرهنگش هستم !
شما میتونید لیست Extension های جوملا که باگ امنیتی دارن و وضعیتشون رو در اینجا بررسی کنید :
در مورد تنوع قالب هم بهترین انتخاب ها همین وردپرس و جوملا هستن . اما فکر می کنم از نظر قدرت و کارایی بد نیست اسم دروپال هم به لیست اضافه کنیم . iranphp هم الان دروپال هست .
:10:
تا بعد ...
Fxsignal
03-07-2010, 21:49
ورد پرس رو نصب کنین بعدش باید پلاگین ها زیر رو نصب کنین روش:
wp e-Commerce
nextgen gallery
wordpress.com stats
در مورد تم هم باید بدین طراحی کنن منتها باید بدین بعضی چیزها رو توی تم واستون قرار بدن مثلا" همین اسلایدری که گفتین بالای سایت باشه یا منو های هیدر.
همین چند پلاگین کافیه ؟
پلاگین ها باید فارسی باشه دیگه درسته ؟!
tazphoenix
04-07-2010, 13:07
یکم یواش تر ما هم بهت برسیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اول ببین اون سایت رو کی کانفیگ کرده و چقدر سواد داشته و مستندات و کتاب های یه پروژه ی اپن سورس رو خونده ، بعد در مورد down شدن سایتش و اشک هاش قضاوت کن. چطور مثلا یه سایتی مثل Linux.com داره مبتنی بر همین جوملا با کلی امکانات کار می کنه و Down نشده ؟ جوملای اونا فرق می کنه ؟
پیشنهاد می کنم شما کامپوننت K2 رو در جوملا نصب کنید و ببینید چقدر فرق خواهد کرد ...
( بلا نسبت شما ، اکثر جماعت ما دنبال یه چیز هلو برو تو گلو هستن و تا یخورده کار سخت میشه و به مشکل میخورن صورت مسئله رو بجای جواب عوض می کنن )
راستش طرف دار تعصبی هیچ کدوم نیستم ، همشون خوبن و واقعا باید تقدیر کرد از همشون . اما طرف دار جامعه ی اپن سورس و فرهنگش هستم !
شما میتونید لیست Extension های جوملا که باگ امنیتی دارن و وضعیتشون رو در اینجا بررسی کنید :
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تنوع قالب هم بهترین انتخاب ها همین وردپرس و جوملا هستن . اما فکر می کنم از نظر قدرت و کارایی بد نیست اسم دروپال هم به لیست اضافه کنیم . iranphp هم الان دروپال هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد ... __________________
اونوقت شما میتونی ثابت کنی اینا با این که باگ امنیتی دارن تو لیست Extension های جوملا اد نشدن؟من نمیگم جوملا کبا" بدرد نخوره(اگه اینطور برداشت شد من بد گفتم ببخشید)میگم در مقایسه با ورد پرس وردپرس خیلی سرتره.
همین چند پلاگین کافیه ؟
پلاگین ها باید فارسی باشه دیگه درسته ؟!
اون قابلیت هایی که شما خواستی رو اکثرا" به صورت پیشفرض ساپورت میشه در مورد بقیه هم که اینان.آره باید فارسی بشن شما تو سایتهای اسکریپت فارسی بگرد شاید فارسیشون بود:
اسکریپت.com
persianscript.ir
دقت کن اولی دامنهش فارسیه
nightmare
04-07-2010, 13:15
اونوقت شما میتونی ثابت کنی اینا با این که باگ امنیتی دارن تو لیست Extension های جوملا اد نشدن؟من نمیگم جوملا کبا" بدرد نخوره(اگه اینطور برداشت شد من بد گفتم ببخشید)میگم در مقایسه با ورد پرس وردپرس خیلی سرتره.
اون قابلیت هایی که شما خواستی رو اکثرا" به صورت پیشفرض ساپورت میشه در مورد بقیه هم که اینان.آره باید فارسی بشن شما تو سایتهای اسکریپت فارسی بگرد شاید فارسیشون بود:
اسکریپت.com
persianscript.ir
دقت کن اولی دامنهش فارسیه
بخاطر اینکه یک Extension باگ امنیتی داره نمیان کلا از لیست Extension ها حذفش کنن . چون معمولا نسخه جدید ارائه میشه و باگ برطرف میشه.
ولی حق با شماست . خیلی خوب بود اگر در صفحه مربوط به همون Extension هایی که باگ دارن اشاره به باگ اونها میشد . ( مثل دروپال )
وردپرس هم نسبت به جوملا به طور پیشفرض خیلی سبک تر هست . اما جوملا رو میشه با غیر فعال کردن خیلی از Extension هایی که استفاده نمیشن و پیشفرض هستن سریعتر کرد .
در کل انتخاب هر کسی بسته به نیاز هاش تغییر میکنه .
:10:
Fxsignal
04-07-2010, 13:25
متاسفانه فارسیش رو نیدیدم
فقط یه جا بود که وقتی میخواهم فعالش کنم این ارور رو میده ؟ چزا ؟
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 122880 bytes) in /home/luju9209/public_html/wp/wp-content/plugins/wp-shopping-cart-farsi/merchants/GoogleCheckout-XML.php on line 314
tazphoenix
04-07-2010, 14:41
احتمالا" یا بخاطر اینه که اسکریپت نسخه ی قدیمیه یا به خاطر اینه که موقع فارسی سازی به صورت غیر حرفه ای فارسی شده و یا این که تو کداش دست بردن.در هر صورت میشه از پس مشکل بر اومد با توجه به ارور ولی این کار رو نکنین بهتره چون اونوقت حجم زیادی از منابع سرور استفاده میشه شما اسکریپت ها ی انگیلیسی رو نصب کن تست کن من خودم یه روز وقت میزارم واستون فارسی میکنمشون.
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
به سایت های زیر هم سر بزنید:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.